Anonimen
|
Hej punce! Da se se jaz malo javim. Ampak sem nabijala na drugi temi tako dolgo, da lahko zdaj tu malo kopiram. Vam za zabavo Torej, mi smo nazaj iz morja. Bilo je superfinofajn. Se bolj pa bo cez 2 tedna, ko gremo se enkrat na ta pravo morje za dlje casa. To je bilo namrec le stih proba, kjer se je otrok zelo izkazal (spanje je podaljsala eno noc celo na 12 ur brez prebujanja - sem ze mislila, da se ji je kaj zgodilo ), noge je z veseljem stegovala v mrzlo morje, stoicno prenasala miljone neznanih ljudi, ki so jo grabili in se druzila s potepuskim mackom, ki se je hodil hranit k nam. Enkrat se ji je celo na glavo vlegel. Mene je skoraj kap No, reakcije ni bilo, torej lahko tudi doma kaksnega potepuskega macka zacnemo hraniti. Ampak druga zgodba so pa ljudje v kampu! Unbelivable! V ta kamp hodimo skoraj 10 let in se seveda vsi poznamo, ampak ocitno se z rojstvom otroka ne spremenijo samo relacije mama-tasca, ampak tudi vsi v kampu bolje vedo kaj je dobro za tvojega otroka, tudi ce ga prvic vidijo. Ena soseda ji je namrec dala lubenico! In mi cez 2 dni povedala kako je Zoja z veseljem vlekla tisti koscek in vodo, ki je ven tekla. Pa kaj je normalna! Uvaja gosto hrano mojemu otroku, ki se doji Noro! Potem mi je govorila, da naj ji dajem cuker v caj in vodo. Da so njeni z veseljem pili. Ja, se spomnim njene hcerke, ki je imela cisto gnile, crne zobe. Ampak to bojda ni bilo od tega. Ne ne, kje pa. Ampak zmagovalna je pa ta: Jaz Zoji ne pustim, da vlece prst in sem ji dala roko iz ust. In soseda me prepricuje, da se da prstka ful hitro odvaditi. In jo vprasam kako so se oni. In mi pove, da je imela njena hcerka kronicne pljucnice (prvic pri 5 mesecih) in ker je bila cist fertik in dehidrirana so jo v bolnici na silo hranili in je bila polna cevk in ni bilo prostora v ustih za prst. Wtf?! Tako se torej odvaja prsta. Otroka das v cevke. Kristusmarija kaksen folk! Konec avgusta gremo torej na Cres. V hiso. Kjer nam nihce ne bo tecnaril in nas bodo vsi pustili na miru. Potem bo nase dete lahko v miru poizkusalo gosto hrano. Komaj cakam! Pa bili smo cepljeni in merjeni. Nasega otroka je razgnalo!! Ima namrec 6460 g in 67 cm. Manekenka Zdaj pa azurno. Petrca, trikrat hura za dojenje!! In za pridno Niko seveda. Ampak to so puncke. Pridne. Upam, da vedno. Amazonka, any comments? Masha, po moje je res najboljse, da poskusas biti cimbolj mirna, ceprav verjamem, da je hudo, ker otrok joka. Pri nas (trkam!!) ni bilo teh izpadov. Jo je pa ta zadnji zagon rasti cist spremenil in zdaj je poleg svojih nog (ki so za v usta), pasenja kravic in na pol plezanja, obracanja na bok in skoraj ze na trebuh, odkrila tudi svoj glas. Ki je cvilec. In gre skozi mozgane. In ni fajn. Sesalni zulj je pa tudi nasa imela. To samo odpade. In potem spet pride. Ne mrdaj Kako ste mlada druzinica drugace? Slikice na fb so ful lustne! Jaz se zdaj na pilates cez Dolgi most vozim in skoz gledam kdaj vas bom vidla s formulo in ugotavljam, da je veliko otrok v "nasih koncih". Kako ste se imele na srecanju? Candy in Ziva, naslednji teden gremo lahko v LP. Ali pa septembra. Kakor vama je boljse. Kaj je zdaj Ziva, je zob ali ni zob Kiwa, kako je bilo pri tasci? Amazonka, ste ze v polnem selitvenem zagonu? Pridna! Rabis pomoc? Pridem. Ampak brez otroka! Pupa, kako je blo na morju? Kljukec? Lepo se imejte!
|