november2010
|
Srečanje - jaz sem tudi ZA :) Jaz sem pa danes od moje sister dobila predčasno darilo za RD - blazino za dojenje in se že ful veselim, da bom šla danes spat z njo :=) Je rekla sis, da je rajši malo pohitela, da je ne bo kdo drug prehitel s tem darilom. Sem si šla pa danes ene črne elegantne hlače kupit, sem jih v CA clo dobila, čeprav moram rečt, da je ponudba nosečniških cunj res katastrofalna..... tele črne so bile edine v moji konfekcijski (40), drgač pa sam 34, 36 al pa 46.... Sem bila pa danes v baby centru, sem šla sčekirat izbrani voziček, kako zgleda, se zlaga (quinny freestyle)..... sem bila čist razočarana - je vodljiv, ima fajn sedež (čeprav mal ozek ampak ok), košara spodaja tako-tako, obrača se v obe smeri športni del - ampak zlaganje..... ne vem no, nisem kaj takega pričakovala.... da moraš vsakič sproti cel sedež dol vzet, pa še ko ogrodje zložiš je še vedno dokaj ogromno.... pa mi sploh ni prostorsko problem, imam karavana in res ogromen prtljažnik, ampak to mi je pa vseen kar mal tu mač.... tako da sem 95% da ga ne bom vzela. Sem prodajalki (ki, mimogrede, ni bila neki ful poučena) povedala kaj želim od vozička, pa da naj mi pokaže kaj imajo še kaj takega, pa je bla bolj žalost. Moram še v babycenter v BTC se mi zdi, da imajo več izbire (zdele sem bila na Rudniku) Peg Perego GT3 mi je preveč okoren, zlaganje podobno kot freestyle pa še sedeža se ne da obračat... Mutsy pa Maxi cosi mi niso všeč, kazala je še neke Mon al neki podobnega, ampak pa sploh ni trde globoke košare pa lupince za zraven.... tako da sem zdaj očitno spet na začetku....
|