|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
5.8.2010 12:46:43   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela men ploščice niso všečuser posted image ne vem zakaj ne ampak mi ne potegnejo tak, da se jih izogibam na celi črti..... je res da če imaš talno so pozimi tople sam poleti je pa vseeno mrzlo po tleh in jst k sme rada skos bosa...... pa na živce mi grejo fuge
jaz sem se pa čist zagrela za ploščiceuser posted image .......bo po moje full hudouser posted image user posted image user posted image .......pri nas smo vsi skos v copatih ali vsaj v nogavicahuser posted image

ej čebellll....sploh ne rabiš zarad tega met copate....mi smo že cel poletje brez, no razen eva ma štumfke pa je res kulči.....pa za čistit je tud super :)
mava pa midva imitacijo lesa, tko da folk k je prvič pr nas vedno vpraša...ooo kaj mate pa to za en posebn parketuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.8.2010 13:13:10   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

pri nas se pri hiški spet malo premika-jutri pride štromar do konca narediti,drug teden bo vodovodar končal s talnim in radiatorji,v septembru pa pridejo zaliti tlakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

malo gruntam da bi povsod dala ploščice(razen spalnic),ker bo itak talnouser posted image

še vedno sprašujem če pozna katera kakšnega ki bi odkupil parket(tak ki so včasih polagal)-še zapakiranuser posted image user posted image user posted image

mojga zanima ..k je pač parketar..kakšen parket, kolk, po kolk...itd

ga bom magari slikala in zmerila koliko kvadratov ga je,ok?user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.8.2010 13:15:58   
sjmm
sitkani mladenič šlafajo

jz morm pa kr kuhavnco v roke..d njokce vkup fliknem

sm se zmenila, da pride mož od mami po službipo M in S, tak da imamo pol popoldne na off...kolkr bo to mogoče pri Majčiju

zdej mi pa tooook en kofe dišiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.8.2010 13:48:57   
TAMIKA3
dan user posted image
sjmm... samo zate

user posted image

pridem kasneje, ker smo dobili obisk user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.8.2010 14:25:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan user posted image
sjmm... samo zate

user posted image

pridem kasneje, ker smo dobili obisk user posted image

o,tamika...fuuuul hvala..kok je dobr tale tvoj kofetekuser posted image ...upam, da kmal spijemo skup kakegauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.8.2010 14:30:32   
sjmm
Majči še spi

S in M imata spakiran

juhca se že greje

njokci narejeni, še omakco skončam ...pa bo

je pa bil moj kr vesel, da sm tko organizirala prevozin bo lahk mal počival popoldne

no, jz sm zgleda tak zmaj k se še kr pokonc držim...hja, se ne bom preveč hvalila..k če mene položi...pol bo pa štala

sm pa vseen kr vesela k menda bo moj naslednji teden kak dan frej...pa bomo mal užival...upam, da že ozdravljeni

mama kolumbo pa te dni sam ata šimeta gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..je kr podabla na nsuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.8.2010 14:38:16   
Katjusa

Majči še spi

S in M imata spakiran

juhca se že greje

njokci narejeni, še omakco skončam ...pa bo

je pa bil moj kr vesel, da sm tko organizirala prevozin bo lahk mal počival popoldne

no, jz sm zgleda tak zmaj k se še kr pokonc držim...hja, se ne bom preveč hvalila..k če mene položi...pol bo pa štala

sm pa vseen kr vesela k menda bo moj naslednji teden kak dan frej...pa bomo mal užival...upam, da že ozdravljeni

mama kolumbo pa te dni sam ata šimeta gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..je kr podabla na nsuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.8.2010 20:58:11   
Ajvy
Čerrrrrrrrrrrr.....

Čebela.....super da hiška napreduje user posted image user posted image user posted image
In še bolj krasno da gre tvoj zraven na NSuser posted image user posted image user posted image

sjmm...da ti lahko povem, da je naša TIsa v tem tednu pojedla, par žličk zajtrka in pa po tri piškotke.....pač je to tko....nehaj no...še prehitro bo čas, da ga boš lepo poredila....pomiri se.....važno da vsaj malo je in pije.....bo že jedel ko mu bo pasal...Tarja ma 15 kil, njen sošolec pa 9.5..pa ravno tako lepo teka naokrog...pač je manj...po malo....tko je....user posted image user posted image user posted image
Upam, da se lepo spočijete naslednji teden...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.8.2010 20:58:38   
Ajvy
KAtjuša....kako je Benjamin?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.8.2010 21:22:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

hvala za vprašanje.... zjutraj je imel še vročino ampak nižjo in sem mu dala še eno svečko potem pa se vročina ni več ponovila... no tud apetit je boljši, da ne govorimo o živahnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.8.2010 21:25:42   
Ajvy

hvala za vprašanje.... zjutraj je imel še vročino ampak nižjo in sem mu dala še eno svečko potem pa se vročina ni več ponovila... no tud apetit je boljši, da ne govorimo o živahnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no..super ...to je pa lepo slišat....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.8.2010 21:44:46   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za benija

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.8.2010 21:46:08   
sjmm

Čerrrrrrrrrrrr.....

Čebela.....super da hiška napreduje user posted image user posted image user posted image
In še bolj krasno da gre tvoj zraven na NSuser posted image user posted image user posted image

sjmm...da ti lahko povem, da je naša TIsa v tem tednu pojedla, par žličk zajtrka in pa po tri piškotke.....pač je to tko....nehaj no...še prehitro bo čas, da ga boš lepo poredila....pomiri se.....važno da vsaj malo je in pije.....bo že jedel ko mu bo pasal...Tarja ma 15 kil, njen sošolec pa 9.5..pa ravno tako lepo teka naokrog...pač je manj...po malo....tko je....user posted image user posted image user posted image
Upam, da se lepo spočijete naslednji teden...

hvala..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za vse skupaj

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.8.2010 21:58:24   
sjmm
naše popoldne....Saška in Miha odšla na počitnice, Maj in oči sta šla po žemljice, potem sm očija in jana ošišala na 6 mm....sta k oče in sinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol smo vsi3 mal Majčija zabaval....no v bistvu njegovo tečnobico....skoz sam za mano leze...še na wc ne morm brez spremstvauser posted image

potem smo s skupnimi močmi mal cote zlagal...Jan se je okol 8h odpravu z lekadolom v ritki spat, ker ga je neki mrazilo...joj, se splohne nehauser posted image user posted image

zdej sm še kuhno spedenala,pa nama z user posted image smen metin čajček skuhala...ga bova zdele posrkala...upam, da s čim manj alarmi

ju3 pa upam, da bo mal bol u izi...bom kr eno našo vegi govejo župco prstavla...si jo tud Jan želi z nudelčki, pa še Majčku bo sigurn pasala

ajvy....upam, da tvoja bejba tud hitr dobi nazaj apetit...jz se itak čist preveč sekiram ....sam tvoja je pa res slabo jedla,mene bi kr pobral...se vidi, da sploh nism navajena, da bi bli mulčki bolani...naš je pojedel dons....mu skuto s sadjem, en deci zmiksanega sadja, dobre pol krožnika ješprenove juhce, ki jo je nekaj skočilo vn ob silnem kašljanju, en alete gresek z vanilijo, res pa je, da je spil 2 gosta frutka in ene 3 flaške čaja

čebel@.....lepo, da je tvoj tudi navdušen in bo šel s teboj...jz sm se vedno tkoooo lepo počutila, če je bil z menoj, nazadnje pa so bili celi vsi...neprecenljiv občutekuser posted image user posted image  

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.8.2010 6:07:59   
baki
jutrooo punce.user posted image user posted image danes bo pa slabo vreme.smo vceraj zbrisali iz vikenda,saj nimas kaj poceti gor če je dež.KOSILO-je ostalo še od včerajuser posted image user posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.8.2010 7:27:41   
baki
ka zdaj vidim da še vse spite.čakam da se mi cote operejo da jih obesim,katja je vceraj šla k bici spat tk da je sam nik zraven mene edvin pa je bil v nočni tk da zdej spi.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.8.2010 7:41:56   
Čebel@
jutro

sem se že davila na WCjuuser posted image .....Hani še pančka-sem ji luč prižgala,ampak se ne da motituser posted image

user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.8.2010 7:44:03   
simonakr
Jutro!
Baki kolk si ti že zgodna!
Naša miss še spančka, ni čudno če je ponoči rogovilila do 10 zvečer - brez vročine seveda! Hvala bogu je padla in je bila cel popoldne brez.

Evo eno ta hitro kavico user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam jest kofetkat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.8.2010 7:44:07   
petrušk_
jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
en slab nadomestek za uršo k uživa na morčiju...

sjmm...to je več kot dovolj pojedu majči....glede na to da je bolančkanuser posted image user posted image no worries

čebela...bravo za NS in tvojga zraven

katjuša....upajmo da je beni premagal bolezen

baki...škoda za vikend...no sj bo doma tud luštno aneuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.8.2010 7:46:40   
simonakr

jutro

sem se že davila na WCjuuser posted image .....Hani še pančka-sem ji luč prižgala,ampak se ne da motituser posted image

user posted image

No si me že prehitela z kavico! user posted image
Nej čimprej minejo slabosti! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.8.2010 7:48:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

No si me že prehitela z kavico! user posted image
Nej čimprej minejo slabosti! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.8.2010 7:58:17   
Ajvy
Jutro,,,,

BAki.....lepo uživajte doma.....

Petrušk.
...dobro jutro....

Simonakr..samo da je LArisi bolje....

ČEbela..
.o jej...kako se spomnim tega....prav revčka si....zdrži še malo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.8.2010 7:58:20   
Ajvy

ajvy....upam, da tvoja bejba tud hitr dobi nazaj apetit...jz se itak čist preveč sekiram ....sam tvoja je pa res slabo jedla,mene bi kr pobral...se vidi, da sploh nism navajena, da bi bli mulčki bolani...naš je pojedel dons....mu skuto s sadjem, en deci zmiksanega sadja, dobre pol krožnika ješprenove juhce, ki jo je nekaj skočilo vn ob silnem kašljanju, en alete gresek z vanilijo, res pa je, da je spil 2 gosta frutka in ene 3 flaške čaja

no..Tisa je včeraj pojedla krožnik gresa, 4 piškotke ......spila pa je dve flaši čaja....nič...če tko pogledaš....nimam kej...če pa reče ne....tko da gre tvojemu fenomenalno...
A inhalacije delata?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.8.2010 8:06:12   
sjmm
jutro!

mi2 sva spet mau zgodnejša....zgleda, da ga tista flaška am-ja ob 6h lepo zaziba še v dobri 2 uri spanja

jz sm mal s pogledom na x vstala...zdej po enem fajn kofetku je kr boljeuser posted image

u, čebel@...ti pa imaš kr pestra jutra.....upam, da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki....lep dan kljub slabi vremenski napovedi!!!

petrušk....hvala, sej vem,da nekaj le poje.....sam daleč od dni z apetitom...ki se uam da kmal vrne

evo še en kofi odnaju z Majčkom:

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.8.2010 8:11:48   
sjmm

no..Tisa je včeraj pojedla krožnik gresa, 4 piškotke ......spila pa je dve flaši čaja....nič...če tko pogledaš....nimam kej...če pa reče ne....tko da gre tvojemu fenomenalno...
A inhalacije delata?

hja, odvisn kok drgač poje, k naš ima kr konkreten jedilnikv zdravih dnehuser posted image

ja, inhalirava, pa sej zdej se že kr fajn odkašlja....sm pa včeri na Pediatrijik ena dr. Tanč odgovarja zasledila še nekaj primerov mokrega kašlja, ki kar traja in trajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ma,ne morm verjet d smo sred poletja...buuuuu

drgač pa ga skoz mažemz materino dušico, menda so sirupi farbanje oči...tak, da kr sam velik tekočine....zdej že velik pisker čiste zelenjavne juhce kuham, pa  bopo moje kr ene 2x dons na programu z nudelčki in kruhkomuser posted image user posted image

hitro ozdravite!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.