Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 10:58:41
|
|
|
|
Arwenko
|
nadka...se mi zdi, da je imela ob 10.30, nisem pa sigurna obcinarka, a ti imas danes poleg morfologije tudi cuker test, ne vem ali sem vredu prebrala. Zanima me pa zato, ker vem da moraš bit na cuker test tešč tak da mi je čudno, da bi ti popoldne dali... Mi pa še 12x spat do morfologije...čeprav si po eni strani želim da čim prej mine, si po drugi ne, zato ker bo vmes dopust in nebi rada da mine prehitro
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 11:05:16
|
|
|
|
Anonimen
|
obcinarka: zakaj zlikano? valda mam vse pospravljeno, ampak lih eno rundo perem tko da dolgo pa ne bo zdržalo nadka: ja kar 2 sta šli s popadki v bolnico pa plodovnica jima je odtekla. noro, res še malo pa bomo vse tam no! lidik pa mislim da je imela včeraj cuker test pa danes okoli pol 11h morfologijo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 11:20:27
|
|
|
|
nadka30
|
torej lahko kmalu pričakujemo novičke od lidik jap septembereke so navalile na avgust--------jaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz bi tuddddddddddddd
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 11:32:35
|
|
|
|
obcinarka
|
ne, jaz sm tud prestavljena dans na morfo ob 14.15, cukr test pa ostaja jutr zjutraj, mava kar s sestro gabrijelo randi, je rekla da bova zrihtale, itak menda ne rabva dohtarja..... zlikano?? ker si pridna in si že vse popredalčkala.. jaz pa mam en občutek, pa ne vem zakaj... da vas z lidik presenetiva in in vam sporočiva o kakšni roza barvi... sej ne vem zaka, ampak neki mi pravi.. počakte, pa zveste..
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 11:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
obcinarka: pa če nimam druga za počet zdaj ko sem doma kakor da predalčkam ampak zadnji teden pridno počivam, nimam več toliko energije za pospravljanje, tako da je danes treba spet malce spraviti nekaj stvari v red... ampak bo že, saj je še cel dan čas. pa moj bo posesal pa po tleh pobrisal, ker jaz to malce težje naredim... a roza praviš? meni se zdi, da bo lidik imela modro pa ne vem zakaj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 11:50:04
|
|
|
|
Arwenko
|
obcinarka...se mi je zdelo, da sem jaz narobe brala, ne vem od kje sem potegnila, da imaš danes cuker test, jutri je že bolj logično kje pa je zdaj lidik, zdaj bi se pa že lahko javil
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 11:54:31
|
|
|
|
lidik
|
ok punce, sej nisem šla niti vsega brat, ampak vidim da se obadate kdaj imam morfologijo. Ja urskaf imela sem najprej ob 12.45 ampak me je potem še enkrat klicala in mi je prestavila na 10.30. Tako da sem sedaj že videla najinega čuri murija, oz. čmrlja, kot mu stric Filip reče. No da vam poročam: kri super, voda super, izvidi torej super. Izvidov za tokso še ni, tako da to sem še sedaj na trnih. Je rekla, da če bo kaj narobe me pokličejo. Lahko pa računam da če do srede ne prejmem klica je vse ok. No pikica pa takole: veliki smo okoli 25 cm, srček super, vse ostalo se je videlo in je vse na svojem mestu tako kot mora biti. Po obsegu glavice in trebuščka je rekle, da je za kakšen dan večji, ampak nič narobe. Težki smo 550 g. Hmmmm zdej pa tisto kar me je firbec matral. Kaj pravite kdo je imel prav? Ja mama seveda. Pravi stric Filip da je 99 % da med nogicami vidi lulčeka - čeprav je mali veselo stiskal nogice skupaj, je vseeno rekel, da tisto kar se tam vidi 99 % da ni popkovina ampak je lulči. V glavnem zdaj sem šele zmešana. Sem čisto out. Vesela ja obcinarka bi res do lufta skakala, samo tam me pa ne boš srečala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 11:59:03
|
|
|
|
Arwenko
|
O super lidik....čestitam za morfologijo in za lulčka
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:02:47
|
|
|
|
nadka30
|
bravo lidik za lulčeka ampak sedaj je pa res že čas za kako šiško, druagače fantje ne bodo mogli kaj izbirat . Bravo da je vse ok, občinarka sedaj pa čakamo še na tvoje poročilo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:03:17
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko hvala. No evo zdaj sem prebrala kaj ste napisale. Ja ja T.Z. si kar prav na modro predvidevala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:04:07
|
|
|
|
Arwenko
|
no pa počakajmo 12 dni, mogoče pa bo pri nas kaj rozastega, čeprav nimam takšnega feelinga, ampak želela pa bi si pupo fuuul.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:07:25
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha nadka te je strah, da boš imela preveč gužve pred hišo a ne? Ja ja punca, sej vem zakaj za rozike navijaš.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:15:26
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha nadka te je strah, da boš imela preveč gužve pred hišo a ne? Ja ja punca, sej vem zakaj za rozike navijaš. ja ja tega me je strah, kako pa bom odganjala vse
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:18:17
|
|
|
|
lidik
|
najboljše da se že sedaj začneš pripravljati na to. Pa veš kaj, sej pri nadji bo to tako hitro, da boš imela že prakso od nje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:18:22
|
|
|
|
obcinarka
|
oooooooooooooooooooooooooooo.. me je kar... sm vesela zate, za vaju, bravooooooooooo.. evo zdej pa res rabmo kakšno dečvo!!!!!!!!!!!!!..o madonca bomo vidli ka bo pr nas... skačem iz kuhinje za čarunalnik in skoz firbcam ka je novga............upam, da bo dans krasen dan tud pr nas.. itak da bo... arwenko, a midve zrihtava puže, ha??? punce počas grem jest, pod tuš in vam javim brž ko se vrneva. čav, držte se
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:21:00
|
|
|
|
nadka30
|
zgleda da mi res ne bo drugega preostalo kot da se navadim da bo gužva pred golom, ja imaš prav nadjo bo orala ledino, pri melanie bomo pa že vsega navajeni ,
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:23:44
|
|
|
|
lidik
|
obcinarka no super zrihtajta in uživaj seveda v morfologiji !!!!!!! In pa seveda sporoči novičke !!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:28:27
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 zgleda da mi res ne bo drugega preostalo kot da se navadim da bo gužva pred golom, ja imaš prav nadjo bo orala ledino, pri melanie bomo pa že vsega navajeni , ha ha ha...ubogi nadjini snubci....kaj vse bodo morali dati skoz, če se bodo morali do nje dokopati.... ampak sej edino pravilno !!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:56:05
|
|
|
|
nadka30
|
punce med septemberkami imamo že dve pupi in še dve sta šle danes rodit, danes pa je naval
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:59:20
|
|
|
|
lidik
|
nadka a res????? no vidiš, pa praviš da ni pup - kr dve naenkrat. Uau so pa hitre. No vidve s T.Z pa le zdržita še malo 2 v 1.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 12:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
madona upam, da mene danes pa še ne zagrabi!!! še minimalno en teden bi mela trebuh, super bi bilo 14dni - potem pa lahko grem zaradi mene. je pa dete danes noooroooo živahno in imam vse oblike trebuha, samo lepo okroglega ne.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 13:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja lidik jaz sem itak taka mala čarovnica baje normalno, da sem trofla. saj meni je dr.Filip (lej lej k mu je isto ime k bo mojmu sinetu zdaj) napovedoval pupo na morfologiji (je rekel 99%) pa sem še vedno trmarla, da mamo peba. no... pa mamo res peba. res pa je, da lulčija lahko skrije in zato zgleda pupa, če ga pa vidi mu pa odpadel ne bo no naj mu ne bi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 13:19:44
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik, a ti ze cutis brcike pol, jaz se vedno nič
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 13:31:20
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha...no T.Z. jaz upam, da našemu ne bo kaj odpadlo. Ker zdaj sem pa tega pobča čisto zares vzela. že itak sem prej imela skoz občutek da bo pobček, zdaj pa seveda me ne prepriča več živ bog, da ni. Arwenko ja zdaj pa že tudi jaz čutim 2 dni brcike. Sicer še tako nežne, ampak so pa, zdaj pa sploh ne dvomim več v to. Drugače pa nič se ne sekiraj, imaš še čas da jih tudi ti čutiš. Vidiš če bi istočasno kot jaz - bi imela še 3 tedne časa.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.8.2010 13:34:04
|
|
|
|
Arwenko
|
No, super, saj vem, da je čas še do 24. tedna, tako da se sploh ne sikiram. Mogoče bo pa ravno okrog morfologije tudi pri meni kaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?