Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:13:16
|
|
|
|
gigi1
|
Hedi is back .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:19:34
|
|
|
|
zarja1
|
Fidolinca....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:22:21
|
|
|
|
mismis
|
Še dobr, da je Hedi back, še sploh zdaj ko jaz skoraj odhajam Žižek, če se ti ne da delati, laho tudi meni postrežeš, saj veš s kom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:33:31
|
|
|
|
loremi
|
gigi upam, da se dans naspiš ... jst rabm en sprehod po svežem zraku, me spet glavobol hvata , pa ne vem a bo dons kej od spanja al spet kr neki želodček zdej ok? maš zgleda dobre arcnije mismis a te žeja daje? ti zelenček neki diša a? je zaloga v potovalni hiški pripravljena? kaj sploh sprašujem kaj ooooo jst sem pa onega nabavla, tanovega od Uniona, z grenivko in včer zvečer z užitkom enga spila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:35:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi mismis a te žeja daje? ti zelenček neki diša a? je zaloga v potovalni hiški pripravljena? kaj sploh sprašujem kaj ooooo jst sem pa onega nabavla, tanovega od Uniona, z grenivko in včer zvečer z užitkom enga spila Loremi, če bi bil zelenček v igri, bi pisalo saj veš s čim drugače pa ja, zelenček je spakiran, sicer ne bova pretiravala s količino, ker imajo dol po balkanu tudi super pivo. Tale Unionov ta nov radler je pa res dober, full je osvežilen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:41:44
|
|
|
|
gigi1
|
Evo bo Lojzka malo prispevala k dvigu razpoloženja Najbolj všečni basketaši na Euro2009 Pau Gasol - Španija Nikos Zizis - Grčija Robertas Javtokas - Litva Engin Atsür - Turčija Popović Marko - Hrvaška Saša Vujačić - Srbija
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:42:58
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, če bi bil zelenček v igri, bi pisalo saj veš s čim mal ugibam IZVIRNO SPOROČILO: mismis drugače pa ja, zelenček je spakiran, sicer ne bova pretiravala s količino, ker imajo dol po balkanu tudi super pivo. o ja, sem gla vsakič, ko ga je moj naročil, mičken požirek sunla IZVIRNO SPOROČILO: mismis Tale Unionov ta nov radler je pa res dober, full je osvežilen o ja, je, svežeee
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:45:00
|
|
|
|
mismis
|
Loremi, sicer moj ni Russel Crowe, ampak v tej opremi mi je pa kar všečn
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:46:24
|
|
|
|
gigi1
|
Miša evo ti ga na
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:47:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, sicer moj ni Russel Crowe, ampak v tej opremi mi je pa kar všečn
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:48:09
|
|
|
|
loremi
|
em, ugibam dalje jaaaa sem našla pravega, ampak RR zeza, noče prilimat slikce .... ja sem pa prav uganila tale, glih taprav za odhod na morje
< Sporočilo je popravil loremi -- 17.8.2010 12:50:06 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:49:22
|
|
|
|
zarja1
|
pa še enga za mene....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:49:24
|
|
|
|
hedviga
|
neki preveč športa je zdele tukaj, pa punce no.. dajte kakšnega takega, tapravega seksi rockerja prilimat..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:50:11
|
|
|
|
mismis
|
eh, saj ne rabiš ugibati, sta Žiži in Zarja razčistili vse dvome
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:50:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga neki preveč športa je zdele tukaj, pa punce no.. dajte kakšnega takega, tapravega seksi rockerja prilimat..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:51:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga neki preveč športa je zdele tukaj, pa punce no.. dajte kakšnega takega, tapravega seksi rockerja prilimat.. a si imela kaj tekega v mislih sicer ni rocker, je pa seksi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:53:56
|
|
|
|
gigi1
|
Hedi evo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:56:47
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis da se ne bom še slint začela, pol noben več ne pogleda moje tipkovnice, kaj šele dotakne IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh, saj ne rabiš ugibati, sta Žiži in Zarja razčistili vse dvome mi je kapnil potem, kaj rabiš, sam itak sem prepočasna, stimulacija ima da hit laufa tu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:58:14
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, ta je pa tako poženščen dajmo raje probati s tem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:59:18
|
|
|
|
gigi1
|
Še za Zarjo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:00:39
|
|
|
|
gigi1
|
Miša Axl ni nič poženščen. Je kar hot . Tista fotka je res mal stara...čaki.... Evo: Če JBJ ni poženščen na tisti sliki...pol pa tud...nč ne vem
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.8.2010 13:01:40 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:01:16
|
|
|
|
mismis
|
Hedi, kaj pa ta, se spomnim da si zadnjič pravila, da sta ti bila ta dva pri srcu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:02:16
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, no to je pa že čisto druga scena. Amerika pa to
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:02:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Hedi, kaj pa ta, se spomnim da si zadnjič pravila, da sta ti bila ta dva pri srcu OMG
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:03:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek, no to je pa že čisto druga scena. Amerika pa to Ja, tam skriva ves zaklad
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?