Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:04:32
|
|
|
|
mismis
|
nč se ne pritožuj, te so za Hedi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:04:58
|
|
|
|
loremi
|
dobr da pri temle ni možne hiperstimulacije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:05:52
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi dobr da pri temle ni možne hiperstimulacije Ti ga pa pihneš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:06:02
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hedi evo JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Mickec je mal prestar...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:06:31
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis nč se ne pritožuj, te so za Hedi Noooo, Amerika je bla tud mal zame
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:07:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis nč se ne pritožuj, te so za Hedi Noooo, Amerika je bla tud mal zame ma Moulin Rouge ja za Hedi, ti kar imej JAmeriko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:08:05
|
|
|
|
gigi1
|
He, he....vidim, da Hedi tud Amerika sede
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:13:03
|
|
|
|
mismis
|
ja no, kakorkoli pogledaš je boljš kt Moulin Rouge zdej moram pa nehati, da me čarovnica ne bo začarala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:19:25
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja no, kakorkoli pogledaš je boljš kt Moulin Rouge zdej moram pa nehati, da me čarovnica ne bo začarala Nč bat. Te je že zdavni začarala . Že par let nazaj, ko smo se režale na sosednji temi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:33:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja no, kakorkoli pogledaš je boljš kt Moulin Rouge zdej moram pa nehati, da me čarovnica ne bo začarala Nč bat. Te je že zdavni začarala . Že par let nazaj, ko smo se režale na sosednji temi a zato padam na vse vrste neumnosti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 14:07:36
|
|
|
|
hedviga
|
Nism nič čarala Mišmiš se je taka že rodila Mrbit bi kakega Slasha? A? A mamo to kje?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 14:09:57
|
|
|
|
hedviga
|
In NE noben Moulin Rouge ne bi. Hvala! To je bilo ko sem bila mladič in še neumna... Takrat so mi bli tudi Modern talking všeč, pa Limahl...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 14:14:56
|
|
|
|
mismis
|
evo, da se ti odložim za tisti Moulin neki
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 14:18:18
|
|
|
|
gigi1
|
Smrk a zame pa dans nič stimulacije??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 14:25:20
|
|
|
|
mismis
|
tut zate, izbiraj pa sama
< Sporočilo je popravil mismis -- 17.8.2010 14:26:10 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 14:27:46
|
|
|
|
gigi1
|
Miša moja kolk mam jast tebe radaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 14:30:44
|
|
|
|
mismis
|
če se pa ne motim, ima Maussi jutri punkcijo in v bistvu ona še najbolj rabi stimulacijo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 14:31:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša moja kolk mam jast tebe radaaa aha, si ne moreš pomagati ringa ringa raja, mismis pa nagaja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 14:39:42
|
|
|
|
mismis
|
pa še ena skromna za mismis-ka...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 15:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo bo Lojzka malo prispevala k dvigu razpoloženja Najbolj všečni basketaši na Euro2009 Saša Vujačić - Srbija Hihi, tale je pa naš, Slovenec, vendar je predčasno zapustil reprezentanco in ga niti ni blo na Poljskem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 15:58:17
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, kak si mi ti? Kaj novega, kdaj gresta spet na morčka Matr tolk časa me ni bilo že na RR,da sem pozabila kako se citira .Evo pičim jutri z sestro do nedelje. Novega pa vedno kaj,saj veš,da nimam te sreče,da bi bilo vse ok.Vedno kaj.Sem dobila izvide.Čakala na njih 3 mesece.BTW vmes bi lahko že člouk crknu.Načeloma vse ok,vendar me zezajo trombociti-pazi to rak kostnega mozga. In kaj naj?Skratka skoz nekaj.Men se že pošteno meša od vsega tega.Pa dobr a je lahko še kaj mogoče? Upam na to,da se bodo trombociti umirili in da bo vse OK.Mogoče bi pa enkrat postala rada tudi mama .Če bo sploh cajt,da mi med vsemi temi p_izdarijami to rata narest.Bog si ga vedi. No vidiš pri nas je živahno in skoz napeto
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 16:12:04
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Pikoviiiiit joj sem se spraševala, kje si! Kako si, dopustek je že bil? hja dopust že mimo,letos smo imeli tako srečo,da kadar sva bila na morju je bil dež in mraz .Prav nič prijetno oz. nič poletno.Grem jutri do nedelje se še mal pokazat sončku in pomočit prste v morje.Bojda ima morje le 21 stopinj,kar pa je zame to absolutno premalo-ledenica. Drugače pa rintam evo.Se ne bom pritoževala kaj dosti.Upam pa na bolje.Vedno Pa ti?Sem malce izven vsega in pojma nimam kaj se dogaja
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 16:20:34
|
|
|
|
gigi1
|
Pikovitek moj kaj?????? A to sumijo, pa so ovrgli, al kako??? Jooooooj saj sploh ne vem kaj naj ti napišem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 16:21:13
|
|
|
|
gigi1
|
Anonimna sorry se vidi, da sem danes neprespana in da ni moj dan To so bili kandidati za najbolj sexi pred EP2009 sem mal kopipejstala, pa še napačko pobrala . Pa ni ti treba bit anonimna, da mi poveš, da sem se zmotila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 16:30:47
|
|
|
|
gigi1
|
Popravljam Miloš Teodošić - Srbija Tega sem imela v mislih, pa še Laka je na sliki
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?