|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
17.8.2010 17:14:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitek moj kaj?????? A to sumijo, pa so ovrgli, al kako??? Jooooooj saj sploh ne vem kaj naj ti napišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitka......

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 551
17.8.2010 17:48:10   
zarja1
Mausi za čimveč lepih, zrelih celic jutri....
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 552
17.8.2010 19:09:51   
gigi1
Mausi a sem tud to zamehurla danesuser posted image Sem bila čisto ziher, da je danes stopka.

Kokoška naša mišja user posted image  dobro opravi jutri! Naj bo karseda neboleče, čimveč lepih in kvalitetnih celic, pa čimveč dobrih plavalčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 553
17.8.2010 20:19:58   
lana08
Mausi go girl user posted image

Pikovit tebi pa res ni niiič prihranjeno user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.8.2010 6:57:49   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

Maussi dobro zrihtaj danes, vse konzerve in konzervansi smo danes s teboj user posted image user posted image user posted image

letim v službo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.8.2010 7:14:15   
loremi
Dobro jutro konzervice! user posted image

A ste dobro spale, ko ste si včer tko fino očke spočile?

Pikovit draga, ja božica no res kot je ena rekla ti ni nič prihranjenega, jaz zate skoz držim pesti, da se izvlečeš iz vseh težav in boš zdrava! user posted image user posted image user posted image user posted image
mausikaa naj bo danes čimmanj boleče in naj bodo lepe celice! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

zarja ti si doma, al si šla v službo? navijam!

tassi kako gre?

gigi kako se ima kej Lojzka, je že čist v pričakovanji SP-ja kaj user posted image

mismis sem že jaz tud hotla od doma post napisat, je računalnik še od včeri ostal prižgan, pa se mi ni dal user posted image

mene pa spet ušesa bolijo, jao jao odkar se je tole začel, se ne neha

še en kafetek, men se tkooooo zeha user posted image

user posted image

lep dan vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.8.2010 8:26:06   
sonček33
Pikovitka moja draga...berem in se jezim, ker spet svet ni pravičen. Žal mi je, da te takole preizkuša ... Mislim nate. Objem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 557
18.8.2010 8:34:59   
zarja1
Dobro jutro pupe moje.....

jaz sem že cel cajt doma. Tu mi je vseeno lepše kot v službi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi pa kaj tebe to matra?user posted image

Mismisu še malo pa na odmor....user posted image

Gigi majstoru, si gledala včeraj fuzbal?user posted image

Fidolinca naša mislim nate....user posted image

ooo pa Lanica in Sonček sta tuuuuuu.......user posted image

naj bo dans super sreda, ne taka kot skoz Mismis doleti, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 18.8.2010 8:35:40 >

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 558
18.8.2010 8:50:42   
mismis
evo mene, se javljam v živo iz delovnega mesta user posted image user posted image user posted image

včeraj smo imeli peglarski dan II, tako da vas nisem mogla zvečer nič kukati

Zarja, danes zame ni sreda, ampak že četrtekuser posted image , lepo da si doma, prav paše a ne user posted image

Pikovit, kaj je sedaj s temi izvidi, a to sumijo ali je že potrjeno. Uf, kako si želim, da ti ne bi bilo treba skozi vse to, to je že kar preveč za samo enega človeka. Ampak kakor pravišm, je pri vas res pestro. Ta konec tedna se pa malo sprosti na morčku in sončku.

Maussi, še kar mislim nate

Loremi, tudi meni se zadnje čase tako spi, se komaj zjutraj skotalim iz postelje, upam da se čimprej pošlihtaš

Tassi, jutri pa UZ, držim epstke, da jajca rastejo

Sonček33, juhej, kako ste kaj, greste ta vikend kaj avtodomat user posted image user posted image

Žižek, kako si mi ti, si danes kaj bolje spala?

nč, je treba delat, fajn se jemejte user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 559
18.8.2010 9:02:28   
bit
Dobro jutro strare borke,

Hermy vas lepo pozdravlja, tako srečne mamice že dolgo nisem slišala.user posted image
Brina je pritkana in se veliko cartata. Kaj več vam bo sama naapisala, ko prideta domov.

Lepo se imejte ..... in uživajte to zaspano sredo.

za vsako posebaj navijam da se ji izpolnijo globoke želje ki jih nosite v srčku.

no moja malenkost gre pa v soboto rodit... so rekli da me ne bodo puščali čez rok.. imam povišane trombocite.. pa se bojijo zapletov

< Sporočilo je popravil bit -- 18.8.2010 9:03:07 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 560
18.8.2010 9:11:12   
gigi1
Jutrčka user posted image

Mausika mislim na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da sta že opravila in sta na poti domov user posted image

Pikovitek včerajšnji pogovor me je malo pomiril. Držim pesti za dobre izvide in mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti pa res čimveč delaj na sebi user posted image

Fidi tudi ti si mi kar skoz v mislih user posted image . Po prespani noči nisem več tako huda na tvojega. Kdo ve, zakaj se je zadeva tako odvilauser posted image Mogoče res čas ni bil pravi in je res treba počakati na bolj ugoden trenutek. Žal je res, da nam tega hudo zmanjkuje user posted image

Zarčica še 2 dni pa lulaš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Jooj kako močno držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem gledala fuzbal user posted image . Verjetno misliva na isto tekmo user posted image . Young Boysi so presenetili. Škoda, da niso zdržali do konca z rezultatom iz začetka tekme.

Loremi Lojzka je bila jezna, ker noben ni prenašal košarke in še bolj jezna, ker se je Srbom (spet) izšlo. Vedno nam zmanjka čisto na koncu user posted image .

Miša spala sem še kar dobro, sem se pa zbudila z glavobolom. Nizek pritisk user posted image . Kako si mi ti? Že v nizkem štartu za pot? user posted image  Aaaaa kolk boste uživali user posted image

Bitka hvala za info o Hermy user posted image .
Teli trombociti so pa packi, da ti takole nagajajo user posted image . Vse naj v soboto. Bomo dihale s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 561
18.8.2010 10:34:20   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

Maussi dobro zrihtaj danes, vse konzerve in konzervansi smo danes s teboj user posted image user posted image user posted image

evo mene, že kaučkam, punkcija je bila tako hitro mimo da sploh nisem dojela da je fertik, če se ne motim, je punktiral samo desno stran, leva je pri meni itak taka čudna, mamo 9 celic, ET v ponedeljek - tko da prosim da držite pesti da me bo kaj pričakalo!
Sama punkcija je bila skoraj neboleča, ata je res pravi car!

pa še misel za danes: tudi v najglobji dolini najdeš vodo in čez najvišje gore najdeš pot

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 562
18.8.2010 10:35:48   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mausi za čimveč lepih, zrelih celic jutri....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, tole navijanje je pomagalo! 9 jih je, ne morem verjeti da jih je tolk, sem rekla atu da sem vseeno dobra kokoška, pa se mi je začel smejat

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 563
18.8.2010 10:36:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
mamo 9 celic, ET v ponedeljek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 564
18.8.2010 10:36:52   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Dobro jutro vsem skupaj,

evo mene, že kaučkam, punkcija je bila tako hitro mimo da sploh nisem dojela da je fertik, če se ne motim, je punktiral samo desno stran, leva je pri meni itak taka čudna, mamo 9 celic, ET v ponedeljek - tko da prosim da držite pesti da me bo kaj pričakalo!
Sama punkcija je bila skoraj neboleča, ata je res pravi car!

pa še misel za danes: tudi v najglobji dolini najdeš vodo in čez najvišje gore najdeš pot

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kokoška naša user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kolk sem vesela in držim pesti da se zdej super zmiksajo in rata še kakšen pingo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 565
18.8.2010 10:40:24   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Zdaj mam pa eno vprašanje za mausiko. Baje je mela pri atu kombinacijo Menopur in Bravelle. Meni je včeraj določil to kombinacijo šele na koncu, čeprav sva ves čas govoril, da bova obdržala Menopur 3 ampule, ker je bila to že zmagovalna doza. Zdaj mepa zanima za kaj ta kombinacija, a si ga kaj vprašala? Jaz še dojela nisem včeraj, ko je na koncu na moj list napisal to kombinacijo.

zakaj točno se je odločil za Bravelle ti ne vem rečt, je pa vsaj za zdaj ta kombinacija dobro funkcionirala, če me pa v ponedeljek pričaka kakšen user posted image transferju bo pa itak zmagovita

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 566
18.8.2010 10:43:11   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pikovit, kak si mi ti? Kaj novega, kdaj gresta spet na morčka

Matr tolk časa me ni bilo že na RR,da sem pozabila kako se citira user posted image .Evo pičim jutri z sestro do nedelje.
Novega pa vedno kaj,saj veš,da nimam te sreče,da bi bilo vse ok.Vedno kaj.Sem dobila izvide.Čakala na njih 3 mesece.BTW vmes bi lahko že člouk crknu.Načeloma vse ok,vendar me zezajo trombociti-pazi to rak kostnega mozga.user posted image user posted image user posted image user posted image In kaj naj?Skratka skoz nekaj.Men se že pošteno meša od vsega tega.Pa dobr a je lahko še kaj mogoče?
Upam na to,da se bodo trombociti umirili in da bo vse OK.Mogoče bi pa enkrat postala rada tudi mamauser posted image .Če bo sploh cajt,da mi med vsemi temi p_izdarijami to rata narest.Bog si ga vedi.
No vidiš pri nas je živahno in skoz napeto user posted image

kaj to jest berem? ma sej ne morem verjeti
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 567
18.8.2010 10:47:19   
loremi
suuuuuper mausikaa, super, zdej pa počivaj, v ponedeljek pa upam da te pričakajo lepe blastocistke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 568
18.8.2010 11:01:55   
mismis
Maussiiiiii superca rezultat, dobro sta tole z atom zrihtala.

Sedaj pa lepo kavčati in še naprej pozitivno furati (dobre misli), to je polovica uspeha, v ponedeljek pa ma, da te pričakajo lepi zarodki user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 569
18.8.2010 11:03:27   
Fidolina
Mausi, bravo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si pa res prava kokoškauser posted image . 9 celic user posted image . Če jaz vse moje postopke seštejem, jih ni blo tolk. Močno držimo pesti, da te jih pričaka v ponedeljek čimvečuser posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image
Zarjica, kako si. Tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A kaj goljfašuser posted image ?

Vsem lupčke, ker ne smem preveč čvekat, ker imam eno pomembno nalogo user posted image user posted image user posted image , da vam od naše Hermice user posted image posredujem tole, ker se v P ne more pijavit na RR:
tkole kopi pejst:

"Sem hotla pri konzervicah kaj napisat, pa se ne morem prijavit.
Pa ti napiši zame...
za menoj je neverjetna izkušnja poroda, saj sem rodila vaginalno, po expresnem postopku. Ob 1.10 ponoči odtekla voda, ob 2 še nič odprta, ob 7.15 2-3 prste, ob 9.12 pa se je dragica rodila. V porodno smo uspele priti ob 8.40, babica je komaj vse pripravila. Rezana nič, le nekaj šivčkov, ker sem se malček raztrglala, ampak sedim čisto lahko in sem že pozabila, da sem rodila. Le sončica poleg mene je jasen dokazn tega...ker buši je še malček okrogel, hahaha. Je čudovita, ves čas bi se cartala. Sicer sem pa kot carica, sama sem v sobi in vsi me razvajajo, sestrici sta navdušeni in komaj se zmenijo, kdo jo bo cartal.
Tamali Tanji iskreno čestitam! Ne samo, da sva rodili na isti dan...moja ta druga je tudi Staša!!

Ko pridem domov, moj me hoče odpeljat šele v petek, (jok, jok), se javim.

Vsem res lepe pozdrave,
srečna mamica Brine, tretje princeske"

Aja, še tole bom jaz Fida nalepila, malo izrezano, a tako lepo, da je treba slišat: ...da je sedaj lahko najsrečnejši, najponosnejši očka na svetu. Kar razganja ga od ponosa...mala pa je izrezana očka...ne bi mogla biti bolj njemu podobna. Na smrt sem zaljubljena vanjo...

Ekoleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 570
18.8.2010 11:47:49   
hedviga
oooOOooo lepo napisano Hermi..user posted image user posted image
Maaa, sem dobila pravi "dojenčkodiš"....
mogoče pa še ne bom vrnila licence user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 571
18.8.2010 11:51:13   
lana08
OOOOOOO Hermy jaz kar user posted image user posted image user posted image  ampak od veselja.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 572
18.8.2010 11:52:50   
lana08
Mausi super kokoška si user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 573
18.8.2010 12:17:55   
lana70
Evo mene, tukaj malo mreža nagaja...po eni strani je to kar dobro, da ne zapravljam dopusta za kompom....

Staši in mamici čestitke in obilo cartanja, jap, dobro sta to s Hermy uštimale!!!!

Fida, mi je pa dvignilo pritisk, kako se tvoj obnaša....isto je bilo pri meni, sem se začela špikat dan pozneje kot bi se mogla....

Pikovitka, sem čisto brez besed. kdaj bo hudič nehal srat na tvoj kup!!!!

Žižet, tudi meni tanartasimpatični Laka, jaz sem ga spremljala še ko je bil v Krki....pa vedno mi je bil majhen, dokler mi ni moj sine enkrat rekel, da naj neham fantazirat, da je večji od mene za dve glavi user posted image user posted image .

Vsem konzervicam in konzervansu en lep pozdravček z morja!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
18.8.2010 12:18:30   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Mausi super kokoška si user posted image

aaaaa, sm vedla, da sem pozabla na nekoga.....

podpis 

< Sporočilo je popravil lana70 -- 18.8.2010 12:19:06 >

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?