Fidolina
|
Mausi, bravo!!!! Si pa res prava kokoška . 9 celic . Če jaz vse moje postopke seštejem, jih ni blo tolk. Močno držimo pesti, da te jih pričaka v ponedeljek čimveč . Zarjica, kako si. Tudi zate A kaj goljfaš ? Vsem lupčke, ker ne smem preveč čvekat, ker imam eno pomembno nalogo , da vam od naše Hermice posredujem tole, ker se v P ne more pijavit na RR: tkole kopi pejst: "Sem hotla pri konzervicah kaj napisat, pa se ne morem prijavit. Pa ti napiši zame... za menoj je neverjetna izkušnja poroda, saj sem rodila vaginalno, po expresnem postopku. Ob 1.10 ponoči odtekla voda, ob 2 še nič odprta, ob 7.15 2-3 prste, ob 9.12 pa se je dragica rodila. V porodno smo uspele priti ob 8.40, babica je komaj vse pripravila. Rezana nič, le nekaj šivčkov, ker sem se malček raztrglala, ampak sedim čisto lahko in sem že pozabila, da sem rodila. Le sončica poleg mene je jasen dokazn tega...ker buši je še malček okrogel, hahaha. Je čudovita, ves čas bi se cartala. Sicer sem pa kot carica, sama sem v sobi in vsi me razvajajo, sestrici sta navdušeni in komaj se zmenijo, kdo jo bo cartal. Tamali Tanji iskreno čestitam! Ne samo, da sva rodili na isti dan...moja ta druga je tudi Staša!! Ko pridem domov, moj me hoče odpeljat šele v petek, (jok, jok), se javim. Vsem res lepe pozdrave, srečna mamica Brine, tretje princeske" Aja, še tole bom jaz Fida nalepila, malo izrezano, a tako lepo, da je treba slišat: ...da je sedaj lahko najsrečnejši, najponosnejši očka na svetu. Kar razganja ga od ponosa...mala pa je izrezana očka...ne bi mogla biti bolj njemu podobna. Na smrt sem zaljubljena vanjo... Ekole
|