katy83
|
pozdrav babike. Hvala vsem za pikapoke. Ja, to s Cerazzette tabletami tak vem, da je joj, ampak jaz teh tablet več nisem jedla kaki mesec pa pol, zato sem bla bolj v skrbeh. No, sem bila pri zdravniku, mi je dal ene druge tablete, pa sirup Legofer, ker se mi je zdaj po vsej verjetnosti kar dosti kri poslabšala, glede na to, da sem je dosti zgubila. Skratka sem malo pomirjena, ampak pe razkuri to naše zdravstvo, ko te noben ne pogleda prav, ampak te samo filajo s tabletami. Vsepovsod. Upam, da se vse porihta kmalu. Drugače pa mi tud fajn napredujemo z uvajanjem GH. Zdaj že en teden papcamo za kosilo riževo kašico+korenček, jutri bomo pa bučke traven, pa naslednji teden bomo s pirejem probali, za večerjo pa samo riževo kašico. In kaj mi je najlepše da to naš frajer papca na žličko. Z uvajanjem ne mislim komplicirat oz. nekaj hitet, ker smo itak pri 4 mesecih začeli, delala bom po občutku, najprej zelenjava na vse možne načine in kombinacije, pol tak gremo na morje in tam ne mislim nekaj komplicirat, no, ko pa pridemo z morja sredi septembra pa bomo sadje uvedli, pa počasi kakega meseka not. Nekak tak imam plan. Spimo še vedno tako, da se ponoči 1x zbudimo, popijemo čaj, se malo pogovorimo , pa zaspimo nazaj. Obračamo se iz hrbta na trebuh in iz trebuha na hrbet, na previjalni mizi se zaradi tega ne previjamo več, ker je Timotej pravi divjakec, mama pa štor in to ni ravno neka jaka kombinacija. Nekaj smo bili bolani zdaj, je tamali imel vročino, ampak samo 1 dan, pa je pediater najprej mislil da gre za 6.bolezen al pa za neki virus,ampak je minilo, tak da možno, da ga kaj zobki zafrkavajo. Tako, po dolgem času sem vam poročala malo, obljubim, da bom bolj pridna, ampak fora je, da tak čvekam pri Mariborčankah, da kaj druga sploh nimam časa pokomentirat. lepo mi bodite, uživajte
|