|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
7.8.2010 16:56:27   
Renesme**
za srečanje sem tudi jaz za...če bo vreme bolj tako, se lahko dobimo tudi v Areni nasproti Koloseja- je velik parkirplaca zraven....user posted image
Aja, v Ljubljani, če vam je pravuser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
7.8.2010 16:59:47   
simonmojca
lottyka oprosti nisem te namerno spregledala, sem si takoj pripisala še tvoje ime na list user posted image

no zdaj nas je pa kar že nekaj - 10 se nas je že pofočkalo za srečanje user posted image

bom zapisala imena, če sem slučajno še katero spregledala user posted image
nedinne, ljubljana, november2010, daya, valentina85, kapasanta, lottyka, majchi, renesme** in jaz

no ker smo se zgleda pofočkale samo lj. in okolica bi se pa res lahko dobile v Ljubljani, predlog TIVOLI je ok (parking) druga opcija je pa BTC (kolosej, empurijum-parking) verjetno je bolje tivoli zaradi otrok (tiset_e ki jih imate, boste zihr z njimi ker je konec šole...) pa če bomo šle v btc bomo namesto pijačke zapravljale po štacunah user posted image .

Zdej če vam odgovarja se lahko dobimo že v petek 13.08.2010 (da je še kapasanta udeležena user posted image  preden odide na dopust). Če se strinjate kar povejte ali pa če bi raje kater drug dan (ali lokacijo).
Uro pa same povejte predloge, meni je vseeno, ker v petek je zadnji dan ko delam (pred dopustom) in lahko ure koristim (pa grem prej ali pa ves dan) povejte kaj vam je ljubše pa se zmenimo user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 7.8.2010 17:00:35 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
7.8.2010 17:39:30   
lottyka
Petek meni odgovarja samo če ne bo res jutranja ura, ker imam pregled ob 10h in se vedno kar načakam. Po ene 13h pa bom imela pomoje že čas, če ne bodo spet preveč mečkali. Lokacija mi je vseeno, se bom že pripeljala do tja.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
7.8.2010 18:45:58   
phelps
Srečanje, super, jaz sem tudi za user posted image . Samo povejte dokončno kdaj in kje, sedaj imam dopust in čas.

Včeraj sva šla pogledat vozek Cam v Baby center, mojemu sploh ni ok, ker nima napihljivih koles in je prevelik za zložit. Oba želiva, da gre v oba najina avta. Sicer pa sploh nisva probala dat v prtljažnik, ker so bile za mojega že gume prevelik minus. Potem sva šla še v Pikapolonico in ni bilo nič kaj pametnega, razen nekaj Baby Boom-u podobnega, moj je bil zainteresiran (ga je hotel kar naročit user posted image ), pa meni ni tako zelo všeč. Greva v četrtek pogledat še ABC Design in Coletto in se dokončno odločiva ter naročiva. Sedaj imam še opcijo dobit od sošolke 3 mesece staro Maxi Cosi lupinico za 70 eur in bi bila skupaj z ABC Design Cobra to prav dobra varianta user posted image . Upam, da nama bo všeč.

Kupila sem še kovtrček, povštrček in 2 kompleta posteljnine v JYSK, kovtrček in povštrček sta višje kakovosti, posteljnina pa je flanela in bolj tako - tako, za preoblečt. Čakam, da dobijo novo pošiljko in dokupim še kakšno bolj kakovostno ali tisto Tweety iz NKD (še vedno mi je ful lepa user posted image ). Za tiste, ki ste že mamice, koliko kompletov posteljnine? Je 3 dovolj? Pa rjuhe?

Jaz sem ok, sedaj sva pri mojemu doma, ker so njegovi starši na morju in čuvava psa... Sva šla v vinograd malo pobrkljat, sicer sem pa čisto na off, kar spala bi user posted image Zvečer pa na fantovščino, kamor sem povabljena tudi jaz user posted image Jeeej user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
7.8.2010 19:10:49   
aleunam
Oh, danes ni moj dan... Najprej moški user posted image user posted image user posted image , potem pa še mama... Prav prizadela me je. user posted image  Ta sobota bi bila samo za prespati.user posted image

Phelps, kako fajn, da sta si ogledala vozičke. Jaz pogrešam nakupe v dvoje...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
7.8.2010 19:22:41   
simonmojca
user posted image user posted image user posted image  aleunam jaz sem pa mislila, da sta že dobra (da sta se pomenila in pobotala user posted image )
upam, da se čim prej pobotata, za mamo se pa ne sekiraj, men če mami kej takega reče (čeprav vem, da ne zanalašč) si mislim sej bo, sej bo mena jo že daje user posted image  (ker jo res - tudi one se starajo).
Najbolš, da si privoščiš nekaj danes (svoje malo razvajajanje pol pa spat-kopel, dober film, kozarček penine, vina.......) nekaj si privošči ali pa družbo dobre prijateljice in se olajšaj - boš vidla kako boš dobro spala (samo obvezno možgane na off)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
7.8.2010 19:24:23   
aleunam
Hvala, simonmojca... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4407
7.8.2010 19:37:40   
Renesme**
aleunam- moj je tud zoprn danesuser posted image , starši pa itak skoz nekaj pametujejo, meni je tudi mami danes glede ene omare...user posted image , joj počakaj da se user posted image  rodi, potem so šele pametni....a je dovolj/preveč oblečena, pa da bi šla lahko mal ven, pa kdaj naj je in koliko, na koliko časa so nas oni previjali, kdaj naj začnejo jesti GH....user posted image vglavnem-pestro! Pri nas so bili kar malo užaljeni ko sem zaropotala, da bom delala tako kot jaz mislim, da je prav, še posebej tašča je imela dolg nos, no sej ga ima še vedno, ker ne jaz ne moj ne delava tako kot ona hočeuser posted image

posteljnina- na začetku sem jaz bolj poredko preoblačila ker sem imela vse obloženo s tetra plenicami, na jogiju eno(čez posteljnino), namesto povštrčka drugo...pa sem potem plenice menjavala....zdaj imam pa 2 letna in 2 zimska kompleta (prevleke za kovter in povšter so iste, jogi rjuhe imam pa vsake po 2). Je pa res, da pri nas plenica skoraj nikoli ni premočila...v tem primeru bi verjetno kupila še kakšen kompletuser posted image

voziček- meni je PP pliko super, ker ima samo 8 kg, in se zloži kot marela, v trgovinah lahko nemoteno hodim med policami, ker je ozekuser posted image , edina slaba stran je, da če boste veliko po makedamu ali kakšnih neasfaltiranih poteh hodile, da nima velikih koles.
Zdaj imam oranžno košaro, športni del je pa zelenuser posted image - taka unisex kombinacijauser posted image

phelps- bodi vesela da tvoj hodi rad s tabo gledat vozičke, moj je čist anti kar se tiče opreme za user posted image , njemu je vse, za kaj pa to rabišuser posted image , sej vem, da on ne in ne bo, tiste 2 uri na dan verjamem, da ima otroka lahko tudi v naročju....tiste parkrat ko ga previje tud verjamem da mu je vseeno kje....no 1. sem popustila zdaj naj gredo pa vsi v user posted image  
Sej pol drugač so bli vsi vredu, tud mož je imel ful tamalo, razen tiste 3 mesece ko ga službeno ni bilo....no, sej zdej se pa kar ukvarja z njo, z user posted image  pa sploh ne vejo kaj naj počnejouser posted image

ah- brezveze....

srečanje- lahko naslednji petek, mi še najbolj ustreza, ker potem imam spet bolniško, povejte uro kdaj in kje pa se vidimo

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
7.8.2010 22:33:58   
aleksa83
Pozdravljene,...
evo nekaj malega za nasmešek,..., po eni strani pa je žalostno in resnično :/

Ta pa je svetoven, priporočam za branje,...

V Muzeju Louvre v Parizu:
Po še enem sestanku evropske skupščine se nekaj politikov odloči, da grejo do Muzeja Louvre, da si odpočijejo od stresa. Ustavijo se pred sliko Adama in Eve v Raju in premišljujejo...
-) Nakar Angela Merkel reče:  
- Poglejte to telesno popolnost: ona je visoka in suha, on ima atletsko mišičasto telo ... Wunderbar! Zagotovo sta lika nemška.
- )Sarkozy nemudoma odgovori:  
- C’est pas possible! Že na daleč se vidi erotični naboj v obeh likih... ona je tako féminin... on tako moški.... zavedata se, da bo kmalu prišla skušnjava... Oui, zagotovo sta francoza.
- )Gordon Brown odkima:  
- Look it better! Umirjenost na njunih obrazih, kako prefinjeno stojita, kakšna kraljevskost je v njunih gibih, tako british zadržana... Lahko sta samo angleža, of course!
-  Po nekaj sekundah Pahor zine: -Ne strinjam se!!! LEPO PROSIM!. Poglejte bolje: sta naga, bosa, nimata hiše; vse, kar imata, je eno jabolko; se ne pritožujeta in povrhu si še mislita, da sta v raju...
Ni dvoma, da STA SLOVENCA!!!!!

Lahko noč, se oglasim jutri kaj,..

lepe sanje

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
7.8.2010 23:33:10   
kapesanta
Zdej če vam odgovarja se lahko dobimo že v petek 13.08.2010 (da je še kapasanta udeležena preden odide na dopust). Če se strinjate kar povejte ali pa če bi raje kater drug dan (ali lokacijo).
Uro pa same povejte predloge, meni je vseeno, ker v petek je zadnji dan ko delam (pred dopustom) in lahko ure koristim (pa grem prej ali pa ves dan) povejte kaj vam je ljubše pa se zmenimo

jaz grem v petek po službi na morje - a bi šlo kak drug dan, prosim?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4410
7.8.2010 23:34:54   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: phelps
Za tiste, ki ste že mamice, koliko kompletov posteljnine? Je 3 dovolj? Pa rjuhe?

jaz mam 3, pa sem bolj kot ne kar eno uporabljala - oprala - v sušilca in nazaj. Najmanj dela user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
7.8.2010 23:38:05   
kapesanta
aleunam - user posted image  user posted image  drž se, jutri bo že boljše, boš vidla

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
8.8.2010 10:48:08   
aleunam
Dan!

Danes pa sem si jaz privoščila malo daljše poležavanje. Sta pa tudi zajtrk in user posted image  "že" za mano. Danes sem sama doma od dvanajste naprej, si niti kuhala najbrž ne bom...

Ma jaz vem kaj je pri moji mami, zakaj je tečna. Bo že boljše.

Končno je sonček pri nas.

Neposredna povezava do sporočila: 4413
8.8.2010 11:02:00   
phelps
Dobro jutro!

aleunam, me veseli, da si bolje... Veš, kar si tiče starejše generacije, vsi so eni vesoljci user posted image , tako kot imamo mi svoje napake, jih imajo tudi oni. Mene tudi zelo, zelo motijo razni komentarji (npr. v.d. tašče in tasta - sta komentirala nov avto - bo preveč pil in kaj rabimo tako velikega, ime za pupo tastu ni všeč in še kup drugih stvari...). Sem se odločila, da bom t.i. nekomplicirana nosečka in bom modro molčala, mi pa jasno ni ok. In v tem trenutku zelo cenim moje starše, ki so edini, ki nama tudi finančno pomagajo in kar je najpomembneje, ne komentirajo in ne pametujejo. To res cenim. Sicer imata pa tudi moja starša svoje fore, tako kot jih imamo vsi...

Šoping in moški, ni tako lepo kot se sliši, moj bi tudi najraje videl, da bi sama hodila po trgovinah oz. bi kupil prvo kar vidi (ženske preveč kompliciramo). Sva naredila kompromis, da bo četrtek namenjen še za oglede (tu je on popustil), v petek pa bo vozek gotovo naročen (tu sem jaz popustila)user posted image . Vem, da bova oba držala obljubo user posted image .

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
8.8.2010 11:10:32   
emma83
aleunam user posted image , starši so pač starši. Tako kot phelps pravi pa tudi jaz najraje vse preslišim kar mi ne paše. Za mojo v.d. taščo je še vedno prezgodaj, da karkoli kupujem za user posted image , ona kar naprej melje saj je še čas. Meni se pa ne zdi, ker me že zdaj počasi mučijo user posted image težave, kaj bo šele čez kakšen mesec. Ampak v redu, pač ne povem kaj sem nabavila in to je to. Mi je pa tudi moja mama začela pametovati, da zakaj pa sploh rabim previjalno, da ji je teta razlagala, da je sploh ni uporabljala itd., pa enako naredim na eno uho noter na drugo ven.

Šoping moj z mano sploh ne hodi, ker se mu zdi u iber kompliciranje pregledovanje različnih trgovin, tako da grem sama, izberem, plačam, on pa pripelje. Se spomnim, ko sva pohištvo za stanovanje kupovala, ker sva res rabila vse od žlice naprej, kako je bilo. Ko sva prišla v kakšno trgovino, bi on kar vzel prvo kar vidi, samo da se "reši" muk.

Lep dan punce, danes imam na sporedu pospravljanje kleti.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
8.8.2010 11:37:01   
kapesanta
jaz sem pa tole našla: http://www.chebeltza.com/tehnika/olympia/olympia_babyfon.html me prav zanima zakaj je tolk cenejša od primerljivih Babyphonov.

l.p. Mateja

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
8.8.2010 12:37:56   
pikizenc
Posteljnina - jaz imam trenutno takole in mislim da imam zaenkrat dost:
- 1 zimska dekica (pralna; ne rabi prevleke),
- 2 prevleki za jogi,
- 2 navadni rjuhi,
- 1 tanjša flis dekica.

Neposredna povezava do sporočila: 4417
8.8.2010 12:53:28   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, NASLEDNJI PREGLED, PREBIVALIŠČE, SPOL 

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 11.8.10, Kolumbija user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2 user posted image user posted image
- poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image    

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 31.8.10 user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- phelps, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.8.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.8.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image  , Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image user posted image
- zori82, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.8.10, Štajerska user posted image user posted image

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 24.8.10  user posted image user posted image
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , Zasavje user posted image user posted image
- bejo2010, 30, 2user posted image , 1user posted image , Pomurje user posted image  user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 17.8.10, Ljubljana user posted image user posted image    
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image user posted image
- maa2010, 29, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.8.10, Ljubljana user posted image user posted image  
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 31.8.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 30.8.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.10
- brinceljka, 27, 1user posted image , 0user posted image , okolica Litije, user posted image user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , user posted image user posted image

11.11.10
- Hijacinta, 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image user posted image
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.8.10, Zasavje,user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- dinki, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane, NP 10.9.10 user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image  user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.8.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , NP 19.8.10, Ljubljana user posted image user posted image
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image

13.11.10
 - novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska-Koroška user posted image user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image user posted image
- Norvežanka user posted image user posted image
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 2.9.10, Grosuplje user posted image user posted image
- ljubljana, 31, 4user posted image , 3 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image user posted image user posted image
- majchi, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.8.10, okolica Ljubljaneuser posted image user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.8.10 Notranjskauser posted image user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , NP 9.9.10, Trbovlje user posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.8.10, Ptuj user posted image user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.8.10, Gorenjskauser posted image user posted image    
- soncchhek, user posted image user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , user posted image user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image
- naša beba, 30, 1user posted image , 0user posted image , Koroška user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 9.8.10, Celje user posted image user posted image
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.8.10 user posted image user posted image
- hator, 4user posted image , 1user posted image  user posted image  user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 4.8.10, Podčetrtek user posted image user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image , NP 9.8.10, user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 25.8.10, Gorenjska user posted image user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image
- library, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljanauser posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBERK  user posted image   NAS JE: 78
PRIČAKUJEMO - OTROK:     -user posted image : 16     -user posted image : 15    -user posted image : 48

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
8.8.2010 17:40:22   
aleunam
Punce, a je še kateri potemnila koža v predelih, kjer se brijete? Meni je pod pazduho malenkost in okrog tamale user posted image . Ni mi všeč. user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
8.8.2010 19:03:15   
emma83
Evo pa sem končala za danes, mene po moje že orng gnezdenje daje, moram imeti vse v nulo pospravljeno. Me je dragi napi.z.dil zakaj sem sama prestavljala gume v kleti, da ne smem tega delati, pa sem rekla da so itak samo gume brez platišč, niso težke sploh ampak v redu bom ubogala za naprej.

aleunam nisem opazila potemnitve, je pa res, da se spodaj že malo na blef brijem in razmišljam, da bi šla na brazilsko, ker itak ne vidim skoraj nič.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
8.8.2010 20:20:04   
november2010
aleunam - pri meni je isto....

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
8.8.2010 20:30:16   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

aleunam - pri meni je isto....

A je blo pri prvi user posted image  isto? Se je potem "vrnilo" v svoje pink stanje? user posted image

Emma83, saj je jaz tudi več ne vidim tako čez trebuh user posted image .

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
8.8.2010 22:11:12   
pajac
ojla!

Evo moj piščanček je oddan...user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se bo imel lepo in da naju ne bo preveč pogrešal. Saj ni kazal znakov žalosti in ko sva šla naju je poljubčakl in rekel atiju (ki je že bil v avtu), da mama tudi ne bo tukaj spala.. Kot: no dej spelji se že da končno imam žur user posted image

Posteljnina: jaz bom kupila od Galeba tiste račke -  vezeno posteljnino. Pri petru sem pravzaprav imela samo 2 rjuhici, pa obrobo. No seveda še podlogo za pod rjuhe. Peter je spav brez povštrčka skoraj do 2.5 leta (no še zdaj marsikdaj zleze dol z njega) in v spalni vreči. Odejice, ki sem jo imela v kompletu z obrobo pa nismo uporabljali... Zdaj smo to posteljnino posodili svakinji in imam izgovor, da kupim novo user posted image

Lottyka user posted image user posted image user posted image sem mislila, da si v službi.. O bog, jaz bi spala ob tej uri kot top, če bi le lahko......

Sem pa se odločila, da bom Petru novo sobico sama porisala.. Zdaj zbirava motive, v službi sem se zmenila, da lahko vzamem grafoskop in še samo barva kupim... En izmed motivov je tale...
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
8.8.2010 22:12:41   
pajac
A ja.. jaz sem tudi za srečanje v LJ... Ve se zmenite, pa bom sporočila, če lahko... V petek sem zadnjič dežurna in takrat za ziher ne morem....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
8.8.2010 23:19:37   
ljubljana
Jaz sem od torka do petka na morju, v soboto grem pa na ligaško tekmo tečt tako, da bom popoldne po 16:00 fraj, v nedeljo bova pa z mojim izgoristila, ker imava 10 obletnico poroke. V ponedeljek 16.8. pa ponovno začnem s službo. Meni bi bolj ustrezalo vokend 21. ali 22. ker ne delam in bom lažje odsotna kot pa, da po službi hodim.
Ampak če ostalim bolj ustreza že sedaj se pa tudi lahko zmenite, če ne drugače se bomo verjetno še kdaj do poroda videle.

Danes smo šli na lažji izlet na svetega Martina pri Polhovem Gradcu, pa sem našla 3 petperesne deteljice in 3 štiriperesne. Slikica je prilepljena, sem jih poskenirala, da ne bo katera mislila da sem tole sanjala.user posted image
Sem se tako nasmejala, ker sem eno tako plodno našla v obliki hm, hm... Presodite same (druga vrsta, desno).user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 8.8.2010 23:24:07 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!