lučka 25
|
sonček, tale tvoj L. je pa prava faca. Vidim, da uživa sto na uro. Tanja, pejt rodit, da pol lahko šla še bit. Ona ne upa, da ne bi vrstnega reda pomešala. zup, samo da se dobro rihtate. Polivanje en dan ja in en ne je blo pa tudi pri nas. Ni panike. Reby, ah ja. Nimam besed. Jo znajo te sivne babice res dostkrat pihnit. Moj je tudi zadnjič zarobantil nad svojo mami, da če ima Neža dieto brez jaj, pomeni, da ji ne dajati nič, kjers so magari sledi od jajc. Pol si je pa nekaj zmišljevala, da je eno pecivo naredila in je brez jajc, pa na kilometre se je videlo, da je ves rumen od rumenjakov, pa reče tast, da kaj laže, če ve da je dala 4 not....moj je samo rekel da se ni za hecat. Jaz pa sem rekla, da mi ni fora da zaradi nepazljivosti dobi kakšno astmo al pa bronhitis in če je pozabila kako je bilo, ko jo mel vse to moj, da meni pa ni do tega, če se lahko pazim. Pol je pa dala mir, ker sem jo prav zabila. Zdaj me je pa strah pri varstvu ko grem v službo, ker jo bosta meli obe babici (vsaka en dan). Mojedva vem, da se bosta vsega strogo držala, tašča pa....pri nas je Neža že na razne začimbe oz. razne Fanta in gusti dodadke občutljiva, ma takoj drisko, pri tašči je pa tega veliko. Ja, bo treba en sestanek. Mater, saj ne vem, ala kompliciram, al pa sem čudna
|