lučka 25
|
sonček in reby, ja se strinjam. Itak sem že razmišljala, da mi ostane še opcija, da sama v naprej pripravim za jest. No, danes gre tja prespat za čez noč, pa jutri čez dan bo tam (je rekla tašča, da gre mala na uvajanje ), pa sva se že dones z mojim mal hecala, da jutri bo pa že hodila, ker jo tašča tolko forsira. Takoj ko pridemo tja že začne: Reci babi, reci dedi, reci oči, reci teta (itak da o mami ni ne duha ne sluha ),....zdaj pa jo še postavi na sredi prostora in reče, pridi sem, daj zdaj boš pa hodila.... Najbolj nama je smešno in se nama fino zdi, ker sta od mojga mami in sestra že pri Nežinih 8 mescih pametovali, da bo pri 10-ih shodila , zdaj je pa že 13,5 stara. No, zmenila pa sva se tudi, da naj jo ne fila z raznimi prigrizki, pa z vsem kar ma jajca. Zdaj to moj kar vsakič sproti omeni. zup, mi smo Nežo po vsakem obroku dali počivat v ležalnik, vsaj za 15 minut, če ne rajši kar za pol ure. Al pa sva se midva vsedla v pol ležeči položaj, pa je počivala na najinih dvignjnih kolenih/nogah, pa sva se z njo igrala. In to sva počela vsakič po obroku s flašo mleka. Potem, ko je bila GH se je pa to nehalo. Nič naj te ne skrbi, ker če bi fejst polivala, bi bila mogoče lahko zaskrbljena. Zdaj pa ni panike. Evo, jaz pa čakam, da se mi likalnik ogreje, da grem končno un kup zlikat. Moj je šel pa z Nežo na kolo....mal pohajkovat.
|