|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
6.8.2010 8:39:50   
Valentina85
Dobro jutro!

Danes sem si kar dopust vzela. Z mojim greva do Ikeje, par stvari še za stanovanje nabavit, pa če bova videla kej pametnega za user posted image bova kupila. Ta teden sem v BC kupila nekaj bodijev,ki so jih imeli po 4,99 € in 2 pajacka ki sta bila znižana na 10 €, takšna topla bolj za zunaj. Res upam, da bo zima lepa in da se bomo lahko sprehajale z našimi otročički...
Jaz še en teden delam pa greva na dopust...komaj čakam.
Danes sem se tehtala in sem prišla na svoje začetne kilograme, najprej shujšala za 5, sedaj sem se v 2h mescih zredila za 5 in imam isto kot prej...Se vidi da je apetit večji, sploh proti večeru.

Simonmojca, mmm....dober zajtrk user posted image

Lep dan user posted image in lep začetek vikenda.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
6.8.2010 8:56:59   
aleunam
Dan!user posted image
Rada berem o vaših nakupih... Ste pridne. user posted image  

Maj jaz nimam skoraj ničesar še, ampak bo. Previjalno bo najbrž kar bodoči očka naredil, posteljica in posteljnina sta, samo še jogi in rjuhe dokupim, pa voziček naju še čaka. Cotike pa še počakamo, da vidim kaj dobim. user posted image  Kdo bi si mislil, da sem "obrnila ploščo" in zdaj jaz lajnam, da je še čas. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
tist komplet I love daddy al kuga že piše - sam se pa sprašuje, katera brihta si je zmislila črn body (z belimi tankimi črtami) za v komplet - mislim sej je črna lepa, sam za dojenčke user posted image  - bljak.

Meni je tudi pretemen za user posted image . Jaz sem kupila še I lov MUM, pa je v kompletu z belim bodijem in močno rdečimi srčki. Kot da je samo za pupo. user posted image  Imajo pa enake zoklčke (v beli in sivi barvi), v barvi bodijev pa se dobijo tudi hlačke.

Simonmojca, hvala za zajtrk! Njami. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 6.8.2010 8:58:50 >

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
6.8.2010 9:33:23   
Soncchhek
jutrooooooooooooo
ojej kira noč....svetlo svetlo...premik L.....premik D stokraaaaaaaaaaaaaaaat!!!!
malo moram potarnat! in danes me boli hrbtenica nenormalno....

sem že spraševala par dni nazaj....a katera nosi pas za hrbet....no....tale pasek za nosečnice, ki se namontira čez trebuh oz. pod trebuh in tako dalje...

še kateri pritiska bebica na mehur? moj je zadnje 2 dni prav nadležen hihi....ne bi se premaknil kam drugam kot na mehur mehur...komaj čakam kontrolo pri G, da vidimo kaj dogaja in če se misli kam drugam premaknit... včeraj sem bila na sprehodu....vmes pa 2krat lulat .....najraje bi si eno Pampersko namontirala...

pa kot je napisala aleunam, okorna 100%....sramna kost pa....mene je včeraj na sprehodu tako bolelo....pa vstajanje z nizke postelje pa...

ma neee....sej ne mislim samo tarnat, je pa fajn napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

o majabar, kire slikce !ful si simpatična in bušček je tak cartiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!

kompresijske&žilce? jaz imam malce bolj vidne žilice odkar sem nosečka...ni pa kaj pretirane razlike...pa me zanima...zakaj nosite te nogavičke???

ljubljana, meni tudi niso všeč črne cunje na otročkih pa ne glede na to koliko so stari....tako žalostno mi deluje.....

simonmojca, spet tvoj zajtrkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mnjamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Jaz sem imela danes na tešče sladkor prenizek....tako da mogoče bi pa tole bilo ok za pojestuser posted image .

Drzgače pa , dobre tiste ki ste še v službi !!!! Jaz popravljam diplomsko, skuham kosilo....kaj manjšega pospravim....to je to....pa sem crknjena vmes kot nevemkaj...energija nula....pa grem na sprehod, pa sem še bolj crknjena...

Kilogrami? meni se tudi lepo dviga številka...Ne tehtam se pa vsak teden....e bom v torek ko imam pregled v diabetični...

Sem spregledala, katera je že napisala...da jo "tišči" tam pod prsmi...nekaj takega....meni se zdi da je ful sprememba od prejšnjega tedna....zdaj ko je maternica zrastla že kepko čez popek oz se je ful razširil še zgornji del trebuščka....in moram pazit kako sedim ( vzravnano) ipd....

Ja res so opazne vse te spremembe...
Naj reče katera da paše hladovina....jaz pa pogrešam sonČek....

Lep dan+ vikend !

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
6.8.2010 9:39:09   
nov2010
Dobro jutro vsem user posted image !

Jaz sem že čist v polnem delovnem zagonu. Saj je namreč ZADNJI DAN pred dopustom. JUPI!!!!

Tako da vas samo lepo pozdravim in se beremo kaj kasneje ali pa potlej na dopustu ko bo več časauser posted image .

Simonmojca - ja super bi bilo organizirati kakšno SKUPNO SREČANJE. Na mene lahko z lahkoto računate, saj sem itak v službi v LJ, drugač pa tudi iz KR ni daleč.

Lepo se imejte v tem skoraj že jesenskem vremenu.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
6.8.2010 9:40:10   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

kompresijske&žilce? jaz imam malce bolj vidne žilice odkar sem nosečka...ni pa kaj pretirane razlike...pa me zanima...zakaj nosite te nogavičke???

jaz si jih grem danes kupiti, ker preprečujejo tudi zatekanje, zvečer imam gležnje kot dva buhteljna, posledično me zaradi tega tudi noge bolijo.

Sem spregledala, katera je že napisala...da jo "tišči" tam pod prsmi...nekaj takega....meni se zdi da je ful sprememba od prejšnjega tedna....zdaj ko je maternica zrastla že kepko čez popek oz se je ful razširil še zgornji del trebuščka....in moram pazit kako sedim ( vzravnano) ipd....

jaz se moram, ko sedim, prav nasloniti nazaj, me vse že veže.

Ja res so opazne vse te spremembe...

Meni se je od prejšnjega tedna trebuh orng napihnil, me je včeraj videla ena kolegica po enem tednu in je bil komentar VAU, to pa raste.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
6.8.2010 9:52:47   
aleunam
A ni nek čuden dan? user posted image  Pa kje je poletje, sonček, vročina???

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
6.8.2010 10:05:53   
lottyka
Dobro jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Pa se to, nekaj slikic iz zadnjih dni sem dala v album. Zmerila sem si tudi obseg trebuscka, meri 82cm. Ne vem pa, s koliko sem zacela:).

majabar super slike user posted image . A si se že privadla življenja tam?

kapesanta super za pregled.

zori št. naj bi se razlikovale. Še najbolj realne kot imam v spominu so res od H&M, drugače pa sem nekje prebrala, da naj bi imeli od C&A kratke nogice in se priporoča zato 1 večja user posted image . Če je kaj na tem, pa ne vem.

Jaz pa moram reči da mi je ta črn bodi prav všeč, ga imam namen kupit. Ravno zato ker ni bel , rumen ali zelen kot imam vse ostalo. Pa rdečega bom tud kupila. Bo pač tudi če bo fantek v rdečih srčkih al kaj je že gor user posted image . Mene motijo edino hlačke, ki gredo zraven ker nimajo stopalk. Jaz imam rada kompletke, tako da hlače morajo bit zraven. Kako pa se obnesejo kaj hlače brez stopalk? Kaj imaš potem spodaj? samo nogavičke al še kaj?

simonmojca hvala za zajtrk, za srečanje sem takoj ZA user posted image dobra ideja.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

jutrooooooooooooo
ojej kira noč....svetlo svetlo...premik L.....premik D stokraaaaaaaaaaaaaaaat!!!!
malo moram potarnat! in danes me boli hrbtenica nenormalno....

Soncchhek tole mi je pa znano, imam že vcel teden tak. Meni se je začela medenica premikat in me zato vse boli. mi je maserka včeraj potrdila da se mi je posebno še desna stran že premaknila, pravi da je vsaj 1 mesec prekmalu za to in naj omenim ko imam pregled user posted image . Boli pa tok, da bi se cele noči sam user posted image .

aleunam se trinjam. Sončka hočem, vsaj malo bolj toplo bi lahko bilo. Lepo se imejte. Pa Pa

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
6.8.2010 10:18:23   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Meni se je začela medenica premikat in me zato vse boli. mi je maserka včeraj potrdila da se mi je posebno še desna stran že premaknila, pravi da je vsaj 1 mesec prekmalu za to in naj omenim ko imam pregled user posted image . Boli pa tok, da bi se cele noči sam user posted image .

Kako pa to občutiš, vidiš, ...? Kaj pa je lahko "narobe"? Mene boli sramna kost, v bistvu malo višje od tamale, pa ne vem, če je to to. user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
6.8.2010 10:33:10   
november2010
Pozdravljene punce!

Mi smo z dopusta, bilo je res fajn, smo uživali, malemu je dogajalo sto na uro, ni imel časa ne spat, jest, lulat, kakat.... :))
Vas po koščkih berem že celo dopoldne, mali je šel s sosedi v arboretum (smo blizu doma)....

sem zasledila podatek od ljubljane za 3d v lj- šentvid, sem kar takoj klicala in se naročila, imam pa 18.08. ob 13.30.. sem si ful želela 3d sam se mi cene res zdijo zelo navite, tako da sem res vesela, da si nam tole povedala ljubljana. HVALA!

zdaj pa letim na eno kavico. Papa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
6.8.2010 12:23:45   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Meni se je začela medenica premikat in me zato vse boli. mi je maserka včeraj potrdila da se mi je posebno še desna stran že premaknila, pravi da je vsaj 1 mesec prekmalu za to in naj omenim ko imam pregled user posted image . Boli pa tok, da bi se cele noči sam user posted image .

Kako pa to občutiš, vidiš, ...? Kaj pa je lahko "narobe"? Mene boli sramna kost, v bistvu malo višje od tamale, pa ne vem, če je to to. user posted image

Mene boli okoli bokov kot bi imela pretesen obroč okoli ki me stiska in pa trtica. Prav čutim kosti v boku, kot pri gripi, ko te bolijo kosti in to tako, da komaj vstanem in traja par korakov da se sploh lahko zravnam pokonci. Sramna kost mene ne boli. Ne morem sedet, ne paše mi ležat, ne paše stat,... Jaz imam sedaj tudi že več kot 3 tedne eno mišico v nogi čist omrtvičeno in zabuhlo (se prav čuti zatečenost), ker naj bi mi bebika pritiskala na živec (mnenje zdravnikov). Maserka ki se malo bolj spozna na to je rekla da me boli medenica in da mi bebika prav pritiska na limfni in venski sistem. Da se prav vidi in čuti po nogah in spodnji del hrbta, kako imam izobčene žile, ki se matrajo in pa zastoj limfe. Niso pa to krčne žile. Da se mi je pa medenica premaknila, pa ona čuti, jaz ne, ker ve kako sem imela prej, pomoje po tokih letih ko hodim k njej pozna vsako kost v mojem telesu user posted image . Poleg tega imam sedaj medenico postrani, kar prej nisem mela. Vsaki se medenica pred porodom razširi in premakne ampak ponavadi naj bi se kasneje, ne že 3 mesece prej user posted image . Sem pa tudi jaz čisti laik, če ne bi imela naslednji teden pregled, bi šla verjetno prej se pokazat. Tko bom pa počakala naslednji teden. Saj verjetno ni pač nič nevarnega, je pa skrajno neprijetno. Joj, spet jamram. Nič ni tako hudo,da ne bi preživeli, važno da je bebika zdrava, vse ostalo se bo pa če ne prej pa po porodu izboljšalo.

november2010 super da ste se imeli lepo na morju. 3D imam pa jaz ravno 1 teden pred tabo, tako da se ne bove nič srečali. Če ima katera sedaj v sredo, pa naj javi. Jaz imam ob 13.30.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
6.8.2010 12:47:02   
škorpijonček_
Hojla banda user posted image  user posted image ,

full sočustvujem z vami, ki vas tako matra. Jst moram kr potrkat, ker še ni nobenih problemov, razen večanja trebuha in s tem malenkost okornosti. No, upam, da mi vseh problemov v zadnjem mesecu še v 3x hujši obliki ne vrže ven.
Še vedno delam in upam, da do konca, spet spim brez zbujanja in vstajanja ponoči, skratka BP vse skup. Še vedno se gibam kar dosti, cel dan sem na nogah...res sem lahko full vesela.

Ene z dopusta, ene greste...uživajte še za nas ostale, pa kakšna slikca dobrodošla, saj veste, za lušte user posted image .

V ponedeljek imam spet pregled in bi bilo fino, ker je moja z dopusta, da bi še enkrat pregledla baby-a z UZ oz. še enkrat naredila morfologijo. No bomo videli...upanje umre zadnje.

Meni se danes nič več ne da...bi šla kr domov. Hvalabogu, da je petek, pa vikend bo mal bolj sončen, vsaj nedelja naj bi bila, pa gremo spet enmal uživat za vodo.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
6.8.2010 13:32:37   
november2010
ja sej jaz sem tudi upala, da bi mogoče v sredo 11.8 prišla še na vrsto, ker imam ravno rojstni dan in bi bilo res čudovito darilce malega vidt, ampak sem bila že prepozna :) ampak ni panike, bomo tudi do 18. počakali :)

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
6.8.2010 14:32:47   
nov2010
november2010 - saj ne morem verjet da imaš ti tudi v sredo 11.8. rojstni dan. jaz ga imam tudi user posted image
Kakšno naključje in še vzdevek sva si skoraj enakega izbrali.

Sedaj me pa prav firbec matra in upam da bo res prišlo do kakšnega srečanja in se kje vidiva.user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
6.8.2010 14:39:07   
daya
Pozdravljene sonosečke!

Zanima me vse tiste ki ste bile na tem 3D UZ v Šentvidu LJ ali ste dobile tudi CD s slikicami in posnetki? Zanima me koliko slikic je gor in kako dolgi so posnetki. Ali je imela katera tudi otroke zraven? Kako se je pa njim zdelo, jih je sploh zanimalo, ali je to preveč abstraktno za njih, da si še ne znajo predstavlati točno kaj to je. Koliko časa pa traja pregled? A se je pri vseh videl obrazek in spol?

Se namreč odločam ali bi šla tudi jaz in bom zelo vesela vaših info iz prve roke.

Drugače pa je bilo na zadnjem pregledu pri meni vse ok, razen da imam eno vnetje pa sem dobila svečke, sem že končala s kuro, pa železo jemljem še vedno, za krče mi je pa priporočala magnezij, za krče v nogah pa kalcij, tako da sem dobro založena s tableti zdaj user posted image
Se je pa videl tudi spol tokrat in je potrjeno fantek user posted image tako da sem že začela s šopingom, da ne bo ves čas v roza ob dveh sestricah user posted image no saj sem že dogovorjena s prijateljico, da mi da ona nekaj cunj za fantka, jaz pa sem ji odnesla vse roza user posted image , ker ima ravno punčko.
Drugače večinoma imam vse še od prej, samo nekaj mlenkosti bom še dokupila, pa malo moramo prostorsko izmeriti, kam bomo dali našega dojenčka, pa previjalno, pa posteljico, omarico ipd user posted image

No lepo bodite pa se bom še kaj javila.

Daya

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
6.8.2010 14:45:40   
daya
Aja še to naslednji pregled imam 24.8.

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
6.8.2010 14:58:22   
emma83
Dan,

končno konec delovnega dne, zdaj pa uživancija čez vikend.

Info iz prve roke za urejanje papirjev na CSD, sem bila danes tam in spraševala: 30 dni pred nastopom porodniške moramo obvestiti delodajalca, da gremo na porodniško. Vse ostale papirje za porodniško nadomestilo, paket itd. pa lahko oddamo 1 dan pred nastopom porodniške, se pravi jaz načeloma najpozneje 10. oktobra, ker je pa to nedelja pa potem 8. oktobra.

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
6.8.2010 15:28:08   
ljubljana
3D UZ traja cca 20 minut. Jaz sem s seboj peljala moža in starejša dva otroka (11 in 6 let) pa jima je bilo porti koncu že kar dolgčas. Se mi zdi bolje, da tiste posnetke, ki jih prineseš domov na cd-ju, ki ga imaš s sabo (jaz sem dobila 6 posnetkov), pokažeš otrokom. Mlahjši je skoraj stol razmontiral, pa brcal v spodnji del stola... V glavnem zanimivo mu je bilo 5 min potem pa vse ostalo razen ekrana. Je pa tudi res, da je cel migec in da ne more biti dolgo pri miru.

Jaz sem imela na koncu tudi že bbovolj, če bi bilo pol krajše me nebi nič motilo.

Pri nas je spol komaj ujela, je skoz noge skupaj otroček tiščal in ji je šele proti koncu (se je bolj videlo na 2d kot na 3D) uspelo videti user posted image spol.

Ne-roza oblekice lepe  in ne popolnoma roza imajo v okaidi in v spletni trgovini nextEu. Tudi mene moti, da izgledajo vse punčke kot jagodni poding na dveh nogah. Bom kupila če se le da v drugih barvah. Roza rožicam in flekcom se pa težko izogneš.

Če pa želite, da bo otrok v unikatnih oblekicah:

Unikatne ročno izdelane stvari iz cele Evrope pa lahko kupite preko Dawanda, kjer amaterski in profesionalni umetniki izdelujejo oblačila, nakit, ......

Tista, ki pa ni povsem antitalent pa lahko kupi blago in kaj sešije (ena hrvaška spletna stran z modeli burda krojev, ki jih pri nas lahko kupite na Trubarjevi v Centromerkurju) tudi sama ali pa kaj naštrika z video spletnim vodnikom.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 6.8.2010 15:29:01 >

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
6.8.2010 15:44:38   
daya
Ljubljana hvala za info. Bom še razmislila, če bom punci sabo vzela.

Kako dolgi pa so tisti posnetki na CD ju ali samo par sekund, ali par minut?

Glede roza oblekic za punčke sem pa jaz ravno kontra vam user posted image mojidve sta obe čisto roza, to pa zato, ker je meni vse roza ful všeč, še dobro da imam dve punci, pa bo šele zdaj fant user posted image , ker meni pa npr, ravno v H&M imajo ful čudne stvari za fantke, oz. se mi zdi ful manj izbire kot za punčke, za punčke bi vse pokupila, za fantke mi pa ni veliko všeč. Bomo vsaj malo prišparali. Sem pa jaz posodila prijateljici vse roza, tako da mislim, da ga ne bomo veliko v roza oblačili, razen npr kombinezon imam roza, pa ga ne bom menjala ipd, no bomo videli, če mu bo pa ful všeč roza, bo pa še zame ceneje bo vse od sestric dobil, no razen krilc, mu pa res ne bom oblačila user posted image , razen če si jo bo sam, pri dveh sestricah to nebi bilo nič čudnega user posted image

Lepo bodite, meni pa tale ohladitev prav paše, drugače komaj živim, če je prevroče.

lp,

Daya

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
6.8.2010 18:32:18   
kapesanta
tist komplet I love daddy al kuga že piše - sam se pa sprašuje, katera brihta si je zmislila črn body (z belimi tankimi črtami) za v komplet - mislim sej je črna lepa, sam za dojenčke - bljak.

Meni je tudi pretemen za . Jaz sem kupila še I lov MUM, pa je v kompletu z belim bodijem in močno rdečimi srčki. Kot da je samo za pupo. Imajo pa enake zoklčke (v beli in sivi barvi), v barvi bodijev pa se dobijo tudi hlačke.

??? le kaj sem jaz gledala - nisem vidla ne zokenčkov ne hlač. No pa saj mogoče boljš da ne, ker bi mogla kupit - čeprav jaz tud prisegam na hlače s podplatki...

Mam eno prošnjo - ali mi lahko katera v H&M kupi ta komplet (rdeč) velikost 62 - so imeli samo 50 in mi ga poslati s plačilom po povzetju? Ne vem če bom uspela še kaj drugi teden do Ljubljane priti, pol grem pa spet na morje - septembra jih sigurno ne bo več za dobit.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
6.8.2010 18:38:28   
simonmojca
no pa smo nazaj user posted image  no ja malo prej že (sam sem še malo okrog bluzila pa Mc¨D...user posted image sem si privoščila user posted image ).
sem se pa načakala kot nora user posted image , je šele ob 10h začel, ker je bil na CR in je kasneje začel tako, da jupi za knjige user posted image .
user posted image  super user posted image  bije kot zmešan user posted image , voda in izvidi za toxo. super - vse ok, za cuker me ne bo dal (nič ne omenja user posted image ; tako, da bom edina ki se ga bom rešila user posted image ).

Naslednji Pregled 02.09.2010 (nažalost ne pri mojem, ker ima vse zasedeno, razen če čakam 5t ali pa celo 6t) user posted image

SREČANJE jaz sem takoj ZA, kjer koli (mi ni panike se peljat, lahko eno vmesno lokacijo najdemo)
dobro bi bilo narest seznam kdo je za, pol pa iz kje je (da najdemo lažje skupno lokacijo user posted image ) in potem še predlogi kdaj (da se nebomo z dopusti križal - jaz lahko skoz razen zadnji teden v avgustu, ker bom na hr. iz bohinja pa lahko pridem)

pa se zmenimo kje in kdaj user posted image , zdej pa šibam se beremo potlej

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
6.8.2010 19:24:07   
nadinne
Večer user posted image

Uf...sem zmatrana...sem spolirala vse omare v dnevni sobi...se šajnajo k šipa user posted image Me pa roke bolijo...uf kaj bo šele jutri user posted image

majabar...zakon fotke...sem jih šele zej utegnila pogledat...res je lepo tam. Pa lušten trebušček imaš...upam da bom jaz imela takšnega v 28 tednu user posted image

emma...meni so na CSD pri nas rekli da moram za porodniško oddati najkasneje 30 dni pred nastopom porodniške...pri meni je to okoli 20 septembra...ker sem prov vprašala če lahko takoj oktobra ko dobim še plačo pa so rekli da ne...tako da zgleda vsak CSD dela po svoje...kar me niti ne preseneča. Jaz bom šla v petek ko bom imela pregled in bom na bolniški tisti dan potem še osebno na CSD po papirje pa uredit očetovstvo...upam da ne bom dobila spet drugačnih informacij user posted image

Srečanje...jaz sem tudi za...tako da če bom lahko bom prišla kamor se boste zmenile...Jaz mislim da bi bila Lj še najboljša...je nekako na sredini...ali pa kje v bližini...samo ne kje bogu za hrbtom...nimam Garmina user posted image No če boste delale seznam od kod smo...jaz pridem z Gorenjske, bolj iz zgornje Gorenjske.

Aja a katera ve naslednje...a ti ginekolog lahko napiše bolniško? Mislim v smislu da ti prav da bolniški list, tako kot osebni zdravnik? Ke rme zanima zaradi petka, ko imam pregled zjutraj in ne bom mogla v službo...upam da mi ne bo treba še k osebni zdravnici po bolniški list! user posted image

No sedaj grem pa malo večerjat...nekaj sem lačna dons...že pred uro in pol sem jedla, pa mi kar nekaj kruli user posted image Grem po mleko in kosmiče...da ne bo pretežko za želodec.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
6.8.2010 19:54:03   
aleunam
??? le kaj sem jaz gledala - nisem vidla ne zokenčkov ne hlač. No pa saj mogoče boljš da ne, ker bi mogla kupit - čeprav jaz tud prisegam na hlače s podplatki...

Nogavičke zgledajo tako (enkrat slikala in poslala bodočemu očku) user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
6.8.2010 19:54:11   
ljubljana
srečanje jaz sem za Tivoli za Čolnarno. Sicer imajo obupno belo kavo imajo pa super sladice in sladoleduser posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
6.8.2010 19:56:13   
ljubljana
nadine pozanimaj se, če je sploh možno da zaradi pregleda dobiš bolniško, kot je meni znano moraš dat dopust ali pa ure.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
6.8.2010 20:35:37   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

emma...meni so na CSD pri nas rekli da moram za porodniško oddati najkasneje 30 dni pred nastopom porodniške...pri meni je to okoli 20 septembra...ker sem prov vprašala če lahko takoj oktobra ko dobim še plačo pa so rekli da ne...tako da zgleda vsak CSD dela po svoje...kar me niti ne preseneča. Jaz bom šla v petek ko bom imela pregled in bom na bolniški tisti dan potem še osebno na CSD po papirje pa uredit očetovstvo...upam da ne bom dobila spet drugačnih informacij user posted image

Točno zaradi tega, ker ima vsaka drugačne informacije, sem šla preverjati in sem soc. delavki rekla, da sem pač različne informacije dobila in mi je ona na to rekla, da je zakon ful čudno napisan, da je mišljeno, da se dejansko začne 2 meseca pred porodom urejati stvari in da najkasneje do odhoda na porodniško vse papirje oddaš. Je pa izgleda ful odvisno od tega na kako izkušeno in zagnano socialno delavko naletiš. Saj je ja logično, da papirje oddamo pred nastopom porodniške, ker prvo nadomestilo pa itak dobimo po enem mesecu porodniške, da dobimo odločbo pa tudi traja ene 15 dni. Ma pri nas itak vsak po svoje nekaj dela.

Aja to sem vas hotela vprašati: a katera ve kje se dobi tista ovčja koža za v voziček?

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Stara imena
Ylenia

So stara imena vedno bolj moderna?

da (44%)

ne (17%)

nic bolj kot ponavadi (23%)

nisem opazil/a (15%)

Število vseh glasov: 590

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!