|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
18.8.2010 7:56:52   
tina50
Jaz sem slišala, da naj bi ble plohe bolj na severu! Ne vem!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
18.8.2010 9:30:09   
pomlad08
ej, pri meni že dežuje ... user posted image
če neha, gremo na pot, drugač pa bolj težko, ker niti avta nimam doma, smo načrtovali izlet z busom. upam, da se zjasni - smo že vsi napokani in oblečeni, pa job se ful veseli ...

Neposredna povezava do sporočila: 4352
18.8.2010 15:18:31   
tina50
naj se na hitro javim(mam mal časa, ker sem kr iz Lj prnesla kosilouser posted image ), domov sem prišla ful hirt, ker še začuda ni bilo prevelike gužve, glede na uro. kosilo za Jona, pa se že kuha.
srečanje je uspelo in še vreme nam je bilo naklonjeno, glede na to kako je kazalo. še sončka smo mele.
zdfej je pa Jon že tečen,..

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
18.8.2010 15:28:23   
Zofy
Juhu,
ja, srečanje je prav fino uspelo, tako da je lahko žal vsem, ki niste prišle user posted image user posted image
Pomlad08, res škoda, da te ni bilo. Še dobro, da sem te včeraj spoznalauser posted image , če ne bog ve kdaj bi te...

Joži79, škoda, da nisi prišla, ker so bili naši mulčki super pridni. Kot da jih ni. Bili smo skozi tako, da so imeli dogajanja na pretek (na igrišču in tudi ko smo šle na kavo, so imeli igrišče zraven).

Tukaj pa je še slikica, še frišnauser posted image :
user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 18.8.2010 15:30:08 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
18.8.2010 21:11:11   
terida
Ojla, se še jaz na hitro pofočkam - toliko, da potrdim, da je bilo res luštno!
Krasna slikca, Zofy, sem prav vesela, da si se spomnila, da moramo eno gasilsko naredit user posted image

Dinki, imaš ZS!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
18.8.2010 21:34:47   
terida
Mater, ej, imam v glavi spužvo namesto možganov - sem vas hotela še nekaj vprašat, pa sem potem pozabila in sem se šele zdaj spet spomnila...

Je sicer malo off-topic, upam, da ne zamerite. Prijatelj kupuje kuhinjo (verjetno bo Ikeina), zato bi rada prosila tiste, ki ste kupovale kuhinje v zadnjih letih, za kak praktičen nasvet. In sicer v stilu - fajn je imet to pa to, brez onega pa onega bi komot preživela oz. če bi še enkrat kupovala, bi naredila to pa to drugače. Itak, da vsak izbere komponente, ki jih rabi, a vseeno - če obstaja kaka splošna modrost, bom vesela, če jo delite z mano. Meni je on namreč ogromno pomagal pri selitvi (oz. beljenju in rihtanju novega stanovanja) in bi mu rada povrnila vsaj malo zdaj, ko rihta svojega. Sem mislila, da mu bom znala kaj svetovat pri izbiranju kuhinje (tu smo kao ženske bolj doma od moških), a če nisi sam kupoval kuhinje v zadnjih par letih, ne moreš bit ravno pameten...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
18.8.2010 21:39:57   
san
otročki spijo, tko da se na hitrco pofočkam. blo je res luštno! upam, da kmalu ponovimo. mi je edino žal, ker zarad nepredvidljivega vremena nisem mela urbana s seboj, saj sem najprej mislila, da nobene ne bo. no, sem se pa v miru naklepetalauser posted image . otročki so bili pridni, tako ”taveliki”, kot majhni in res škoda, da ni bilo tudi ostalih. pa drugič, ane?
zofy, ful luštna fotka, ma prav super smo vse tko krasno nasmejaneuser posted image

tko, zdej me pa že dragi s pirčkom čakauser posted image user posted image

lahko nočuser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
18.8.2010 22:36:08   
mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Juhu,
ja, srečanje je prav fino uspelo, tako da je lahko žal vsem, ki niste prišle user posted image user posted image
Pomlad08, res škoda, da te ni bilo. Še dobro, da sem te včeraj spoznalauser posted image , če ne bog ve kdaj bi te...

Joži79, škoda, da nisi prišla, ker so bili naši mulčki super pridni. Kot da jih ni. Bili smo skozi tako, da so imeli dogajanja na pretek (na igrišču in tudi ko smo šle na kavo, so imeli igrišče zraven).

user posted image

Kak lepo !!!! Prav žal mi je, da nisva prišla s Filipom....
Matic je bil z atijem na morju in sta potem danes prišla domov, mi2 s tamalim sva pa imela namen priti v Tivoli. Pol se pa zbudim in ura je bila okol pl enajstihuser posted image . Sva si oba privoščila, Filip je spal od 21h... Sam zdrailasva vzela vmes in se nahranila. Zgleda, da moreva ša malo noter spravljat.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
18.8.2010 23:20:36   
Zofy
Punce, če vas zanima, je 29. avgusta Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok: http://www.carobnidan.si/

Mi žal ne bomo šli, ker gremo v Kr. Goro. Mislim, bom zamudila 2 dogodka, na katera bi z veseljem šla (žur z razlogom in pa tale čarobni dan) in še 2 RD, ker bom ravno takrat na dopustuuser posted image
Mergetka, res škoda, da vaju ni bilo. Ampak zdaj je važno za vas, da se okrepčate. Sej se bomo spet dobile, kar se mene tiče lahko že v začetku septembra oz. med 13. in 24. A bo terida spet naredila anketouser posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
19.8.2010 0:40:30   
Špela100
OOOOO moje marčevke, kako ste lušne, kako lepo vas je videti...na vsakem naslednjem srečanju ste mlajše in lepše...ti vaši sončki zelo dobro vplivajo na vas.

In otroci pa srčki, da ni večjih. Lepo, da ste uživale in se fajn naklepetale. Mi je žal, da nimam svojega avta, bi se vam tudi jaz pridružila :(((((.

Terida nimam pametnega nasveta glede kuhinje, ker jaz bi imela še vse sorti, pa nimam prostora...pa tudi mi niso tako pomembne te lesene škatle, raje jo mahnemo v Toscano, al pa Provanso....ha, ha....pa hitro mi rata dolgčas, tako, da rada menjam stvari in sem si ravno pred pol leta omislila kavč- dvosed za samo 190 eur iz ikee...dokler bo, bo...ga ni škoda....pol bomo pa menjali...ha, ha....

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
19.8.2010 7:48:18   
san
terida, jst šele sproti ugotavljam zdele kaj bi lahko bilo drugače in še nisem čist pogrutala, zaenkrat mi je vse ok....
za korito se mi zdi pomembno, da je dost veliko, pa meni je super, če je dvojno ali pa z odcejevalnikom. pa super je, da so korito, delavna površina in štedilnik en zraven drugega. pult je fajn za vzdrževat, če je gladek, ker sam s krpo obrišeš in to je to (jaz sem hotla les al pa kamen, pa so me prepričal, da ne in sem zdej prav vesela, ker je res čist enostave za čistit) in meni je pomembno, da ga je dolg, ker nas je toliko in vsak od otrok mal ”dela” zraven, sam to je tud od prostora odvisno. pa za vtičnice je fino, da jih imaš na razpolago dovolj blizu štedilnika. jst naprimer bi takoj mela otok za kuhat, sam bi preveč prostora zavzel pri nas, če bi imela prostor, bi ga pa imela. super mi je, da imam pri štedilniku veliko prosotra okoli še za začimbe, desko za rezanje, nože in pa tisto, kar pač uporabljam, kadar kuham. ne vem, nimam pa nič kar ne bi rabila, pa tud zaenkrat nič še ne pogrešam.
hehe, sej sploh ne vem, če je kaj uporabno v tem kar sem napisalauser posted image .

tko, zdej pa letim otroke v vrtec peljhat in po mamo. je vse ok in gre lahko danes domovuser posted image .

uživajte

< Sporočilo je popravil san -- 19.8.2010 8:02:25 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
19.8.2010 8:21:24   
Lona76
Joj marčevke kako sem vam fouš za tole srečanje. Mamice lepe, otroci še bolj. Ugotavljam da so skoraj vse ljubljanske marčevke na porodniški. Mislim da samo jaz nisem prišla zaradi tega ker sem v službiuser posted image , ostale so imele druge razloge.

Skratka pri nas je šla danes Tajka v vrtec, pa jutri gre tudi, v soboto jo pa na Bled mahnemo za en teden. Prav rabila bom ta dopust ker sem že cel teden sama v firmi. Ni mi lahka, šefica je podaljšala dopust že za en teden, ostali so ravno šli, pa še en je podaljšal ker je videl da ni šefice user posted image . Jst pa spet živčna razvalina kaj je treba še vse narediti, kličejo me kaj naj naredim skratka BEDA.

Tilen je ves srečen ker gre samo še jutri v vrtec, potem pa se zanj konča vrtčevsko obdobje. Komaj čaka. Mene pa stiska.

Včeraj je Tilen najdu skrito Tajino dudo in je prišel v dnevno sobo z njo in kričal lejte kaj sem najdu. Mož je dudo zagrabil in jo hitro pospravil, hb ni bilo nekih izpadov pri Taji. Sedaj smo uspešno brez dude že 1 teden user posted image . No ja ene dvakrat je dala v usta uno k jo ma njen dojenček user posted image .

Aha pa še cvetka moje tašče. Prosila sem jo če bo čuvala Tajo v torek in sredo in je rekla ni problema. In pripeljem Tajo v torek k tašči in je bila bolanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma sem ji rekla pa dej povej če si bolana, ker če si taka je vseen če jo peljem v vrtec. Naj se zastopimo ostala je Taja doma, da si še malo opomore. Matr sem bla jezna. No zdej pa res upam, da jo je pamet srečala, ker drugač ne vem. Ker se je kar zasikeral potem. Mah tale moja tašča misli da če ma zabasan nos ji ni nič. Eh škoda besed.

Evo toliko od mene zdej pa šibam delat, da ne bom jutri spet do šestih tuki visela user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
19.8.2010 8:24:13   
Lona76
Aja Terida kuhinja. Mene pri moji motijo roči. So taki res ostri in se je Taja vanj popraskala enkrat. Če ima otroke oz. jih bo kdaj imel, naj ima zaobljene roče, pa meni je fino da so taki da se ne morš nič zahaklat. Ker eni so še taki da se mingrede s kakšno kiklo al pa majco zahaklaš pa maš. Pa še višina pulta je meni pomembna, da če si velik nimaš prenizkega, ker se potem preveč dol nagibaš.

Toliko o mojih nasvetih user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
19.8.2010 9:55:04   
Vilma
Včeraj ste imele srečanje, lepo da se še dobite! Katera pa je tista mamica na sredini z dvema fantkoma v naročju? A Tina50 al se motim? Ostale poznam.  user posted image   Se pa strinjam s Špelo, da vse odlično zgledate! user posted image  katera pa se skriva za aparatom? user posted image

Terida kar se kuhinje tiče. Mi smo jo sicer pred leti delali, ampak se mi zdi, da smo pri kuhinji dobro splanirali. Edina pomanjkljivost, ki jo čutim je ta, da nimam dovolj tistih najmanj globokih predalov. Imamo samo dva v enem je pribor, v drugem pa malenkosti. Bi blo fajn, če bi imela tako omaro z vsaj tremi plitvimi predali, spodaj pa bi bil tisti globok.
San je omenila vtičnice. Bolje, da jih je več kot manj. Midva jih imava 6 nad plutom user posted image , štiri pri štedilniku. Res je fajn, da jih je največ pri štedilniku. Mi imamo na eni priklopljen aparat za peko kruha, na eni je priklopljen polnilec za strojček za parmezan, tretjo rabim za palični, mikser  oz. vse ostalo. No na četrti pa je priklopljena indukcijska plošča, ki smo jo sicer kupili za kampiranje, ampak je tko fajn, da jo imam zdaj še v kuhinji kar zraven steklokeramične. user posted image

Kar se korita tiče imam kontra izkušnje kot San. Imamo enojnega, brez odcejevalnika. Ima pa to korito zraven še eno malo korito z odcejevalnikom, v katerem perem solato, krompir. Zraven njega pa je luknja za biološke odpadke. Skratka nama je bilo škoda delovnega pulta za dvojno korito, itak po kosilu umazano posodo takoj pospravimo v pomivalca. Sicer pa je to odvisno od posameznika, eni ne morejo brez tega, drugi brez onega. Je pa res (sem se šele zdaj spomnila!), da ima to naše korito posebej ocejevalnik, ki ga lahko priklopiš zraven korita. Ampak ga ne uporabljamo. Zgleda pa približno takole, da bo bolj razumljivo:
http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/12698/ ta sicer nima tiste luknje in kante za biološke odpadke.

Drugače pa ne šparat pri aparatih kot je naprimer korito, pomivalni, kuhinjska napa. Raje pri lesenih delih, kamor Ikea itak spada. Aja še okoli nape. Mi imamo skupen prostor kuhinja, jedilnica in dnevna. V takih prostorih priporočam močnejpo napo, ki pozauha več vonjav in pare kot slabše nape.

Mogoče bi danes lahko pogrešala mikrovalovko. Ko imaš enkrat indukcijsko, jo ne rabiš.
Če sta velika, priporočam višjo višino pulta. Mislim da je 90 cm?!
Meni je fajn, da imam pečico v višini pasu in ne tako kot včasih pod štedilnikom.
Mogoče bi danes razmišljala o kakšnem drugačnem materialu na steni nad pultom. Imamo ploščice, možno je imeti steklo, delovni pult in steno iz kerrock, potem je na voljo nek krtačasti aluminij,...
Jaz sem takrat dosti brala feng shui, mi je precej pomagal, kam se kje kakšna stvar postavi.
Dodatki, dodatki, to v kuhijni veliko šteje. Če bosta kupovala v Ikei itak ni problem, tam je tega ogromno.

Upam, da sem kaj pomagala.
Uf, sem se razpisala user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 19.8.2010 9:56:40 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
19.8.2010 13:40:46   
Zofy
oho Vilma, lepo, da si se javilaq po dooolgem časuuser posted image In Špela tudiuser posted image
Vidim, da vas je zbezala kost od terideuser posted image . Človek kuhinjo omeni, pa že oživi RRuser posted image

Moji starši imajo novo kuhinjo, pa lahko povem kaj mi je tam všeč in kaj ne. Pravzaprav mi je vse všeč razen ploščic nad štedilnikom - jaz bi raje imela steklo, ker to lažje očistiš. Drugače pa sem tudi jaz mnenja, da mora bit pult dovolj visok, vsaj zame, ker sem visoka, pa fajn je, da so taki izvlečni predali, ker je dosti boljši preglad nad tem kaj imaš v predalu, pa lepše se da pospravit. Pa pečica, da je visoko in pomivalno korito takšno, kot je Vilma link pripopala, samo brez tiste odcejevalne površine, ker samo plac jemlje. Tisto malo korito zraven je zakon, ker lahko v njem odcediš od solate do pašte. Pa fajn je in itak po moje imajo to sedaj vsi, da je tiho zapiranje al kako se temu reče.

No, toliko od mene, Matej mi skače v naročju....

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
19.8.2010 13:44:12   
Zofy
aja, sem vedla, da sem neki pozabila. Indukcija je zakon. Skuhaš kavo v 30sek user posted image . Samo, ker niso vse posode na indukcijo, se meni zdi super 2+2 (2 na ind., 2 navadna). Pa na stekloker. plošči mora biti "gumbek" za vsako površino posebej. Ker eni imajo samo 2 gumba - z 1 se pomikaš po površinah, z drugim pa reguliraš jakost. Kar zna bit zelo nadležno, če kuhaš na npr. 3 površinah in ti na eni hoče it ravno mleko čez. Pol moraš s tistim upravljalnim gumbom prit do prave plošče in zmanjšat jajkost. Sej, morda se navadiš, samo jaz ne bi nikoli imela tako, prekompliciranouser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
19.8.2010 20:45:01   
mergetka
Ojla, bejbe!

Kak lep dan je za namiuser posted image . user posted image Uživali smo 100/h, bili smo še v arboretumu in smo zdaj tko prijetno utrujeni.

Dinki, ful hvala za cd! Sam zgleda, da je posnelo samo božične telebajske.  Najbrž zaradi prostora?

Pri kuhinje, se pa meni zdi  fajn imeti:
- čimveč delovnega pulta, po možnosti otok, ampak ni nujno, da je na njem štedilnik
- korito enojno z odcejalnikom
- čim več predalov
- izvlečne omare (male za začimbe in ojje, kis..., pa velike za hrano, da hitro kaj najdeš)
- sigurno več vtičnic
- dovolj velik prostor za koš, da lahko ločuješ
- dobro osvetlitev pulta
- prostor za kuharske knjige
- glede ploščic oz. drugih materialov nad pultom ne vem, kaj je najboljš, ampak je treba pazit, da izbereš tak material, da se ne vidi čist vsaka pikica, da potem nisi suženj svoje kuhinje
- ročaje, ki jih je lahko čistit
- korito pa tako, da se vodni kamen ne pozna čist takoj (a ma katera idejo, kakšno bi to bilo?)

Tolk se spomnim. Nč, lepo se imejte, grem jest...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
19.8.2010 22:11:14   
Naša črtica koraka
o, same lepotice! Hvala za sliko. Se mi je zelo tožilo po vas, a žal ni šlo drugače,
pa spet so se mi vnele oči, tako da imam beločnice spet rdeče, kar je silno seksi, sploh zdaj ko so vampirji in. Bi pustila nepozaben vtis user posted image  

vidim, da ste izvedenke za kuhinje, tako široke debate že dolgo nismo imele user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

- korito pa tako, da se vodni kamen ne pozna čist takoj (a ma katera idejo, kakšno bi to bilo?)

mogoče tako iz kamnauser posted image

moja sanjska kuhinja  ima pa vzidano omarico za aparate (ala tovster, mikser itd.) takoj ob pultu ... ko jih ne rabiš več, jih samo potisneš v omarico, zapreš drsna vratca v barvi zidu in pult je pospravljen user posted image
Ostalo so pa že druge povedale ... poleg ročajev, ki morajo biti čim bolj gladki in celi in res mat barve (odtisi), bi predlagala še en res globok in širok predal ali omarico za vse te ločene smeti ... pa korito in štedilnik v isti liniji (da ni korito npr. nasproti štedilnika- mučo narobe)

Aja, pa moja sanjska kuhinja ima tudi kibernetična vratca omaric- jih je videti, čutiti pa ne in s tem tudi ni potrebno tisto nebodigatreba odpiranje, butanje v odprta vratca omarice in seveda -čiščenje.  Grem stavit, da jih bo moja snaha že imela user posted image

ok, spet me pečejo, grem kar spat

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
20.8.2010 7:31:46   
pomlad08
o, kok ste lepe vse, ne morem se vas nagledat! res krasna fotka. men je tudi žal da smo zabušili, ampak z busom mi res ni blo za rint z dvema v mesto, čeprav je bilo potem čist ok vreme.

otročka sta pridna, oba še spita, ne morm verjet!

kuhinja - lesen pult je men tok fajn, res! najboljša stvar v moji kuhinji. masiven les, premazan samo z oljem, veste kok je fajn, tak topel in mehek občutek ko kaj pacaš.
drugač pa predali, ja, itak, to je res obvezno.
men je tud super, da sploh nimam zgornjih omaric, ampak to se večini obiskov zdi skrajno weird, kaj pa vem user posted image

aha, ivo že kliče

Neposredna povezava do sporočila: 4369
20.8.2010 11:34:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

user posted image

no to je pa res ena krasna slikica, smo vsi tako lepo nasmejani. Zofy hvala tudi za ostale slikice na mailu user posted image .
Srečanje je bilo super, tako kot vedno. najprej je kazalo da vreme ne bo zdržalo, a smo tako klepetale, da smo tudi oblake spodile in si priklicale sonček (čarovničke, pač user posted image ).
Otročki so pa itak sami lepotci, sej drugače ne more bit če so pa naši. Julija in Tit sta si prav lepo namenila nekaj simpatičnih trenutkov user posted image .
terida, tebi pa hvala tudi tukaj user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
20.8.2010 11:52:26   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

mogoče tako iz kamnauser posted image

user posted image Moj sosed ima tako korito, ki kao zgleda iz kamna, ma ni kamen, je nek meni neznan material. Samo meni ni všeč na pogled, se pa vodni kamen res ne vidi. user posted image
Dobre imaš ti futuristične ideje za kuhinjouser posted image

Zdaj pa grem pakirat, ker gremo v Izolo. Samo še od San mail rabim, da ji slikice pošljem

Neposredna povezava do sporočila: 4371
20.8.2010 12:01:50   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san
tko, zdej me pa že dragi s pirčkom čakauser posted image user posted image

uau, super! user posted image  lepo, da si znata kakšen večer zase ukrast ko gredo otročki spat! user posted image

Zofy, jaz bom na čarobni dan šla, vsaj namen imamo iti če bo vreme in vse ostalo OK. Sem bila že lani in mi je bilo krasno, veliko boljši kot tisti v Lipici. 

terida glede kuhinje...sem tko pozna, da so itak že vse izkušene mamice napisale same dobre nasvete. jaz osebno imam kuhinjo iz Ikee. Imam jo dobre tri leta in zaenkrat je z njo še vse OK. Na srečo imam dovolj prostora in sem si lahko privoščila otok na katerem imam samo štedilnik in okoli njega veliko prostora (delovna površina, ki ti pač okoli štedilnika ko kuhaš pride še kako prav).
Štekarji, teh ni nikoli dovolj.
predali - moja kuhinja nima niti ene omarice, vse do predali in so ZAKON! pri tem naj res ne špara, ker ko jih enkrat imaš vidiš kolk je fajn ko ti ni treba v omaro lezt po posodo in ostale reči. Pa seveda tiho zapiranje!
Roči - ja je res fajn če nimajo ostrih robov, moji so lepo zaobljeni in primerni za obešanje kuhinjske krpe user posted image
Aha, Vilma je omenila višji pult (to imaš možnost tudi v Ikei). Midva imava vse delovne površine s pultom vred 90 cm kar je malo višje od standarda. Tudi to je super predlog če si malo večji. 
meni je res edino žal za indukcijo, takrat ko sva si rihtala kuhinjo, so bile še zelo drage in si jo potem nisva kupila, danes bi si jo zagotovo. Imava pa steklokeramično ploščo, ki je širša - 75 cm, tudi super.
Na steni imam jaz ploščice - mozaik (grob, torej niso glanc ploščičke) in se obnesejo kot zelo hvaležne, ne vem če jih pobrišem dvakrat na leto. Je pa res da nimam štedilnika pri ploščicah.
Edina stvar, ki je v Ikei takrat niso imeli in sem si jo jaz takrat zelo želela je ta velik predal, ki je pod koritom za smeti. Želela sem, da bi se ga dalo odpreti z nogo, torej ko imaš mokre roke ali pobiraš vse ven iz korita, da ti ni treba roča prijemat) in tega niso imeli. Mogoče sedaj imajo. To sem sprobala v eni kuhinji in je super zadeva. Imamo pa dovolj prostora za ločevanje odpadkov kar že pridno prakticiramo user posted image .
No tko.....ob vseh naših nasvetih pa - če ta tvoj prijatelj ne bo imel popolne kuhinje pa tud ne vem user posted image

Lona76, naj ti čim hitreje mine še teh par uric do konca tega napornega tedna in potem uživaj na dopustu! Bravo taji za dudu, no vidiš pa vam gre super user posted image

Vilma, ja tisto je Tina50 s svojima lepotcema user posted image

mergetka, sem takoj klicala moža, ki mi je cd zapekel in je rekel, da je preveril na računalniku in da je bilo vse gor user posted image . Očitno nekaj ni Ok ali pa plejer ne bere vsega. Bomo zapekli še ostale dele in ti jih pošljem naknadno. oprosti, ni bilo namenoma.

no tko, zdej pa šibam kuhat. danes bom naredila po dolgem cajtu lazanjo user posted image
lepo se imejte čez vikend!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
20.8.2010 12:16:26   
Vilma
Ja, tako korito, ki zgledajo kot da je narejeniiz kamna, imamo mi. user posted image  
Korito je firme Blanco, material granit, siva. Ko sva ga kupovala, mi ni bil všeč, predvsem zaradi barve, danes ga ne zamenjam za nič na svetu. Se ne pozna nobena kaplja vode (kaj je to vodni kamen? user posted image ), čisti enkrat tedensko in je še danes kot nov. Je pa na voljo kar nekaj barv, npr. temno modra, šampanjec ipd. tako da se da malo ubit to sivino, ki mogoče res preveč spominja na kamen.
Zofy, ja moja tema, kuhinje. user posted image  Se vidi tud na mojem tebuhu, si pridno nabiram zaloge za zimo.

Danes zjutraj me je Julija presenetila. Nekaj je sitnarila, za brez veze, kr neki je piskala, pa ne bi to, pa bi uno, skratka ni tako pomembna zgodba, kot najin "dialog."
Sem ji čez čas z odločnim glasom rekla: "Julija, zdaj pa dovolj, nehi!"
Ona pa meni nazaj, z užaljenim obrazom: "Mami ne. Ti nehi!" user posted image  user posted image  user posted image
Me je ful presenetila, sem bila par sekund od šoka kar tiho.
Potem je nadaljevala s sitnobo, pa sem jih spet rekla, da naj neha. In ona meni ponovno nazaj: Ti nehi mami.
Kaj se vse ne spomnijo naši malčki. user posted image

Dominik pa je poskrbel za druge sorte presenečenje. Se vozimo proti vrtcu, pa začne smkat. Vpraša me za robček, jaz pogledam v torbo, ni. Mu rečem, da naj počaka do vrtca, da ga bo tam dobil. Pa začne mali vlčeeet smrkelj nazaj v nos, ogabno, meni je kr želodec obračalo. Pa mu rečem, Dominik počaki, zdej bova kmalu v vrtcu. Boš dobil robček. Pa on meni nazaj: "Mami ne rabim več robčka. Sem smrkelj not potegnu." user posted image  user posted image  user posted image  (PS: Se opravičujem vsem, ki imate tudi slab želodec in tole s težavo berete).

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
20.8.2010 17:00:41   
mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

mergetka, sem takoj klicala moža, ki mi je cd zapekel in je rekel, da je preveril na računalniku in da je bilo vse gor user posted image . Očitno nekaj ni Ok ali pa plejer ne bere vsega. Bomo zapekli še ostale dele in ti jih pošljem naknadno. oprosti, ni bilo namenoma.

Joj, Dinki, ni panike, mogoče moj rač. ne more vsega prebrat. Bomo probali še na fantovemuser posted image macu, če bo ta mogoč najdu vse. Tak da ti sporočim, ni še treba pečt... HVALA!

JA, RES, glede kuhinje smo se pa razpisala kot ta huj gospodinjeuser posted image

Ja, naši otročički že znajo najdit ta prave besede. Matic je pobral frazo: "To ni prav" in zdaj jo kar pridno uporablja, ko mu kaj ne paše. Ko so zadnjič prišli z morja (user posted image , Matic in user posted image -ov brat), je stric (ki ga mali obožuje) samo prišel pozdravit gor, potem je pa takoj šel naprej in Matic v jok, naj ne gre in je ponavljal :"To ni plav, to ni plav..."

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
23.8.2010 21:45:35   
terida
Joj, punce, saj od nekdaj vem, da ste super, a da se boste tako potrudile za tole moje kuhinjsko vprašanje, pa si vseeno nisem mislila... Hvala, hvala in še enkrat hvala vsem! Zlate ste user posted image user posted image user posted image Če moj prijatelj z vsemi temi nasveti zdaj ne bo imel fantastične kuhinje, je ne bo imel nikoli! user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

varnost igrač
sindarin

Kako poskrbite, da je otrokova igrača varna?

nič, zaupam prodajalcu (15%)

nič, zaupam proizvajalcu (8%)

preberem deklaracijo (48%)

vprašam prodajalca za več informacij (15%)

pozanimam se pri prijateljih (14%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!