|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
10.8.2010 10:51:52   
Nika v službi
A dej, no, Tažana, pridi na čvek, kaj boš spala! Pa čestitke za skupino! Opala, zdaj boš pa čisto ta prava "tršica" vzgojiteljica!

Pia, novi stadion sicer ni v naši neposredni bližini, je bilo pa včeraj zvečer vseeno precej dobro slišat, kako so preverjali ozvočenje...user posted image Zna pa biti danes res kaos tam okrog nas zaradi tovornjakarjev, ki so/bodo bojda zaprli dovoze. Se bo treba hitro pobrat domov in potem iskati izvirne poti do Mercatorja (saj veste, ob torkih imamo mi naš nabavni dan). Drugače pa upor podizvajalcev absolutno podpiram!

Valla, a ti imaš pa Nika kar na počitnicah? Lepo, verjamem, da se vama pozna. Potem je pa čas za najino kavico, kaj? Kako si ti jutri ali pa v četrtek? Sporoči, mogoče nama uspe. Ti verjetno med službenim časom ne moreš, kaj?

Pety, kaj zdaj? Te je moj predlog savnanja med službenim časom čisto šokiral ali kaj?user posted image Je to pri tebi izvedljivo ali ne?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 10.8.2010 10:52:22 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.8.2010 11:08:19   
pety78
Pety, kaj zdaj? Te je moj predlog savnanja med službenim časom čisto šokiral ali kaj?user posted image Je to pri tebi izvedljivo ali ne?

V bistvu res. Sem morala kar nekajkrat prebrat. user posted image user posted image user posted image
Bo bolj težko izvedljivo to zame. Sploh, ker se mi ne bi dalo iti nazaj v službo. user posted image Bova pa enkrat šli, ko bo več časa. Kot sem rekla, se mi ne mudi, bil je samo predlog za prihodnost. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.8.2010 12:04:10   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

V bistvu res. Sem morala kar nekajkrat prebrat. user posted image user posted image user posted image
Bo bolj težko izvedljivo to zame. Sploh, ker se mi ne bi dalo iti nazaj v službo. user posted image Bova pa enkrat šli, ko bo več časa. Kot sem rekla, se mi ne mudi, bil je samo predlog za prihodnost. user posted image

Saj ti ni treba nazaj, če nočeš.user posted image

Matr, težko se vkorporiram v tak način razmišljanja. Pri meni je stvar, ki jo planiram, pač nekako determinirana, ima nek (vsaj) okviren termin (recimo koledarski teden, če že ne točen datum), moj koledar je splaniran po mesec, dva vnaprej, sicer nikakor ne pridem skozi vse zadeve. Torej, če hočeš, da greva skupaj v savno, jo bova morali spraviti vsaj v neke približne okvirje.user posted image Recimo, začetek septembra, 36. KT.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 13:02:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.8.2010 13:03:29   
pety78
Recimo, začetek septembra, 36. KT.user posted image

Zmenjen. Kar zacahni si. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.8.2010 13:34:02   
Nika v službi

Recimo, začetek septembra, 36. KT.user posted image

Zmenjen. Kar zacahni si.

Si že v koledarju.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

nika, ja lahko! Bi šlo ob pol treh, jutri ali v četrtek, kdaj ti bolj ustreza?

Pa, v principu mi je vseeno. Dajva kar jutri planirat, pa če je mogoče ob 15:00 v MC Šiška. Če se kaj zalomi, sva na vezi via mobi.user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.8.2010 14:00:26   
ninocka
Cao,

mi smo nazaj z dopusta, sicer ze v petek. Zdaj sem ze 2 dni v sluzbi, Evan in Ruben sta na pocitnicah v Crni.
Vec pa malce kasneje, da se preberem kaj se pri vam dogaja. Edino na hitrco  - sem zasledila da nek babji vecer 20?
Jst sem za.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.8.2010 21:38:45   
2ursae
tud mi smo nazaj, bilo je super lepo, vreme zdržalo user posted image . Zdaj je pa res konec ... morda skočimo še v kakšen Bohinj - pa ne v vodni park (ko sem vas brala, da govorite o vodnem parku, sem najprej mislila, da je to hec user posted image ), ampak v jezerce, moja2 sta še v Nadiži plavala, so imeli v enem kempu malo toplejšo vodo, ker so iz kamnov naredili tolmunčke user posted image . Soča pa itak, kaj naj rečem, ima svojih 10'C, pa najdeš američane, ki skačejo not, pa italijane, k se not valjajo user posted image , pol pa tud tiste revčke, kot smo mi, ki po parih sekundah brodenja delamo trpeče izraze na obrazu in gledamo v tla, če se nas naše otrple noge še držijo user posted image . Dopusti v gorah so definitivno zelo raznoliki user posted image .

bom še kaj poročala, grem malo trebušček spočit, je bil spet par dni kar aktiven, tud Lučka se je imela fajn in je žurala user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
11.8.2010 10:32:09   
Nika v službi
Ninočka, 2ursae, WB! Čakamo slike in poročila z dopustovanja.

Ja, 20.08. je naš večer. V Napoliju, Jarše.user posted image Se že veselim.

Midva pa delava plane, kako bi našla en podaljšan vikend, da si še enkrat privoščiva Pohorje v dvoje. In sva našla/določila 10. - 13.09., 4 dni (3 noči), pri čemer planirava, da bi Niko v nedeljo babi in dedi pripeljala gor, pa bi bili potem 2 dni še skupaj. To sovpada tudi z njenim RD, kar mi super ustreza. Pa še na slastne tortice v Pohorsko kavarno bi lahko šli skupaj. Upam le, da se mi v službi kaj ne sfiži, ker je običajno pri nas september divji. Ampak bodimo optimisti.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
11.8.2010 11:43:07   
ninocka
Evo mene v sluzbi, igram receptorko in usmerjam stranke na pravega svetovalca user posted image
Za kej druzga se itak nisem primerna user posted image

Zdaj pa porocila -
nas dopust - sli smo v nedeljo, ko je mene glavobol bolj ali manj popustil. Ein R sta bila v Crni cez vikend (ker sem bila jst cist hin), sta prisla v nedeljo proti veceru, smo do konca napokali v avto in sibali na morje. NA zalost smo naleteli bolj na  slabo vreme, tko da smo sli v ponedeljek samo na sprehod do Porotoroza, sicer so se potem tam malo pokopali, sli smo v Cacaota na kavico in sladoled in na igrala.
V torek in sredo smo se kopali v Salineru, cetrtek in petek je dezevalo. Jast sem pucala stanovanje, prala perilo, cistila omarice, sli smo v Tus  Koper v igralnico, pa je bila zaprta, tko da smo samo kupil hrano in se odpeljali domov. Ce je bilo kaj "lepega" smo pa izkoristili za sprehode oz. E in R sta kolesarila po Portorozu.
sobota je bila tud kisla, tako da smo se spet odlocili za sprehod do Portoroza in na poti se je potem ful razjasnilo in otoplilo user posted image
Od nedelje do torka smo se potem spet kopali v Salineru, sreda in cetrtek na porotorski plazi, v petek smo pa sibali domov.
Voda je bila kar mrzla, tko da je Ruben na koncu bolj samo cofal in sploh ni hotel plavat, Evan je bil pa skoz not, tko da sem ga pod prisilo ven nagnala, ker ga je ze tolk zeblo. Je bil potem zavit v 2 brisaci in stisnjen kmeni, da se je segrel...ampak on bi bil se kar v vodi user posted image  
Lian je bil pa itak atrakcija, ker je plaval z rokavcki user posted image

Sicer je blo pa drugace tole meni grozen dopust - Evan je mel neke svoje zute minute, ni ubogal nic, smo ga lovili po plazi, po bazenu, ugovarjal, nagajal...obcasno se mu je seveda pridruzil se Ruben...je bilo ze tako grozno, da smo bili na stopnji, da zakljucimo z morjem in gremo domov....
Potem je pa mene zacel v torek na plazi bolet modrostni zob, mi je blo tako slabo in tolk me je glava bolela, da sem skoraj skup padla...v petek, ko smo prisli domov, smo sli pa v McDonaldsa in potem k mojim, ker sta E in R  prespala tam in me je zacel bolet trebuh, zvecer me je ze ful zvijalo in sem potem cel vecer prelezala, hodila na WC in bruhala...sobota in nedelja pa glavobol za  ubit...skratka super, kaj naj recem user posted image

Nadaljujem kasneje...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2260
11.8.2010 18:58:13   
2ursae
punce, sovražim Shreka user posted image .. .od teh nalepk se mi bo zmešalo, pa kdaj tankat, pa a ma še kdo kakšno nalepko, pa Uroš, pejt nujno dons še z unim avtom tankat pa še dvojne smokije kupi pa "jz hočem kozarec s Shrekom", "jz pa z muckom", pol pa pridemo na pumpo in je samo Shrek, pol pa user posted image ... grrr, pa še risanke niti nismo gledali ... za znort user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
11.8.2010 19:29:14   
benika
Pety, en kveščen...a tvoja ponudba za ležalnik še zmeraj velja? Glede na to, da naj bi po besedah G rodila najkasneje čez 3 tedne, bi počasi rada pripravila vse do konca.

Aja, napotnice ti pa žal ne morem zrihtatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2262
11.8.2010 19:35:53   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

punce, sovražim Shreka user posted image .. .od teh nalepk se mi bo zmešalo, pa kdaj tankat, pa a ma še kdo kakšno nalepko, pa Uroš, pejt nujno dons še z unim avtom tankat pa še dvojne smokije kupi pa "jz hočem kozarec s Shrekom", "jz pa z muckom", pol pa pridemo na pumpo in je samo Shrek, pol pa user posted image ... grrr, pa še risanke niti nismo gledali ... za znort user posted image user posted image

O ja, kako mi je to znano. Našadva tud nista gledala risanke in sta čist zapalila na te kozarce. Zdej mamo 3 Šreke pa 2 osla, 2 piškota za na svinčnik in mp3.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
12.8.2010 7:42:53   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

O ja, kako mi je to znano. Našadva tud nista gledala risanke in sta čist zapalila na te kozarce. Zdej mamo 3 Šreke pa 2 osla, 2 piškota za na svinčnik in mp3.

Vidiš, mi pa čisto super shajamo zgolj s tatoo-ji od Monteja. Sicer Nika Monteja ne mara več, ampak jih vseeno kupujemo, ker jih ima rad Tomaž ter še nekaj njegovih sodelavcev. In ker je moj mož super šef, jih občasno razveseli s sladko pregreho (brez tatoojev).user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
12.8.2010 8:22:17   
benika
Ko smo že glih pri nalepkah za Šreka...a ma mogoče katera 3 nalepke viška?

Neposredna povezava do sporočila: 2265
12.8.2010 8:31:24   
Nika v službi

Žal ne, mi točimo gorivo na Agipu.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
12.8.2010 8:43:59   
pety78

Pety, en kveščen...a tvoja ponudba za ležalnik še zmeraj velja? Glede na to, da naj bi po besedah G rodila najkasneje čez 3 tedne, bi počasi rada pripravila vse do konca.

Aja, napotnice ti pa žal ne morem zrihtatuser posted image

Ja, seveda, sam napotnico mi prinesi, pa ga dobiš. user posted image user posted image user posted image

Boš ga dobila.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
12.8.2010 8:46:28   
2ursae

žal ne ... je še včeraj zvečer moj M&M bonbone kupoval, da smo do konca polepili zadnjo kartico.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 9:19:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
12.8.2010 9:32:32   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

2ursae, vedno pozabim vprašat; kako ste bili zadovoljni s plavanjem v Tivoliju?

smo šli le 2x, ker A. ni bilo všeč ... samo vedi, da je on specifičen karakter, ne počuti se dobro med otroci in pač ni hotel več hodit. Je pa vse skupaj izgledalo čisto ok, kvalitetno, tko da kar poskusite.

Neposredna povezava do sporočila: 2270
12.8.2010 12:44:13   
tažana
nalepke, nalepke... Noro! Mi smo zbrali zgolj za 1 kozarec in zadeli smo en piškotek za svinčnik user posted image . Katarina je zadovoljna z enim kozarcem, Neža ga pa še ne rabi  user posted image .
Torej shrek manija zaključena user posted image !

ninočka: norišnica user posted image . Mislim da bi si mogla zagotovit še en umirjen dopust.

Jaz sem danes Katarino poslala s taščo na Tegoško planino in na Kofce. Me je prej klicala, da štruklje je in da imajo na Kofcah trampolin user posted image ! Krasno to je nekaj zanjo user posted image .

Nika: NE boš vrjela ampak zvečer se mi preveč ne čveka pa še v Ljubljano bi mogla... Kaj pa vem. Bom še enkrat pretehtala user posted image .

benika:
Nič ne obljubim ampak mislim da ti lahko dam še nalepke. Bom pogledala pa ti sporočim!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
12.8.2010 12:45:23   
tažana
a ste vidle danes je meteorski dež. Imam v planu Katarino pokonci pustit da bova šli gledat!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
12.8.2010 13:25:02   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

a ste vidle danes je meteorski dež. Imam v planu Katarino pokonci pustit da bova šli gledat!

Mi pa smo ravno včeraj videli 2 utrinka! Danes jih bo še več, ja. Nas itak praktično vsak večer po 21:00 (pa vse tja do 22:00 ali 22:30) vidite na balkonu oz. terasi, kako opazujemo letala, zvezde... Nika ima s tem pravo zabavo, ve že vse vozne rede letal na pamet: Frankfurt, München, Dunaj, Pariz...user posted image Ji moram printat z neta prihode letal, potem pa ugotavljamo, kateri zamuja, kdaj bo priletel na Brnik, itd. Skratka, letala, letala, letala. Zraven pa še utrinki. Slika popolna. Si moram malce prebrat na temo utrinkov, meteorskega dežja, da bom vedela odgovarjat na stotine zakaj-ev.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
12.8.2010 13:38:16   
pety78

Kje pa več navodil najdem?
Torej, kdaj in kam gledat? user posted image user posted image user posted image

A je ok, če gremo ob cca 21. uri na naš balkon, Tažana? user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
12.8.2010 13:43:52   
Nika v službi

Kje pa več navodil najdem?
Torej, kdaj in kam gledat? user posted image user posted image user posted image

A je ok, če gremo ob cca 21. uri na naš balkon, Tažana? user posted image user posted image

Prvi bodo vidni že kmalu po 21. uri, sicer pa baje najbolj po 2. uri zjutraj. Ja, velja isto kot za opazovanje zvezd. Čim bolj temen kraj, višje ležeč. Sicer pa navodila iz Dela:

Vsem, ki bodo opazovali utrinke, astronomi svetujejo, naj se ozrejo proti severovzhodu in poiščejo ozvezdje Perzej, iz katerega vsaj na videz izvira meteorski dež. Perzej se ob polnoči nahaja tik pod dobro vidnim ozvezdjem Kasiopeja, ki ima obliko črke W.   Še posebno vznemirljiv je pojav t. i. bolida, izjemno svetlega meteorja, ko za pest velik delec leti v ozračje, na svoji poti pa lahko tudi eksplodira.   Meteoriti bodo vidni še nekaj dni.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.