san
|
pozdravljene punce! se končno uspem malo javit, upam, če me voranc ne prehiti z budnico te dni smo imeli prav zabavno. še zadnje proste dneve smo se potepali, smo bili tudi na čarobnem dnevu, pa malo na morju, pa se počasi pripravljali na šolo. izidor je več kot navdušen. si imeli zelo lep sprejem z zgodbico in glasbo, pa dobil je sončnico in tak luškan trakec za okoli glave, k ga spletejo 9. razredi in še dva kosa slastne torte. potem v razredu so se pa igrali z žogico in se predstavili, pa vsakemu je škratek spletel mrežico za copatke. je bil tako vesel. pa še sedi v prvi vrsti z enim fantkom, ki ga je že med letom na srečanjih spoznal (sedežni red naredi pri nas vzgojiteljica in na en mesec se menja) in sicer je trenutno v prvi vrsti, kjer so sončki, potem so še zvezdice v drugi in še nekaj v tretji. pa že prvi dan so imeli čisto pravo prvo glavno uro in je s takim navdušenjem pripovedoval in kazal kaj so delali, ga je bilo prav užitek poslušat. upam, da ga tole navdušenje ne mine. tudi včeraj je bil še ves vzhičen. sošolce pravi, da ima uredu, s tem vem, da ne bo imel težav, ker je družaben otrok. oh, sem se razpisala. no, sem bila prav vesela njegovega navdušenja in prav lepo ga je bilo opazovat na sprejemu. se mi zdi, da mu res paše bit šolarček. posledično tudi urban pravi, da gre v šolo, itak da je hotel kar z izidorjem it , no pa smo ga pol nahecal, da on pa sedaj hodi v malo šolo, pa ne pali preveč . mumu, to pa res ni fajn zadeva. je bila pa naša teta ista pri teh letih, dokler ni tako padla ponoči, da si je kolk zlomila. potem je bil pa žal konec zanjo. držim pesti, da bo teden čim bolj miren in da bo hitro minil. za tio pa močno držim pesti, da se bo kmalu privadila. mojemu urbanu je tudi še vedno zelo hudo, ko grem, mi vsako jutro joče. no, mogoče kakšen dan ne, ampak to je svetla izjema. je pa potem uredu, ko jaz grem ga lepo pomirijo, pa je. v novem vrtcu mu je zelo všeč, sem upala, da se bo tole jutranje poslavljanje tudi izboljšalo, pa nič. po moje, če bi šel pa v šolo, bi bil pa čist zadovoljne . no, kaj čmo, bo pa drugo leto bolje drugače je pa tak cukr, malo trmast, ampak sej je prav tako. pa sedaj res tako dobro že komunicira, ga je prav zabavno poslušat. sploh, kadar telefonira, zdej se že vse super zmeni. ek, krasno, da je mia tako lepo sprejela vrtec . tvoj bibi pa naj kar počaka še teh 6 tednov, držim pesti zofy, pri nas doma nič ne spimo čez dan. edino kadar je bolan kdo, potem ja, drugače pa sploh nimajo potrebe, niti ne zaspi urban. voranc pa še vedno kar precej dopoldne spi, no, popoldneve je pa buden. zdej smo spet uvedli red s spanjem, ker med počitnicami ga nimamo ravno in hodijo otroci spat ob pol devetih. izabela potem še bere največ kakšno uro, ostali pa drnjohajo. pa upam, da vam vreme služi vilma, ja groza. upam, da se ti zdravje hitro okrepi in da bo kmalu vse ok s teboj. pa lep dopust vam želim lona in nčk, kako je bilo pri vajinih fantičih? sta zadovoljna? nčk, si ti imela prvi dan prost? kako pa kaj novi razred, katerega si dobila? margetka, glede odvajanja, kot ti je že dinki napisala, se kar podpišem po njen post. kako pa kaj filip? naš vornac je tako ljubek, se tako lepo naglas smejčka, ma jaz se kar topim ob nejm. res je to neverjeten čudež, tile naši mali zakladki. sedaj se že lepo na trebuh obrne iz hrbta, čeprav ni navdušen potem na trebuhu, ne mara bit pastirček oz kavboj . no, zdej pa je prišla izabela iz šole. se še kaj javim... lepo se imejte
< Sporočilo je popravil san -- 3.9.2010 13:24:01 >
|