|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 22:11:53   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: polmaja

Oooo majabar, kakšno nobel ime!

to user posted image polmaja, nobel je pravi izraz. vse čestitke avtorjema imena! user posted image
majabar kako je s trebuščkom? user posted image za tekmo.

polmaja dobra si! maš ene volje v sebiuser posted image mamo si zgubila, dragi pluje, skačeš v 7m nosečnosti s tečnimi turisti po skurjeni Moskvi... mislim uau! res, pa kaj če jočeš sem pa tja user posted image

Najki pazi se imaš preveč nerodnosti v tej nosečnosti, da ne bo kaj narobe user posted image fino da je mali boljše.

flaške ne bom kupila niti mleka niti dude ne, čeprav je duda mende prvi mesec, če jo otrok hoče, zelo koristna, ker jih sesanje pomirja. samo sem pripravljena malo tudi duda bit kar jaz. če pa kaj ne bo šlo, bom videla v porodnišnici, na poti domov lahko v lekarni vzamem vse, ali mojega pošljem. res ne bom delala zaloge za ziher. bom pa čaj za dojenje.

danes sem kupila 1. stvar za user posted image zimsko vrečko za lupinico. je bil zadnji kos od maxi cosi v BC znižana za 30% iz 50€ na 35€. notri je bombažna, kapučka se zategne, z zadrgo se sname gornji del, tako da lahko imaš spodnji del kar kot podlogo v lupinici... sem naju že videla novembra na prvem pregledu pri pediatruuser posted image
sem vrgla eno oko še na bodije - presenetlo me je kako so miceniuser posted image
pa nkd sem odkrila samo mi tista vrečka ni všeč, zelo je tanka za našo burjo.
in copate za v vrtec sem kupla mulčku. mi prodajalka sploh ni pokazala punčkastih barv, pa sploh nisem povedala da je za sinauser posted image si nas je zapomnila verjetno. tako da smo mi odrasli tisti ki določamo komu gre kaka barva. škoda, lahko bi vprašala za rdeče, ma sem se nate Pokora spomnila na poti domov. malemu bi ble rdeče boljš.

kje kupujete copate, te cicibanke so res drage.

3 letnici sem kupila Mehurčke od Župančiča. upam da nisem zgrešila, se mi zdi da se večina nas s prijetnini občutki spomni njegovih pesmic. in rdeč dežniček, tak prozorno rdeč in zelo globok, bi ga imela še jazuser posted image pa upam da bosta hči in mama zadovoljni. za mamo sicer nisem nič (pa je pred mesecem praznovala 30) jo bom pa fejst stisnla in do novega leta premislila o enem lepem presenečenju zanjo (imate idejo?user posted image )...

< Sporočilo je popravil anju -- 19.8.2010 22:15:24 >

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 22:14:40   
Najki
tukaj je o izolski bolnisnici, posnetek danasnjega Sveta na kanalu A.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 22:43:57   
majabar
anju, trebuscek je zanimiva stvar. Zadnjih 14 dni mi je spet zacel otrdevati, mali brca kot nor. Najbolj je hecno, ko skusam biti mirna, ko potegnem lok in nisanim, on pa brcne in se stresem:). Slikice od tega tedna sem dodala v album, da se vidi, kako je zrastel:).
Sem vesela, da vam je ime vsec, tudi moji druzini je:)!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 22:55:25   
anju
lepo je zrasel majabar!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 0:26:37   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

anju, trebuscek je zanimiva stvar. Najbolj je hecno, ko skusam biti mirna, ko potegnem lok in nisanim, on pa brcne in se stresem:).
Sem vesela, da vam je ime vsec, tudi moji druzini je:)!




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za ime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 0:44:43   
BLOOM 1
No,jaz pa z kisom še okna pomivam,namesto steklesa.


Jana seznam je super!!!! Jaz sem že ga pogrešala  user posted image user posted image user posted image .

No mi2 pa bomo imeli obletnico poroke 10.10.10. -14 let.Fajn bi bilo če bi rodila na obletnico,pa še datum je fenomenalen.


Za Izolsko bolnišnico,to pa je res katastrofa,kriza.....user posted image




_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 0:47:34   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: polmaja

Oooo majabar, kakšno nobel ime! Mi je kar žal, da ne bom imela punčke, ki bi se s tvojim korenjakcom pol enkrat poročila user posted image . Všeč mi je, se fino sliši!
Veliko sreče na tekmovanju!

Jaz moram tudi priznat, da me daje negotovost glede materinstva. Kar naenkrat se mi zdi, da sem popolnoma nekompetentna, da bom vse narobe naredila, pa še na mamo se ne morem več obrnit, ker je žal letos umrla. Sem prej nekako računala nanjo, zdaj pa sem ostala čisto brez opore. Tašča je predaleč, na Cresu, moja sestra in brat pa še nimata otročkov (tj izkušenj). Sem ter tja padem v tako manjšo depresijo... Zato tako rada prebiram te strani, ko imate toliko dobrih nasvetov in tudi dobrih vprašanj, ki se jih jaz sicer ne bi spomnila, pa so ful pomembna. Verjetno bo tudi malo bolje, ko se moj vrne z ladje - štejeva dneve, še 31 user posted image , ufufuf. Hvala vsem, ki tako pridno sodelujete in odgovarjate, res! user posted image



Polmaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A lahko vprašam,kaj pa delaš v Moskvi???

Zdaj si pa doma????V SLO ??? 


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 7:14:01   
tinaaleks
Jutro!

Končno sem dočakala zadnji danuser posted image , popoldne pa takoj na morje. Sem kupila eno torto za sodelavke in ob 12 bomo šli lepo na kavo in torto! mmmmmmmmmmmmmmmmm! Dobro bo!user posted image

majabar- user posted image za ime!

polmaja-če ti gre na jok, ti kar jokajuser posted image , se boš potem veliko bolje počutila!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 7:30:54   
M&A
tinaaleks, pa si spet taprva user posted image Zdrži še ta dan v službi, pol pa uživaj!

najki - čuvaj se user posted image
Ja sej našemu tudi ni šel AD na rito, pa s kremo smo ga uspešno obvladali, ima pa na splošno zelo občutljivo kožo (še zdaj pri 5 letih), da se mu je rita kar vnela, če ni bil takoj po kakanju previt.

polmaja - user posted image Dobra si, mene bi pobralo, če bi bila sama...

BLOOM1 - midva tudi praznujeva oktobra, in to dvakrat! Zdaj bova dobila pa še oktobrčka. Me zanima, če ji bo uspelo pociljat kakšen datum user posted image  

Včeraj sva šla z user posted image ven (sva morala izkoristit en večer, ko ni mulčkov). Privoščila sva si večerjo ob Ljubljanici, pol pa še sprehod po mestu. Koliko ljudi in koliko se dogaja! Bi se kar sprehajala, sva imela idejo, da bi šla še na grad (imava spomine na najin začetek...), sam kaj, ko je treba zjutraj vstat. Ne morem potegnit, če ni čista tišina, ko pa se enkrat zbudim, je konec.


< Sporočilo je popravil M&A -- 20.8.2010 7:33:12 >

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 7:34:50   
lija30
Jutro!

Evo tud jaz sem zadnji dan v službi:))))))), pol pa začnem uživat:)

Drugače sem pa tud jaz že začela mal prati, pa urejati stvari za dojenčka,da me nav kej prehitelo:)


(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 8:04:32   
smarnca
dobro jutro vsem skupi...sam eno popoldne ni pa komi sfolgam vse prebrat.

učer sm bla v SG P na predavanju za EA. pa je blo full fajn. anastezistka je tk na izi predstavla EA, da ni nobene panike. tk, da podpisala sem in če bo res hudi bom mela back up. rekla pa je, da je že to dovolj za nekatere ženske, da majo back up, pa pol se jim bolečina sploh ne zdi tok grozna.....bomo vidl, čez mesec dni kakšne volje bom ko se bodo začeli popadki.

flaške pa duda pa te zadeve.. jst sm to kupla eno flaško za mleko pa za čaj pa dudo od NUK-a. sm mela že pr Lenartu isto vse. pol bomo pa vidl kaj bo. je blo pa tko, da pr nam je duda takoj pomagala. še zdej se spomnem, kako je jokal cel dopoldne prvi dan doma pol, ko je pa pršla patronažna mu je pa dudo dala v usta in je biu mir, spokojen mir. res je pasalo. smo pa dudo sicer od začetka uporabljal pol k se je pa začel zavedat sem mu jo pa ukinla čez dan. in ni blo problema. sam ponoč preden zaspi še parkrat povleče pol pa pljune vn.
mi pa ni, da bi sred noči, kam letala po porodu po flaško pa mleko. raj mam doma sej flaška ostane in sigurno jo boste potreboval kej.

ja Najki pazi se, ni še cajt za rodit.

anju jst sm pa brala, da ne priporočajo več tok teh cicibanovih čevljev zarad podplatov (orotpedski so pretrdi), da je bolje, da so bolj mehkejši. sej jst tut ne vem katere bi pol kupla. sem rekla, da bom šla v deichmana po elefantke sam so lih tk drage. al pa najkice al pa adidas sam to ne morš met za polet. drgač sm pa jst kupla copate za našga v PAMI sam so tut ortopedske pa lih tko 20 eur. mislim, pa da so v deichmanu tut copati bl pocen. prever.

majabar tut men je všeč vajino izbrano ime, kot da bi bil nek slavni igralec user posted image . zdej se pa že pošteno vidi trebuh, lepa sta! še kako slikico od stanovanja dej gor, da vidimo kako poteka prenova. pa držimo pesti za teko, da te ne bo sonček preveč brcal ravno takrat, ko moraš bit najbolj mirna!

nejkec mi smo tut kr v košarico dal mulčka, k je biu še majhen, pa mu je kar pasalo. sej dojenčki itak ne vejo kj so važno, da so oviti z dekco pa da se tako počutijo varne pa spijo kjer kol.

z mojim si bova pa donc privoščila večer zase in greva mal vn, kej pojest (verjetno v kitajsko, ker že dolg časa nisva bla tam)- čeprav mi ne sede hrana zvečer, kake par žlic bom pa že pojedla. jutr namreč praznujem 30 let in bi blo grozno, da ne povabim. babi bo pa malega čuvala itak bo spal, kokr pač bo.
čaka pa nas kr naporen vikend, jutri gremo na dolenjsko na rojstni dan, v nedeljo pa teta od mojga praznuje 40 letnico. tko, da bo pestro pa tko, da sama spoh ne bom pršla zraven s pogostitvijo za ostale. sva že učer govorila, da bova pa skupi nardila, ker on ma pa 7.9. pa bom torto spekla, pa se bomo mal mastil.spet.

men tut ustreza slaščičarna v BTCju. sam datum mormo še dorečt.

midva se pa kar še ne morva odločit za ime. je že učer reku moj, da je čudno, da mesec pred rokom še ne veva kako bo ime otročku. lepo mi je naprimer za fantka Ožbej, Lovro, Voranc, za punčko pa Nežka, Ajda,..
pa se kar ne morva odločit, sva pa tut midva mal numerološko računala, pa tale imena so kar ok.

kk se bomo zmenil pa, ko bo cajt za rojevat, komu bomo sporočali veselo novico, da bomo na tekočem, pa držali pesti za vsako, da porod čimprej mine pa brez bolečine? jst mislim, da je najbolj da si od ene, ki ima na koncu oktorba rok zapišemo cifro...al pa od večih v rpimeru, da gre prej rodit, pa da pol upisujete gor kaj se dogaja.user posted image kk ste mislile?


(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 8:46:53   
polmaja
BLOOM 1 - ne, ne, nisem več v Moskvi in tam okoli, sem že doma! Vodim skupine tečnih ameriških turistov po severni Evropi pa po bivši Sovjetski zvezi (no, saj niso vedno tako tečni...). Če bi bilo po moje, bi avgusta še delala, ker izgleda, da imam doma preveč časa za razmišljanje in živciranje user posted image , a si zavarovanja za tujino nisem mogla uredit...

Hvala, punce, je takoj bolje, ko malo potarnaš, pa si malo revčica uboga user posted image , potem pa kriza mine...imamo vse svoje trenutke.

Danes bova šla z očimom še eno roko barve vreč v novo stanovanjce, pa otroško sobico pobarvat v nežno zeleno.
Potem pa bo treba v Ikeo dokupit še nekaj pohištva za malega. Imela sem hude boje sama s seboj, ko sem se odločala za posteljico; ali prekrasna, čudovita in, jasno, nesramno draga Stokkejeva Sleepi posteljica ali pa navadna, bela in, jasno, zelo poceni Ikeina. Hm?
Na žalost sem obkrožena s samimi racionalno usmerjenimi dedci, tako, da Stokke ni dobila ampak niti mrvice podpore, in sem le morala poklekniti pred dejstvom ter priznati, da je 10-kratna razlika v ceni (dobesedno!) en tak dovolj prepričljiv element  user posted image .
A katera ve, kateri jogi v Ikei je za malčke najbolj primeren?

Srečanje v user posted image : mislim, da je bolje tam rezervirat vsaj delno prostor. Jaz sem v Zvezdi redna gostja kadarkoli sem v Ljubljani (ko me zagledajo, kar tečejo proti meni s kupom tort  user posted image ...) in je vedno precejšnja gužva, ne glede, kdaj prideš. Se bom malo pozanimala drug teden, ko grem v Lj na pregled, če je rezervacija možna in kak je postopek. Bajdvej - najina poročna torta je bila iz Zvezde! Sladice so super, pa še Baby Center & co so dve minutki peš stran. Imajo tudi mini luštkano malo otroško igrišče, če bo katera prišla s svojo bando...

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 9:15:40   
3x mami
da vas sam mal na hitro pozdravim!

mal sem v guzvi, sam redno gor pospegam user posted image
novega nic posebnega. ce sem pokonci, me kar fajn tiscivse skupaj (haha, kot da je to nekaj novega...). sem pa danes sanjala, da sem imela krvav vlozek (kot pri m) in sva z mojim samo sibala v porodnisnico. verjetno posledica branja septembrk, kako rojevanjo, in gledanja lun. do zdaj sem oba rodila za prazno luno, naslednja taka pa je drugi teden septembra...

se zadnji dan, potem pa vikend!!!! koncno!!!
se dva tedna sluzbe. uh,kar ne morem verjet, kako hitro mineva cas!

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 9:30:39   
anju
no super tole z user posted image  se lepo strinjamo, čeprav že dolgo nisem bila v Ljubljani, samo BTC al pa Klinični.

polmaja ma si faca revčica ubogauser posted image  dobro da so te prepričali tvoji dedci, kaj pa če tvoj user posted image  ne bi hotu spat v nobl Stokke-ju??? jogi je ena naročila pri recinkotu in pravi da je ok.

smarnca ja nej ne bi bli fajn trdi, samo vzgojiteljice jih imajo rade, pa na dvorišče grejo kar v copatih... ma sej težko dobiš pameten čevelj ali copat. kako so ene adidaske al pa najkice trde, doma je največ v nogavicah pa je. pr cicibankah mi je všeč usnjen vložek malemu se zelo potijo nogice, samo onih balerink ala robeez pa ne bi mogu imet za v vrtec.
lepo prazniujta z možem 30ko!

jaaa končno vikend!!! tinaaleks in lija30 vajin vikend bo pa dolg od zdaj naprej. srečki. ...js še en teden in en ponedeljek.

< Sporočilo je popravil anju -- 20.8.2010 9:31:36 >

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 9:34:14   
jana84
hejla!
Evo tud mene tuki gor...Danes sem celo vstala skupaj z budilko...in je nisem sklopla in naprej spala...Ah ta "nosečniška zaspanost"...user posted image se lahko vsaj na nekaj izgovarjam, kaj ne?

majabar super za ime...midva imava za najinga dojenčka ime izbrano že kar neki časa: za punčko je ostalo kar enako kot bi bil Jakob če bi bil punčka, za fantka pa sva tud hitro se zedinila...Jaz sem napisala en seznamčič (mislim da tam nekje 10imen ki se mi dopadejo), pol pa je user posted image  en dan enga predlagal in se je kar skladal z vrhom mojega seznama, tako da je blo odločeno user posted image  Izdava pa ne dokler ne rodim!

Glede vnete ritke: našmu pomaga Sudocrem, vzorček smo dobili v porodnišnici...V bistvi je ena kremica na bazi cinka se mi zdi, sam je res fenomenalna. Tolk mal jo porabiš, da ni za verjet in popolnoma nič ne peče, ko jo namažeš po ritki...Je pa tud res, da naš pobič nima dost ritke vnete...No, sestri so v porodnišnici tud dali to kremico, ker ima njen mali sinkolinko res bogo, bogo ritko user posted image , bi še akr jaz jokala zraven ko sem vidla kako ima...Ubožček...

Pa še to sem se spomnla, kako smo sporočali SMS ob rojstvu našega Jakoba: ob 14.44 se je rodil najin prvorojeni sin Jakob, velik 55cm in težak 3440g. Vsi trije smo se odlično držali in se počutimo super. lp Jakob, mama in tata...Nekako tako se mi zdi...

Če hočete se lahko jaz javim, da sprejemam novičke iz porodnišnice, ker imam rok bolj pri koncu oktobra...

Glede srečanja: mene verjetno ne bo, vam kar takoj povem, ker imam ful preveč stvari za poštimat...sej ne vem niti kje se me glava drži.
Danes sem dobila s Zavoda za zaposlovanje, da moram predložit dokazila o statusu študenta ali o zaključku študija zarad štipendije. Pa vabilo na sestanek v vrtec. Danes zvečer ima soseda kalono, ker se naslednjo soboto poroči, potem jutri v soboto imata dva moževa nečaka rojstni dan, tako da imamo piknik. V nedeljo pa še moj tata praznuje rojstni dan...Da niti ne gledam kaj vse me še čaka pol naprej...UF

ma mislim, da bomo preživeli...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 9:40:07   
jana84
ja še komentar za copatke: naš jih je imel prve v vrtcu od cicibana, zdej pa jih ima od dr.Harvey...Oboji se mi ful dopadejo ravno zato ker so usnjeni in zelo fajn gždihajo...Meni je ful pomembno da so zračni, ker se malemu ful noge potijo (je po očetku, nimam kaj pomagat). In piol sem iskala sred zime kakšne odprte copate za v vrtec, pa jih od Cicibana niso imeli, sam zaprte in sem kupla kar od dr.Harvey-ja in so super. To so bili tud njegovi prvi copatki v katerih je shodil...Res da zgledajo taki mal zastareli, kot bi jih nosili 20-30let nazaj, ampak so pa fenomenalni glede opore nogice in udobja tudi...
Sem ravno večraj vrgla v pralni stroj vse njegove copate, premajne, da jih lepo čiste pospravim, če bodo še prišle v poštev, ker nekateri so kot bi bili novi...Madonca se jih je nabralo...Uf!

Drugače pa jih najraj kupujem v Deichmannu, ker so fajn in poceni...Sem mu kupla vsaj 3 pare tam...Mislim da bobby shoes al neki takega...Se mi je zdelo res neumno za copate, ki jih ima na nogah 2 ure na dan dajat ne vem kakšne dnarje...Za v vrtec, kjer je 8-9ur v njih pa raj mal več odštejem...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 9:49:06   
jana84
user posted image
sem dobila dojenčka v beli plenički za vse nas, ki ne želimo razkriti spola našega prihajajočega otročička, oziroma niti ne vemo kaj bo...Zdej pa sem ga morala nekam spravt, da mi ne pobegne user posted image  

Zdej pa da vam prilepim še današnjo slikco mojega trebuščka (da ne govorim v pomanjševalnici!)
Torej tako zgledamo na 30t+0d (začetek 31.tedna)

user posted image

< Sporočilo je popravil jana84 -- 20.8.2010 9:51:22 >


_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 9:49:12   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

se malemu ful noge potijo (je po očetku, nimam kaj pomagat)

user posted image

js sm za mulča že na drugem pregledu videla do bo imel stopala po mojmu, mam slikco in seveda mulčka. smrdijo mu pa še boljuser posted image

jana lahko si izmenjamo številke samo če si končala s počitnicami in boš pridno tu gor do koncauser posted image
hočem rečt da se strinjam s tabo, si najboljša pri zbiranju podatkov in največ volje imaš za touser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 9:52:00   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

user posted image



tega sm misnla ja, a bo namesto darilca?

veste gruntam kako bi se zdej "počutla" če ne bi vprašali za spol... joj, sm smešna kr se ne morem sprijaznit da za punčko bi mogla bit še enkrat noseča. to tako ni moje obdobje. missD si taka srečka!

jana user posted image  luškan sploh ne velik!

< Sporočilo je popravil anju -- 20.8.2010 9:56:04 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 9:55:57   
jana84
hja, s počitnicami (daljšimi) sem definitivno zaključla...No, mogoče bi bilo potrebno das e sploh spravim za knjige, ker načrtujem še en izpit it delat 6.septembra...Se mi ne da in ne da vsesta za knjigo...Pol pa raj vse ostalo počnem, kar ni nujno (perem copate in tako naprej in nazaj!).

Sej po moje je dovolj da vam jaz sporočim mojo številko in potem ve lepo sporočilo pošljete ko rodite in je to to...Zraven napišete vaš nick, pa da ne pozabmo imena, spola, teže in velikosti otročička in datuma rojstva...
Če se strinjate vam izdam mojo mobi številko: 041 514 766...Za vsak slučaj jo bom pa še pod glavni seznam napisala, tako da se bo vedlo kje je, da je ne bom vsakič znova pisala, OK?

< Sporočilo je popravil jana84 -- 20.8.2010 9:58:42 >


_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 10:04:43   
S*
Kako ste pridne za pisat da vam komej sledim.
Mi smo imeli včeraj UZ, naša pikica pridno raste,redi pa se ne in v teži zaostaja za skoraj 3 tedne. Včeraj je po obsegu želodćka tehtala 1380g, ostale mere pa so bile o.k. Sedaj mi je priporočila čim več počivanja na boku in me čez 14 dni naročila na kontrolo. Če ne bo bolje pa bom morala v Puser posted image . Ja pa dete še vedno sedi, tako da me je opozorila na možnost CR, če bo pri tem ostalo.

Pa še moji podatki za seznamček:
S* starost 34 let, rodila bom v Postojni, spol pa nočeva vedet, drugauser posted image , prviuser posted image
Naslednji pregled: 2.9.





(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 10:06:36   
nika1
Ojla po dolgem času, sej berem pa vas kar redno

DrugI teden v avg. smo preživeli en krasen dopust v toplicah Vivat , res sem se fajn odpočila in tudi naplavala.
no prvi dan po dop. pa sem bila čisto sesuta po službi, res komaj čakam, da ostanem doma še 8 delovnih dni, pa bo...

Pa ve punce bolj malo jamrate , da ste kaj utrujene, zdaj sem v 32.tednu pa sem že vsega malo naveličana / te okornosti, trebuha, utrujenosti.../ ja se vidi da  sem dobrih 5 let starejša kot pri prvi nosečnosti..
Pa tale fantič v trebuhu je izredno aktiven - sploh ne vem če kaj spi ....
Ja in kot kažejo meritve ne bo malo dete, že hči je imela ob rojstvu dobrih 3.640 kg...

Joj pripravljen nimam še nič, dobesedno, samo vse imam v nevem koliko vrečah ri od plenic, posteljnine,dekic  do vseh oblekic ki pridno čakajo , da se jih lotim, bi rabila kakšno dobro vilo, da bi mi vse to zrihtala....zlikala, oprala
Moj je kar malo zaskrbljen , da nas kaj ne prehiti...
aja pa še malo grem v materinsko šolo pogledat v začetku sep. da malo znanje obnovim...

Smo pa v pričakovanju 1.sep. ko gre moja princeska v 1.razred, kar ne morem verjeti, no upam, da ne bom imela kakšnih preveč čustvenih izpadov, že zadnji dan vrtca sem ful jokala....ah ja hormon....

Blagor vsem ki že imate izbrana imena, mi smo res neusklajeni glede tega, za punčko smo bili enotni,bi bila Lina, za fantka pa imamo problem .
Hči si je zapičila, da bo bratec NAL, no sej meni je tudi kar všeč, možu pa sploh ne potegne on bi imel bolj klasično ime npr. MARK ali pa Matej,

Kako pa se vam zdi NAL ???

Majabar - res si lepo izbrala ime, super, pa dobra si, da greš še na tekmovanje, ja  res je fajn  če nosečnica ostane v dobri telesni kondiciji.. je potem ponavadi okrevanje po porodu dosti lažje, si prej spet telesno fit...

Ja NAJKI pazi se, jaz sem padla s kolesom v 20.tednu in res ni bilo fajn, smo pa res čedalje bolj okorne in štoraste, mogoče pa bi bilo vseeno dobro, da se greš še malo zdravniku pokazati za vsak primer....

Aja  Zgaga - meni pomaga, ko me peče, da pojem kakšen košček navadnega kruha, žemljice, kakšen dan staro , to mi je fajn, pa radenska, kakšna 2 dc...
pa vsaj pri meni je ful pomembna kombinacija hrane, če se lepo pazim, kaj jem je tudi z zgago manj problemov...

Za spanje pa je res zakon , ta blazina oz.polž za dojenje... res mi pride fajn, da se udobno namestim...toplo priporočam, da si ga kupite...

Lp vsem okt.....      
  i 

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 10:14:42   
nika1
Jana 84  - zelo lep trebušček, tak ravno pravi, luštkan,
pa hvala za prijaznost, da si objavila svojo mobi št. da ti lahko sporočimo
novičko o novem članu...  

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 10:20:59   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: BRinME

IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Brinme - hvala za odgovor, pa še eno malo noro vprašanjeuser posted image : kako izgleda ta posodica (v kateri je kis), ki jo daš v boben ? Jaz sem namreč do zdaj vse dajala samo v predalčke.



Pri nas smo vedno dajali tekoči detergent direktno v boben...baje da se lepše opereuser posted image
Posodica je pa tista ki je ponavad na pokrovčku tekočega detergenta (taka okrogla z mericami gor) taka
No to daš kar v boben na cunje, zapreš vrata in začneš normalno prat....brez dat še kaj v predalček.




Hvala za odgovor! Sem tud jaz imela to posodico v mislih, sem pa raje vprašala, če mora biti morda kakšna posebna....


Caroline - jaz nikjer na sporedu od planeta Tuš nisem zasledila tega filma user posted image . Mogoče že slabo vidim user posted image . Pa saj to je tisti film, ki prikazuje odraščanje (mislim da 4) različnih otrok, z različnih koncev sveta?!



majabar - lepi imeni! Tud midva sva imela za fantka v mislih ime Maj user posted image .


Najki - user posted image  za srečo, da se ti to več ne zgodi in da je s teboj in user posted image  vse ok...


polmaja - user posted image  Tud mene včasih obidejo takšni občutki negotovosti, ampak ne skrbi - ponavadi se pol vse samo od sebe porihta in sploh ne veš, zakaj si si poprej delal toliko skrbi in kompliciral...



Ko že tolk debatirate o vnetih ritkah... katero kremo pa uporabljate? Ribodermin?


Jana 84 - luškan buši. To s tel. št. pa se mi zdi dobra ideja user posted image . Sicer pa še imamo vse vsaj mesec dni časa, preden ti bomo začele pošiljat SMS-e user posted image !

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: Oktobrke 2010 II
20.8.2010 10:38:40   
tinaaleks
jana-sem si že spravila tvojo številko v mobitel, ki je najbrž edina stvar, ki je zagotovo ne bom pozabila sabo vzet v P.user posted image  Lepo, da se sama javiš za kar naporno nalogo... Kaj pa če tebe prehiti?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?