|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
6.8.2010 20:40:31   
majabar
ljubljana, verjamem, da prav pase srecati stare znance. Jaz sem bila prav vesela, da sem sla na dve veliki tekmi letos, da ni obcutka, da sem izgubila celo sezono. Predvsem uzivaj na tekmi!
Shoncchhek, hvala;).
lottyka, pocasi gre lazje, a se vedno me presenetijo stvari
nadinne, hvala! Meni je zrastel zdaj na hitro, a se vseeno vsi cudijo, da manjaka samo se dobra dva meseca. Poslji se ti kaksno slikico;).
Danes sem docakala paket od mojihuser posted image . Potoval je 2 dneva manj kot en mesec. Jeeeeee:). In vceraj sem se narocila na pregled : 11.8.user posted image -KONCNO!!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
6.8.2010 21:09:57   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

november2010 - saj ne morem verjet da imaš ti tudi v sredo 11.8. rojstni dan. jaz ga imam tudi user posted image
Kakšno naključje in še vzdevek sva si skoraj enakega izbrali.

Sedaj me pa prav firbec matra in upam da bo res prišlo do kakšnega srečanja in se kje vidiva.user posted image

Hehe, zakon!! user posted image user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
6.8.2010 21:13:56   
škorpijonček_
Nadine...tole sem našla:

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=632.0

Drugače pa, delodajalec te mora spustiti v času delovnega časa na pregled, ne vem pa če rabiš bolniško ali dopust za to dajat. Če so full zategli, znajo komplicirat, pri meni je tko, da samo povem, pa ni problema, nč ni treba kakih ur, bolniških in dopustov dajat.
Verjamem pa, da niso razmere povsod tako rožnate.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
6.8.2010 21:24:19   
november2010
Srečanje - jaz sem tudi ZA :)

Jaz sem pa danes od moje sister dobila predčasno darilo za RD - blazino za dojenje in se že ful veselim, da bom šla danes spat z njo :=) Je rekla sis, da je rajši malo pohitela, da je ne bo kdo drug prehitel s tem darilom. user posted image user posted image

Sem si šla pa danes ene črne elegantne hlače kupit, sem jih v CA clo dobila, čeprav moram rečt, da je ponudba nosečniških cunj res katastrofalna..... tele črne so bile edine v moji konfekcijski (40), drgač pa sam 34, 36 al pa 46.... user posted image user posted image

Sem bila pa danes v baby centru, sem šla sčekirat izbrani voziček, kako zgleda, se zlaga (quinny freestyle)..... sem bila čist razočarana - je vodljiv, ima fajn sedež (čeprav mal ozek ampak ok), košara spodaja tako-tako, obrača se v obe smeri športni del - ampak zlaganje..... ne vem no, nisem kaj takega pričakovala.... da moraš vsakič sproti cel sedež dol vzet, pa še ko ogrodje zložiš je še vedno dokaj ogromno.... pa mi sploh ni prostorsko problem, imam karavana in res ogromen prtljažnik, ampak to mi je pa vseen kar mal tu mač.... tako da sem 95% da ga ne bom vzela. Sem prodajalki (ki, mimogrede, ni bila neki ful poučena) povedala kaj želim od vozička, pa da naj mi pokaže kaj imajo še kaj takega, pa je bla bolj žalost. Moram še v babycenter v BTC se mi zdi, da imajo več izbire (zdele sem bila na Rudniku)
Peg Perego GT3 mi je preveč okoren, zlaganje podobno kot freestyle pa še sedeža se ne da obračat...
Mutsy pa Maxi cosi mi niso všeč, kazala je še neke Mon al neki podobnega, ampak pa sploh ni trde globoke košare pa lupince za zraven.... tako da sem zdaj očitno spet na začetku....

Neposredna povezava do sporočila: 4379
6.8.2010 21:50:39   
nov2010
november2010 - kaj pa mogoče Quinnny Buzz3 ali 4. Meni se zdi da se ful na izi zloži itak moraš pa skoraj pri vseh se mi zdi športni sedež jemati dol razen pri tako imenovanih marelah, kjer se zloži vse skupaj. Če te pa pri Buzz3 moti manjše sprednje kolo le tega lahko zamenjaš z napihljivim skoraj tako velikim kot sta zadnja dva (vendar je za to potrebno doplačilo). Pa pri Buzu imaš še možnost da je športni del obrnjen v obe smeri(otrok gleda tebe ali pa ti kaže hrbet) kar se mi zdi da pri spydiju ni možno.

Midva sva skoraj 99% da vzameva Buzz3.

No sedaj pa šibam hitro spat, ker bo treba zgodaj vsta - šibamo na morjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4380
6.8.2010 22:41:22   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

a katera ve kje se dobi tista ovčja koža za v voziček?

http://www.krzno-usnje.com/katalog/ovcje_koze/ovcja_koza_za_vozicek

http://www.krzno-usnje.com/katalog/ovcje_koze/ovcja_koza_medicinsko_strojena

http://www.otto.si/artikel/126085/Ovcja-koza-za-dojencka-Odenw-lder?navnodeid=1693&articlebrandid=0&property1=0&property2=0&sort=0

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
6.8.2010 22:53:54   
ljubljana
V službi ti morajo dat prosto za tiste preglede, ki jih ni mogoče opraviti izven delovnega časa. V kar pa ne sodijo redni ginekološki pregledi, če ginekologinja izvaja preglede tudi v popoldanskem času. Če je pa tako, da greš na cukr test na Polikliniko kjer delajo samo dopoldne pa velja da ti morajo omogočit pregled in da dobiš plačano odsotnost.

Pa še pravilnik

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
6.8.2010 23:13:06   
ljubljana
Meni je pa tole super za zimo http://www.krzno-usnje.com/katalog/vreca_za_dojencka_merino/vreca_za_dojencka_merino

Drugače je pa samo koža super za poleti.

Neposredna povezava do sporočila: 4383
7.8.2010 1:16:40   
lottyka
Evo mene imam nočno spet,

Sem videla debato o bolniški za pregled. predno sem pristala na bolniški, sem o tem povprašala zdravnico, ker sem si preračunala, da bom ob pol dopusta samo za preglede, pa mi je rekla da lahko dobim bolniško za tisti čas, ko imam pregled in da ni potrebno da je bolniška za cel dan, da mi da lahko tudi bolniško samo za npr. 4 ure. Pač toliko kot manjkaš, glede na uro, ki jo imaš. Je pa tako, da greš napregled k G, bolniško pa dobiš pri osebnem zdravniku. Je pa za preveriti ker nekateri zahtevajo potrdilo, da si imel res pregled, ker vem da sem pri G eno slišala ko je prosila za potrdilo o pregledu. Res pa je, da moraš iti po bolniško k svojemu osebnemu zdravniku, G ti jo nikoli ne da.

nogavičke - aleunam kok hude nogavičke. jaz jih sploh nikoli nisem videla te, bi jih takoj kupila če bi jih. a jih je katera videla v LJ mogoče? Jih grem takoj iskat če so.

vozički - meni je bila ravno zato Mura všeč, ker lahko zložiš skupaj s športnim delom. Pa še vodljiv je zelo, midva sva bila oba navdšena nad njim. Gt3 pa je tud meni bil preokoren, čeprav je bil moja prva izbira.

CSD - ja kot kaže vsaka po svoje bere in razume pravilnik. jaz bom šla ta teden, ker rabim vedet če je potrebno potrdilo. Po telefonu nič ne opraviš, ker si te sam podajajo in sem obupala. pa še papirje bom dvignila, da nesem še v službo.

Nič, verjetno vse sladko spančkate, saj jaz bom pa dopoldne potegnila pa bo user posted image .

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
7.8.2010 7:40:05   
november2010
Dobro jutro!

nov2010 - buz mi ni tolk všeč, ker mi sedež ne potegne kaj preveč... zdaj gledam tele vozičke http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-i273.shtml?tselimage=479#images
sam je itak treba v živo pogledat....

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
7.8.2010 9:23:33   
ljubljana
Meni se zdi v redu, čeprav nikoli ne bi kupovala vozička s košaro če se da športni del v popolnoma ležeč položaj. Za moje pojme še en kos opreme odveč, zame je bolj važno, da se res varna lupinica lahko pritrdi na voziček.

Drugače je pa lep in zgleda kompakten in uporaben.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 7.8.2010 9:25:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 4386
7.8.2010 9:32:53   
daya
Živjo!

Jaz imam quinny 3xl in ni potrebno posebej dol dajati špotnega dela, ko zložiš voziček, tako da mislim, da so ti dali napačno info, oz. mogoče sploh ne vejo. Jaz ga celega zložim, razen če ga želim posebej kam zbasat, potem ga pa razstavim.

Ljubljana, mogoče si spregledala ampak me zanima koliko so dolgi posnetki na dvd ju od 3D ja. Ali so dolgi par sekund ali par minut? Hvala, sori ker ti težim user posted image no saj lahko tudi ostale odgovorite, ti ste bile v šentvidu na 3D.

Jaz sem tudi za srečanje, sem iz LJ in bi mi seveda najbolj odgovarjalo v LJ user posted image

Jaz tudi nisem zasledila teh nogavičk v H&M, sem pa kupila tista dva bodija I love Dad, ja in je res tisti drugi v črni barvi ful pretemen, za dojenčka, samo kaj čmo, saj mu bom itak pod pajacka oblačila to.

lp,

Daya

Neposredna povezava do sporočila: 4387
7.8.2010 9:34:36   
emma83
Dobro jutro,

pozajtrkovala sem že, zdaj pa visim na netu in čakam mojega, da pride domov in greva malo v nabavo.

ljubljana hvala za link.

november2010 meni je bil na začetku tudi ta voziček zelo všečen, zdi se mi pa, da se isto kot GT3 zelo na veliko zloži. Nisem pa zihr, ker ga nisem videla v živo.

Meni so pa joške začele puščat ampak tko po kapljico, glih toliko, da imam en flekec na pižami. Lahko da je čez dan kaj več pa ne opazim, ker imam modrc.

Lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 4388
7.8.2010 10:27:01   
ljubljana
Ljubljana, mogoče si spregledala ampak me zanima koliko so dolgi posnetki na dvd ju od 3D ja. Ali so dolgi par sekund ali par minut? Hvala, sori ker ti težim user posted image no saj lahko tudi ostale odgovorite, ti ste bile v šentvidu na 3D.

Sem hotela napisat pa sem pozabila dolgi so med 14 in 40 sekund

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
7.8.2010 10:28:11   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: daya

Živjo!

Jaz imam quinny 3xl in ni potrebno posebej dol dajati špotnega dela, ko zložiš voziček, tako da mislim, da so ti dali napačno info, oz. mogoče sploh ne vejo. Jaz ga celega zložim, razen če ga želim posebej kam zbasat, potem ga pa razstavim.

ja sej men se je tud ful čudn zdel, bom šla še enkrat v baby center v btc mogoče mi bodo tam bl znali pokazat....

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
7.8.2010 10:34:55   
simonmojca
jutro user posted image  oz. dan je že user posted image

smo danes malo dlje spali, pojedli in popili user posted image  smo pa tudi že (kok bi danes še spala-ležala) user posted image

user posted image

SREČANJE zaenkrat nas je 5 in vse smo Lj. ali okolica

Nedinne, ljubljana, November2010, Daya in jaz

tako, da tiste ki ste ZA se kar javite, da nas bo več (no ja tudi 5 je prav prijetno št. za čvek ob user posted image  user posted image )

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 7.8.2010 10:37:03 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
7.8.2010 10:41:55   
ljubljana
pa še naši slikici iz 3D

user posted image
tukaj je zamišljenauser posted image

user posted image
tukaj nam pa mahauser posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 7.8.2010 10:42:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 4392
7.8.2010 11:17:04   
Valentina85
Tud jaz sem za srečanje, sem pa iz Postojne, tako da mi ni problem priti do Lj. 

Neposredna povezava do sporočila: 4393
7.8.2010 11:31:08   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: november2010
Dobro jutro! nov2010 - buz mi ni tolk všeč, ker mi sedež ne potegne kaj preveč... zdaj gledam tele vozičke http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-i273.shtml?tselimage=479#images
sam je itak treba v živo pogledat....

tega sem mela tudi jaz v ožjem izboru, res je lušten.

Men je pa KOŠARA zakon (hehe kulk smo si različne) - Rok se je v njej vozil do 6 meseca, samo zadnje 2 meseca sem mu, če ni spal dala delfine pod hrbet da je mal ven vidu. Glede na to da bojo zimski, bo pa še bolj prav prišla. Je fino ko spi kar s košaro odneseš, pa obrača se po mili volji. Večina vozičkov se hrbtni del ne da čist podret - tko da punce mal pazite. Baje da tud pediatri navijajo za košare. Jaz sem pri Roku dobila od kolegice skupaj z vozem - glede na cene pa je takrat verjetno posebej nebi kupovala.

OVČKA je pa obvezen del vozička - pa naj bo košara al pa sedež. Se res dobro obnese. Jao - kam sem že jaz našo dala user posted image  - še dobr da ste me spomnile - grem kar v akcijo

ZLAGANJE - jaz sem tud mislila, da se vozički zlagajo skupaj s športnim delom - tud Baby spa se zlaga ločeno, če hočeš da se zloži na malo - pa smo preverili in gre tudi brez da snameš, sam pol je dost dost večji kup

SREČANJE - al ta teden al pa po 01.09 - kjer koli želite - ura pa raje popoldne, ker bom zjutraj še po službi strašila - no pa če ne bo ravno prvi teden lahko tud dopoldne mal ure pokoristim.

kake luštne 3D slikice, madonca, jst sm pa pozabla poklicat - mam pa res že ementaler namest možgan...

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 7.8.2010 11:32:49 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4394
7.8.2010 12:01:51   
aleunam
Simonmojca, ko gledam to kavo, se mi prav sline cedijo. Jaz sem danes pila k od kave, ker je je zmanjkalo in je bila bolj rahla, potrebovala pa bi eno konkretno. user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
7.8.2010 14:06:34   
lottyka
Dobro jutro,

Simonmojca verjetno si me spregledala, za srečanje sem tud jaz ZA. Imam 15 minut do LJ tako da komot je srečanje tam. Samo da bo za parkirat user posted image .

košara - jaz jo bom mela, ker smo ravno čez zimo. Se mi zdi fino, da je na ravnem in da je okoli zaščiten, ko bo veter in sneg, da greš vseeno lahko ven, da ga manj prepiha. Je pa to moje mnenje, ki ne vem če drži, poročam, ko se bo vozil/a notuser posted image če ga res manj prepiha. Če pa bi mela poleti rok, pa ne vem če bi jo mela. Upam samo, da bo do konec zime noter v košari.

Ovčka - verjamem da je res fino to imet. Jaz bom sprot vidla kako bo, prej je verjetno ne bom kupovala, jo bom pa mogoče potem kupila.

Evo, jaz se spet grešim in pijem kavico. Sam paše user posted image . Lepo preživite dan.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
7.8.2010 15:23:16   
pajac
Ojla  bejbike!user posted image

Evo še mene malo... Lottyka vidim, da sva obe strašili ponoči v službi... No jaz sem dežurna samo še naslednji petek in potem počasi konec službe user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes zmatrana in tečna... Moj sinček gre jutri za 1 teden k babici in dedku in jaz res ne vem kako bom to preživelauser posted image user posted image user posted image user posted image .. Saj druge nimam ker gre varuška na dopust in nimam drugega varstva... Mah če bi bila moja starša bi mi mogoče bilo ok...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
7.8.2010 16:19:52   
Majchi
Ojla punce. Evo, mi smo iz morja. 3 tedne na Pagu smo imel kar dost, smo šli vsi trije kar z veseljem domov. Zdej pa mal perem, pospravljam, zvečer pa s prijateljico v mesto na sladoled in sprehod. Jaz bom Lano s sabo vzela, ona pa 3 mesce starga dojenčka. Se že prov veselim čveka.

Drugač so se pa brce pri meni ful okrepile v zadnjem tednu. Brcne ko šus tale naš maliuser posted image .
Pa več ali manj rogovili ponoči. Kadarkoli grem jaz lulat, je on buden in brca in se premika. Zdaj me resno skrbi, če misli to počet tud, ko bo rojen. Lana je bila ponoči namreč mirna in čez dan aktivna in tako je blo tud potem, ko se je rodila. Nikoli zbujanja in teženja ponoči (razen seveda dojenja na 4 ure, kar je luksuz), vedno je sama zaspala in to takoj po dojenju, brez problemov, v glavnem, res priden dojenček in zdaj priden otrok. Za tegale imam pa že zdej feeling, da bo čist kontra in da mi bo dal vetrauser posted image .

Za srečanje sem pa tud jaz za. Če vas že prebrat ne uspem, da vas vsaj v živo spoznamuser posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
7.8.2010 16:41:22   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Drugač so se pa brce pri meni ful okrepile v zadnjem tednu. Brcne ko šus tale naš maliuser posted image .

Tudi pri meni. Ampak se mi zdi, da niso več samo brce, tudi boksa. Včasih me na večih mestih hkrati in to tako močno, da se z rokami fajn čuti, pa tudi vidi se kako se buši premika (ne pa vedno). user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
7.8.2010 16:44:20   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Ojla  bejbike!user posted image

Evo še mene malo... Lottyka vidim, da sva obe strašili ponoči v službi... No jaz sem dežurna samo še naslednji petek in potem počasi konec službe user posted image user posted image user posted image user posted image

pajac boga, kar službene nočne imaš. Ti nič ne zavidam, jaz sem malo na boljšem, nisem bila v službi, sem kar doma imela nočno, ko sploh nisem mogla spat.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!