|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
11.8.2010 8:59:19   
Reby
gapii - boste pa čez dan še kaj zadremali user posted image  Naš se je danes ponoči zbudil 2x, pa še to samo malo zajamral in spal naprej. Jaz sem danes za vsak slučaj spala v otroški.
bitka - se vidiva user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 351
11.8.2010 9:08:22   
zup2
Dobro jutro!

Mi smo pa spali 12 ur v kosu user posted image . Mami se je sicer vsake toliko zbudila, da sem preverila če je vse ok, Hana je pa spala kot polhek user posted image  
Reby o taščah pa rajši ne bom zgubljala besed user posted image  Jaz od moje vsakič pridem besna, pa me še kar ni izučilo, da sama s Hano tam nimam kaj početi user posted image
Lučka kdaj se je pa potem to polivanje umirilo? Včasih ven pljuskne samo voda, pa ji je ne dajem nič za pit user posted image  Samo izgleda, da vse hranljive stvari obdrži v sebi, odvečno vodo pa ven pljune, ker drugače ponoči ne bi spala...ali se motim user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 352
11.8.2010 10:01:01   
lučka 25
sonček in reby, ja se strinjam. Itak sem že razmišljala, da mi ostane še opcija, da sama v naprej pripravim za jest. No, danes gre tja prespat za čez noč, pa jutri čez dan bo tam (je rekla tašča, da gre mala na uvajanje user posted image ), pa sva se že dones z mojim mal hecala, da jutri bo pa že hodila, ker jo tašča tolko forsira. Takoj ko pridemo tja že začne: Reci babi, reci dedi, reci oči, reci teta (itak da o mami ni ne duha ne sluhauser posted image ),....zdaj pa jo še postavi na sredi prostora in reče, pridi sem, daj zdaj boš pa hodila.... Najbolj nama je smešno in se nama fino zdi, ker sta od mojga mami in sestra že pri Nežinih 8 mescih pametovali, da bo pri 10-ih shodila user posted image , zdaj je pa že 13,5 stara. No, zmenila pa sva se tudi, da naj jo ne fila z raznimi prigrizki, pa z vsem kar ma jajca. Zdaj to moj kar vsakič sproti omeni.

zup, mi smo Nežo po vsakem obroku dali počivat v ležalnik, vsaj za 15 minut, če ne rajši kar za pol ure. Al pa sva se midva vsedla v pol ležeči položaj, pa je počivala na najinih dvignjnih kolenih/nogah, pa sva se z njo igrala. In to sva počela vsakič po obroku s flašo mleka. Potem, ko je bila GH se je pa to nehalo. Nič naj te ne skrbi, ker če bi fejst polivala, bi bila mogoče lahko zaskrbljena. Zdaj pa ni panike.

Evo, jaz pa čakam, da se mi likalnik ogreje, da grem končno un kup zlikat. Moj je šel pa z Nežo na kolo....mal pohajkovat.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 353
11.8.2010 15:28:48   
Reby
zup - super za spanje user posted image . A ne, kako hodmo potem gledat, če je vse vredu? user posted image
lučka - sej tut če ji vnaprej za jest pripraviš, veš, da jo bodo še z bog ve kaj vsem filali. Mene ful jezi, da si ne znajo dopovedat enih stvari in so vedno najbolj pametni. Me je kr pogrel, ko sem brala spet tole o tvoji tašči user posted image

Danes sva kofektali z bitko, super je blo, res luštna nosečka, Tomi je pa še dobil enega slončka za svojo zbirko. Hvala user posted image
Zdej pa čakam, da možek pride domov, da šibnem še k BarbiG pogledat in pocartat njeni princeski.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 354
11.8.2010 16:15:36   
Kruce Fiks
Pozdravljene!
Naša je vidla v Tuševi drogeriji majčke z UV zaščito za tamičkane (za na morje...).
Poznate to?
A kera ima? Khm da niste že mele debate o tem pa sm spregledal?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 355
11.8.2010 19:24:06   
jona klara
oj!
Sem sicer še nosečka po ivf pa malo vdiram na vašo stran, ker me zanima, če ima katera od vas izkušnjo, da nam po 3 ali 6 mesecih bolniške pripada neka denarna pomoč okoli 500 eur, kaj je treba narediti za to, oz, kam je treba kaj poslati a katera ve, hvala

pa mnogo lepih trenutkov vsem n ovopečenim mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 356
11.8.2010 20:27:59   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lučka - sej tut če ji vnaprej za jest pripraviš, veš, da jo bodo še z bog ve kaj vsem filali. Mene ful jezi, da si ne znajo dopovedat enih stvari in so vedno najbolj pametni. Me je kr pogrel, ko sem brala spet tole o tvoji tašči user posted image

No, danes naju je pa zelooo pressentila. Jaz sem vse naštimala za jest (večerjo, mleko za zajtrk, pop. malico, za dop.sadje in piškote), pa reče a za kosilo lahko makarone? Pa moj reče da ne, ker je zdaj res občitljiva na vse kar je mleko. Pa ona potem reče, no al potem prav vem, da ne sme jajc in kravjega mleka, a pol tudi vse kar ma jajca ne. No toliko da vem. Pa zadnjič sem vidla, da si ji dala korenje, a zdaj ga lahko? Pa piščanca, al lahko?....No, prav vesela sem, da je vse vzela resno in še je upanje user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 357
11.8.2010 20:29:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pozdravljene!
Naša je vidla v Tuševi drogeriji majčke z UV zaščito za tamičkane (za na morje...).
Poznate to?
A kera ima? Khm da niste že mele debate o tem pa sm spregledal?

Sem že slišala zato. Ampak mi nismo kupili, ker smo bili na morju v kampu, lepo pod borovci, ene 20 metrov do morja,...tako da smo bili lepo v senci, dopoldan je bla vsa plaža v senci in smo bili lahko pri vodi, popoldan pa smo bili bolj v senci in šele okoli 18h smo šli še k vodi. Drugače bi ji pa dala kar en drug bodi.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 358
11.8.2010 20:32:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

oj!
Sem sicer še nosečka po ivf pa malo vdiram na vašo stran, ker me zanima, če ima katera od vas izkušnjo, da nam po 3 ali 6 mesecih bolniške pripada neka denarna pomoč okoli 500 eur, kaj je treba narediti za to, oz, kam je treba kaj poslati a katera ve, hvala

pa mnogo lepih trenutkov vsem n ovopečenim mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem jo dobil, brez da bi komu kaj rekla. Delam v javni službi, v šolstvu in tu gre vse po pravilih in so mi enkrat samo rekli, na računu boš mela malo več denaraj, ker je to denarna pomoč. Ne em pa koliko sem bila takrat že na bolniški, po moje skoraj 4 mesce.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 359
11.8.2010 21:33:42   
bit
lučka25.... res je ne upam prehitevat.... Tanje..pol bo pa jezna...user posted image

Ja danes sva bili z Reby na kavici.... T je tak krasen cukrček..pa tko lepose smeje... čas je tako hitro minil... pa bi še ostala..pa sem morala domov po inekcijouser posted image

No punce... upam da se vam kmalu pridružim in vas vse spoznam.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.8.2010 6:58:45   
kimsy
Jutro!
Sm vas prišla mal pozdravit!
Za nami katastrofalna noč!Mala se je 23.15 zbudila in eno uro drla, ni pomagalo nič. Sploh ne vem, kaj ji je bilo. Potem komaj malo zaspi, ampak sm ji mogla vsako uro popravit dudo in na koncu... ustanemo že 6.15, user posted image
Danes grem mal domov na obisk, da si odpočijem... user posted image
Sm vidla, da ste mal tašče šimfale. Če jst začnem govorit o svoji, bomo takoj na 200. strani! user posted image  user posted image  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 361
12.8.2010 8:34:36   
gapii27
jutro

no danes smo pa lepo spali hura za naša miškonauser posted image user posted image user posted image user posted image

jona klara  ti pripada ja, če ti sami ne dajo, daj vlogo. obrazec dobiš v tajništvu firme-za enkratno denarno pomoč... sam zdej pa ne vem, če po treh meseih al po šestihuser posted image   vprašaj in kr dej vlogouser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 362
12.8.2010 8:39:02   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro

no danes smo pa lepo spali hura za naša miškonauser posted image user posted image user posted image user posted image

jona klara  ti pripada ja, če ti sami ne dajo, daj vlogo. obrazec dobiš v tajništvu firme-za enkratno denarno pomoč... sam zdej pa ne vem, če po treh meseih al po šestihuser posted image   vprašaj in kr dej vlogouser posted image

Super za spanje user posted image  user posted image  user posted image

Jona klara - odvisno, kje delaš. Če si pri kakšnem privatniku, se ne preveč nadejat...
kimsy - jp, pridejo takšna obdobja. Najbrž bodo zobki.

Jaz sem bila včeraj pri barbig, joj kakšni princeski sta tamali, taki cortkani miški in boščiki, ko ju tako krčki dajejo. Sem se pa vsaj fino spet nacartala. Res vsaka čast, kako jih rihta, mamica je zelo zelo pridna.
Danes pa zmenek z bibon family user posted image  Še prej pa seveda nujno zoo in slonček user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.8.2010 9:49:13   
gapii27
reby super druper za zmenekuser posted image  
pa tegale našega bibona ni nikjer več za opazituser posted image   ima drugega dela prevečuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 364
12.8.2010 12:04:31   
jona klara
gapi, reby- hvala za odgovore, delam pri privatniku zdravniku, ki ima sicer komisijo na zzzs, a to mora on plačati ali zzzs?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 365
12.8.2010 13:42:28   
Serendipity
Hej miške maške

se je naš čvek spet lepo razživel user posted image (Če je 'kriva' tema tašče? user posted image user posted image user posted image )
Lučka - upam, da si bo zdaj zapomnila te stvari. Včasih imam občutek, da si eni ljudje mislijo, da si starši take i podobne stvari zmišljujemo user posted image user posted image user posted image .
Tanja & bit - čakamo vaju naši user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še moja lubika:

user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 366
12.8.2010 15:25:37   
Reby
Se* - sem že prečekirala slikce male miss na FB-ju, še malo pa boste pihali prvo svečko. Konjiček je pa zakon, naš ga ima ful rad user posted image

Danes, kot sem se že prej pohvalila, sem bila na zmenku z Bibonom in LB-jčkom. Mamica prekrasna, sinček pa še bolj, pravi cukerček, zelo priden, cortkan. Še celo malo mi ga je uspelo pocartat. 2 urci sta minili, kot bi pihnil. Tako je, če je družba super user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 367
12.8.2010 16:23:13   
lučka 25

Danes, kot sem se že prej pohvalila, sem bila na zmenku z Bibonom in LB-jčkom. Mamica prekrasna, sinček pa še bolj, pravi cukerček, zelo priden, cortkan. Še celo malo mi ga je uspelo pocartat. 2 urci sta minili, kot bi pihnil. Tako je, če je družba super user posted image

Super. user posted image

Ma se mormo naslenji teden dobit, ko mam jaz še dopust. No saj 24., 26. in 27.8. ga mam še tudi. Potem pa.....služba user posted image  user posted image  user posted image  Pa saj hudo mi je predvsem, ker vem, da bomo potem komaj kaj skupaj. Ah, bo že.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 368
12.8.2010 16:26:25   
Reby
lučka - v ponedeljek grem na Bled, pa mojsonček pride, a N bo že imela do takrat izvide?
Aja, pa jutr se vidma?

< Sporočilo je popravil Reby -- 12.8.2010 16:27:23 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 369
12.8.2010 18:46:50   
biba007
Ekola, da se še tukaj pofočkam - Bibonu rahlo primanjkuje časa, pa RR občasno malček prešprica - no, je pa temu za protiutež v živo toliko bolj aktiven user posted image

Torej: Tomi je res prava reklamica. Pa mami tudi. šik, šik, šik. In po noven bo tudi LBjček malce bolj šik - v novih štumfkih in rutici. Hvala, Rebiček. Komaj čakam, da me kdo vpraša, če so to japonkeuser posted image

Aja, pa da ne pozabim, tole sem mislila že stokrat napisat: Gapi, nam je patronažna, ki ima doma fantiča z ADjem, piporočila Welleda milo in kopel.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.8.2010 20:03:59   
lučka 25

lučka - v ponedeljek grem na Bled, pa mojsonček pride, a N bo že imela do takrat izvide?
Aja, pa jutr se vidma?

V ponedeljek pa ne bo šlo. Greva z dragim spet mal ata Reša pogledat, da se dokončno zmenmo za akcijo in potem konec avgusta štartamo.
N. pa še nima izvidov, nekje do torka pričakujem da pokličejo če bo kaj naroe, če pa ne pokličejo, pa pomeni, da je vse o.k.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 371
12.8.2010 20:06:07   
sonček33
Reby, a naju pa nočeš videt :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 372
12.8.2010 20:06:58   
sonček33
seren, mala je cukr

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 373
12.8.2010 20:42:13   
kimsy
Dečve, a ste prebrale??? Naša WP je user posted image .

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 374
12.8.2010 20:43:56   
sonček33
Naša WP je

kimsy ja, jaz sem že par dni veselim z in za njo.user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?