|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 14:58:44   
pixieM
Najki - ne, saj je že bil z mano na pregledih. Na NS in morfologiji. Ampak danes se mi je zdelo res srčkano, ko me je tako žalostno in resno vprašal, če on ne sme zraven na pregled. Jaz sem pač omenila, da grem... In sem bila seveda presrečna, da se je tako pobrigal za bebico, ker si jo je želel videt. user posted image
Ja, en izvod tega potrdila (rumena pola) je za osebnega zdravnika. Sem klicala mojega zdravnika in so mi rekli, da morem prinest in da to lahko storim kadarkoli (drugače se je treba za vsako figo naročat). Mogoče pa vaši G to naredijo sami, da pošljejo osebnemu zdravniku, pa je moj G bolj lene sorte user posted image .

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 16:15:18   
filisa
Sem kar dva dneva prešpricala in se nisem nič javla user posted image ... Spet se mi je začela služba, v kateri je prava gužva, pa čeprav grem čez dober teden na porodniško (moram vpeljat mojega naslednika..). Mi pa zato zelo hitro mine user posted image .


Tale ohladitev tud meni full paše in zgleda da tud najini user posted image , ki je danes nenormalno aktivna. So se sodelavke full nasmejale, ko so videle, kako se moj trebušček premika in valovi user posted image .


Jaz tud 1. to slišim, da je treba potrdilo o PDP nest osebnemu zdravniku user posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 16:45:12   
Roberta69
Vrtec: mi se pa vneto "pripravljamo" na 1. september. Ko smo premišljevali o raznih variantah, ker se je vrtec nekako izmikal, sem prebrala, slišala 1000 in 1 mnenje, kaj je bolje, sploh ko si recimo na porodniški in je varianta, da imaš starejšega otroka doma... Mi2 sva se nekako odločila, da bo najbolje zanj, da gre v vrtec, bo pa seveda vseeno lahko veliko doma, če bo tako hotel in se nam bo tako zdelo v redu. Drugače sem pa ena redkih mamic, ki nimam občutka, da je za dojenčka nepravično, če je recimo starejši otrok doma, ki mu seveda posvetiš več pozornosti... meni se zdi, da je situacija pač drugačna, drugi otrok sedaj pač obstaja in za prihajajočega dojenčka razmere ne morejo biti enake, kot so bile za prvega otroka, ne mislim pa, da bo mali zato kaj na slabšem... načeloma pa prve mesece in leto doječek tako in tako zahteva predvsem nego, bolj "ta prave" reči pa pridejo na vrsto kasneje user posted image . Jaz sem zaenkrat mirna... zaradi ful slabe izkušnje z uvajanjem v privat vrtec pred parimi meseci, sem glede vrtcev premlela že toliko črnih misli, da je kar fino, da so odšle nekam drugam... res močno upam, da nam bo šlo in bo mali užival - to mi je najbolj važno (potem si morda vzamem še kaj časa za tegale trebuščnika in še njemu namenim kako misel user posted image ). 

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 17:08:42   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Sem kar dva dneva prešpricala in se nisem nič javla user posted image ...



Tudi jaz user posted image ...
Grem vas brat.... joooooj ČVEKE!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 17:17:33   
orhideja80
3 × mami - sej je blo verjetno že veliko napisano, ampak a nujno Vir80? Jaz sem včeri kupla samo Vir, un s krilci, zdej pa ne vem, če naj te vložke rajši prišparam za kasnejše dni, Vir80 pa bolj na začetku?

EA - tudi jaz sem začela razmišljat sedaj o tem, čeprav sem si skoz govorila, da najprej bom probala brez. Vendar je problem, da bom rodila v Lj, tko da je možnost, da ti jo dejansko dajo, zelo majhna zaradi pomanjanja anasteziologov. Se bom pa vsekakor pozanima v prihodnjih dneh, na kakšno predavanje je potrebno it.

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 17:27:37   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: janaja




Kar se pa tiče moje težave z user posted image  ste me pa potolažle da imamo vse iste probleme. In končni zaključek je ta da so naši user posted image  in bi prov rada vidla da bi bili oni ene 2 dni noseči, bi takoj porodniško uveljavili že od 6 meseca dalje, al pa po user posted image  na testu. grrrrrrrrrr

Kako za user posted image  nej se pa zdej pobotava da ne bova spet do poroda  user posted image  pa mule kuhala ( moj je namreč tak). Jaz pa tud pod razno ne mislim popustit pa če vse sama delam. Bom še bolj efektivna ker sem jezna.

janaja



Joj,naš je že obupal in je samo tiho user posted image .Jaz se pa vužgem za vsako figo in ne popustim,on pa samo kima,siromak user posted image ,jaz  pa user posted image ,kriza no..... Pol pa pride,da ljubija in sva bot,ampak ve,da jaz NIKOLI NE BOM prva prišla,pa lahko 2 dni sploh ne govoriva..... 





< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 25.8.2010 17:29:15 >


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 17:39:21   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80

3 × mami - sej je blo verjetno že veliko napisano, ampak a nujno Vir80? Jaz sem včeri kupla samo Vir, un s krilci, zdej pa ne vem, če naj te vložke rajši prišparam za kasnejše dni, Vir80 pa bolj na začetku?



Jaz VIR80 imam samo v porodnišnici,doma pa imam navadne vložke (6t ko traja čišča). Orhideja,seveda je to ne nujno,to je samo priporočajo .Imej to ka tebi paše.


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:03:00   
orhideja80
A je še katera čisto pozabljiva oz. zmedena? Jaz sem namreč še vedno v službi (izpolnjujem obrazce za na socialno user posted image ) in sem ugotovila, da bi mogla biti ob 18h na aerobiki...ajoj.  Še dobro, da user posted image traja samo 9 mesecev, ker jaz imam občutek, da se mi kisajo možgani. Zadnjič sem peljala ene tujce namesto proti morju na letališče...še dobro, da sem ugotovila hitro in nihče ni nič opazu user posted image , da se peljemo v napačno smer user posted image .

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:11:57   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80

A je še katera čisto pozabljiva oz. zmedena?


JA!

In sploh ne vem, kaj naj naredim.
Zadnjič sem se pri mami v kopalnici spomnila, da jo moram nekaj nujnega vprašat in sem po par min pozabla. Sem mogla it nazaj v kopalnico in gledat okrog, da sem se spomnilauser posted image

Ja, in zmedena. Včasih se zalotim, da kaj delam čisto podzavestno in potem začnem razmišljat o tem in se čisto zgubim.....

Čudna stvar je nosečnost, nimaš kajuser posted image

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:23:17   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: polmaja

IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1


Ja,Ukrajino...ja,daleč je,2500km.Leta 2008 smo bili tam user posted image ,z avionom smo šli z Budapešta do Kijeva,pol pa še z vlakom. V Belorusiji tudi jaz bila,živela tam 1 leto user posted image . Lepo je tam,a ne??? Gozd,gozd pa še enkrat gozd user posted image ,vsepovsod gozd user posted image user posted image user posted image .



Ja kako državo pa si si izbrala za bivanje?  user posted image   Zdaj sem pa jaz firbčna - kako to, da si tam živela?
Gozdovi so res lepi, kak potencijal, pa ga ne izkoristijo! Imajo tudi čudne turistične ponudbe a la "lov na srnjad s kalašnjikovom" ipd. Imam pa nekako Beloruse raje od Rusov, so mi na splošno bolj simpatični in kadarkoli smo imeli kake težave, smo jih v Belorusiji lažje rešili... Pa Minsk mi je s svojo stalinistično arhitekturo kar nekako pri srcu. Pa lepe usnjene torbice so ful poceni user posted image  user posted image



Polmaja imaš Z.S. user posted image


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:23:53   
3x mami
evo me s pregleda. joj, kako prijetno je gor v postojni, skoraj 10 stopinj razlike - tu taka sopara, samo sonce...

ginekolog je takoj, ko sem prisla noter, komentiral, da imam pa velik trebuh, sem se nasmejala in rekla, da nisem nic opazila. on pa "uh, jaz pa sem, res je velik!" user posted image je vse pretipal tam, kjer je bila vceraj (in je malo se danes) tale izboklina. potem je naredil se hiter uz. rekel je, da ni kila, ampak da so vezi tam. tocno tudi sam ni rekel, kaj bi lahko bilo, ampak da ne vidi posebnosti. ce/ko se mi spet pojavi, moram it pocivat, lezat. tako da to me je pomiril. pogledal je otrocka in obcutek me ni varal - se je obrnil koncno na glavo in je pripravljen. plodovnice dovolj, spodaj se vse zaprto. je pa pripomnil, da posteljica kaze znake staranja, kar pomeni, da sem ze kar blizu koncu. tole me je mal stisnilo. rekel je, naj bom doma oz cimblizje domu, naj pocivam, nic nic nic dvigujem, napenjam itd, jem samo lahko hrano, ki ne napenja... skratka, vse napotke mi je dal kot na zadnjem pregledu pred porodom. in me je spet stisnilo... NP 8.9., ko moram zjutraj najprej na ctg v porodnisnico, potem pa z izvidi k njemu. obakrat sem imela prvi ctg v planu na svoj pdp, zdaj pa mi ga je najavil ze 3tedne prej? ...
po eni strani me je pomiril, po drugi pa priznam, da me je zacel dajat strah. da nisem se pripravljena it rodit, da je vse skupaj se prezgodaj, doma vse se v delu, porodniska se mi se ni zacela. ne vem, sem rabila nekaj casa, da sem si dala spet misli na mesto...
sem ga pa na koncu pregleda vprasala, ce je lahko trebuh se nizje od tega, kar je (lih je pisal v karton). se ustavi in se zacne smejat user posted image "ja, lahko je se nizje" in se smeje naprej user posted image

tako no, mal sem zmedena... naj mali pocaka se vsaj do ctgja, da bo donosen...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:24:36   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80

A je še katera čisto pozabljiva oz. zmedena? Jaz sem namreč še vedno v službi (izpolnjujem obrazce za na socialno user posted image ) in sem ugotovila, da bi mogla biti ob 18h na aerobiki...ajoj.  Še dobro, da user posted image traja samo 9 mesecev, ker jaz imam občutek, da se mi kisajo možgani. Zadnjič sem peljala ene tujce namesto proti morju na letališče...še dobro, da sem ugotovila hitro in nihče ni nič opazu user posted image , da se peljemo v napačno smer user posted image .


Oja,oja...user posted image user posted image user posted image
Pa še kako!!!!


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:32:49   
BLOOM 1
3x mami,pa ne da boš ti prva??? A se že začenja,ali kaj?????? JOj,diham,diham......strah mi je....

_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 638
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:33:59   
missD
3x mami, da ne nosiš ti morda dvojčkeuser posted image ? Kam pa hitiš user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:36:39   
3x mami
lija30, vir80 vlozki so fajn, ker so zelo nemoteci - sploh ce si sivan. take (mogoce sam druga znamka) ti tudi dajo v porodnisnici. jih moras pogosto menjavat, ker ne vpijajo tako kot drugi vlozki, ampak res pasejo. je pa na tebi, ce ti bodo ustrezali al pa ne. prvic sem bila sivana in sem jih rabila se kar nekaj casa doma (vse drugo, kar sem poskusila, me je dobesedno peklo). v drugo pa sem po dobrem tednu doma zacela uporabljat druge vlozke in je bilo v redu.
so pa punce kupile tudi druge vlozke od tosame, sam sem pozabila, katere user posted image

sem pa vidla v cakalnici danes obvestilo, da obstaja v porodnisnici postojna darilni bon za epiduralno. v bistvu tisti, ki hoce, gre tja, ga placa (?160e al nekaj takega) in potem posljejo bon po posti. in ga pokazes, ko pac rodis. zanimiva fora, ce bi clovek vedel, da jo bo zagotovo imel

potrdilo za zdravnika. zgleda, da je od kraja do kraja razlicno. pri mojem ginekologu potrdila ne dajejo ze par let. je dovolj to, kar pise v materinski. za zdravnika pa kopija odlocbe al nekaj takega - bom morala jutri se poklicat in vprasat. prej je bilo res tako, da si en izvod nesel k svojemu osebnemu zdravniku, enega pa dal na csd.

Pokora, moja2 sta v enem malem vrtcu, kjer ni starostnih skupin, ampak so vsi skupaj. jih je 19, od 1 do 6 let. meni je to zelo vsec in se mi zdi, da je boljse kot pa po starostih. ker se mali zelo hitro ucijo, veliki pa se navadijo malo potrpezljivosti z manjsimi. tako da ja, sta oba skupaj v vrtcu. in ce bo sreca, bodo za krajsi cas vsi tri skupaj.

sem pa imela starejsega doma, ko se je mala rodila (ni bil vpisan v vrtec). uvajanje je dal skozi pri dobrih dveh letih. je bilo lepo imet oba doma, sam potem sem vidla, da pogresa druzbo drugih otrok - vrstnikov. sta pa oba zelo lepo sprejela vrtec in rada hodita.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:38:40   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1



Bloom- ti že veš, zakaj te je strah ane??? Pravijo, da še osel gre samo 1x na led user posted image ...Pa brez zamere!






Ma kaka zamera,če je to resnica user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj to je največji problem,ka vem kako je (da nebom katero prestrašila).......user posted image


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:41:52   
3x mami
ne, upam, da bo nasa sezona zaprta se nekaj casa... ceprav sva se s tinoaleks menili za drugi teden septembra...

missD, ne, preverjeno, sam en je, ki je rad zelo komot

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:43:53   
mamamajča
3xmami-user posted image   Nič bat, vse bo v redu.
Lepo počivaj, pusti delo (itak bo počakalo)!

Držim pesti, da malček čimdlje počaka!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 18:50:00   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

ne, upam, da bo nasa sezona zaprta se nekaj casa...




Tvoje besede v božja ušesa....user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 20:24:09   
3x mami
aja, se to - glede zbadanja sodelavcev vceraj. danes se mi je eden opravicil in se cisto drugace obnasal kot po navadi. me je prav pozitivno presenetil.

smo pa imeli na malici debato o komarjih - kaj pomaga proti njim. pa sodelavec rece:
"eh, se mi zdi, da ce ti eden pije kri, da ga moras kar pustit"
mi drugi pa user posted image "kako, treba ga je zmeckat"
in sodelavec: "sej ze res, da tega enega ubijes. ampak problem je v tem, da pride potem se celo njegovo sorodstvo na pogreb"

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 20:43:47   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Drugače sem pa ena redkih mamic, ki nimam občutka, da je za dojenčka nepravično, če je recimo starejši otrok doma, ki mu seveda posvetiš več pozornosti... meni se zdi, da je situacija pač drugačna, drugi otrok sedaj pač obstaja in za prihajajočega dojenčka razmere ne morejo biti enake, kot so bile za prvega otroka, ne mislim pa, da bo mali zato kaj na slabšem...


sem popolnoma istega mnenja user posted image , pri nas moram rečt, da je tisto leto druženja vsem koristilo - ta večji se je uvedel v svet, kjer se delijo tako stvari kot mamin čas, se navadil na dojenčka in se počasi navadil na nov družinski tempo, mali je pa itak vedno obožujoče opazoval brata pri igri in tudi kot dejstvo sprejel, da je treba kdaj na kaj počakat - tega starejši kot dojenček ni bil deležen, vse mu je bilo prinešeno v isti sekundi kot je to potreboval in danes lahko rečem, da je večji bolj razvajen kot tamali, po mojem tudi zaradi 100% servisa, ki ga je bil deležen prvi dve leti.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 21:49:01   
anju
hej.

v službi uvajam. ker imava malo dni, sem ga kar takoj posedla za rač, tako da nisem na rr. jebenti kolkrat sem pomislila na vasuser posted image
zgleda da mi bo to prav težko obdobje mislim da ne bom uspela vsega predat. šef že pravi da bom prišla kak dan ko bom na dopustu, ma sem se odločla če mi jutri ne podpiše dopusta grem na bolniško čeprav ne vem kako... mah vožnja recimo. zjutraj se mi je tako vrtelo, ko sem za enim vozila, sem mogla prav upočasnit, da sem dobila razdaljo in obzorjeuser posted image

3x mami a ni rekel da je lahko še nižje, kaj hitiš lahko je še nižjeuser posted image

majabar samo a te ni nič strah sama bit? kako nasilje tam sploh dojemaš? meni je precej nepredstavljivo, tu smo vajeni popolnoma drugačnih razmer.

potrdilo o pdp osebnemu zdravniku - zakaj ? prvič slišimuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 22:15:06   
M&A
pozabljivost - še kar, ma se da preživet brez hujših posledic

nepotrpežljivost - to je hujše user posted image   Vsaka malenkost me spravi s tira, sploh pa mulčka, ko prideta v svojo fazo nagajanja in neposlušnosti. Sama sebi grem na živce, ker tako pogosto znorim in KRIČIM! Pol pa razmišljam, kako bom obvladala sebe in tri otroke user posted image Danes je sploh bil en tak čuden dan, sem mislila, da se bom dobro počutila, ker se je shladilo, pa sem vseeno živčkala cel dan... Še z možem sva se spičila, sem bila čist na spidu user posted image

Punce, držite se, ne še začet rojevat! Si sploh ne upam pomislit, da bi rodila pred 1.10., čeprav je precej nizko (ko sem si včeraj dajala Boraks - še glivice so me napadle user posted image - sem prav lepo začutila glavico). Mal se moram skulirat, drugače bo dete res pobegnilo ven iz objema adrenalina! 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: Oktobrke 2010 II
25.8.2010 23:53:43   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: M&A



nepotrpežljivost - to je hujše user posted image   Vsaka malenkost me spravi s tira, sploh pa mulčka, ko prideta v svojo fazo nagajanja in neposlušnosti. Sama sebi grem na živce, ker tako pogosto znorim in KRIČIM! Pol pa razmišljam, kako bom obvladala sebe in tri otroke user posted image Danes je sploh bil en tak čuden dan, sem mislila, da se bom dobro počutila, ker se je shladilo, pa sem vseeno živčkala cel dan... Še z možem sva se spičila, sem bila čist na spidu user posted image





Tak dan sem imela v torek user posted image ,danes sem pa ko user posted image . Moj mož je samo z očmi obrača user posted image .....Kaj bo pa jutri??????


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 0:09:43   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: Alica84

a smo že kaj dorekle glede točnejšega datuma za srečanje? Kako vam je kaj všeč sobota, 4. september?







No punce,4.09 ???  Jaz sem ZA!!!!


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?