|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
8.8.2010 23:26:07   
ljubljana
aleunam pri meni se je trikrat v pink stane vrnilo, tako da si po moje lahko brez skrbi.user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
8.8.2010 23:39:40   
naša beba
čer punce,

Dolgo nisem kaj pisala, ker sem po pravici preveč lena, pa še full zabita z delom zadnje čase. user posted image user posted image Ponavadi je ura nekaj takega ko grem za sebe malo kaj po netu prebrskat, maile prebrat pa da vidim kaj je tu pri nas novega. Mam v službi full gužvo, se mi kar skupaj drži od včeraj sobote pa do naslednjega ponedeljka, pa še en orng sestanek vmes.... pol pa končno dopust. user posted image user posted image user posted image

Ooo, bi kar z veseljem prišla na eno srečanje. Mogoče mi pa rata... bom sledila kdaj se boste zmenile in če mi bo uspelo si vzet kaj več časa ali pa malo prej iz službe letet, se definitivno oglasim... saj zgrešit itak ne moreš kaj takega, če bo že 10 bunkic nekje ob eni mizi ... user posted image user posted image

Kar se britja tiče, bom morala pa jaz najprej moj gozdiček odstranit..user posted image . prav zato, ker ne vidim več dobro čez bušija, se nekak ne spravim zraven, pol bomo pa vidli kak odtenek je tam spodaj...

Jutri imamo pa mi 3D, grem kar zdaj iskat cd, če ga slučajno me bodo sami ponudli, da bomo imeli lahko kaj shranjeno. Upam, da se bebika ne bo skrivala, pa da bo dobre volje!!! Če si bo pa moj ušesa dol tičal, bomo še pa vprašali a je user posted image ali user posted image ...

Opreme pa tudi jaz še nimam kaj prida... bi najbrž full veliko lahko dobila od sestrine pikice male, ampak... to je full druga zgodba... saj veste kaj pravijo, da sorodstva si ne moreš sam izbrat... bomo vidli kako se bomo zmenli, škoda bi bilo, sam nočem, da mi bo kdo kaj naprej metal, pa posteljnino sem še jaz šivala, ampak raje grem kaj drugega rabljenega iskat...

uh, sem stopla na tehtnico !!!! A si ja nora, sem si rekla, ne vem če ne bom šla na shujševalno... saj se hecam, ampak se mi zopet pozna, da prebava ne deluje kot bi morala... sem trenutno na +9...user posted image

Zdaj sem pa že kar utrujena. Upam, da bo mirna noč, ker se zadnje čase že težko obračam... na bok mi ne paše, na hrbet pa nočem bit več obrnjena, čeprav mi je najbolj fajn.

gremo počivat, bo sigurno začela beba s športnim dnem... zadnje par dni, se mi zdi da prav čaka, da je ura čez polnoč, pol se pa začne...
ampak nič zato, sam da se ma fajn in da ji je udobno ter je sita...

mejte se skrajno lepo, jaz sem danes začela 25. teden. Lahko noč, pa eno bolho za pomoč...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
9.8.2010 7:54:04   
simonmojca
jutro prelepe user posted image

najprej ena user posted image , da pridemo malo k sebi user posted image  in še za vas

user posted image

No jaz sem bila včeraj tako boga user posted image , da me je user posted image  vsako uro spraševal če sem dobr (pa če me kako drugače boli, poznana ali nova bolečina, pa če morva k dr.-ker zdaj se pa ne smem hecat.....) lepo od nega samo mi je šel že prav na živce user posted image .
No kaj je bilo v petek in soboto sem se pregrela user posted image  (preveč delala) po moje je bilo krivo to, ker sem v soboto ves vrt preplela in vse okoli hiše (škarpa, rože) presadila sem še ene par rož (v nove tegelce..) pa še pometla zunaj (vhod, stopnišče) uglavnem sem bila pridna pred dopustom in zgleda sem bila skoz v čudni drži. Tako da me je včeraj vse bolelo (pod popkom-spodnji del trebuha, vse me je vezal, pa ko sem lulala-ne mehur) pol pa da je bila mera polna še križ, tako, da sem imela probleme že pri ležanju - noben položaj mi ni odgovarjal user posted image .
Danes je ponedeljek in že spet vse ok user posted image  (sej vikend sem imela pa uničen).

britje pri meni nobene spremembe barve - samo bolj občutljiva koža. Je pa buši že tok velik, da se ne bom mogla več sama brit. Tako, da po dopustu ponovno nazaj uvedemo brazilsko depilacijo (sem nehala, ko sem zvedla za nosečnost-preobčutljiva koža ratala) bom kot user posted image  spodaj user posted image .

Srečanje ok, da se bomo lažje zmenile bom napisala par datumov, pa prosim zapišite kateri datumi vam ustrezajo - da se bomo lažje zmenile za dan, ko bomo vse ali pa vsaj večina user posted image

petek 13.08 user posted image  a zato nobena noče v petek - vraževerne ste user posted image
sobota 14.08
petek 20.08
sobota 21.08
petek 27.08 - tukaj mene ni, sem na morju
sobota 28.08 - tukaj mene ni sem user posted image
petek 03.09
sobota 04.09

Če je vmes pa še kater dan, ki vam odgovarja pa le povejte - jaz sem bolj vikende dajala user posted image  (če vam vsi datumi ustrezajo, tudi napište)

Ok zdaj grem pa spit svojo dozo user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
9.8.2010 7:57:41   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

petek 13.08 user posted image  a zato nobena noče v petek - vraževerne ste user posted image   renesme
sobota 14.08
petek 20.08
sobota 21.08
petek 27.08 - tukaj mene ni, sem na morju renesme
sobota 28.08 - tukaj mene ni sem user posted image
petek 03.09  renesme
sobota 04.09

lahko pa tudi kateri drugi dan med tednom

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
9.8.2010 8:03:51   
emma83
Dobro jutro,

mene tale zgaga ubija, kar koli pojem ali spijem mi začne prav goreti v grlu, nič mi ne pomaga. Groza.

Ponoči se sploh ne morem več naštimat v udoben položaj in pol se skoz obračam kot da sem na ražnju, pa še vsaki 2 uri vstat na wc, posledično sem danes neprespana in tečna kot 100 user posted image .

Lep dan vsem.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
9.8.2010 8:04:18   
nadinne
Jutro.

Ste se pa načvekale čez vikend...jaz nisem niti računalnika prižgala user posted image  Sem ves vikend nosila nazaj stvari v omaro...pa še ni konca user posted image

Bolniška in pregled...hvala vsem za info...sem že sama razmišljala da bom poklicala in vprašala kako je s tem...mislim da bo šlo...ker dopusta zih ne bom dobila...ur pa nimam dovolj...v službo se mi pa ne splača iti v petek, ker bom na pregledu sigurno kar nekaj ur, ker so take vrste, službo imam pa samo do 13h. Ja nekaj bo že. V sredo grem na cukr test in ure bom takrat koristila oz. bom prosila, da bom upravičeno odsotna, ker to res ne gre v popoldanskem času izvajat. Ma tu pri nas v službi je vedno vse problem...komaj čakam da grem na porodniško! Glede rednih pregledov popoldne...moja g dela samo en dan popoldne in ponavadi ni šans, da me zrinejo na seznam, tako da največkrat moram kar dopoldne priti. Tako da...dopusta imam itak premalo, če bi ga koristila za to...pa itak ga ne dobim.

Britje...ja tudi jaz imam že cel gozd tam spodaj user posted image  Da bi bila koža kaj temnejša nisem opazila...res pa že nekaj časa nisem posvečala pozornosti mojemu gozdu...itak pa ne vidim več dobro čez..tako da bom najverjetneje rabila pomoč user posted image

Srečanje...v petek jaz sigurno ne morem...sploh če bom dobila bolniško...bom kar lepo doma. Ko se boste zmenile za datum in uro pa lokacijo, se bom potrudila da pridem...če pa ne pa kdaj drugič...bi bilo pa lepo vas spoznati ja user posted image

Ah...gremo mal delat user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
9.8.2010 8:21:56   
novemberska
Živjo punce!

Da vas samo na hitro pozdravim...me čaka velik dela na šihtu...že kar odštevam te dneve do porodniške, ampak še mal bo treba delat.
Drgač sem tudi jaz za srečanje...komi čakam da vas klepetulje v živo spoznam, da bomo lahk čvekale...tok nosečnic na kupu, to bo cel žuuuruser posted image

Pa še neki me zanima...jaz imam v sredo 3d UZ v šetntvidu ob 13.30...in če se ne motim je še ena napisala da je ob isti uri naročena...zdaj me pa res zanima če sem jaz uro zbrkljala al pa sem tle na forumu narobe prebralauser posted image

No lepo se mejte pa naj ta pondeljk hitr mine.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
9.8.2010 8:35:11   
ljubljana
jaz sem bila naročena ob 13:30 ampak prejšnjo sredouser posted image

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
9.8.2010 9:01:26   
zori82
Jutro
danes sem za zajterk dobila glukozo, je šlo lažje kot prvičuser posted image . Zdj pa hiter na sendvič user posted image .

Danes z user posted image šibava na user posted image , ampak nama je ena gospa že na vse zgodi pokvarla danuser posted image . Namreč že neki časa iščeva stanovanje (najem-lj), da lahko končno začneva vse rihtat in pripravljat za user posted image . No in smo bli zmenjeni da danes pokličeva za ogled, ker je gospa dans prišla z dopusta in nam lepo pribije da je stanovanje že odalauser posted image mislim haloooooo user posted image pr.....a user posted image , ne morem drugega rečt ker sm jezna ko user posted image .
Se opravičujem sam sm mogla mal dat ven iz sebe.

Srečanje, če bo po 22.8. bi z veseljem prišla (do takrat me ni).

No zdj pa šibam še do konca spakirat
Lepo se mejte in uživite, papa

Neposredna povezava do sporočila: 4434
9.8.2010 10:05:44   
aleunam
Dan!
Jaz sem se danes zbudila z glavobolom, upam, da čimprej mine ob user posted image .

Zori, uživajta na dopustu. user posted image  Na stanovanje malo pozabita in iščita spet po dopustu. Kakšne pa so kaj cene v LJ glede na kvadrate?

Ljubljana, upam, da se tudi pri meni po porodu vrne v normalno stanje. user posted image  Drugače pa se jaz še vedno brijem, ne bi prenesla, da se ne bi. Se pač bolj po občutku, dokler ni gladko. user posted image  Kaj si pa delala z deteljico, da so kar 5-peresne? Si jih mučila, dokler se niso razcepile? user posted image  Ja, ena je še posebej "lepa".

Novemberska, če nisi sigurna glede termina za 3D, jih raje še enkrat pokliči. user posted image

Emma, meni je zgaga malo popustila oz. je nekaj dni ni bilo. Včeraj pa sem jedla testenine z paradižnikovo omako in preveč okisano zelje v solati, pozneje še palačinko in se mi je pojavila. Tokrat je bila šumeča tableta magnezija pri meni dovolj, da sem jo utišala. user posted image

Simonmojca, glavno, da lahko danes delaš. user posted image  Si po moje res malo pretiravala. V našem stanju user posted image  ni potrebno veliko, da se utrudimo.
Naša beba, še malo pa dopust! user posted image  Za kile pa se ne sekiraj, se bomo po porodu. user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
9.8.2010 10:09:56   
aleunam
Mater, itak đabest so nam podražili na 19€. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
9.8.2010 10:29:21   
ljubljana
zori82 držim pesti, da se vse poštima in da še kaj boljšega najdete. Bolje da je sedaj zašuštzrala, kot pa da vama potem teži in se non stop nekaj spreneveda.

aleunam v bistvu sem vzela zelen papir in izrezala deteljice pa se mi je 7 peresna zdela preveč pa sem 5 peresno narezala. Kok sm jaz ena čarovnica. user posted image user posted image user posted image user posted image
Najbolj zanimivo je to, da do 3 nosečnosti nikoli v življenju nisem našla nobene 4 in 5 peresne deteljice. No potem po porodu spet nič sedaj pa spet in to kar naenkrat res zajeten šopek. Očitno nosečnost upliva na izboljšanje vida.user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 9.8.2010 10:30:53 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
9.8.2010 11:31:22   
bucka13
Da se malo pofočkam še jaz. Imela prejšnji teden primopredajo stanovanja, nato pa dežuranje pri starših na kmetiji ker so skupaj z mojim sinom se šli malo namakat. Pa varuška 82-letni babici..... Sicer sva stanovanje spraznila, kdaj pa se bova uspela vseliti k njegovim staršem pa raje ne pomislim... koliko stvari se nabere v 8 letih... groza, bom še cel teden sortirala in stran metala... Pa še sobo za ta malga mormo zrihtat, sva ugotovila, da njegova postelja nikakor ne gre v najino spalnico, bo moral spati sam v sobi ali pa v najini postelji user posted image
Sicer pa sem imela pregled v četrtek - selitev naredila svoje: -1,6 kg... upam, da na moj račun, ne na račun user posted image in da mali/a kar pridno koristi moje zaloge.
aleunam - za seznam - naslednji pregled 9.9., UZ pa že 11.8. spola se ne vidi in mislim, da se ga do konca ne bo...
Sicer pa sem v petek dobila komaj par mesecev rabljen voziček čisto zastonj, je pa tale in sicer v rumeno-sivi kombinaciji:
user posted image
Joj, kolk sem bla vesela, da si še nisem šla novega kupit. Zdaj pa samo še jajčko čakam, jo je ta kolegica, ki je imela ta voziček, podarila eni drugi, ki je rodila v začetku junija, pa sva zmenjeni, da novembra jo dobim pa jaz.... superca!!!
lottyka - glede praznovanj pa takole: naredi, kakor bo tebi pasalo, povem ti pa moje izkušnje - prvega sina sem rodila sredi novembra, sredi decembra je imel moj oče abrahama in čeprav sem 14 po CR ležala, smo šli na praznovanje. Saj pa je tam samo žlahta in tistim se lahko dopove, kaj lahko in kaj ne. Je bil pa mali ful priden. Imela sva zraven košaro od vozička, v kateri je lahko ležal in ko sem ga ponoči nesla v zgornje nadstropje, da bi malo lažje spal, se je zbudil in jokal, pa sva šla nazaj v dvorano in je potem v tisti gužvi spal naprej ko top. Ko pa je še mesec kasneje abrahama praznovala tašča, pa je z nami prežural celo noč... je spal kolikor mu je pasalo, sicer pa je bedel in se zabaval... Pri 2 mesecih je tako dal skozi 2 abrahama in je še danes pravi žurer...
Komaj čakam, da moje sonce pride domov, kje je še večer....

Neposredna povezava do sporočila: 4438
9.8.2010 11:32:09   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Pa še neki me zanima...jaz imam v sredo 3d UZ v šetntvidu ob 13.30...in če se ne motim je še ena napisala da je ob isti uri naročena...zdaj me pa res zanima če sem jaz uro zbrkljala al pa sem tle na forumu narobe prebralauser posted image

No lepo se mejte pa naj ta pondeljk hitr mine.

Jaz imam pa en teden za tabo ob pol 2.... 18.8 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4439
9.8.2010 11:55:13   
lottyka
Dobro jutro punce,

IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Jaz imam v sredo ob 13.30 uro user posted image . Upam da niso kaj zamešal. Se bove videle pol novemberska user posted image .

simonmojca upam da je danes boljše. Boljše da razdeliš delo na manjše sklope in vmes malo počivaš. Vsega pa itak ne moremo več delat.

aleunam user posted image ne sekiraj se preveč. Mame so mame, moški ga znajo pa tud velikokrat konkretno kaj pihnit. Upam da se ti kmalu vse uredi.

pajac tale Peter Pan mi je pa res všeč. A to boš sama risala?

ljubljana lepe deteljice. A jih boš posušila?

zori tole z stanovanjem pa je res sviuser posted image . Da se zmeniš, potem pa takole. Upam da kmalu najdeta še boljše stanovanje. Pozabi malo, pa uživajta na dopustu.

aleunam - upam da glavobol čimprej mine. Mene je tud cel vikend po malem hotla bolet glava in še ene par jih poznam, ki so tud jamral za glavo. pomoje mora biti nekaj v zraku, mogoče čuden pritisk. Upam da kmalu mine.

depilacija - jaz hodim na brazilsko že dolgo in nadaljujem tudi med nosečnostjo. Res pa je, da med nosečnostjo še malo bolj boli, ampak tiste 4 potege že zdržim nekako, ostalo pa se da zdržat. Če se je kaj barva spremenila ne vem, ker se ne vidim več. Pod pazduho se ni, tam se brijem.

Jaz sem se odločila, da grem danes na sprehod po trgovinah. Upam, da kaj lepega za bebiko domov prinesem. Lepo preživite dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4440
9.8.2010 12:02:16   
malajka84
Dan punce..kako ste kaj..še vedno delate lušte s temi 3d.:) Jst dans še enkrt kličem u Litijo, da vidm, če bo že z dopusta in kakšna cena je...čene pa pač ne bomo šli. Sam kokr berem grete skor vse, pa vse navdušene nazaj pridee.:) Heh

No učer sm mela en "težek" živčn dan...sma bla pr tašči na enmu roj.dnevu, pol pa tk vete kk gre zgodba naprej.Eh...zdej je blo pa to res to in me ne vid več do poroda sigurn, pol bom pa vidla...eh K*** pa taka tašča pa svakinja.

Mal sm mogla pojamrat...zdej pa kakšna lepša tema.:)

depilacija:)...uh dobre ste d a vidte d vam koža potemni, jst že par mescu ne vidm tiste predele:) je pa goščava...sej se trudim pa...:) bom rabla tud jst še koga zraven za pomoč:) hehe

bucka..lep voziček, mi je všeč:)

Nč pridem k bom bl zgovorna..lepo se mejte!:)

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
9.8.2010 12:15:05   
D0aisy
Ojla!

Jaz bi se z veseljem udeležila vašega srečanja, vendar ta petek ne morem, ker greva z mojim na user posted image  (za podaljšan vikend).
Tako, da upam, da se še gdaj sestanemo, sicer bi meni bolj odgovarjalo v MB ali pa v CE, vendar bi prišla tudi v Lj če bi bilo potrebno.
Pa drugič

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
9.8.2010 13:13:37   
Sunday
Dober dan!
Najprej pozdravček vsem!
Zdaj grem pa nazaj brati,
me tri tedne ni bilo naokrog, tako, da imam ogroooomno delauser posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
9.8.2010 14:34:29   
phelps
Pozdravljene!

Itakđabest se je podražil user posted image , nekaj sem slišala, da se bo, ampak že user posted image

Depilacija, jaz sem bila že na laserski in sem zelo zadovoljna z rezultatom, brazilske pa še nisem probala, ker preveč boli (imam močne in temne dlake)... Spodaj mi bo urejal moj, od sedaj naprej, sva se že zmenila user posted image

Bucka13, fino voziček, meni je všeč, sploh pa se podarjenemu konju ne gleda v zobe user posted image

pajac, jaz bom verjetno tudi sama porisala stene, kakšne barve boš uporabila in kje jih boš kupila? Pri meni je še opcija, da bom kupila okvirje za slike v Ikei  ali platna v Obiju. Rada slikam, imava v stanovanju nekaj mojih slik. Tiste plastificirane nalepke so mi sicer čisto luštne, ampak preveč "instant"...

Midva sva včeraj prišla domov, on pa je šel danes nazaj in sem do srede sama. Bom počela vse tiste ženske stvari za razvajanje, kakšno masko na obraz in lase, dobra knjiga, ženski kofi in čvek user posted image Včeraj sem bila tudi jaz čisto fuč, me je fantovščina utrudila user posted image . Ne boste verjele, ampak sem prišla k sebi šele ob šestih zvečer, ko sem spila 1 dcl Vranaca. Kot bi mi pognalo kri po žilah... Danes sem pa zapravila 200 eur in nič prinesla domov (vinjeta, poln tank, čistila za stanovanje). Takle mamo, in potem za vsak eur gledam pri baby stuff, za koga že user posted image

Srečanje, meni bi najbolj ustrezalo petek 13., vendar ste že rekle nekatere, da ne morete... Mislim, da bi šlo katerikoli petek, ker delam le do treh in potem pridem naravnost iz službe v LJ.

< Sporočilo je popravil phelps -- 9.8.2010 14:38:04 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
9.8.2010 14:42:42   
coach
Pozdravček v novem delovnem tednu! user posted image

Za mano je en lep vikend, sva se z mojim user posted image "igrala turista" po našem Krasu - ful lepo, pravo vreme za hojo okoli, super (Štanjel, Škocjanska jama, Lipica, malo preko na ITA obalo,...). Na hitro sva se pa tudi zmenila, da greva drug teden na dopust v Dalmacijo. Sem mislila te moje boge zadnje dneve dopusta še šparati za na konec, a sem tako zmozgana, da fuuul potrebujem dopust, možgane na off user posted image

Počutje je pač primerno 27. tednu: sramna kost in križ čedalje bolj bolita, občasno matra zgaga, okornost čedalje večja, prav tako pozabljivost,...
Sem upoštevala vaš nasvet, da izmenično jemljem kalcij in magnezij, a ker nimam 2 v 1, sem potem pozabljala, kaj sem vzela prejšnji dan, tako da sem potem pogruntala "sistem", da ko en dan vzamem eno šumečo tabletko, jo pospravim v omaro, drugo pa pustim na pultu, da vem, kaj moram naslednjič vzeti. user posted image user posted image user posted image

Za nakupovanje vem, da bom tudi jaz prepuščena sama sebi, ker si z mojim ne bom mogla veliko pomagati... Trenutno samo čekiram po netu in še nisem v akciji, začnem po dopustu, ko si naberem energije.
user posted image Mogoče bo pa Dalmacija tudi njega navdahnila, sem še optimistična... user posted image

simonmojca: Sem tudi jaz za srečanje ta petek (v LJ), pa čeprav 13... user posted image Bo pač deževen teden... user posted image A šele po šihtu... (po 15h)

Depilacija - nisem opazila spremembo pigmenta, je pa seveda zdaj bolj na občutek, ker vidim je itak ne več... user posted image

Bucka13: ta voziček mi je pa zelooo všeč. Mi zaupaš, kako se imenuje? Se lepo zloži?
Ljubljana: to bo sreče na vsakem koraku! user posted image

Za cuker test nisem nič klicala, bom vidla, kaj mi bojo rekli v četrtek na pregledu, če ne bom pa takrat vprašala, zakaj jaz tega še nisem opravila.

Za konec še ena na račun naših dedov:
Mož pride v kopalnico, ker želi v pralnem stroju oprati majico. Gleda stroj in še po 10 minutah nima pojma.
Mož: " Kateri program moraš vključiti za pranje majice?"
Žena: "Iz česa pa je narejena, iz sintetike ali bombaža?"
Mož: "Ne vem."
Žena: "Ja, kaj pa piše na majici?"
...Mož: "Laško je zakon!"
user posted image

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
9.8.2010 15:14:25   
Soncchhek
hojla !

evo pa ga imamo, sonček....spet user posted image .
jaz pa... priznavam, da me vsako opravilo maksimalno utrudi.... skuham kosilo... bi lahk samo počivala in ležala... ponoči slabo spim....zdaj sem si kupila tisto blazino za spanje, danes v Lidlu, da se ne zalagam več s pregrinjalom ipd...sploh ne najdem udobnega položaja...očitno se mora telo privadit na tale buši, ki pa res raste in rasteeee......štartali torej 26ti teden.....user posted image . Meni se zdi da gre čas 123....še dobre 3 mesece....pa bo dojenček tukaj !!! Itaq pa.....ponoči ima svoje momente skoraj vsako noč..brca sem in tja in...tudi  jaz občutim da včasih na različnih mestih hkrati.....samo da ni na mehurju....drugje pa kar naj brca brcaaaaaaaa.....

Čez vikend sem bila na eni poroki in presenetljivo zdržala do pozne ure... se je prav fajn upedenat pa it med ljudi user posted image .....

Srečanje, jaz sem od Lj oddaljena preveč, da bi se vozila....vam pa želim, da se imate lepo!!!!

Tale ovčja koža za voziček je ful uporabna...sem videla pri prijateljicah ipd..... ampak res bo pa cela umetnost pogruntat, kako dojenčka oblečt za sprehod....če ima gor zimski pajac+ je v globoki košarici v vreči....če mu dam še ovčko..... bo verjetno kot v savniuser posted image . Pojma nimam.....jaz, kot sem rekla...dobim v teh dneh, tednih....vse cunje še na kup...pa da potem združim  s tem , kar imamo doma...čekiram kaj vse imam ipd.....da pregledam....skratka inventura.

ljubljana, kiri lepi slikci s 3d!!!user posted image Jaz imam naslednji teden pregled pri G.... in če ne bova delali UZ.....bom verjetno šla na 3d..ali pa smoplačniško ipd...bi malo gledala bebico..... Mene spol še vedno ne zanima....no....moj pa pravi, da če se bo končno videlo, bi rad vedel... Ker imava zbdranih po par imen za oba spola ipd...
Me pa vsak...prav vsak... ki me sreča....vpraša kakšnega spola bo..pri nekaterih je to celo prvo vprašanje.... In...joj ti dotiki bušija....vsi se ga morajo dotaknit in to je tako hitro, da komaj odstopim korak nazaj.... pa halo.....ena izmed vas je napisala, da ji to tudi ni ok...saj je buši še vedno del nje.....No me zanima, če me bo kdo prijel za joško ....kao.....raste....kot me za bušija user posted image user posted image user posted image user posted image .

aleunam, saj je res da smo nosečke občutljive, ampak jaz priznam da včasih bližji dajo name krivdo...tudi če so oni tečke user posted image ....se pravi..sem tečka ko sem Jaz tečka....in sem tečka....ko so oni tečni.....sem včasih jaz krivec...nekajkrat mi je res dvignilo tlak...zdaj pa rečem...jajjaja.....še sreča da imate mene....ko ima kdo slab dan pa da pravi da ga imam spet jaz, ko se sporečemo hahhahah....japajade. Mah, se ni za obremenjevat...jaz dam nasmeh gor...potem pa nobenemu ni jasno.
Kar se pa tiče nakupov v dvoje....vzami s sabo prijateljico, sorodnico ipd...

Šoping in moški?joj moj je en tistih, ki ga komaj zvlečem iz trgovin ven....ampak za bebico sva zaradi tega, ker toliko že imamo doma+ še dobim...zaenkrat nakupila le 2 stvari ( Ikea- baldahinček za nad posteljico+ nočna lučka)... Jaz? meni se pa sploh ne da po trgovinah..... ko bo treba nakupit potrošne stvari za dojenčka....bom kar sestro okupirala, da greva skupaj...ona ve kaj se rabi...

aleunam, potemnela koža .....am....joj zdaj sem se nasmejala, ker itaq vse izmed nas tamale ne vidimo že en lep čas.....moram mojga vprašat, a so se kaj barve spremenile user posted image ..........jaz se itaq brijem na " blef"....ker nič ne vidim dol....potem pa si mislim, da je vse upedenano....pa ko kasneje čekiramo....so taki otočki....user posted image user posted image user posted image user posted image . Cele komedije....kaj šele bo......Še sreča da je vsaj podpadzuha nad bušijem..da tam vidim....

Pajac, ful dobre ideje za porisat sobico.....jaz tudi razmišljam, da bova sama kaj narisala... a morajo bit kire posebne barve ali kako? Itaq moramo prej še stene na novo prebarvat....

naša beba, ti si z mojih koncev doma, obvezno poročaj h komu si šla na 3d+ kako je bilo..trajalo...cena ...kdo je delal ipd.....imava pa celo enak PDP....madonca se še srečava kje... takrat.....21.11user posted image .

bucka123, fu lep voziček!!!

NIč...gremo na sonček....

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
9.8.2010 15:36:10   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

aleunam user posted image ne sekiraj se preveč. Mame so mame, moški ga znajo pa tud velikokrat konkretno kaj pihnit. Upam da se ti kmalu vse uredi.

aleunam - upam da glavobol čimprej mine. Mene je tud cel vikend po malem hotla bolet glava in še ene par jih poznam, ki so tud jamral za glavo. pomoje mora biti nekaj v zraku, mogoče čuden pritisk. Upam da kmalu mine.

Saj vemo kako so user posted image  - včasih bi jih user posted image , drugič pa spet user posted image user posted image user posted image . Malo heca (malo pa zares).

Jao, glavobol pa sploh ne poneha. Mi je še slabo postalo, potem sem pojedla malo riža in solate, pa je boljše. Upam, da tako tudi ostane, pa še aktivia pride pozneje na vrsto. Ampak slabost pa je enaka kot na začetku user posted image . user posted image

Malajka, a sta ti spet polepšali vikend? Poskušaj se ne sekirati. user posted image

DOaisy, user posted image  za user posted image .

Sunday, se je kar nekaj nabralo, ja. Škoda, da nismo plačane po čvekanju. user posted image

Phelps, tudi meni je bilo rečeno, da se cena paketa dvigne s 1.8., je pa že kar za nazaj prišel tak znesek. user posted image  Lahko kakšno besedo več o laserski? Kako dolgotrajen učinek je, kakšna je cena, je samo v LJ?

Soncchhek, tudi sama mam do določenih zadev visok prag tolerance, v soboto pa je zgleda bil tak dan, da bi ga najraje prespala, preveč sem si gnala k user posted image . Pa saj smo vsi kdaj tečni, pri nas še hormoni naredijo svoje in potem je to to. Drugače pa si tudi jaz tamale ne vidim več kar tak, nisem akrobat. user posted image

Nakupovanje v dvoje... Sva šla malo pogledat za user posted image , ko sva šla na 3D. Ampak včasih je bilo tega več (predvsem po nakupih za naju dva), pa vem, da bova za user posted image  še šla, ker mu je to v veselje. Bi bilo spet fajn kakšno soboto zabušiti po trgovinah. user posted image

Zdaj pa grem ležat, ker buljenje v ekran ni zdarvilo za glavobol.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
9.8.2010 15:49:37   
kapesanta
SREČANJE: jaz sem za katerikoli dan v prihodnjem tednu do vključno četrtka in potem katerikoli dan po vključno 30.08.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
9.8.2010 15:53:28   
škorpijonček_
Hoj, hoj,

pa da se spet malo javim. Danes imela pregled, je delala UZuser posted image , pobič se je že na glavico obrnil, sam itak se še bo dolg obračal, pa upam, da bo vseeno na koncu na glavici ostal.
Dobila že 5 flaš železauser posted image  (me je skor kap, ko sem v lekarni vidla to dozo) iz preventive, ker imam pregled šele 17.9., pa je enmal na meji že. Dugače si moram kar zabeležit tole še tu, da kaj ne pozabim:
27.8. dam kri za ICT (comsov test) + cuker test (danes ga raje nisem šla delat, ker sem cel dopoldne na sladkarijah user posted image , pa so se kr smejale sestre tam)
30.8. grem po injekcijo za RH -, ker mora bit že rezultat ICT, preden ti dajo to injekcijo.
17.9. pa imam redni pregled pri ginekologinji.
Drugače z bebico vse ok, miga, ustreza velikosti tednov, srček smo tudi slišali...me je pa opozorila, da je po cca. 30 tednih potrebno biti pozoren na gibe in sicer treba je čutiti 10 gibov na dan, če ne pa takoj poklicat in pridet na pregled. Kri in voda ok, toxa tud neg. Starh me je samo, da prebava ne bo OK glede na to, da sem že itak bolj kot ne zaprta, zdaj pa še železo. Je rekla, da naj spijem pa 2l donata na danuser posted image , da vse drugo kar jemlješ ni ravn pametno in lahko škoduje plodu. No važn, da je bebika ok, da se ma fajn, da me kdaj pa kdaj zbrca in da mu nč ne manjka.
Punce, rabim eno pomoč...a mi lahko katera svetuje kak pameten hotel ali na morju ali v toplicah, da je ugoden in se da prespati oz. rezervirati samo za eno noč. Moj ima fantovščno, jst pa bi odpeljala pričo nekam za vikend, da se mal razvajava.
Aja, pa prstane sva tud končno našlauser posted image , če bo sreča jih ta teden že dobiva...pol pa še sam malo...22 dni user posted image .

Pa tudi za srečanje sem, sam upam, da bo ura taprava in dan tudi, jst še delam do 15h, pa iz Celja moram pridet. No, ko boste zmenjene, boste tako sporočile fiksen datum, pa da vidmo, če bo šlo.

Jst pa se še komot brijem, pa je že buši kar velik...sicer mam pa že vseskozi pomoč in prepustim to veselje mojemu, ki zelo rad opravlja to delo user posted image .

Lep dan še naprej, gremo mal migat zdaj.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
9.8.2010 15:55:44   
kapesanta
aja - črn body iz HM, ki je zraven I user posted image  dad je po polurnem namakanju v varikini postal rjav z belimi črtami in črnim cvernom - much much better user posted image .
rdeča kombinacija - ker ob nedeljah BTC dela le do 15 ure še vedno ostajamo brez njega... mogoče me bo pa počakal do septembra...

barva kože - se ne vidim več user posted image , po novem odhajam med gozdne jožate...
luštn voziček, bucka123

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?