anju
|
uh čist preveč govoriste, če se vas ne spremlja sproti služba - šef mi je podpisal dopust sicer ni šlo za se smejat zraven. da bom mogla prit med dopustom kao. sem mu razložila da se mi zdi za malo, ker niti nimam pogodbe (za nedoločen čas) in nimam namena delat uslug. pač sej mam trbuh že neki časa, vsi so vedli da grem in bi lahko nadomestnika zrihtali že prej, dopusta na leto pa sam 21 dni, tako sa ne vem zakaj bi delala brez haska.... pa še od enega dneva več nasledniku ne bo dosti več predanega. v glavnem šef prijavi, da če bi prej vedel da bom taka, da ne bi dobila podaljšano do porodniške. to se me sploh ni dotaknilo. sem od njega pričakovala take izjave in ponavadi me pogrejejo, zdej se mi je pa jeb tolk o nosečniški občutljivosti no, potem sem pa odprla knjižico z dopust-talončki, kjer je bil njegov podpis. tako da ga imam, moj je na srečanje se bom potrudla prit kadarkoli, čeprav če Pokora ne misli prit, je zarad mene lahko tudi kasneje v sept, recimo drug, tretji teden. ker drugače si moram zelo na hitrco spisat seznam kaj iz Lj IZVIRNO SPOROČILO: nejkec Ali bo dovolj za prvi mesec: 4 bombažne žabice 4 bombažni bodiji 3 plišati pajaci 1 malo bolj topel (a ne zimski) pajac za ven 2 para copatk 2 bombažni kapici 2 kapici za čez (za ven) tole tudi mene zanima IZVIRNO SPOROČILO: M&A Evo, danes sem bila že navsezgodaj slabe volje zaradi tavelikega - je definitivno cepljen proti brzini (seveda dokler ni čas za dirkanje okrog)! Kar sedi in sanja, stokrat mu moram rečt "pejd lulat, obleci se, obuj se, ..." Če bi sama stopila v akcijo, bi bilo vse takoj, ma iz principa 5-letnika ne bom pedenala! Mali ga pa seveda posnema, čeprav na splošno bolj sodeluje. Ne boste verjele, od budnice do tega, da mulčka sedita v avtu, mine več kot ura! Pa včeraj v vrtcu - preden se je obul in vzel svoje stvari, so šli trije otroci domov Če ima katera idejo, kako ga pospešit Stalno sitnarjenje in priganjanje se ne obnese... IZVIRNO SPOROČILO: Pokora Mene pa skrbi da mi mali zboli. Je nekaj smrkav, pa takoooo tečen! Sem včeraj komaj čakala da je šel spat. Zjutraj sva se pa že za dobro jutro skregala, ker ni hotel jit lulat (menca, menca, ampak njega NE tišči). Je celo brez zajtrka ostal (zajtrkuje kljub zajtrku v vrtcu, ker vidi naju ki oba zjutri jeva), ker je rekel da ne bo jedel. Pa sem rekla prav, pol pa nič. Potem je bil pa jok... IDENTIKO! zdravila za polžavost ne poznam. razen proti smrklju spiranje. naš ima odkar je nazaj v vrtcu spet katarček in kašlja, tisto, ko že vem da bo dolgotrajno... vsi smo bili otroci. jana naš je imel eno tako krizo lani jeseni v vrtcu. je menjal skupino ma se mu je moglo še nekaj naredit, pa nisem izvedela kaj. jok histeričen, niti primerjave z žalostjo ob uvajanju v vrtec. in to jok kadar je bila vzgojiteljica h kateri je prej najraje šel??? ne vem kaj je blo, nisem hotela nikogar obtoževat, rinit, tud mulo rad nagaja, ona pa zelo bolna, sej sploh ne vem kako je lahko delala, zdaj je že dolgo na bolniški, ne vem če sploh lahko hodi. je pa enkratna vzgojiteljica. mogoče ga ni mogla ukrotit, je nanj dvignila glas... na kaj drugega nočem pomislit... mi je hudo tudi za njo
|