|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
2.8.2010 12:37:08   
nejanejc
dacy, lepo, da so mu hitro pomagali... user posted image user posted image user posted image

pikica, upam, da krci minejo... vem kako se pocutis, nas jih je pa na dan cepljenja mel po dolgem casu :(

agha, nase dete tudi noce vec lezat v vozicku... tako, da res nevem.... skoz ga zanima... sem ga kr malo nosila...
nam je dala sicer datum za se cepit, ce se odlocimo za rotavirus....v zacetku septembra... da je potem cas do 6. mesca za drugo cepljenje...

dojenje... pr nas kar ustrajamo... je pa tezko, ko se krega in ne zagrabi, ce je utrujen zvecr sploh ne... ne bi spal niti tri ure, ce ne bi dodatka dobil

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
2.8.2010 12:56:08   
Anonimen
Lep pozdrav!
Kot sem že včeraj omenila smo bili na Bledu ,je bilo super,sam noge me danes bolijo...
aprilski hrošč res vsaka čast za posvojitev,sta saj punčki omogočila normalno življenje...
pikica10 res upam ,da se vam krčeki čimprej umirijo ,ker sama ven ,da to ni luštno...lepo se imejte na morju,pa čestitke za 3 mini svečko..
dacy moja je tudi že imela inhalacijo noseka ,sam glasilk ni mela vnetih..so ti povedal od česa so glasilke vnete ..je verjetno prehlad...
dojenje mi se še tudi kar matramo inkrat z stiskanjem ,rnkrat pa vlečenje zize...
vozičkanje in otroci naša je do včeraj skozi bila obrjena v vozičku,da je v nas gledala ,včeraj sma jo kontra obrnila ,pa ji ni bilo kaj preveč všeč..ker ni nas videla...lp..

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
2.8.2010 13:03:07   
tintin
Ojla punce,

evo, midva sva ravno dobro iz sprehoda...sem se zaklepetala s kolegi v mestu, smo šli na kafe....
Nejanejc - no, danes nama ni bilo namenjeno, maybe some other day...user posted image

Mi smo bili ta vikend na Zbiljskem jezeru, ful luštno, sploh za malo večje otročke...
Agha-  upam, da bo Arne užival v športnem delu...no pri nas se je pri Vasji s športnim delom začela sitnoba na kubik, nikoli ni spal notri...user posted image
Glede GH...mogoče pred krompirjem in cvetačo (ki je bolj napenjalne narave) probaš bučko, kolerabo, špinačo, blitvo..bolj blage variante zelenjave, ker krompir se tudi bolj na koncu priporoča...je le škrobnat in težje prebavljiv...

aja glede dojenja...jaz čez dan dojim kar pogosto, v bistvu sploh ne gledam na uro, ker pozabim...in je, ko se mi zdi, da je siten...včasih je to ene 10 krat na dan po malo, no vsaj ponoči je ok.

sicer pa grem zdajle kuhat, dete pa v igralni center!

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
2.8.2010 13:04:26   
farina
pozdravljene, sicer sm majčica, samo imamo jutr prvo cepljenje,me pa zanima kam dojenčka cepijo in kako to izgleda?se ima tudi posvet z pediatrinjo ali kako?hvala

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
2.8.2010 13:05:23   
Anonimen
Pozdravček še od mene, se spet dojiva, pa vam malo pišem. Ponoči je pridno spal, zbudi se 1x na noč, da popapca, pa potem naprej. Mi pa zdaj čez dan skoraj vsako uro visi na joškiuser posted image

Eni muhi bom odtrgala glavo, kako mi ger na živce... Pa po malemu pleza - okrog ust, izgleda, da se lima na sladko mlekouser posted image user posted image user posted image

pikica: čestitke za mini svečko in user posted image za krčke!

hrošček: sem dobila kar kurjo kožo, ko sem prebrala, da sta posvojila! Bravo, bravo in še 1x bravouser posted image user posted image user posted image

dacy: user posted image user posted image Upam, da bo mali kmalu ok!

agha: ko bi vsaj moj tudi bil brez reakcije ob cepljenju, me je kar malo strahuser posted image Tudi jaz komaj čakam 4 mesece, pa še treh nimava.

vozičkanje: ga imam še vedno v košari, ampak imam strehico dol, da malo vidi ven. Zaenkrat je še zadovoljen.

Res bom pop... s to muho!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
2.8.2010 14:24:24   
tintin
Dacy, držim pesti za malega, da bo hitro ok. Vito je s prehladom bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
2.8.2010 14:25:34   
tintin
farina - cepijo v stegno, prej je pregled pri pediatru, tehtanje in merjenje...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
2.8.2010 14:29:00   
Anonimen
Še vedno nisem uspela likvidirat muheuser posted image user posted image user posted image

Punce, na vas se obračam z enim zame res ogromnim vprašanjem in majhno prošnjo:

že čez 2 meseca (user posted image user posted image user posted image ) se mi začne fax... kolikokrat na teden bom pohana in pečena v Mariboru še ne vem, v najslabšem primeru bom tam 5x na teden. Ker malega polno dojim mi je v interesu, da ga hranim s svojim mlekom vsaj do šestega meseca oz. do enega leta (kasneje z dodajanjem goste hrane). In zdaj sem v precepu, ker bi si rada začela črpat mleko in ga počasi dajat v zamrzovalno skrinjo. Doma imam TT ročno prsno črpalko, ki je res za en k..., ampak je bila takrat najcenejša, midva z možem pa nisva imela možnosti razsipavat z denarjem. Zdaj mi je žal, da si že takrat nisem kupila el. črpalke. No, in zdaj jih gledam in premlevam, tuhtam, pa ne vem kaj naj. A ima katera kakšne izkušnje z Medelo Swing? Kaj pa Aventova el. črpalka? Medela je svinjsko draga (nova 162€), pa niti ne vem, če je vredna svojega denarja. Bi kupila tudi rabljeno, ravno danes je dala ena punca oglas na Bolho za 110€, pa še vedno ne vem ali naj jo kupim ali ne. Prosim, če katera pozna katero, ki jo ima... boste vprašale kako so zadovoljne z njo? Prosim.

Na, me je že spravilo vse skupaj v slabo voljo...

Lepo bodite, grem kuhat kosilo.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
2.8.2010 14:52:30   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Še vedno nisem uspela likvidirat muheuser posted image user posted image user posted image

Punce, na vas se obračam z enim zame res ogromnim vprašanjem in majhno prošnjo:

že čez 2 meseca (user posted image user posted image user posted image ) se mi začne fax... kolikokrat na teden bom pohana in pečena v Mariboru še ne vem, v najslabšem primeru bom tam 5x na teden. Ker malega polno dojim mi je v interesu, da ga hranim s svojim mlekom vsaj do šestega meseca oz. do enega leta (kasneje z dodajanjem goste hrane). In zdaj sem v precepu, ker bi si rada začela črpat mleko in ga počasi dajat v zamrzovalno skrinjo. Doma imam TT ročno prsno črpalko, ki je res za en k..., ampak je bila takrat najcenejša, midva z možem pa nisva imela možnosti razsipavat z denarjem. Zdaj mi je žal, da si že takrat nisem kupila el. črpalke. No, in zdaj jih gledam in premlevam, tuhtam, pa ne vem kaj naj. A ima katera kakšne izkušnje z Medelo Swing? Kaj pa Aventova el. črpalka? Medela je svinjsko draga (nova 162€), pa niti ne vem, če je vredna svojega denarja. Bi kupila tudi rabljeno, ravno danes je dala ena punca oglas na Bolho za 110€, pa še vedno ne vem ali naj jo kupim ali ne. Prosim, če katera pozna katero, ki jo ima... boste vprašale kako so zadovoljne z njo? Prosim.

Na, me je že spravilo vse skupaj v slabo voljo...

Lepo bodite, grem kuhat kosilo.

Papa

Jaz sem uporabljala Aventovo ročno ampak sem bila kar zadovoljna - je pa res da treniraš mišice na rokah ko bodibilder user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
2.8.2010 15:51:35   
agha
Tako, kuhanje sredi postopka prekinjeno...vzrok: poškodba. Joj, res sem si na ribežnu uspela odnest pol blaznice na desnem palcu. Sploh se ne hecam. Tako mi teče kri, da sem že 3. gazo napolnila, obliži pa itak nimajo kaj delat, ker jih samo zalije. Pismo, kako mi je uspelo naredit tako rano, kot jo ima moj ati, ki je mizar?! user posted image user posted image Ne morem verjet!!!user posted image user posted image No, saj bo. Se bo že zacelila...počasi. Samo eno zalogo obližov si morem nabavit!

Aprilčica -  ta muha je pa od hudiča...user posted image user posted image user posted image Glede cepljenja je bilo pa tudi mene malo strah ampak je bilo na koncu vse veliko boljše kot sem pričakovala. Želim ti, da bi bilo pri tebi tudi tako!

Tintin -  hvala za nasvete glede uvajanja GH in zelenjave. Sem toliko že prebrala o tem, pa ima vsak svojo teorijo. Ampak bom upoštevala tvojo, ker vem, da si izkušena mama! Korenček, bučke, blitva, koleraba, špinača torej...super!!! user posted image user posted image

Nič, grem mojega počakat, da pride domov in dokonča kosilo.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
2.8.2010 16:24:11   
tintin
agha: joj za poškodbo, upam da se poceli...to je res ful zoprno...
Glede gh pa potem ko imaš uvedeno par razl zelenjavic potem delaš kombinacije, pa potem že kak rižek dodaš (samo ne kombinirat riž in korenje, ker ful zapira), pol pa sadje (ker je sladko in otroc hitro pogruntajo da je ful boljš kot kaka cvetača:)...

Aprilčica - ena naša novemberka 07 je imela medelo swing, baje je ful ful fajn. Ona je črpala do otrokovega 2,5 leta, ker je zelo hud alergik. Jaz bi na tvojem mestu vzela medelo, ker jo imajo tudi v laktariju v Por Ljubljana, že more bit fajn!

cav cav, sem se lih najedla testenin z brokolijem...njam njam

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
2.8.2010 22:29:39   
amelie
Čer!

Mali spi, jaz pa sem prišla malo pozdravit, potem pa pod tuš in spat ...
Včeraj smo imeli krizo z uspavanjem, ker je soseda prišla ob desetih zvečer težit za keš za čistilko, ki je bil v njenem nabiralniku, ker se nama je zdelo nekulturno, da bi v nedeljo zvečer ob devetih zvonila pri njej ... Pa pravijo, da smo mladi nevzgojeni. user posted image  V glavnem - mali je glih zaspal, ženska začne trkat, psa v luft, mali pa tud ... Pol se pa ni več mogel umirit. Nekaj časa se je igral, potem jokal, pa čebljal in spet jokal. Pomoje je bil v tisti fazi, ko se sam ni več mogel umirit. Sva se mogla kar oba potrudit, da sva ga uspavala.

GH - jaz sem nameravala začet s korenčkom, ker ko je imel pes popolnoma razžrto črevesje, je bila to edina zelenjava, ki jo je prenesel. Tako da sem imela vedno v mislih, da je korenček nežen do črevesja in bomo z njim začeli. Potem pa dalje. Je pa res, da v kombinaciji z rižem zapira - to psu pripravim, kadar ima težave. Pa ne se zgražat, da s psi primerjam - dokler otroku ne dajem briketov in kosti za jest, je vse okej user posted image  A sem že kdaj rekla, da komaj čakam GH?? Ker res komaj čakam! user posted image  

agha, upam, da te prst ne boli preveč ... Jaz se dostikrat poškodujem v kuhinji. Samo jaz sem itak štor user posted image  Glede dopusta - jaz obožujem in priporočam otok Murter. S kopnim je povezan z nekajmetrskim mostom user posted image , ogromno je sprehajalnih poti, glede nastanitev pa se tudi dosti najde. Midva sva našla lep apartma s kuhinjo in pogledom na morje, kjer dovolijo tudi pse, kar je zelo težko dobit, tako da se bo zagotovo našlo tudi kaj za vas, če bi želeli it na Murter. Plažic je pa dosti, seveda tudi s senco.
Upam, da se vam bo obnesel športni del! Jaz bi rada do konca meseca malega spravila v športni del, da nam ne bi blo treba košare na morje vozit ... Se kar trudi glavico držat zadnji teden, tako da nam mogoče uspe.

aprilčica, a tebe je tud muha nervirala? Jooooj, ne vem, če me lahko kaj tako ziritira kot muhe ... Ko se odloči, da se mi bo usedla na obraz, to počne tako dolgo, dokler ji ne uspe. Pa to brenčanje, pa kar zmrazi me, ko se zaleti v mene ... grrr user posted image  
Upam, da najdeš ustrezno črpalko. Jaz se z Aventovo matram, ampak pomoje zato, ker ne morem sprožit s črpanjem izcejalnega refleksa in vedno načrpam samo tisto prednje mleko, ki ga pa tud ni neskončno dosti. Druge jo pohvalijo. Ampak v tvojem primeru bi ti najbrž roka odpadla ...
Žiga se tud skoz doji. Nobenega reda ... Zato komaj čakam GH!!! user posted image  Mah, že vidim, da me bo mali zafrknil in ne bo želel jest ... user posted image  Čeprav ni glih ful navezan na joško oz. če ga je treba kaj potolažit, joška nima te moči user posted image

Pikica, čestitke za tretjo mini svečko! user posted image

dacy, ajej, bogi Aleksei in njegove glasilke user posted image  Super, da se nič ne da motit - mali je res pravi dobrovoljček user posted image

aprilski hrošček, hvala za informacijo o glavi/fizioterapiji. Res lepo, da sta hčerkici ponudila varen, topel dom in lepše življenje, čeprav verjamem, da vama ona nudi še več ... user posted image  

levinjica, a ste šli na kremšnite na Bledu? user posted image

tintin, mi smo z družino pogosto hodili na Zbilje, ko sva bila z bratom še mala. Sva bila res navdušena ... Zdaj nam je malo daleč, ampak bom malega sigurno kdaj peljala.

Mi smo se tudi včeraj malo potepali, sicer po bližnji okolici, ampak smo bili kar 4 ure na terenu. Na koncu so me že ful noge bolele, stanovanje je ostalo nepospravljeno, ampak sva se z mojim strinjala, da je bilo bolj koristno, da smo preživeli dan na zraku ... user posted image  

Mali je hitro zaspal, tako da pričakujem zgodnje bujenje in moram it čim prej spat.
Lahko noč!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.8.2010 22:31:16   
amelie
Madona sem se razpisala, šele zdaj vidim ... Tole je ziher moj osebni rekord user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
2.8.2010 22:48:32   
nejanejc
hej

nas decko se je danes napil flaske... sem ga mela pa tud dosti na prsih... cel dan, kot navadno... je mel pa cel zur preden je zaspal, ma je slo boljse kot vceraj, zgleda, da en dan je bolj na volji kot drugi... sam zgleda, kot da je njegova ura 22 za spat, pozno... vceraj sva ga dala prej, pa je jokal celo uro od vsega hudega

danes smo kupli deznicek-sencnik za vozicek in smo sprobali sportni del popoldan... je kar slo.... tamali je vmes tudi zaspal..

amelie... jst bi sosedo tud potopila v zlici vode.... mene morijo mulci okol bloka.. uh, upam, da se kdaj v hiso preselimo

agha, upam da je prst kokrtolko vreduuser posted image user posted image user posted image

tintin, ja super, da si mela malo drugacen dopoldne :) se se srecamo kdaj :)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
2.8.2010 22:52:29   
nejanejc
sem prehitro prtisnila potrdi, pa sem zakljucla, ne bo to moj rekord :) amelieuser posted image user posted image user posted image

malo grem slikce urejat, potem pa spat... lahko noc

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
2.8.2010 23:24:46   
Anonimen
Še enkrat se na kratko javljam...
Moji že vsi spijo ,jaz sem pa malo likala,eno pecivo sem še pekla ,dobimo jutri obiske,pa pod tušem sem že bila...
Malo komentarjev..
aprilčica 10 jaz imam od mam ročno črpalko.Res je ,da ti roka otrpne preden si stisneš mleko ,posebej če ga imaš veliko..To ti povem iz izkušenj..Adventove črpalke so uredu se mi zdi ,da so bolj mehke za stiskat kot od mam..to mislim ročno.Za električno  pa nimam izkušenj,jaz sem si v bolnišnici stiskal2x pa me je zelo bolelo..Rabljene pa jaz nebi kupovala...to je iz moje strani..
Z muhami imam jaz tudi probleme...
farina pri nam je tako ,najprej pregled ,če je vse uredu ,pa cepljenje .Prvo cepljenje je bilo v ritko...
agha smola pa taka ,upam ,da te ne boli preveč ,pa da se rana čimprej zaceli...
amelie zelenjava je najbolj primerna za začetek UG...Nismo bili na kremšnitah...je bila bolj žeja....
Drugače smo pa mi začeli malo z riževo kašico po žlički ,jo ima kar rada ...Zelenjava pride po morju...
Naša Ema se je danes prvič kopala v tušu.Sem jo lepo dala na kopalni ležalnik in je prav uživala .Ko sem tuš odprla pa polila se niti mal ni jokala ..sem bila zelo presenečena ,ker taveča hči ,ko je bila mala je zelo jokala ,če se je tuširala.
varuške oz. bebyfon uporabljate kaj..jaz ne vem ,kaj bi brez njega,pa smo v prtličnem stanovanju...user posted image user posted image user posted image user posted image
To je to grem še malo na Fb pogledati potem pa spat...sem pa kar  napisala ,pa ni malo...lahko noč...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
3.8.2010 1:41:55   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica
dacy moja je tudi že imela inhalacijo noseka ,sam glasilk ni mela vnetih..so ti povedal od česa so glasilke vnete ..je verjetno prehlad...

levinjica ni prehlad ... V bistvu ima glasilke vnete verjetno od tega ker ko joka postane cist moker ... prav spoti se ... in pol ko je tak pregret med jokom vdihoval tisti svezi zrak, ko je bil zdaj te dni ko je dezevalo, so se od tega glasilke vnele ... To baje pri dojenckih ni tako redek pojav ... zarad joka se to marsikateremu zgodi, samo da vcasih mamice sploh ne opazijo, ker mogoce nekateri pac niso tak hudo hripavi in piskavi, boli jih pa itak nic ne HB...

tintin meni je patronazna tu v MB rekla da komot lahko ze zdaj krompircka papamo, da naj mu z AM nardim pire , cvetacko pa smo tud ze probali pa nismo imeli nobenih problemov z napenjanjem , zdaj smo imeli 3 dni korencek na sporedu, jutri pa bo verjetno spinacka al pa bucke user posted image ...aja pa brokoli smo tud ze probali user posted image

farina nas je bil cepljen v nogico (stegno), zdravnica ti pa vsekakor mora razlozit kaki so lahko stranski ucinki cepiva in kako preprecit oteklino ce se pojavi user posted image

aprilcica moja soseda v bolnici je imela od aventa el. crpalko in je res super ... ona je bila ful zadovvoljna z njo ... imas moznost sestavit za rocno crpaanje ali pa za elektricno in ona je prvo rocno probala ker ni znala sestavit, potem pa je le nekak uspela in je slo to dosti lazje ... kolko sem se pogovarjala z njo in tud sama videla je res dobra stvar, glede na njen odziv bi ti jo priporocala user posted image Nastimas jo na crpannje in lahko zraven lepo knjigo beres ali otroka pocartas ali kaj druga user posted image

amelie res se nic ne pusti on motit ... v bistvu ni nobene razlike pri njegovem obnasanju le da je glasek bogi user posted image Zdaj ga pac moj mali cricek klicem user posted image al pa piskac, al pa cvilko, al pa ... hja no dosti imam vzdevkov vglavnem zdaj za njega user posted image
No pa se to ... jutri smo zmenjene katy, wannabemommy in jaz v vecerkotu na kavi ob 16:00 ... PRIDI !!!

Zdaj pa picim spat , ker itak sem spet zadnja tu gor ... jaz pac ne znam drugace prit kot sredi noci user posted image

Lahko noc

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.8.2010 7:16:11   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

amelie res se nic ne pusti on motit ... v bistvu ni nobene razlike pri njegovem obnasanju le da je glasek bogi user posted image Zdaj ga pac moj mali cricek klicem user posted image al pa piskac, al pa cvilko, al pa ... hja no dosti imam vzdevkov vglavnem zdaj za njega user posted image
No pa se to ... jutri smo zmenjene katy, wannabemommy in jaz v vecerkotu na kavi ob 16:00 ... PRIDI !!!

Zdaj pa picim spat , ker itak sem spet zadnja tu gor ... jaz pac ne znam drugace prit kot sredi noci user posted image

Lahko noc

Pa saj ne morem verjet - pa kaj sem jaz komu naredila!!!!! Jooooooj jaz bi tak rada prišla se družit pa sem spet odrezana od sveta!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pred 3 tedni sva imela na popravilu Piccasota zdaj pa je na Peugeotu šel kiler. Kot da dnar s.......!!!! Ko ima user posted image mladičke..... Moj pa valda rabi avto za v službo (Mb, ali teren tako kot danes) in pol sva midve obsojene na 3 kolesa vozička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A če bi zdaj štartale mislite da bi do 16.00 prispeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.8.2010 7:19:02   
amelie
Jutro!
Dacy, jaz bom okoli 17h v mestu, če boste še tam, vas pridem pozdravit! user posted image

Mali se je zdaj zbudil, jaz pa sem že sprehodila pse, pripravila zajtrk, stisnila pomaranče in naredila redni 'obhod' po internetu. user posted image  Zdaj se grem pa malo cartat - pa ne z mojim, ker je ravno šel skozi vrata user posted image  

Pridem še kaj ... user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.8.2010 7:21:23   
amelie
Ojoj, Dacy, JUTRI pomeni DANES, ne? user posted image  user posted image  
To pa ne vem, če mi bo uspelo, ker morava it še avto registrirat popoldne ... Javim!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.8.2010 9:49:59   
legenda_m
čau

aprilčica10- tud jst sm mela aventovo el. sm bla zadovoljna z njo dokler sm jo rabla. lahk ti jo prodam če čš. za medelo sm pa slišala da je tud fajn. pa upam, da muhe ni več med žvimi. tud men grejo strašno na živce.

amelie tole z briketi si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image  sam mam filing da si bo fant k bo zadost star kar sam postregel če bo mel na dosegu roke. tud jst razmišljam kam bi dala hrano za ptiča. po en stran so pa to same vlaknine pri pasjih briketih pa meso ane no vidš pa bosta najina otroka primerno prehranjena....

mi pikico še čakamo sam mamo šele avgusta takrat bo star že skor 4 mesce. nč ne vem več kaj nj še napišem. lepo se mejte...

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.8.2010 10:47:39   
Anonimen
Hey punce.

Hahhahahahhahahahhahha, muhe ni večuser posted image user posted image

Hvala vsem za odgovore! Sem se odločila, da bom 100% kupila električno, ne vem pa še katero, pa cene so res user posted image user posted image user posted image  

legenda: zakaj si pa ti črpala? Za koliko bi jo pa prodala. Ma sej ne vem, a bi rabljeno vzela, al kaj naj... Se mi zdajle ne da o tem tuhtat...

Mali ni kakal že 2 dni, je tečen ko driska...

Mož naj bi bil zdaj 2 dni doma, pa gre zvečer nekaj na šiht. Ga spet ne bo do kakih polnoči... Brezveze.

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1597
3.8.2010 12:46:10   
tropical
- gosto hrano priporočajo uvajati ne pred 17. tednom in ne po 26. tednu starosti
- dojenje oz. mleko za dojenčke se nadaljuje ob uvajanju dopolnilne hrane
- nova hranila se uvajajo v presledkih enega tedna
- začnemo s kašami iz zelenjave, nato krompirja in mesa, sledijo mlečno-žitne in sadno-žitne kaše
- zelenjava primerna za začetek: korenje, krompir, cvetača, koleraba, bučke
- sadne kaše (jabolko, hruška, banana) uvajamo šele, ko je dojenček spoznal in osvojil okus zelenjeve
- kruh: od 10. meseca dalje
- kravje mleko: kot glavni napitek šele po 1. letu starosti
- gluten: ne pred 4. mesecem in ne po 7. mesecu starosti
- jajca: rumenjak po 6. mesecu, beljak po 1. letu starosti
- sladkor, sol: po 1. letu
- med: po 1. letu starosti
- ribe: lahko po 6. mesecu starosti
- morski sadeži: po 1. letu starosti
- pravočasno, do 10.m eseca starosti in postopno dodajati med pasirane kašice najprej drobne  koščke hrane za učenje žvečenja

Nekaj sem prilepila glede prehranjevanja

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.8.2010 12:48:13   
mamika25
Hej!!

Kako ste? Ste se razpisale, pridne. Imam polno za čitat. Za pisanje pa toliko premalo časa user posted image . Imamo kar pestro doma, sama sem z obema večino dneva, vsaj dokler moj ne pride iz službe, kar pa je ponavadi okoli 5h. Potem še mal ven ko se shladi in dan je okoli. Sicer sta mala dva pridna in nimam nekih večjih težav, tamala se precej sama igra, Maj pa spi še vedno večino dneva user posted image . Drugače spi tudi ponoči, samo še 2krat je vmes. Me precej utruja to njegovo hranjenje, čeprav morem povedat, da mu je zdaj parkrat uspelo pojest 130ml mleka, pa je bil pol mir 3 ure. Samo to se zgodi tako redko user posted image , . Ga pa še hranim večinoma kar v spanju, ker drugače sploh neče. Kar liže tist cucelj, tudi če je od prejšnjega hranjenja minilo 4 ure ali še več. Samo v ustih drži, liže in cmoka, pije pa sploh ne. Edino preden zaspi, ali preden se zbudi, takrat je najlažje in takrat popije. Cela znanost njega nahranit. Upam pa, da vsaj normalno napreduje, pregled in 1.cepljenje imamo šele drug teden in sicer pri 4. mesecih.
S tamalo (taveliko) pa pregled v ponedeljek, upam, upam, da bo v redu in da ji bojo odmerek zdravila razpolovili, ker tile stranski učinki so res grozni. V 1 mesecu se je zredila 1,5kg. Prej pa ni šla teža nikamor in je bila od rojstva taka suhica. Pa tudi vsa je napihnjena, pa upam, da se tudi to uredi.

Toliko od mene.... Mejte se (kakor se hočte user posted image )...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.8.2010 13:00:34   
mamika25
Aja... že aprilčica je napisala... noro da so že aprličice 2011!!!

In pa glede GH a tako hitro boste začele? Meni je rekla patronažna, da ne prej kot pri 6 mesecih. Sicer vsak sam ve in tudi jaz bom prej, samo ne prej kot pri 5 mesecih. Začela pa bom z jabolčkom, korenčkom... na koncu pa pride banana:)

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.