|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
12.8.2010 21:03:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Naša WP je

kimsy ja, jaz sem že par dni veselim z in za njo.user posted image user posted image

Vidle, vidle....in itak da smo presrečne. In to z zamrznjenčkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 376
12.8.2010 21:05:02   
lučka 25
sonček, ti Reby kar malo pocukaj za rokav....bo takoj za to, da se še vidva z L pridružita. Bođ videla. user posted image

Reby, ja jutri se pa vidiva. Mam frej izhod, očka pravi da bo svojo lubico merkal. Ja itak, ko pa bo spala. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 377
12.8.2010 21:40:28   
Reby
lučka - a v ponedeljek že imata randi, joj, kako hitro je minilo. Super, da se ju3 vidiva!
sonček - ja glej jo, sej sem te tolikokrat omenila, da če boš še ti za to, ampak si me dala na ignore user posted image  Lahko se dobimo ali v Šobcu ali Bled user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.8.2010 9:22:03   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

oj!
Sem sicer še nosečka po ivf pa malo vdiram na vašo stran, ker me zanima, če ima katera od vas izkušnjo, da nam po 3 ali 6 mesecih bolniške pripada neka denarna pomoč okoli 500 eur, kaj je treba narediti za to, oz, kam je treba kaj poslati a katera ve, hvala

pa mnogo lepih trenutkov vsem n ovopečenim mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...po treh mesecih neprekinjene bolniške....potrebuješ pa zadnje tri fotokopirane bolniške liste, pošlješ pa v svojo kadrovsko službo.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.8.2010 10:19:10   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

oj!
Sem sicer še nosečka po ivf pa malo vdiram na vašo stran, ker me zanima, če ima katera od vas izkušnjo, da nam po 3 ali 6 mesecih bolniške pripada neka denarna pomoč okoli 500 eur, kaj je treba narediti za to, oz, kam je treba kaj poslati a katera ve, hvala

pa mnogo lepih trenutkov vsem n ovopečenim mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...po treh mesecih neprekinjene bolniške....potrebuješ pa zadnje tri fotokopirane bolniške liste, pošlješ pa v svojo kadrovsko službo.

hvalauser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.8.2010 10:20:43   
biba007
Helou, pupike moje drage!
Bodoče članice z rezerviranimi sedeži – WELCOME!

Vprašanje za izkušenejše. Iz eko domačih jabolk bi pripravila čežano za ozimnico (beri: skuhaj in zamrzni varianta):
a) Kako se lotim zadeve?
b) Tale jabolka niso ravno zlati delišes … a mulčkom vse skupaj načeloma ni prekislo?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.8.2010 12:04:15   
Reby
bibon - sem ti fejstbukala receptič user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.8.2010 12:05:22   
sonček33
Reby, sej nisem tako mislila... enkrat se zagotovo srečamo ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.8.2010 12:21:16   
Reby

Reby, sej nisem tako mislila... enkrat se zagotovo srečamo ...

Ja v ponedeljek je idealno. Al imata že druge plane?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.8.2010 12:22:45   
sonček33
Reby, če bo vse prav, gremo jutri na morje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.8.2010 12:25:09   
Reby

Reby, če bo vse prav, gremo jutri na morje.

O super. Uživajte user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 386
13.8.2010 16:02:36   
gapii27
dan

še tukaj poročilce-smo imeli 3.pikico danes....nismo nič jokaliuser posted image

Ažbe 7720g,66cm,og 42,5
Jakob 8680g,66cm,og 46

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 387
14.8.2010 7:53:20   
biba007
Gapi, HURA za junakauser posted image . Mi gremo pa v ponedeljek ... kakšen nasvetek, da mi tudi ne bi jokali? Ma saj je pogumen partizan, ampak je še taka mini pikicapokica....
Iiiiiiiiiii, pa Jakob bo kmalu že primeren za avtosedež. Jaja, ga Bibon ravno kupuje, pa je takoj zaznal vaših "skoraj" 9user posted image

Rebiček gre pa z gorenjskimi sončki na čvekecuser posted image .
Pa super hvala za receptek. Bomo šli takoj v akcijo.

WP, še tukaj, HUREEEEEEEEEEEEEEEJuser posted image

Lanči, kako ste? So nogice še IN?
In kje se naša Zlatolaska skriva?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 388
14.8.2010 8:09:57   
gapii27
jutro

ja je naša miškona mal k sebi stisnem in se z njima pogovarjam, tak da niti ne zaznata pikiceuser posted image

v avtosedež pa gremo, ko bosta glavici res že močni oz.ko bosta lahko čist kamot sedela...zdej še nas mal ziba pr sedenju...tak, da ja,čez kak mesecuser posted image

morm iti pogledat se mi kr valjata po dnevni in jamrata ko velka...včiraj se nam je Jakob prkotalil do vratuser posted image

caw

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 389
14.8.2010 9:23:09   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

morm iti pogledat se mi kr valjata po dnevni in jamrata ko velka...včiraj se nam je Jakob prkotalil do vratuser posted image

caw

BRAVO za kotaljenjeuser posted image

Naš mladiček je zaenkrat še pretežno stacionarna smejčika. Ga pa navdušujejo skrajno nenavadne zadeve - je babi kihnila, mali pa v smeh .... se mu je od krohota skoraj zaletelo, dobrovoljčkuuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 390
14.8.2010 10:54:35   
miska73
Ojla babe žabe.
Jst še tudi nisem kupla avtosedeža. Pa bo treba v akcijo.
Prosim nasvete.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 391
14.8.2010 11:41:41   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ojla babe žabe.
Prosim nasvete.

Mi imamo Maxi Cosi Tobi, sem ful zadovoljna, pa še fino je, če otroček zaspi, da ga lahko malo poležeš.
Za poleti sem nabavla tut tako original frotirasto prevleko, je zakon, mu res ni vroče.
Mislim, da ga imata lučka in mojsonček tudi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 392
14.8.2010 11:42:34   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

caw

Naš mladiček je zaenkrat še pretežno stacionarna smejčika. Ga pa navdušujejo skrajno nenavadne zadeve - je babi kihnila, mali pa v smeh .... se mu je od krohota skoraj zaletelo, dobrovoljčkuuser posted image

Super za kotaljenje in super za malo smejčiko. Tile IVF otročički so itak naj naj user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 393
14.8.2010 11:45:27   
gapii27
ja mi imamo tudi Maxi c.  takega da ga lahk poležeš...vrjetno ju ta model ko od rebyuser posted image
ga pa še nismo sprobali :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 394
14.8.2010 12:23:35   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ojla babe žabe.
Prosim nasvete.

Ratatujček, mi smo z nalogo kupi-avtosedež nekje tule:

Gledamo razred I/II (torej od 9 do 18kg) z isofixom, pa z zvezdicami pri kreš testu.

Zaenkrat razmišljamo o Romer SafeFixu.

Mimogrede. če citiram Bibona Grande, smo Maxi Cosi malce izločili, ker so nedavno tega Family Fix podstavke in sedeže odpoklicali. Mah ja, je ata Bibon rahlo nagnjen k ziherhajtuuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 395
14.8.2010 12:43:04   
Reby

Mimogrede. če citiram Bibona Grande, smo Maxi Cosi malce izločili, ker so nedavno tega Family Fix podstavke in sedeže odpoklicali. Mah ja, je ata Bibon rahlo nagnjen k ziherhajtuuser posted image

Ja, sem vidla, ampak to je čisto drugi model - Tobi ni na voljo s podstavkom.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 396
14.8.2010 21:24:19   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

caw

Super za kotaljenje in super za malo smejčiko. Tile IVF otročički so itak naj naj user posted image

Se strinjam z Reby. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 397
14.8.2010 21:29:06   
lučka 25
No, mi imamo Maxi cosi Tobi. In smo zeloooo zadovoljni. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ga ima svakinja tudi, pa so tudi prezadovoljni.
Moja starša sta po nasvetu kupila zase (za prevoz vnučkov, ko jih pazita), ker rabirta bolj za kratke razdalje, od Recaro, ki je potem še za kasneje in se razstavlja, tako da nakoncu ostane samo še jahač. No ja, je dober, samo je pa otrok bolj zagrajen notri, pa tudi sedalo ni tako udobno.

Sem pa malo špegala po ostalih avtomobilih, ko smo bili mi v akciji kupovanja in največ je Maxi Cosi Tobi, potem  Recaro in nato Romer SafeFix (tega zadnjega je mogoče manj zaradi cene, čeprav je med najkvalitetnejšimi).

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 398
14.8.2010 21:32:42   
lučka 25
Midve sva pa bili danes pri mami/oči hotel. Je pasaloooo. Mal smo pohajkovali po mestu, jedli, ..... se redili....user posted image  N je uživala, babi in dedi pa tudi, ker je hodila od enega do drugega in jim delila poljubčke.
Zdaj že naredi 5-6 korakov, brez da bi bila vsa narejena na cik-cak, ampak lepo, pa se vstavi. Saj oa bi že lahko hodila, samo je tak cagavček. Ampak bo že. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.8.2010 8:22:48   
Goldy
Oj!

Samo na hitrico. Gužva vsepovsod.

biba - tuuuu sem!user posted image

Glede sedežev - mi imamo Romer Kinga. Super zadovoljni z njim.

Nič, šibam pospravljat in kuhat - dobimo obisk. Moj se je že lotil pospravljanja kuhinje in bi bilo grdo, da jaz visim za čarunalnikom.

Se pa strinjam z mnenjem ostalih, da so IVF otročki naj naj...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?