Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.8.2010 21:03:03
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Naša WP je kimsy ja, jaz sem že par dni veselim z in za njo. Vidle, vidle....in itak da smo presrečne. In to z zamrznjenčkom
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.8.2010 21:05:02
|
|
|
|
lučka 25
|
sonček, ti Reby kar malo pocukaj za rokav....bo takoj za to, da se še vidva z L pridružita. Bođ videla. Reby, ja jutri se pa vidiva. Mam frej izhod, očka pravi da bo svojo lubico merkal. Ja itak, ko pa bo spala.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.8.2010 21:40:28
|
|
|
|
Reby
|
lučka - a v ponedeljek že imata randi, joj, kako hitro je minilo. Super, da se ju3 vidiva! sonček - ja glej jo, sej sem te tolikokrat omenila, da če boš še ti za to, ampak si me dala na ignore Lahko se dobimo ali v Šobcu ali Bled
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.8.2010 9:22:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara oj! Sem sicer še nosečka po ivf pa malo vdiram na vašo stran, ker me zanima, če ima katera od vas izkušnjo, da nam po 3 ali 6 mesecih bolniške pripada neka denarna pomoč okoli 500 eur, kaj je treba narediti za to, oz, kam je treba kaj poslati a katera ve, hvala pa mnogo lepih trenutkov vsem n ovopečenim mamicam! ...po treh mesecih neprekinjene bolniške....potrebuješ pa zadnje tri fotokopirane bolniške liste, pošlješ pa v svojo kadrovsko službo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.8.2010 10:19:10
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: jona klara oj! Sem sicer še nosečka po ivf pa malo vdiram na vašo stran, ker me zanima, če ima katera od vas izkušnjo, da nam po 3 ali 6 mesecih bolniške pripada neka denarna pomoč okoli 500 eur, kaj je treba narediti za to, oz, kam je treba kaj poslati a katera ve, hvala pa mnogo lepih trenutkov vsem n ovopečenim mamicam! ...po treh mesecih neprekinjene bolniške....potrebuješ pa zadnje tri fotokopirane bolniške liste, pošlješ pa v svojo kadrovsko službo. hvala
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.8.2010 10:20:43
|
|
|
|
biba007
|
Helou, pupike moje drage! Bodoče članice z rezerviranimi sedeži – WELCOME! Vprašanje za izkušenejše. Iz eko domačih jabolk bi pripravila čežano za ozimnico (beri: skuhaj in zamrzni varianta): a) Kako se lotim zadeve? b) Tale jabolka niso ravno zlati delišes … a mulčkom vse skupaj načeloma ni prekislo?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.8.2010 12:04:15
|
|
|
|
Reby
|
bibon - sem ti fejstbukala receptič
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.8.2010 12:05:22
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, sej nisem tako mislila... enkrat se zagotovo srečamo ...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.8.2010 12:21:16
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby, sej nisem tako mislila... enkrat se zagotovo srečamo ... Ja v ponedeljek je idealno. Al imata že druge plane?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.8.2010 12:22:45
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, če bo vse prav, gremo jutri na morje.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.8.2010 12:25:09
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby, če bo vse prav, gremo jutri na morje. O super. Uživajte
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.8.2010 16:02:36
|
|
|
|
gapii27
|
dan še tukaj poročilce-smo imeli 3.pikico danes....nismo nič jokali Ažbe 7720g,66cm,og 42,5 Jakob 8680g,66cm,og 46
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 7:53:20
|
|
|
|
biba007
|
Gapi, HURA za junaka . Mi gremo pa v ponedeljek ... kakšen nasvetek, da mi tudi ne bi jokali? Ma saj je pogumen partizan, ampak je še taka mini pikicapokica.... Iiiiiiiiiii, pa Jakob bo kmalu že primeren za avtosedež. Jaja, ga Bibon ravno kupuje, pa je takoj zaznal vaših "skoraj" 9 Rebiček gre pa z gorenjskimi sončki na čvekec . Pa super hvala za receptek. Bomo šli takoj v akcijo. WP, še tukaj, HUREEEEEEEEEEEEEEEJ Lanči, kako ste? So nogice še IN? In kje se naša Zlatolaska skriva?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 8:09:57
|
|
|
|
gapii27
|
jutro ja je naša miškona mal k sebi stisnem in se z njima pogovarjam, tak da niti ne zaznata pikice v avtosedež pa gremo, ko bosta glavici res že močni oz.ko bosta lahko čist kamot sedela...zdej še nas mal ziba pr sedenju...tak, da ja,čez kak mesec morm iti pogledat se mi kr valjata po dnevni in jamrata ko velka...včiraj se nam je Jakob prkotalil do vrat caw
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 9:23:09
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 morm iti pogledat se mi kr valjata po dnevni in jamrata ko velka...včiraj se nam je Jakob prkotalil do vrat caw BRAVO za kotaljenje Naš mladiček je zaenkrat še pretežno stacionarna smejčika. Ga pa navdušujejo skrajno nenavadne zadeve - je babi kihnila, mali pa v smeh .... se mu je od krohota skoraj zaletelo, dobrovoljčku
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 10:54:35
|
|
|
|
miska73
|
Ojla babe žabe. Jst še tudi nisem kupla avtosedeža. Pa bo treba v akcijo. Prosim nasvete.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 11:41:41
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ojla babe žabe. Jst še tudi nisem kupla avtosedeža. Pa bo treba v akcijo. Prosim nasvete. Mi imamo Maxi Cosi Tobi, sem ful zadovoljna, pa še fino je, če otroček zaspi, da ga lahko malo poležeš. Za poleti sem nabavla tut tako original frotirasto prevleko, je zakon, mu res ni vroče. Mislim, da ga imata lučka in mojsonček tudi.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 11:42:34
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 morm iti pogledat se mi kr valjata po dnevni in jamrata ko velka...včiraj se nam je Jakob prkotalil do vrat caw BRAVO za kotaljenje Naš mladiček je zaenkrat še pretežno stacionarna smejčika. Ga pa navdušujejo skrajno nenavadne zadeve - je babi kihnila, mali pa v smeh .... se mu je od krohota skoraj zaletelo, dobrovoljčku Super za kotaljenje in super za malo smejčiko. Tile IVF otročički so itak naj naj
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 11:45:27
|
|
|
|
gapii27
|
ja mi imamo tudi Maxi c. takega da ga lahk poležeš...vrjetno ju ta model ko od reby ga pa še nismo sprobali :)
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 12:23:35
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ojla babe žabe. Jst še tudi nisem kupla avtosedeža. Pa bo treba v akcijo. Prosim nasvete. Ratatujček, mi smo z nalogo kupi-avtosedež nekje tule: Gledamo razred I/II (torej od 9 do 18kg) z isofixom, pa z zvezdicami pri kreš testu. Zaenkrat razmišljamo o Romer SafeFixu. Mimogrede. če citiram Bibona Grande, smo Maxi Cosi malce izločili, ker so nedavno tega Family Fix podstavke in sedeže odpoklicali. Mah ja, je ata Bibon rahlo nagnjen k ziherhajtu
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 12:43:04
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mimogrede. če citiram Bibona Grande, smo Maxi Cosi malce izločili, ker so nedavno tega Family Fix podstavke in sedeže odpoklicali. Mah ja, je ata Bibon rahlo nagnjen k ziherhajtu Ja, sem vidla, ampak to je čisto drugi model - Tobi ni na voljo s podstavkom.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 21:24:19
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 morm iti pogledat se mi kr valjata po dnevni in jamrata ko velka...včiraj se nam je Jakob prkotalil do vrat caw BRAVO za kotaljenje Naš mladiček je zaenkrat še pretežno stacionarna smejčika. Ga pa navdušujejo skrajno nenavadne zadeve - je babi kihnila, mali pa v smeh .... se mu je od krohota skoraj zaletelo, dobrovoljčku Super za kotaljenje in super za malo smejčiko. Tile IVF otročički so itak naj naj Se strinjam z Reby.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 21:29:06
|
|
|
|
lučka 25
|
No, mi imamo Maxi cosi Tobi. In smo zeloooo zadovoljni. Ga ima svakinja tudi, pa so tudi prezadovoljni. Moja starša sta po nasvetu kupila zase (za prevoz vnučkov, ko jih pazita), ker rabirta bolj za kratke razdalje, od Recaro, ki je potem še za kasneje in se razstavlja, tako da nakoncu ostane samo še jahač. No ja, je dober, samo je pa otrok bolj zagrajen notri, pa tudi sedalo ni tako udobno. Sem pa malo špegala po ostalih avtomobilih, ko smo bili mi v akciji kupovanja in največ je Maxi Cosi Tobi, potem Recaro in nato Romer SafeFix (tega zadnjega je mogoče manj zaradi cene, čeprav je med najkvalitetnejšimi).
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.8.2010 21:32:42
|
|
|
|
lučka 25
|
Midve sva pa bili danes pri mami/oči hotel. Je pasaloooo. Mal smo pohajkovali po mestu, jedli, ..... se redili.... N je uživala, babi in dedi pa tudi, ker je hodila od enega do drugega in jim delila poljubčke. Zdaj že naredi 5-6 korakov, brez da bi bila vsa narejena na cik-cak, ampak lepo, pa se vstavi. Saj oa bi že lahko hodila, samo je tak cagavček. Ampak bo že.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 8:22:48
|
|
|
|
Goldy
|
Oj! Samo na hitrico. Gužva vsepovsod. biba - tuuuu sem! Glede sedežev - mi imamo Romer Kinga. Super zadovoljni z njim. Nič, šibam pospravljat in kuhat - dobimo obisk. Moj se je že lotil pospravljanja kuhinje in bi bilo grdo, da jaz visim za čarunalnikom. Se pa strinjam z mnenjem ostalih, da so IVF otročki naj naj...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?