Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 12:46:43
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela men ploščice niso všeč ne vem zakaj ne ampak mi ne potegnejo tak, da se jih izogibam na celi črti..... je res da če imaš talno so pozimi tople sam poleti je pa vseeno mrzlo po tleh in jst k sme rada skos bosa...... pa na živce mi grejo fuge jaz sem se pa čist zagrela za ploščice .......bo po moje full hudo .......pri nas smo vsi skos v copatih ali vsaj v nogavicah ej čebellll....sploh ne rabiš zarad tega met copate....mi smo že cel poletje brez, no razen eva ma štumfke pa je res kulči.....pa za čistit je tud super :) mava pa midva imitacijo lesa, tko da folk k je prvič pr nas vedno vpraša...ooo kaj mate pa to za en posebn parket
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 13:13:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas se pri hiški spet malo premika-jutri pride štromar do konca narediti,drug teden bo vodovodar končal s talnim in radiatorji,v septembru pa pridejo zaliti tlake malo gruntam da bi povsod dala ploščice(razen spalnic),ker bo itak talno še vedno sprašujem če pozna katera kakšnega ki bi odkupil parket(tak ki so včasih polagal)-še zapakiran mojga zanima ..k je pač parketar..kakšen parket, kolk, po kolk...itd ga bom magari slikala in zmerila koliko kvadratov ga je,ok?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 13:15:58
|
|
|
|
sjmm
|
sitkani mladenič šlafajo jz morm pa kr kuhavnco v roke..d njokce vkup fliknem sm se zmenila, da pride mož od mami po službipo M in S, tak da imamo pol popoldne na off...kolkr bo to mogoče pri Majčiju zdej mi pa tooook en kofe diši
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 13:48:57
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan sjmm... samo zate pridem kasneje, ker smo dobili obisk
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 14:25:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan sjmm... samo zate pridem kasneje, ker smo dobili obisk o,tamika...fuuuul hvala..kok je dobr tale tvoj kofetek ...upam, da kmal spijemo skup kakega
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 14:30:32
|
|
|
|
sjmm
|
Majči še spi S in M imata spakiran juhca se že greje njokci narejeni, še omakco skončam ...pa bo je pa bil moj kr vesel, da sm tko organizirala prevozin bo lahk mal počival popoldne no, jz sm zgleda tak zmaj k se še kr pokonc držim...hja, se ne bom preveč hvalila..k če mene položi...pol bo pa štala sm pa vseen kr vesela k menda bo moj naslednji teden kak dan frej...pa bomo mal užival...upam, da že ozdravljeni mama kolumbo pa te dni sam ata šimeta gleda ..je kr podabla na ns
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 14:38:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Majči še spi S in M imata spakiran juhca se že greje njokci narejeni, še omakco skončam ...pa bo je pa bil moj kr vesel, da sm tko organizirala prevozin bo lahk mal počival popoldne no, jz sm zgleda tak zmaj k se še kr pokonc držim...hja, se ne bom preveč hvalila..k če mene položi...pol bo pa štala sm pa vseen kr vesela k menda bo moj naslednji teden kak dan frej...pa bomo mal užival...upam, da že ozdravljeni mama kolumbo pa te dni sam ata šimeta gleda ..je kr podabla na ns
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 20:58:11
|
|
|
|
Ajvy
|
Čerrrrrrrrrrrr..... Čebela.....super da hiška napreduje In še bolj krasno da gre tvoj zraven na NS sjmm...da ti lahko povem, da je naša TIsa v tem tednu pojedla, par žličk zajtrka in pa po tri piškotke.....pač je to tko....nehaj no...še prehitro bo čas, da ga boš lepo poredila....pomiri se.....važno da vsaj malo je in pije.....bo že jedel ko mu bo pasal...Tarja ma 15 kil, njen sošolec pa 9.5..pa ravno tako lepo teka naokrog...pač je manj...po malo....tko je.... Upam, da se lepo spočijete naslednji teden...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 20:58:38
|
|
|
|
Ajvy
|
KAtjuša....kako je Benjamin?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 21:22:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša....kako je Benjamin? hvala za vprašanje.... zjutraj je imel še vročino ampak nižjo in sem mu dala še eno svečko potem pa se vročina ni več ponovila... no tud apetit je boljši, da ne govorimo o živahnosti
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 21:25:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša....kako je Benjamin? hvala za vprašanje.... zjutraj je imel še vročino ampak nižjo in sem mu dala še eno svečko potem pa se vročina ni več ponovila... no tud apetit je boljši, da ne govorimo o živahnosti no..super ...to je pa lepo slišat....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 21:44:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša....kako je Benjamin? hvala za vprašanje.... zjutraj je imel še vročino ampak nižjo in sem mu dala še eno svečko potem pa se vročina ni več ponovila... no tud apetit je boljši, da ne govorimo o živahnosti za benija
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 21:46:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čerrrrrrrrrrrr..... Čebela.....super da hiška napreduje In še bolj krasno da gre tvoj zraven na NS sjmm...da ti lahko povem, da je naša TIsa v tem tednu pojedla, par žličk zajtrka in pa po tri piškotke.....pač je to tko....nehaj no...še prehitro bo čas, da ga boš lepo poredila....pomiri se.....važno da vsaj malo je in pije.....bo že jedel ko mu bo pasal...Tarja ma 15 kil, njen sošolec pa 9.5..pa ravno tako lepo teka naokrog...pač je manj...po malo....tko je.... Upam, da se lepo spočijete naslednji teden... hvala.. en kup ...za vse skupaj
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 21:58:24
|
|
|
|
sjmm
|
naše popoldne....Saška in Miha odšla na počitnice, Maj in oči sta šla po žemljice, potem sm očija in jana ošišala na 6 mm....sta k oče in sin pol smo vsi3 mal Majčija zabaval....no v bistvu njegovo tečnobico....skoz sam za mano leze...še na wc ne morm brez spremstva potem smo s skupnimi močmi mal cote zlagal...Jan se je okol 8h odpravu z lekadolom v ritki spat, ker ga je neki mrazilo...joj, se splohne neha zdej sm še kuhno spedenala,pa nama z smen metin čajček skuhala...ga bova zdele posrkala...upam, da s čim manj alarmi ju3 pa upam, da bo mal bol u izi...bom kr eno našo vegi govejo župco prstavla...si jo tud Jan želi z nudelčki, pa še Majčku bo sigurn pasala ajvy....upam, da tvoja bejba tud hitr dobi nazaj apetit...jz se itak čist preveč sekiram ....sam tvoja je pa res slabo jedla,mene bi kr pobral...se vidi, da sploh nism navajena, da bi bli mulčki bolani...naš je pojedel dons....mu skuto s sadjem, en deci zmiksanega sadja, dobre pol krožnika ješprenove juhce, ki jo je nekaj skočilo vn ob silnem kašljanju, en alete gresek z vanilijo, res pa je, da je spil 2 gosta frutka in ene 3 flaške čaja čebel@.....lepo, da je tvoj tudi navdušen in bo šel s teboj...jz sm se vedno tkoooo lepo počutila, če je bil z menoj, nazadnje pa so bili celi vsi...neprecenljiv občutek
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 6:07:59
|
|
|
|
baki
|
jutrooo punce. danes bo pa slabo vreme.smo vceraj zbrisali iz vikenda,saj nimas kaj poceti gor če je dež.KOSILO-je ostalo še od včeraj .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 7:27:41
|
|
|
|
baki
|
ka zdaj vidim da še vse spite.čakam da se mi cote operejo da jih obesim,katja je vceraj šla k bici spat tk da je sam nik zraven mene edvin pa je bil v nočni tk da zdej spi.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 7:41:56
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro sem se že davila na WCju .....Hani še pančka-sem ji luč prižgala,ampak se ne da motit
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 7:44:03
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Baki kolk si ti že zgodna! Naša miss še spančka, ni čudno če je ponoči rogovilila do 10 zvečer - brez vročine seveda! Hvala bogu je padla in je bila cel popoldne brez. Evo eno ta hitro kavico Zdej pa šibam jest kofetkat!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 7:44:07
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro en slab nadomestek za uršo k uživa na morčiju... sjmm...to je več kot dovolj pojedu majči....glede na to da je bolančkan no worries čebela...bravo za NS in tvojga zraven katjuša....upajmo da je beni premagal bolezen baki...škoda za vikend...no sj bo doma tud luštno ane
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 7:46:40
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro sem se že davila na WCju .....Hani še pančka-sem ji luč prižgala,ampak se ne da motit No si me že prehitela z kavico! Nej čimprej minejo slabosti!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 7:48:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr No si me že prehitela z kavico! Nej čimprej minejo slabosti! hvala
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 7:58:17
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro,,,, BAki.....lepo uživajte doma..... Petrušk....dobro jutro.... Simonakr..samo da je LArisi bolje.... ČEbela...o jej...kako se spomnim tega....prav revčka si....zdrži še malo...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 7:58:20
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajvy....upam, da tvoja bejba tud hitr dobi nazaj apetit...jz se itak čist preveč sekiram ....sam tvoja je pa res slabo jedla,mene bi kr pobral...se vidi, da sploh nism navajena, da bi bli mulčki bolani...naš je pojedel dons....mu skuto s sadjem, en deci zmiksanega sadja, dobre pol krožnika ješprenove juhce, ki jo je nekaj skočilo vn ob silnem kašljanju, en alete gresek z vanilijo, res pa je, da je spil 2 gosta frutka in ene 3 flaške čaja no..Tisa je včeraj pojedla krožnik gresa, 4 piškotke ......spila pa je dve flaši čaja....nič...če tko pogledaš....nimam kej...če pa reče ne....tko da gre tvojemu fenomenalno... A inhalacije delata?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 8:06:12
|
|
|
|
sjmm
|
jutro! mi2 sva spet mau zgodnejša....zgleda, da ga tista flaška am-ja ob 6h lepo zaziba še v dobri 2 uri spanja jz sm mal s pogledom na x vstala...zdej po enem fajn kofetku je kr bolje u, čebel@...ti pa imaš kr pestra jutra.....upam, da bo kmalu bolje baki....lep dan kljub slabi vremenski napovedi!!! petrušk....hvala, sej vem,da nekaj le poje.....sam daleč od dni z apetitom...ki se uam da kmal vrne evo še en kofi odnaju z Majčkom:
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 8:11:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajvy....upam, da tvoja bejba tud hitr dobi nazaj apetit...jz se itak čist preveč sekiram ....sam tvoja je pa res slabo jedla,mene bi kr pobral...se vidi, da sploh nism navajena, da bi bli mulčki bolani...naš je pojedel dons....mu skuto s sadjem, en deci zmiksanega sadja, dobre pol krožnika ješprenove juhce, ki jo je nekaj skočilo vn ob silnem kašljanju, en alete gresek z vanilijo, res pa je, da je spil 2 gosta frutka in ene 3 flaške čaja no..Tisa je včeraj pojedla krožnik gresa, 4 piškotke ......spila pa je dve flaši čaja....nič...če tko pogledaš....nimam kej...če pa reče ne....tko da gre tvojemu fenomenalno... A inhalacije delata? hja, odvisn kok drgač poje, k naš ima kr konkreten jedilnikv zdravih dneh ja, inhalirava, pa sej zdej se že kr fajn odkašlja....sm pa včeri na Pediatrijik ena dr. Tanč odgovarja zasledila še nekaj primerov mokrega kašlja, ki kar traja in traja ....ma,ne morm verjet d smo sred poletja...buuuuu drgač pa ga skoz mažemz materino dušico, menda so sirupi farbanje oči...tak, da kr sam velik tekočine....zdej že velik pisker čiste zelenjavne juhce kuham, pa bopo moje kr ene 2x dons na programu z nudelčki in kruhkom hitro ozdravite!!!!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.