tina50
|
oj,oj, da se mal na javim, da boste vedel,dasmo še živi . Tisto noč,po srečanju je lan dobil vročino in jo je imel 3 dni. Drugih znakov ni bilo, tako, da ne vem kaj mu je bilo. Se mi je pa na srečanju zdelo čudno, da je bil tako dolgo miren,ker drugače rabi 5-10 minut,pa se veselo igra z vsemi. Potem smo bili,pa še brez računalnika skoraj 3 tedne. in takrat,ko nimamo računalnika je vedno toliko časa, da sploh ne veš kaj bi počel,....tamala dva sta spala,skuhala sem hitro,....... sedaj,pa ko imam računalnik, pa kar ni tistega časa.Če pa grem,pa grem malo počekirat na fb, pa je takoj pol urce mimo(čeprav si rečem, da samo 10 min) in me že kliče kateri od mojih fantov,.... Drugače smo pri nam vredu,zaenkrat še ni nobeden bolan, upam,da se nisem prehitro pohvalila, je pa res, da ni Lan v vrtecu, da bi kaj tako hitro pokasiral. Lan je začel plezat po drevesih,povsod se obesi, pa prepleza vse, tako, da ga res moram imet na očeh. Z Jonom sedaj že malo bolj kot en mesec jeva GH, pa ni kak prevelik navdušenec nad njo,tako,kot ni bil Lan. Če mu dam skorjo od kruha je vesel ali pa riževe vaflje, kaj takšnega, a sam drži v ustih,da si dlesni masira. Zobekov še nima.Ponoči še jeva-dojiva. Včasih se postavi na vse 4, sam naprej še mu pa ne gre, se pa puza,da do nečesa pride kar je blizu njega,če ne se pa dret začne.Se mi zdi, da je bolj naporen kot je bil Lan. Ga ne smem kaj preveč samega pustit, začne kar protestirat. Jaz sem se SPET vpisala v šolo, in sicer grem delat prekvalifikacijo za predšolsko vzgojo, ki traja samo eno leto. Upam,da potem dobim službo,ker to me pa res veseli. Dinki za bolniško in uživaj, sedaj doma.....pa počivej tudi!!! pa ne skrbi za ,mogoče res ni tako velik,pa saj je predvsem odvisno od glavice kako je velika. mergetka za posvetovalnico!! na FT sva pa midva z Lanom hodila,šele potem kasnej,pri 10m,hodilasva pa na 14-21 dni,pa do takrat ko je shodil.Mislim, da je Dinki hodila s Titom,ko je bil bolj majhen, ti bo ona kaj več lahko povedala. Je pa to super zadeva. Lona76 tud jaz vidim, da sem marsikaj rekla zaradi otrok, kaj ne bodo, pa se potem točno to zgodi, tako,pač je, izkušnje delajo svoje. pomlad08 za morje.Ja tud drugače se da uživat na morju. Abumi/slike : tud jaz mam vse skupaj.Tako kot je rekla Zofy,če bodo želeli si bodo že potem sami uredili,kakor bodo želeli. toliko za danes,več mi ne uspe,......upam,dakmalu spet kaj natipkam tukaj gor lep vikend,čeprav deževen,pa upam,da ne bo poplavljalo!!!! pa še pikin festival je :(! A bo katera slučajo šla??
|