ninocka
|
Evo mene v sluzbi, igram receptorko in usmerjam stranke na pravega svetovalca Za kej druzga se itak nisem primerna Zdaj pa porocila - nas dopust - sli smo v nedeljo, ko je mene glavobol bolj ali manj popustil. Ein R sta bila v Crni cez vikend (ker sem bila jst cist hin), sta prisla v nedeljo proti veceru, smo do konca napokali v avto in sibali na morje. NA zalost smo naleteli bolj na slabo vreme, tko da smo sli v ponedeljek samo na sprehod do Porotoroza, sicer so se potem tam malo pokopali, sli smo v Cacaota na kavico in sladoled in na igrala. V torek in sredo smo se kopali v Salineru, cetrtek in petek je dezevalo. Jast sem pucala stanovanje, prala perilo, cistila omarice, sli smo v Tus Koper v igralnico, pa je bila zaprta, tko da smo samo kupil hrano in se odpeljali domov. Ce je bilo kaj "lepega" smo pa izkoristili za sprehode oz. E in R sta kolesarila po Portorozu. sobota je bila tud kisla, tako da smo se spet odlocili za sprehod do Portoroza in na poti se je potem ful razjasnilo in otoplilo Od nedelje do torka smo se potem spet kopali v Salineru, sreda in cetrtek na porotorski plazi, v petek smo pa sibali domov. Voda je bila kar mrzla, tko da je Ruben na koncu bolj samo cofal in sploh ni hotel plavat, Evan je bil pa skoz not, tko da sem ga pod prisilo ven nagnala, ker ga je ze tolk zeblo. Je bil potem zavit v 2 brisaci in stisnjen kmeni, da se je segrel...ampak on bi bil se kar v vodi Lian je bil pa itak atrakcija, ker je plaval z rokavcki Sicer je blo pa drugace tole meni grozen dopust - Evan je mel neke svoje zute minute, ni ubogal nic, smo ga lovili po plazi, po bazenu, ugovarjal, nagajal...obcasno se mu je seveda pridruzil se Ruben...je bilo ze tako grozno, da smo bili na stopnji, da zakljucimo z morjem in gremo domov.... Potem je pa mene zacel v torek na plazi bolet modrostni zob, mi je blo tako slabo in tolk me je glava bolela, da sem skoraj skup padla...v petek, ko smo prisli domov, smo sli pa v McDonaldsa in potem k mojim, ker sta E in R prespala tam in me je zacel bolet trebuh, zvecer me je ze ful zvijalo in sem potem cel vecer prelezala, hodila na WC in bruhala...sobota in nedelja pa glavobol za ubit...skratka super, kaj naj recem Nadaljujem kasneje...