škorpijonček_
|
Hoj, hoj, pa da se spet malo javim. Danes imela pregled, je delala UZ , pobič se je že na glavico obrnil, sam itak se še bo dolg obračal, pa upam, da bo vseeno na koncu na glavici ostal. Dobila že 5 flaš železa (me je skor kap, ko sem v lekarni vidla to dozo) iz preventive, ker imam pregled šele 17.9., pa je enmal na meji že. Dugače si moram kar zabeležit tole še tu, da kaj ne pozabim: 27.8. dam kri za ICT (comsov test) + cuker test (danes ga raje nisem šla delat, ker sem cel dopoldne na sladkarijah , pa so se kr smejale sestre tam) 30.8. grem po injekcijo za RH -, ker mora bit že rezultat ICT, preden ti dajo to injekcijo. 17.9. pa imam redni pregled pri ginekologinji. Drugače z bebico vse ok, miga, ustreza velikosti tednov, srček smo tudi slišali...me je pa opozorila, da je po cca. 30 tednih potrebno biti pozoren na gibe in sicer treba je čutiti 10 gibov na dan, če ne pa takoj poklicat in pridet na pregled. Kri in voda ok, toxa tud neg. Starh me je samo, da prebava ne bo OK glede na to, da sem že itak bolj kot ne zaprta, zdaj pa še železo. Je rekla, da naj spijem pa 2l donata na dan , da vse drugo kar jemlješ ni ravn pametno in lahko škoduje plodu. No važn, da je bebika ok, da se ma fajn, da me kdaj pa kdaj zbrca in da mu nč ne manjka. Punce, rabim eno pomoč...a mi lahko katera svetuje kak pameten hotel ali na morju ali v toplicah, da je ugoden in se da prespati oz. rezervirati samo za eno noč. Moj ima fantovščno, jst pa bi odpeljala pričo nekam za vikend, da se mal razvajava. Aja, pa prstane sva tud končno našla , če bo sreča jih ta teden že dobiva...pol pa še sam malo...22 dni . Pa tudi za srečanje sem, sam upam, da bo ura taprava in dan tudi, jst še delam do 15h, pa iz Celja moram pridet. No, ko boste zmenjene, boste tako sporočile fiksen datum, pa da vidmo, če bo šlo. Jst pa se še komot brijem, pa je že buši kar velik...sicer mam pa že vseskozi pomoč in prepustim to veselje mojemu, ki zelo rad opravlja to delo . Lep dan še naprej, gremo mal migat zdaj.
|