lottyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam IZVIRNO SPOROČILO: lottyka Meni se je začela medenica premikat in me zato vse boli. mi je maserka včeraj potrdila da se mi je posebno še desna stran že premaknila, pravi da je vsaj 1 mesec prekmalu za to in naj omenim ko imam pregled . Boli pa tok, da bi se cele noči sam . Kako pa to občutiš, vidiš, ...? Kaj pa je lahko "narobe"? Mene boli sramna kost, v bistvu malo višje od tamale, pa ne vem, če je to to. Mene boli okoli bokov kot bi imela pretesen obroč okoli ki me stiska in pa trtica. Prav čutim kosti v boku, kot pri gripi, ko te bolijo kosti in to tako, da komaj vstanem in traja par korakov da se sploh lahko zravnam pokonci. Sramna kost mene ne boli. Ne morem sedet, ne paše mi ležat, ne paše stat,... Jaz imam sedaj tudi že več kot 3 tedne eno mišico v nogi čist omrtvičeno in zabuhlo (se prav čuti zatečenost), ker naj bi mi bebika pritiskala na živec (mnenje zdravnikov). Maserka ki se malo bolj spozna na to je rekla da me boli medenica in da mi bebika prav pritiska na limfni in venski sistem. Da se prav vidi in čuti po nogah in spodnji del hrbta, kako imam izobčene žile, ki se matrajo in pa zastoj limfe. Niso pa to krčne žile. Da se mi je pa medenica premaknila, pa ona čuti, jaz ne, ker ve kako sem imela prej, pomoje po tokih letih ko hodim k njej pozna vsako kost v mojem telesu . Poleg tega imam sedaj medenico postrani, kar prej nisem mela. Vsaki se medenica pred porodom razširi in premakne ampak ponavadi naj bi se kasneje, ne že 3 mesece prej . Sem pa tudi jaz čisti laik, če ne bi imela naslednji teden pregled, bi šla verjetno prej se pokazat. Tko bom pa počakala naslednji teden. Saj verjetno ni pač nič nevarnega, je pa skrajno neprijetno. Joj, spet jamram. Nič ni tako hudo,da ne bi preživeli, važno da je bebika zdrava, vse ostalo se bo pa če ne prej pa po porodu izboljšalo. november2010 super da ste se imeli lepo na morju. 3D imam pa jaz ravno 1 teden pred tabo, tako da se ne bove nič srečali. Če ima katera sedaj v sredo, pa naj javi. Jaz imam ob 13.30.
|