mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Tassi, evo zadeva je takšna, toplice nikakor ne pa ne samo zaradi okužb, ampak zato, ker je voda v toplicah ponavadi ogrevana, kar pa je zelo slabo za prekrvavitev. Slončkate lahko do dva dni pred punkcijo, nato po punkciji spet, po ET-ju ni več priporočljivo zaradi morebitne večplodne nosečnosti. Baby aspirin začneš jemati po punkciji, ko ne krvaviš več in ga jemlješ do testa. Za celice so pivo in jajčka, jaz pa jemljem še Maco, Q10, Evitol, Gelee Royal, Omega3, Centramedmami ...vendar to vse (ok razen piva in jajčk) je priporočljivo vsaj tri mesece pred postopkom, ker naj bi se postopoma izboljšala kvaliteta celic. Mojemu dajem (čisto preventivno, ker pri nama sva oba v redu, samo prime se ne): Cink+Selen (Fidiprotekt), Maco, Q10, Royal, Omega3. Endometrij, to je spet samo če so ti v prejšnjih postopkih ugotovili, da počasi raste, najboljši je med 9-12, torej za endometrij začni piti od konca pa do punkcije po eno šalico krvomočnice in eno šalico čaja malinovih listov na dan. Zjutraj skuhaš, naliješ v plastenko in ga čez cel dan piješ po požirkih. AMPAK SEVEDA TO SAMO V PRIMERU, če si imela že prej tanek endometrij. Špikala sem se jaz vedno zjutraj, kaj pa je boljše ti pa težko povem, namreč mnenja so deljena, nekateri so zagovorniki večernega špikanja, ker jim npr. hormoni ne naredijo dobro in gredo potem samo še spati, drugi pa so zagovorniki jutranjega špikanja, naj bi bile celice boljše Medrol, jaz na tvojem mestu nikakor ne bi jemala na svojo roko, samo moje mnenje, vsi teli dodatki (Medrol, Estrofem,...) lahko v kombinaciji z hormoni povzročijo trombozo. Ekola to je to z moje strani. Seveda pa tudi jaz stiskam pestke, da bo tale postopek uspešen- Tassi, jaz se bom kar citirala, ker se mi ne da še enkrat pisati