|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
24.8.2010 21:27:40   
Naša črtica koraka
ja, terida, se strinjam s tabo user posted image

Sicer pa sem se le na hitrico oglasila, hitim, delam službene stvari, sedaj vse kaže na to, da bom dobila razred, kakor se veselim, me pa tudi panikaaaaaa daje user posted image .

Drugače pa sta oba mladiča zdrava, HB, trkam na les! Pa rasteta silno prehitro, sploh pa ne razumem, kam je švignilo 5 let odkar je bil matija še mladič - joj zdaj gre pa že v šolo ... gledava slike, ko je bil še dojencel in še jaz se jim čudim, pa sem bila zraven user posted image . Zato mamice  - crkljajmo, slikajmo, snemajmo (to se mi zdi še najbolj dragoceno) bolje preveč kot premalo. Hm, zdaj se mi je porodila še ena ideja za mojo futuristično kuhinjo: v omaricah bi bil shranjen (negorljivi) snemalnik, omarice same pa bi bile hkrati predvajalnik. Bi lahko vedno imele zadevo pri roki za snemanje malih dragocenih trenutkov, zraven bi pa še lahko hkrati kuhale z Damjanom in obujale spomine, pa še ... kakšen posnetek zibajočega špeha - to bi bil pa t.i. motivacijski posnetek za manjše praznenje hladilnika user posted image .

Juhu!

Imejte se skrajno lepo, dojenčki naj vam v bušijih pridno ratejo in tudi sicer, pa pišite na veliko, jaz vam obljubljam da ne bom - vsaj dokler zadeva na šihtu ne "zalaufa".

lp NČK

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
25.8.2010 8:56:39   
pomlad08
živjo, punce,
kako kej?

NČK, super za šiht, jaz bom letos kar pogrešala učenčke. uživaj!

mi smo super, čez vikend smo se potepali po bohinju, sem se spet prepričala, da je to res najlepši kraj v sloveniji, pa fajn toplo je bilo, da smo se lahko namakali (no jaz ne čist, ker če nisem imela poporodnega pregleda, ampak Job je pa čofotal in užival ...)

zdele se gremo pa k sestri igrat, ker se oboji nimamo kam dat v telem vremenu. aja, zdele smo v naši družini 3 sestre hkrat na porodniški, veste kok je fajn, hangamo s svojimi mladički in uživamo.

lp

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
25.8.2010 14:50:36   
san
joj, poomlad, še dobr, da sem vidla tvoj post.. morm poklicat tisto teto, mi je iz glave ušlouser posted image

nčk, sam da ne boš čisto pozabila na nas, pa je ok. glede tvojih predlogov, super souser posted image user posted image

vilma, jst mam zdej enojno korito, pa ful pogrešam odcejalno površinouser posted image . mogoče, ker sem bila tako navajena. tko, da to bom pomoje enkrat zamnjala. tistih ročajev na omarcah pa jaz nimam, oz. imam take, ki so v površini omaric, da se otroc ne morjo butnit z glavo vanje. kuhinjsko krpo pa obesim na ročko od pečice.
spmnila sem se, da je zelo fajn, če imaš tih pomivalni stroj. mi smo vzeli vgradnega in je tako tih, da se ga sploh ne slišiuser posted image .

pa imamo jokec stokecuser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
26.8.2010 10:03:02   
Dinki
živjo mamičke,
joj sem lena za pisanje, to je edina slaba stran tega ko nisem v službi, da se težko spravim za računalnik user posted image .
naslednji teden v ponedeljek imam pregled in mi je kar groza če bom mogla it nazaj delat. Sej bi na trenutke raje bila v službi, ampak doma je tudi lepo in zdej sem si zares zadala, da bom vsak dan šla na en dolg sprehod. Se spomnim kako sem bila pridna glede tega v prvi user posted image , zdej se pa kar ne spravim. Porabim energijo očitno drugje, ker sem zvečer čist zmozgana, tko da mi drugega kot to, da se spravim tkole dopoldne, ne preostane. Bom to doktorci v ponedeljek povedala, ziher me bo razumela user posted image .
Pri nas drugače vse po starem. Titek se razvija v pravega malega možiclja, men pa hormoni delajo že 100 na uro in ga objamem pomojem 10 krat v popoldnevu z mislimi, da ne morem verjet kako je že zrastel. Včeraj sem se lotila še enega dolga - urejanja njegovega albuma. Sem ga zelo lepo rihtala do njegovega 6. meseca, potem pa nič več in sem včeraj šele nadaljevala s pregledovanjem slikic, da jih damo še razvit. Ma kakšen malček je bil....uvajanje goste hrane, pa njegovi prvi zobki, pa prvič na nogicah, pa....user posted image user posted image . Zdej pa že pridno razlaga, šraufa, tolče, pove da bo kakal, da bo pil. Dva dni nazaj mi je soseda pripeljala eno vrečo oblekic, predvsem bodijev na preklop z dolgimi rokavi in ko je zagledal tiste oblekice me je vprašal: kaj je to mami? sem mu rekla, da so oblekice za bratca in on meni: aaaa za ______ (on si je že izbral ime zanj user posted image )  in potem je to tudi očiju povedal. Smo pa dobili sposojeno tudi knjigico Malček palček in jo z zanimanjem posluša in gleda.
Joj sem se razpisala user posted image

Lona76, si že nazaj iz dopusta? kako ste se imeli?
Pomlad08....bohinj....mmmmm....letos se še nismo spravili tja, si mi pa prav lušte naredila.
NČK, super za svoj razred user posted image  zagotovo se boš super izkazala!

Šibam....na sprehod user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 26.8.2010 10:06:00 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
26.8.2010 11:28:49   
aleži
Pozdralvjene iz sončne in tople Obale,

začela sem na žalost delat, dopust je minil kot bi pihnillll...smo se pa imeli res krasno in uživali v Bohinju in na Ugljanu. Sara je prava plavalka: plava kot velika riba na globoki vodi, nič se ne boji....tunka se.... Je postala že prava prinčipesa: govori kot navita!!! da sem ji zadnjič rekla, da naj bo vsaj tiho 5 minut, ma ni ratalouser posted image
Na dopustu pa naju je objela ko sva ležala in rekla:"mama in tata, rada  imam"user posted image , mi dva sva kar padla dol...meni pa solzeuser posted image , ker nisem pričakovala.

Dinki: upam,da ti bo podaljšala bolniško in da boš do konca doma.

Pomlad: lepo da ste uživali!! Res je Bohinj fantastičen!!

Terida: jaz ti ne bom nič svetovala, so ti že vse ostale...edino kar ti pove je, da ne kupit it. kuhinjo-pravi les, ker je težko čisti, se poznajo sami fleki, prsti...

NČK: super, da sta oba zdravi in korajžno Matiji in Tilnu za prvi šolski dan 1.9 seveda. Mene že kar grabi za drugo leto.
NČK in Lona:Koliko sta kaj okvirno zapravili za prvošolca? Da malo vidim koliko so cene....? Kaj pa glede torbe: ste kaj poučile kakšno ali samo kaj je njima všeč? Žigi je všeč tipo Ben10 kot Matiji, Gormiti...!!!
Pa še to: a si prišla na Obalo se kopat pa do sestre?

Zofy: a si še dol? So vas spustili v San simon?
Srečanje: ma ste vse lepe na sliki in lepo, da je uspelo srečanjeuser posted image

1.9 gresta oba v vrtec po 1 m in se pogovarjamo o sošolcih....

Lepo se imejte in lep dan še naprej....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
26.8.2010 14:23:20   
Zofy
Dan!
Otročka spita, jaz pa hitro na RR. Julija hodi spat šele okoli 14h, Matej pa tudi. Kdaj hodijo kaj vaši škrati spat, ko so doma? SAmo zdaj moram za Mateja posebej kuhat, pa še za Julijo in zame in ni da bi mi ostajalo časa. Danes sem se odločila, da bom naročila kar hrano na dom, za Mateja pa imam zamrznjene kocke zelenjave, mesa... pa bo tudi zelo hitri pripravljeno.
Moram rečt, da je ta forum dosti bolj živ kot od februark 2010. Tam je res ludno,. Ne vem ali so vse na FB pobegnile ali so samo čudne.. Ma ni nekega prijateljskega feelinga kot tu, daleč od tega. Kar je interakcije je kreganje, drugače opa vsaka po svoje neki piše. Ma bv in škoda. Še dobro, da smo marčevke tako kuluser posted image user posted image

NČK - tvoje ideje so zmeraj tako fine, samo tisti zibajoči špeh bi name deloval še bolj demotivirajočeuser posted image A da boš dobila razred pomeni, da boš razredničarka? Bravouser posted image user posted image Upam, da te bojo poslušali, ker danes si baje ne moreš več avtoritete tako dobit, da neposlušnim vržeš šop ključev v glavouser posted image .

Pa glede snemanja - katastrofa, sem opazila, da imam od Mateja več kot pol manj posnetkov kot od Julijeuser posted image . Se ne spomnim snemat. Slikam že, snemam pa ne,. Ja, slikam... pa še to je po večini tudi Julija zraven. Hm, se bo treba v roke vzet. Moram podokumentirat vse naše dosežke: Matej ima 2 zobeka, s 6m in 3 tedni je začel kobacat in tudi sedi že, samo ga ni za pustit samega, ker se spozabi in vrže vznak. Tako, to moram res danes ali jutri poslikat in posnet, ker Julijo sem še isti dan posnela in dala na youtube, ko je začela kobacat. In tudi Mateja (zanimivo) isto kot Julijo zelooo privlačijo copati. Če pustim copate na drugi strani sibe, bo v 15sek pri njih (ja no, tudi soba je majhnauser posted image )
Je pa po eni strani super imet oba doma, ker se že zelo zamotita skupaj. Mi vsaj uspe kaj postorit po stanovanju, da mi ni treba ravno, ko spita. Seveda pa pridejo zraven druge nevšečnosti in sicer to, da Mateja vedno zanimajo stvari/igrače, ki jih ima Julija, Julija pa mu z nekimi forami stran igrače vzema. Zadnjič mu vzame ropotuljico in reče: ne, to ne smeš, to je umazano.user posted image

In Mergetka, že ki si fore omenjala. DAnes se MAtej kobaca po dnevni, Julija pa sedi na tleh in je breskvo. Nakar se matej skotali na hrbet in začne jamrat. Pa rečem Juliji, da naj mu da dudo. In ona meni: ne morem, jem, imam polne roke. Pa jo pogledam in ji rečem, da ima desno roko fraj. Pa hitro vzame krhelj breskve in reče ne, nimam, poglej. Ti lumpa!user posted image
Imam CDje zate, samo mi mora do pošte ratat prit. Mogoče poppoldan, če ne bo prevroče. Bom dala Mateja v trak in šla z Julijo v mesto, ker moram v Muellerja in gospod mož je do večera zaseden. In če bom res šla, bom še na pošto skočila.

Aleži, ja, smo hodili vsak dan v simonov zaliv, ker mojemu možu ni všeč pri Delfinu. In sem se pač žrtvovala. Sej za Julijo je bilo boljše, ker se je pol z njo ful ukvarjal in je bila po 1h v vodi. Matej pa je tudi spet plaval. Ma ona plava kot velik, prav v krogih. Bi bil greh ga ne peljat na plavanje dojenčkov.
Tudi Julija se ne boji več vode in skače v vodo in se tunka. Prav užitek jo je gledat.

Vilma, podobno foro kot tvoj Dominik je imela danes Julija (torej tiste, ki imate slab želodec, to raje preskočite)user posted image . Že na igrišču ji je prišlo neki gor in je malo bruhnila oz. izpljunila. In pol pridemo domov in vidim, da se neki kremži in začne mlackat z usti, pa sem jo vprašala, če je bruhala oz. če bo bruhala. Pa je rekla: ne, sem že bruhala, sem pojedla bruhanjeuser posted image in se šla igrat dalje.

Ok, zdaj pa moram še kaj drugega postorit.
Dinki, upam, da ostaneš doma in ti ne bo več treba v službo!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
26.8.2010 16:55:03   
ek76
Pozdravljene!

Vidim, da je srečenje uspelo, lepe ste na slikah, upam da vas bom kdaj uspela spoznat v zivo tudi jaz.

S 1.9. začnemo z uvajanejem v vrtec, upam da bo šlo brez večjih težav, no ne vem kako bo ker Mia zelo malo govori, upam da se ji čimprej odpre.
Moja nosečnost je pa skoz rizična, sicer z dojenčkom je ok, samo posteljica je nizko in me je danes na pregledu spet kar prestrašil. Upam da bom pregurala do konca.

lp

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
27.8.2010 10:39:07   
Vilma
Živjo punce. Danes popoldne se pa mi odpravljamo v Izolo na dopust. Za en teden. Upam, da bo še kaj vremena in nič komarejv. user posted image  Če te Zofy kaj vidim v San Simonu, te bom pocukala za rokav. user posted image  Pa tebe Aleži tudi. user posted image  Danes je menda ribiški praznik, ga bomo še mal feštali.

Včeraj je bil zame en najbolj grozovitih dnevov nasploh. Sem bila na gastroskopiji v Izoli, odkrili vnetje želodca in dvanajsternika, polno malih ranic, ene celo krvavijo, močno kislino (PH 1), slabo zapiralko. Pa sem kar vesela, da zdaj vsaj vem, kaj mi je, me že več kot pol leta matra želodec. Imam 6 tedensko kuro z Ultopi. Čakam pa še ene izvide.
Poleg tega pa me je par zadnjih dni bolel še zob. No bolj uho kot zob. Tako da sem včeraj šla še k splošni zdravnici pokazat uho za vsak slučaj, pa ni bilo nič. Potem pa še k zobarju, mi je skor glavo odšaraufal. user posted image  Zgleda da mi modrostni zob raste in me boli uho, čeljust, ma pol glave, obup punce, mi tako štema po glavi, da ni za zdržat. Danes dopoldne je zaenkrat ok, upam da tako tudi ostane, če ne bom morala letat k dežurnem v Izoli.
Vam pa rečem, da je kombinacija gastroskopije in bolečega zoba ubijalska. Ne bi več, hvala. user posted image user posted image user posted image
Sem morala mal pojamrat, se mi zadnji dnevi vrtijo samo okoli tega.
Držte pesti, da me ne bo več bolelo.  Lepo se mejte in se beremo čez en teden. user posted image

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
27.8.2010 10:45:04   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Danes je menda ribiški praznik, ga bomo še mal feštali.

uauu zelo lepo, jaz danes pridem na ribiški, pusti mi tel. št. na FB...pridem po 18h

pa user posted image user posted image user posted image user posted image   zate in da se ti stanje poboljša.
lep dopust

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
27.8.2010 14:00:25   
Zofy
ojej Vilmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da boš sedaj ok in da zob neha boleti. Šment, a ni tako, da po 30 modrostni zobi ne rastejo večuser posted image . Jaz namreč nimam niti 1 osmice in upam, da tako ostane. Enih 4-5 let nazaj mi je zobar naredil ortopan in je rekel, da jih nimam v čeljusti in da menda ne bojo več zrasle... no, upam vsaj.

Drugače pa ŠKODAAAAAA, da ne bom v Izoli. Mi gremo jutri v Kr.Goro in res upam, da bo vreme kolikor toliko ok. Sej če bo kakšen dan dež, bomo že šli se kopat ali kaj podobnega, samo da bi bil pa skozi dež in mraz pa tudi ni nič.
Gremo v apartmaje od Luke Koper, ki so tik ob jezeru Jasna, jezero, ki ga je NČK omenjala. Tista rečica zraven pa je Pišnica. A ni smešno imeuser posted image user posted image

Drugače mi je pa danes jutro pokvaril najemodajalec, ki se je iz prijaznosti oglasil, ker je šel mimo. Me je vprašal, če bomo še ostali v tem stanovanju in sem rekla, da ja, da zaenkrat še, dokler kaj drugega ne najdemo. Pa je rekel, da ok, da pa bo povišal najemnino, ker nas je sedaj več. WTF? A se samo meni zdi to bolana izjava? To je kot bi mi rekel: zdaj, ko ste 4 in imate večje odhodke (prihodki so itak isti), vas moram še jaz malo obrati. Ne vem, zdaj pa res iščem, da kaj drugega najamem, ker tle ne mislim plačevat niti 10€ več, ker imamo že tako visoko najemnino glede na stanje stanovanja. Ah, grem raje kosilo zame in Julijo kuhat....

Aja, še to. Ek76, važno, da jeuser posted image ok. Eni G čisto pretiravajo s paniko okoli nizko ležeče posteljice... Bo vse ok, boš vidla. POl pa se moramo enkrat res srečat, da še tebe spoznam!!!

PA mumu in Urši nista nič napisala zakaj jih v petek ni bilo!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
27.8.2010 14:36:09   
Joži79
Hoj marčevke!

Naj se na hitro javim. Sem Jušu ravno naročila Kettlerjevega poganjača. Upam da se bo res hotu vozit. Tule ma ful placa zuni, pa upam da bo to izkoristu.

Ema je OK. Je kar pridna, edin ponoč je pa nehala spat tko k včasih... Zdej se zbudi vsaj 3x. Upam da bo pršla nazaj na 1-2x. Zjutri pa zgodi vstaja in budi Juša, ki mu pa zvečer ni za spat (hodi šele ok. 21:15)...

Zofy, če boš hodila na plavanje dojenčkov na Kodeljevo se lahk kej zmenmo. Js grem zihr tja... Prijave pobirajo od 6.9. dalje.

Juš je včeraj spoznal svojo novo vzgojiteljico, sta se kar dobro poštekala. Je pa zadnje dni prav nagajiv. In potem sem jaz kar malo jezna nanj in on iz užaljenosti nagaja še bolj. Začaran krog... Upam da mi ga uspe presekati (se trudim že od včeraj in sem zelo prijazna in potrpežljiva z njim).

Za Emo pa upam da smo rešili problem varstva ker ni dobila vrtca. Jo bo najbrž pazila moja sestrična. Sicer je malo daleč (na Rudniku), ampak mislim da se splača vozit. Itak mam namen delat skrajšan delovni čas...

No tolk za enkrat. Upam da mi uspe pol k bo Juš v vrtcu kdaj kaj več napisat.

Lp, Joži

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
27.8.2010 23:45:52   
mergetka
Ojla, mamice,

najbrž uživate v zadnjih avgustovskih dneh, ko ste tako bolj malo na RR...

Mi imamo doma na sporedu odvajanje od pleničk. Prvi dan je šlo super, preveč dobro, da bi bilo res. Zdaj je pa dva dni kr dost pucanja lužic in še česa ;). Ne vem, če je mali sploh že pripravljen. Sedi na kahlici, pol se pa čez 10 minut polula drugje. A je na začetku vedno tako? Zaveda se, ko se že polula in pol včasih poišče brisačko, da bi pobrisal. Pa včeraj je potegnil s Filipa dekco in z njo popivnal lužicouser posted image .

Zofy, izjava najemodajalca je za po- user posted image ! Sem se kr razjezila, ko sem to brala. Drugače pa uživajte v KG!!

Vilma, eno gorouser posted image zate, da se nehajo bolečine in čimprej urediš zadeve z želodcem!!!

Ek76, tudi tebi pošiljam gorouser posted image , da bo šla nosečnost lepo skozi!!

Dinki, tebi pa user posted image , da ti podaljšajo bolniško. Verjamem, da si ful utrujena.

NČK, en fajn razred ti želim. PA itak so lahko veseli, da bodo tako faco za tovarišico user posted image ! Pa upam, da si boš vseeno utegnila vzeti čas za RR...

Aleži, kaka lepo vama je Sara rekla! Res user posted image !

Kol je že ura! ČAu bav...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
28.8.2010 11:07:24   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Zofy, če boš hodila na plavanje dojenčkov na Kodeljevo se lahk kej zmenmo. Js grem zihr tja... Prijave pobirajo od 6.9. dalje.

Bom 100% hodila. Super, bova hodili skupaj, pa še ena februarka bo tudi hodilauser posted image Se slišimo glede ure. Zdaj pa šibam v Kr. Goro kjer bom 1 teden brez neta. Upam, da bom zdržalauser posted image VE PA PRIDNO čvekajtem, da bo kaj za brat, ko se vrnemuser posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
28.8.2010 15:53:13   
Lona76
AAAAAAAAAAAAAAAAAA sem vse pokomentirala, se razpisala in me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image . Zdej se mi pa ne da še enkrat.

Smo iz dopusta, bilo je super, več pa napišem zvečer, ko me bo tale jeza minila

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
29.8.2010 8:52:34   
Lona76
Dobro jutro, otročički gledajo živ žav, mož še spi, jaz pa hitro malo na RR, da se spet razpišemuser posted image .

Skratka na dopustu je bilo res lepo, lepo. Imeli smo tak "športen" dopust. Dvakrat je mož gobaril na Pokljuki, plen je bil zelo okusen user posted image  in še vedno je, prilezli smo en dan tudi do Blejske koče in en dan na Uskovnico. Tilen je pridno hodil, ja kaj pa ko je tako velik fant, Taja pa je malo hodila, malo pa se nosila v nahrbtniku. S prijateljico sva tudi vsak večer šli okrog jezera hodit, dvakrat pa mi je celo uspelo tečt okrog jezera. Ugotovili smo, da je bil dopust prekratek za vse kar smo naplanirali user posted image . Kolo smo s seboj vzeli, ampak ni bilo niti časa zanj. No Tilen in mož sta se enkrat peljala okrog jezera. Jaz pa ne. Tudi otroci so bili pridni in se niso kregali tako kot na morju. Skratka res tak dopust kot si ga človek želi.

Zofy uživajte tudi vi na dopustu.

Dinki upam, da ti podaljša bolniško.

Ek važno da je z dojenčkom vse v redu, je pa verjetno zoperno ker imaš tako rizično in se moraš res paziti.

Vilma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se bolečine v želodcu končajo, prav tako zobobol.

Aleži kar se šole tiče, kaj naj rečem brez torbice so šolske potrebščine  prišle cca 100€. Torbica pa je poglavje zase. Tilnu jo je tašča kupila za RD, Scotovo, je kvalitetna (vsaj po ceni sodeč user posted image ), ima pa gor neke robote. Verjetno pa če bi mu jaz kupovala torbo bi prav tako gledala na kvaliteto in ne na to kaj je gor. Npr. Ben 10, pa Gormiti. On bi si sigurno to zbral, ampak iz praktičnih razlogov kaj pa vem. Saj veste letos je Ben 10, drugo leto Super man, potem ne vem kaj in se bojim da drugo leto take torbe nebi več hotel imeti. Jaz pa imam željo (upanje umre zadnje) da bo imel to torbico cca 3 leta.

No toliko za danes grem naprej pospravljat, jaz ne vem, a ne morjo kakšni palčki pridit ko spim in vse pospravit pa oprat pa zlikat user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
29.8.2010 13:42:10   
pomlad08
Helou,
Job spi, Ivo tamle čekira une super ribice iz Ikee, jaz pa neki kuharim ... Ma tale Ivo je res tok simpl, da mam včasih že kar slabo vest, k se mu res ni treba nič ekstra posvečat, ga nosarit, animirat. Res je en tak nezahteven in zadovoljen otročiček user posted image

Kako ste kaj?
Mi smo bili v petek spet v Bohinju, včeri smo ždeli doma, dons dopoldne smo si pa privoščili en lep sprehod po Ljubljani, s sladoledi in bureki vred, pa na bolšjaku smo firbec pasli, skratka prov lepo nam je.

Aja, Job ma tud zdej take prebrisane fore, ko se je treba kaj izgovarjat. V Bohinju recimo je bila v petek bolj mrzla voda, mu ni bilo preveč do čofotanja. No, mož ga je vseeno vabil, naj pride plavat, Job mu pa reče: Ne, ne, tam je ful klopov! user posted image Pa skoz se neki zmišljuje in razlaga, kar samemu sebi, jaz se mu prov čudim. Moram ga nujno posneti. Ampak ga je treba naskrivaj ujet, ker drugače takoj neha. Danes je celo pot po Ljubljani napredal o nekih malinah, da jih bo nabral, " no in pol bom šel sam tam po unih stopničkah, pa levo in tam je res velik malin ..." user posted image

Zdej pa še mal v kuhno laufam, drugač bo bolj klavrno kosilo.

Lepo se mejte!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
1.9.2010 8:45:04   
aleži
user posted image  user posted image   Tilen in Matija user posted image  user posted image
     za prvi šolski dan, da se bosta lepo učila,
spoznala nove prijatelje,
učiteljice....user posted image  user posted image  user posted image
vse najlepše

< Sporočilo je popravil aleži -- 1.9.2010 8:51:10 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
1.9.2010 18:40:46   
Lona76
Aleži hvala za lepe želje. Prvošolček je postal če se ne motim tudi Sanin Izidor. Izidor in Matija upam, da sta tudi vidva lepo preživela prvi šolski dan.

Tilen je bil kar zadovoljen, pred šolo so dobili lizike, potem so jih starejši otroci sprejeli in se je vsak razred oprdstavil s kakšno deklamacijo ali pesmico, potem pa so otroci odšli, nam so malo povedali kako bodo potekali dnevi, otroci pa so odšli v razred in so dobili rutice, pa kapice, pa ene zajčke, kateri naj bi z njimi hodili v šolo. Potem pa so dobili še malico in prvega šolskega dne je bilo konec. No mož Tilen in jaz smo odšli potem še v Atlantis, ker si je to zaželel, potem pa po Tajko v vrtec in na pizzo pa malo še v shoping. Ampak vidim da moram v shoping sama hodit, ker to ni nič z vsemi. Taja bi neki, Tilen neki, mož je itak tečen ko je treba po trgovinah hodit, skratka to ni nič. Vse neki na hitro. v petek jo bom še sama malo po trgovinah mahnilauser posted image . V nedeljo pa imamo krst nečaka.

skratka sedajle imam kar naporno, pa v soboto greva z možem še Zavca gledat, tako da bo vse bolj na knap, ampak bomo že.

Joj pa malo me skrbi. Tajina vzgojiteljica je namreč noseča in sedaj me skrbi kdo bo namesto nje. No skrbi še niso pretirano hude. Upam pa, da ne bo kakšna kokoš prišla ki se ji ne bo ljubilo hodit ven. No jo bomo pa prevzgojili user posted image .

Nič zdej grem pa otroke stuširat, potem pa malo tečt, drugače bom že ob osmih spala.

Lepo se imejte!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
2.9.2010 14:04:49   
Dinki
Dan mamice,
madona sem nas komi še našla, smo bile že na sredi druge strani user posted image . Sej smo vse na istem, jaz sem tudi lena za pisat....pa sej bo še prišel čas ko se bomo spet razčvekale. včeraj je bil prvi šolski dan za nekatere, kako je bilo? ste bile mamice zagotovo ganjene? user posted image

Aleži, dobrodošla nazaj z dopusta. Super, da ste se imeli lepo user posted image  in kako lepo vama je sara to povedala user posted image . Jaz sem pa titu rekla ko je imel oči, torej moj mož, 2 dni nazaj RD, naj mu to pove ko mu bo čestital in mu tudi je in očka je bil itak v 7. nebesih user posted image . kar tako sam od sebe pa še ni povedal, čeprav mu jaz to velikokrat povem. No ja bomo videli kako bo kaj izražal čustva, ker Titek je bolj samostojne sorte, nič crkljiv, upam, da bo drugi večja maza, kdaj to prav pogrešam pri titu, ker jaz bi ga pa kdaj ful mečkala user posted image .

Zofy, uživaj na dopustu! Sej vreme se ja pa tudi kar popravilo kot je na začetku kazalo že na pravo zimo.

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Kdaj hodijo kaj vaši škrati spat, ko so doma?

zmeraj mnogo kasneje kot v vrtcu, jaz ne vem kako jim tam uspe jih uspavat že ob 12h. Čez vikend se kdaj prav namatram, da ga spravim spat ob kakih 14h-15h. nismo pa še preskočili, da ne bi vsaj malo zapal (kdaj tudi v avtu samo za 15 min) ampak je vse bolje kot nič, ker če ne, je do večera čist crknjen.
Glede foruma, jaz se nisem pri novembrkah oglasila že več kot mesec, se mi sploh ne da, tko da je nekaj na tem marčevskem forumu, da se zmeraj na koncu pa le "dobimo" tu user posted image .
Tvoj najemodejalec je pa user posted image user posted image . res vzami to v svoje dobro in kot brco v rit, da je mogoče pravi čas za nakup stanovanja. res ti želim, da bi končno našla neko rešitev za vas in bi šli na svoje!

Ek76, Terida in ursi2...kako je bilo z uvajanjem v vrtec pri vas? ne vem če je še katera, ki je dala marčevca sedaj prvič v vrtec? pri titu so sedaj starejša skupina in so jim priredili igralnico, ni več nobene majhne pojsteljice, je prostor kar zadihal. je včeraj en starš obesil jaknico od novega user posted image  kar na Titov obešalnik in je Tit to kar sam premaknil user posted image . je pa priden, spi tudi popoldanski spanec že brez plenice user posted image .

Hvala punce za lepe želje glede moje bolniške. Naj vam povem, da ostajam doma user posted image . včeraj sem odnesla bolniški list v službo in sem jim tudi povedala, da me ne bo letos nazaj in so lepo sprejeli. zdej sem uradno na dopustu, ga imam še kar dosti letošnjega, potem pa še nekaj dni bolniške in tu je moja porodniška. Mi še ni čisto jasno.... user posted image

vilma, uživajte na dopustu tudi vi in upam, da se ti taki grozni dnevi ne ponovijo več! user posted image user posted image  lepo se pozdravi in upam, da bodo drugi izvidi, ki jih še pričakuješ bp! user posted image user posted image
drugače pa tudi jaz še nimam nobene osmice in upam, da je tudi ne dobim. jaz sem se že čisto "ufurala" da jih ne bom imela in upam, da tako tudi bo!

mergetka, boš videla glede lulanja/odvajanja od plenic. če se bo večkrat polulal kje drugje, raje počakaj še kakšen mesec. Bo lahko potem totalna sprememba. Tit je načeloma že čist suh, edino kdaj se tako zaigra, da se mu sploh ne da iti lulat user posted image  in mu začne čisto počasi puščat pipica, torej se ne polula kar v celoti. In mu rečem hitro lulat in če se ravno igra, je cel halo, sploh noče it....pol pa lula k ta velik....kr neki. Bo že.

Lona76, super za uspeli športen dopust user posted image . Tole glede skupnega šopinga pa tudi pri nas ne deluje. Grem najraje sama in nakupim user posted image .

No tko, zdej sem vas pa vse prebrala in pokomentirala. Grem počasi po tamaučka.
Lepo se imejte pa javite se kaj.
Lp

< Sporočilo je popravil Dinki -- 2.9.2010 14:09:04 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
2.9.2010 16:34:45   
ek76
Pozdravljene

Naše uvajane v vrtec, kaj naj rečem lepše na more biti, ampak mislim da bo kriza še prišla. Včeraj jo je po zajtrku mož pustil tam, oziroma mu je rekla da naj gre pa,pa in je bila tam do kosila, danes sem pa po zajtrku šla kao v trgovino je je ostala tam do 14.00. Je vse pojedla maico in kosilo ter 1 uro spala. Lahko samo rečem pridna Mia, aja pa ena redkih brez dude je ( pa je bila še mesec dni nazaj še prav obsedena z dudo) in tudi brez plenic. Tam deluje tako samostojna in sem zelo ponosna na njo. Zavedam pa se da bo tudi kriza prišla.

S 1.9. sem tudi jaz na dopustu in potem porodniška, ja čas kar teče, kljub temu da misliš da ne gre nikamor, ko moram več ali manj počivat. Pikica pa naj počaka še 6 tednov v trbuhu potem pa se nam naj pridruži v tem velikem svetu.

Skupni nakupi s tudi pri nas bolj sanje kot realnost.

lp

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
3.9.2010 7:42:43   
mumu
Dobro jutro

Tit še pančka, Tia pa je že v vrtcu - katastrofa. Bila sem 100% prepričana, da ne bomo imeli kašen hude krize, sedaj pa imamo celo dramo. Z veseljem pove da gre v vrtec da se ima lepo, da se veliko igra, ko pa jaz odnesem svojo rit iz izgralnice je pa tako jokanje, da sploh ne znam povedat user posted image user posted image user posted image . Upam samo da kmalu mine.

Srečanje, žal nisem mogla pridet, ker imamo skos neko "sranje" pa je šla tašča papirje urejat da bo po možu dobila pokojnino,...

Zdele sem pa trenutno čist v pi...., mož gre v nedeljo popoldan v Francijo za cel teden in me prov panika grabi kako bom vse zmogla, pe ne to da ne bi orok poštimala, največji problem je praded, ki ima 92 let, v dom noče, moči nima in potem "veselo" pada po tleh in to sredi noči pa ga je treba it pobirat (100 kg, ne vem kako bom jaz to vzdigenla) da je pa mera polna pa seveda vedno zbudi tudi oba škrata, ker s stolom tolče po tleh da ga slišimo....
Ma kaj naj rečem, dost mama vsega vsaj za en dan bi se dala na off, da bi si nabrala novih moči.

dost nakladanja pa še Titko je začel stokat, upam da se naslednjič kaj prej javim.

Lepo se imejte

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
3.9.2010 13:21:50   
san
pozdravljene punce!

se končno uspem malo javit, upam, če me voranc ne prehiti z budnicouser posted image

te dni smo imeli prav zabavno. še zadnje proste dneve smo se potepali, smo bili tudi na čarobnem dnevu, pa malo na morju, pa se počasi pripravljali na šolo. izidor je več kot navdušen. si imeli zelo lep sprejem z zgodbico in glasbo, pa dobil je sončnico in tak luškan trakec za okoli glave, k ga spletejo 9. razredi in še dva kosa slastne torte. potem v razredu so se pa igrali z žogico in se predstavili, pa vsakemu je škratek spletel mrežico za copatke. je bil tako vesel. pa še sedi v prvi vrsti z enim fantkom, ki ga je že med letom na srečanjih spoznal (sedežni red naredi pri nas vzgojiteljica in na en mesec se menja) in sicer je trenutno v prvi vrsti, kjer so sončki, potem so še zvezdice v drugi in še nekaj v tretji. pa že prvi dan so imeli čisto pravo prvo glavno uro in je s takim navdušenjem pripovedoval in kazal kaj so delali, ga je bilo prav užitek poslušat. upam, da ga tole navdušenje ne mine. tudi včeraj je bil še ves vzhičen. sošolce pravi, da ima uredu, s tem vem, da ne bo imel težav, ker je družaben otrok. oh, sem se razpisala. no, sem bila prav vesela njegovega navdušenja in prav lepo ga je bilo opazovat na sprejemu. se mi zdi, da mu res paše bit šolarček.
posledično tudi urban pravi, da gre v šolo, itak da je hotel kar z izidorjem ituser posted image , no pa smo ga pol nahecal, da on pa sedaj hodi v malo šolo, pa ne pali prevečuser posted image .

mumu, to pa res ni fajn zadeva. je bila pa naša teta ista pri teh letih, dokler ni tako padla ponoči, da si je kolk zlomila. potem je bil pa žal konec zanjo. držim pesti, da bo teden čim bolj miren in da bo hitro minil. za tio pa močno držim pesti, da se bo kmalu privadila.
mojemu urbanu je tudi še vedno zelo hudo, ko grem, mi vsako jutro joče. no, mogoče kakšen dan ne, ampak to je svetla izjema. je pa potem uredu, ko jaz grem ga lepo pomirijo, pa je. v novem vrtcu mu je zelo všeč, sem upala, da se bo tole jutranje poslavljanje tudi izboljšalo, pa nič. po moje, če bi šel pa v šolo, bi bil pa čist zadovoljneuser posted image . no, kaj čmo, bo pa drugo leto boljeuser posted image drugače je pa tak cukr, malo trmast, ampak sej je prav tako. pa sedaj res tako dobro že komunicira, ga je prav zabavno poslušat. sploh, kadar telefonira, zdej se že vse super zmeni.

ek, krasno, da je mia tako lepo sprejela vrtecuser posted image . tvoj bibi pa naj kar počaka še teh 6 tednov, držim pesti

zofy, pri nas doma nič ne spimo čez dan. edino kadar je bolan kdo, potem ja, drugače pa sploh nimajo potrebe, niti ne zaspi urban. voranc pa še vedno kar precej dopoldne spi, no, popoldneve je pa buden.
zdej smo spet uvedli red s spanjem, ker med počitnicami ga nimamo ravno in hodijo otroci spat ob pol devetih. izabela potem še bere največ kakšno uro, ostali pa drnjohajo.
pa upam, da vam vreme služi

vilma, ja groza. upam, da se ti zdravje hitro okrepi in da bo kmalu vse ok s teboj. pa lep dopust vam želim

lona in nčk, kako je bilo pri vajinih fantičih? sta zadovoljna? nčk, si ti imela prvi dan prost? kako pa kaj novi razred, katerega si dobila?

margetka, glede odvajanja, kot ti je že dinki napisala, se kar podpišem po njen post. kako pa kaj filip? naš vornac je tako ljubek, se tako lepo naglas smejčka, ma jaz se kar topim ob nejm. res je to neverjeten čudež, tile naši mali zakladki. sedaj se že lepo na trebuh obrne iz hrbta, čeprav ni navdušen potem na trebuhu, ne mara bit pastirček oz kavbojuser posted image .

no, zdej pa je prišla izabela iz šole. se še kaj javim...

lepo se imejteuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 3.9.2010 13:24:01 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
6.9.2010 19:01:13   
Zofy
Dober vcečer! Uh, kakšno zatišje je tu gor...

Se samo na hitrco javljam, da nas bo na 1. stran vrglouser posted image . Mi smo prišli v soboto s Kranjske Gore in še danes nisem vsega oprala, pa sem oprala že 4. pralni stroj. Sploh mi ni jasno, ker smo ful malo oblek ponucali... je pa res, da smo imeli svojo posteljnino in brisače - že to sta 2 stroja in več...Imeli smo se čudovito, le prekratko je bilo. Če koga zanimajo slikice, so tule:http://picasaweb.google.si/Sabina.Kugler/PocitniceKrGora2010#
Ne vem, če jih bom na FB dajala, ker rabim preveč časa, na picassi pa gre to v 10minutah.

Julija je bila danes 1. v novem vrtcu. Sedaj je v 2. starostni skupini in jih je 18, od tega le5 punc. In bijo ji je fajn, tako da je že bila do kosila in pol je vprašala, da kje je njen ležalnik. Jutrui bo torej že spala tam.

Ok, zdaj pa šibam, mam mateja na kolenih in ne gre več...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
6.9.2010 20:37:20   
Lona76
Dober večer!

evo spet sem samohranilka, mož je šel namreč v Beograd na tekmo. Ma me ne moti toliko to da je šel kot me daje to kako oba otroka pobrat do pol petih, če jaz delam do štirih. No danes sem se zmenila v službi sem šla prej ven, jutri pa gre po Tilna tašča. Naša šola je namreč odprta samo do 16:30. In danes sem prišla ob 16:20 po Tilna in so bili on, še dva otroka in vzgojiteljica v garderobiuser posted image . Ne vem ne zdi se mi prav, da me otrok čaka v garderobi. Nebi rekla, da bi zamujala. Mislim da bom spet najbolj tečna mami v šoli, ker bom že na prvem sestanku težila da otrok nima kaj čakat v garderobi.user posted image  Za enkrat je Tilen kar razočaran nad šolo, ker se nič  ne učijo. Pravi, da je šola za učenje ne pa za igranje. Ne vem koliko časa ga bo še tole držalo. Je pa danes prepričeval vzgojiteljico podaljšanega bivanja, da se naloga dela doma, ne pa v podaljšanem bivanju user posted image . No ni mu uspelo jo prepirčat.

Drugače smo ok. Taja uživa v vrtcu. Jaz garam v službi user posted image . Nimam se kaj pritoževati.

Zofy super da je Julija tako lepo sprejela nov vrtec. Blagor vam da ste v 2. starostni. Naša Taja je še vedno v 1. starostni. Me pa nekaj zanima. 1. starostna naj bi bila do tretjega leta. Kolegica mi je rekla, da ko otrok dopolne 3 leta naj ti vrtec nebi več računal prve starotstne. Ali katera od vas ve ali je to res?

No sedaj grem pa hitro likat, da ne bo tašče kap jutri ko bo kup zagledalauser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
7.9.2010 10:46:21   
mergetka
Ojla, mamice!

KAko kaj na ta deževen dan? Tako zatišje je tu gori, da komaj čakam en storm sporočil...user posted image
Evo, mi imamo ta velikega v vrtcu, mali pa spančka. Jaz bi morala pa kaj kuhat začet, sam me je rr premamil.

MAtic je v kombinirani skupini (2-4 let) in je najmlajši. Malo me je skrbelo, kako bo to, sam upam, da mu bo še bolj zanimivo. Je pa eden redkih s pleničko, tko da se bom počasi zmenila z vzgojiteljicami, ko se bo navadil na vrtec in ga bo mogoče potegnilo naprej to, da vsi nekam hodiijo in jim bo počasi sledil... Hvala Dinki in San za nasvet. JA, zdaj še ni bil pravi čas za odvajanje. Saj, glede na to, kaj je dal letos poleti vse skozi, ni to nič čudnega...

Lona, ne vem, kako je s starostnimi skupinami. NAm so rekli, da mu zdaj več ne pripadajo plenice in jih moramo sami prinesti, pa je kombiniran oddelekuser posted image .

Joj, Zofy, kak lepe slikce. Prav zamikala me je Gorenjska!!!! KAko pa hodite naokrog, a Julija že skoz sama hodi? Mislim, da sem videla en nahrbtnik zanjo, sam nisem ziher.

Lepo se mejte in pište kaj!!!1

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?