|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
9.8.2010 19:14:39   
sonček33
user posted image   Kolesarski potep

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 326
9.8.2010 20:30:34   
Reby
sonček - joj, kako je že velik vaš L. Mi imamo isti klobuček user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 327
9.8.2010 20:32:13   
sonček33
sonček - joj, kako je že velik vaš L. Mi imamo isti klobuček

HM :)  ja velik in nagajiv..pa vedno polne baterije....
sem vidla, da se zanimaš za eno majčko na FBju ...a ne, kako hude reči ta punca dela

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 328
9.8.2010 21:22:15   
Serendipity
Sonček - cartek moj maleni! Jap, aktiven je pa res, mali razposajenček user posted image user posted image user posted image

Kaj a naša fargi, pa nas niiič ne mara? user posted image user posted image user posted image Me prav zanima, kako maleni Andraž raste, pa uboga mamico user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 329
9.8.2010 21:31:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček - joj, kako je že velik vaš L. Mi imamo isti klobuček

HM :)  ja velik in nagajiv..pa vedno polne baterije....
sem vidla, da se zanimaš za eno majčko na FBju ...a ne, kako hude reči ta punca dela

Ej, super si ti men tole predlagala. Jaz bi vse mela. Tist bi pa možeku za RD kupla user posted image
Ah, polne baterije, naš je komaj sedaj omagal. To je taka norija zvečer, da ne morš verjet, ne vem, odkod jemlje toliko energije. Se mu pa nasmejiva.

Zdej je popularen pri nas samo še slon. V živalskem sva bila 1 uro pri slonu, doma mam sliko na laptopu in skoz morma hodit gledat, v knjigici samo še slona išče, v Mullerju sva kupla živalco slona...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 330
10.8.2010 8:01:34   
Reby
Dobro jutro user posted image
Naš mali že neprekinjeno spi 11 ur. Pa še diha, sem že 5x preverla user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 331
10.8.2010 8:42:48   
gapii27
jutro

no mi smo že pokonc od 7 ure...Ažbe lepo pančakl, Jakob pa tudi-skorajuser posted image   pr mamiciuser posted image

pikice niso več izrazite,kot dva dni nazaj...po trebuhu pa rdečica ostajauser posted image   sam sem opazla, da se včiraj čez dan in ponoči ni več tolk praskal in je koža posledično ostane lepa (sem že študirala, da se to že ne iz navade ne praskauser posted image )... sem zamenjala ribje mazilo, z riboderminom-lepše diši (hvala rebyuser posted image ) in upam, da bo pomagal... kopel pa sem kupla od eucerina...

v začetku septembra pa še dobim ono kremo iz Srbije, če to ne bo zadostovalo....
bomo vidli v petek kaj poreče pediater...

reby super za spanje T-jauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja fargi res ni nič na spregled....nima cajta tak ko me, oziroma ga bolje porabi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 332
10.8.2010 8:50:42   
bit
Dobro jutro mamice zlatih sončkov in lepotičk..

malo sem vas prišla pogledat...in zic rezerviratuser posted image

upam da še malo pa se vam pridružim...doma že nestrpno odštevamo...

lepo se carjtajte in sprehajajte.... mi se še božamo po trebuščkuuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 333
10.8.2010 9:10:26   
Reby
Oooo, bitka - si še mobilna? Maš ju3 čas za kavico? user posted image
gapii - super, da so pikice bolje. Zgleda, da je res bila šesta, pa mogoče še malo AD. Upam, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 334
10.8.2010 9:19:30   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

mam.... sam dopoldan... pop. grem k frizerju....

upam da ne bo dež jutri k se medve menvauser posted image

povej kje pa kdaj...Bitka vedno za

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 335
10.8.2010 9:48:51   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Grem gledat napoved user posted image  . Grad Kodeljevo, 10.00? user posted image  

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 336
10.8.2010 12:45:52   
mismis

user posted image   Kolesarski potep

to pa je poza, človek bi pomislil, da L. sam pelje to veliko kolo user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 337
10.8.2010 14:29:11   
bit

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Grem gledat napoved user posted image  . Grad Kodeljevo, 10.00? user posted image  

velja.... zmenjeno... bom marelo sabo vzela user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.8.2010 17:33:44   
Reby
bitka - super, se vidimo. Marela ne bo potrebna, bo pa potrebna naslednji dan, ker se bova toliko načvekale user posted image
sonček - sem nabavila tisto majčko user posted image
lučka - pikapoke za Nežo user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 339
10.8.2010 18:18:23   
Tanja_Jes
A se lahko tle malo pofočkam...glede na to da je že skrajni skrajni čas, da bi bili bogatejši za še enega IVF/ICSI otročka...user posted image user posted image user posted image
Sem 5 dni čez rok user posted image in jutri se grem spet mal pokazat, če smo že zreli za rodit...user posted image

Pozdravček vsem mamicam, sončkom in sončicam user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 340
10.8.2010 18:57:44   
sonček33
Tanja, tazadn cajta, da prideš povedat ime svojega deteta in zraven priuložiš slikco! Dobrodošla med umetniki. Jaz namreč vedno rečem, da je naš L. umetnik.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 341
10.8.2010 20:13:33   
bit
reby.... velja bom brez marele.... user posted image

Tanja.... pejt rodituser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 342
10.8.2010 20:29:01   
Reby
tanja - dobro poznam ta feeling, po slikci in tvojem visokem trebuščku sodeč boš še kr malo počakala...

Jaz sem pa zdele ful jezna, kr piham. Sem dala tamalega mal tašči, ko smo prišli domov, da ga bo pocartala in se mal poigrala, pa čez 10 min zaslišim takšen jok, kot da bi ga iz kože dajal. Letim hitr dol in vprašam, kaj je bilo in je rekla, da mu je dala žemljo in se mu je cel velik kos notr zataknu in mu ga je vlekla z roko ven, mali čist krvav okrog ust, sem ji ga hitr vzela, nardila Heimlichov prijem, da je kos ven pobruhu. Sem bla tok jezna, ker je do tega prišlo, in spet mu je tiščala žemljo in to pred večerjo. Pa sem ji že danes rekla, da mu naj ne daje pred kosilom žemlje. Matr me to jezi user posted image  In še revčku po ustih tok šari, da je imel vse krvavo in še zbruhal kri. Moj je čist znoru. Je reku, da ji ga sploh naj ne dajem več. Komaj sem ga potolažila revčka, je kr ihtel še enih 10 minut.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 343
10.8.2010 20:43:13   
zup2
'Čer!

Da se še jaz malo pofočkam user posted image ... imam ravno čas, saj je naša princesa že ob 7-ih zaspala. Ponavadi gre spat po kopanju med deveto in pol deseto, pa spi do zjutraj, zdaj me pa malo skrbi kako bo ponoči. Jo je današnja dinamična vadba in kofetkanje z mamicam-to-be čisto zdelalo user posted image  
Drugače je pa pridna, rada papca in je že prava "mišelinka". Zanimivo je, da kakšen dan ful poliva, kakšen dan pa nič user posted image  
Konec meseca gremo na morje in upam, da bo uživala v spremembi okolja.

Zdaj se grem pa malo razvajat in namakat v banjo, ker ne vem kdaj bom imela zopet tako šanso user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 344
10.8.2010 21:08:38   
lučka 25
sonček, tale tvoj L. je pa prava faca. Vidim, da uživa sto na uro. user posted image

Tanja, pejt rodit, da pol lahko šla še bit. Ona ne upa, da ne bi vrstnega reda pomešala. user posted image

zup, samo da se dobro rihtate. Polivanje en dan ja in en ne je blo pa tudi pri nas. Ni panike.

Reby, ah ja. Nimam besed. Jo znajo te sivne babice res dostkrat pihnit. Moj je tudi zadnjič zarobantil nad svojo mami, da če ima Neža dieto brez jaj, pomeni, da ji ne dajati nič, kjers so magari sledi od jajc. Pol si je pa nekaj zmišljevala, da je eno pecivo naredila in je brez jajc, pa na kilometre se je videlo, da je ves rumen od rumenjakov, pa reče tast, da kaj laže, če ve da je dala 4 not....moj je samo rekel da se ni za hecat. Jaz pa sem rekla, da mi ni fora da zaradi nepazljivosti dobi kakšno astmo al pa bronhitis in če je pozabila kako je bilo, ko jo mel vse to moj, da meni pa ni do tega, če se lahko pazim. Pol je pa dala mir, ker sem jo prav zabila.
Zdaj me je pa strah pri varstvu ko grem v službo, ker jo bosta meli obe babici (vsaka en dan). Mojedva vem, da se bosta vsega strogo držala, tašča pa....pri nas je Neža že na razne začimbe oz. razne Fanta in gusti dodadke občutljiva, ma takoj drisko, pri tašči je pa tega veliko. Ja, bo treba en sestanek. Mater, saj ne vem, ala kompliciram, al pa sem čudna user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 345
10.8.2010 21:21:32   
sonček33
Mater, saj ne vem, ala kompliciram, al pa sem čudna

Oboje!

Hec.

Bodi neomajna pri svojih zahtevah in ne popuščaj! Vem, kako hudo je bilo pri naši NEžki. Nikoli ne bom pozabila, ko jo je srbelo in je pomolila vse štiri od sebe in milo prosila  - praskajte! Še danes imam slozne oči, ko se tega spomnim.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 346
10.8.2010 22:00:44   
lučka 25

Mater, saj ne vem, ala kompliciram, al pa sem čudna

Oboje!

Hec.

Bodi neomajna pri svojih zahtevah in ne popuščaj! Vem, kako hudo je bilo pri naši NEžki. Nikoli ne bom pozabila, ko jo je srbelo in je pomolila vse štiri od sebe in milo prosila  - praskajte! Še danes imam slozne oči, ko se tega spomnim.

Evo, to je to. Res bi se rada izognila temu.
2 dni nazaj je pojedla samo malo navadnih makarončkov in že je bil flekec na ličku in pod pazduhami. Ko sva ji pred enim mesecem probala dati rumenjak, je alergija na jajce spet izbruhnuila, ker prej je že lahko jedla piškote, makarone,...ki vsebujejo jaca. Zdaj smo pa spet na začetku. user posted image  No in po mnenju alergologinje bi ji morali rumenjak dati že februarja, pa sva midva namenoma čakal do 1.rojstnega dneva in bila za nekatere zakomplicirana starša. Ah, škoda besed.

Men ni težko kuhat vedno posebej za njo, moji tašči pa bo. Al pa se bo prilagodila, bomo videli.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 347
10.8.2010 22:09:02   
sonček33
Men ni težko kuhat vedno posebej za njo, moji tašči pa bo. Al pa se bo prilagodila, bomo videli.

Tukaj ni dileme, če ji ne bo posebaj kuhala, boš pač morala ti že prej pripraviti ...ali pa ...druga varuška. Žal. Preveč škode se lahko naredi s samo enim malim "grehom".

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 348
11.8.2010 8:56:24   
gapii27
jutro

reby omg, sam da se je dobr končalo...

naš Jakob ga je zopet sračkal ob 5 zjutraj, zbudil še ažbeta on pa potem lepo zaspaluser posted image no smo zaspali ob pol sedmih in se vstali ob osmih user posted image

caw

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.8.2010 8:57:55   
Reby

Tukaj ni dileme, če ji ne bo posebaj kuhala, boš pač morala ti že prej pripraviti ...ali pa ...druga varuška. Žal. Preveč škode se lahko naredi s samo enim malim "grehom".

Se popolnoma strinjam!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?