didi5
|
IZVIRNO SPOROČILO: agha Da izkoristim mojih 5 minut. Trenutno pri nas kaže na hudo neurje, oblaki se kopičijo in veter nori. Mogoče pa iz vsega skupaj ne bo nič. Moj prst se celi, HB ne boli več tako zelo ampak škoda, ker nikoli več ne bo tak kot je bil. Ni pogojev, da se tako lepo zaceli nazaj. Bom tudi s tem preživela. Res sem nerodna včasih! Moj kar ni mogel verjeti kaj si človek lahko naredi na ribežnu! Pri nas smo pa danes imeli hudo uro, pol ure tuljenja s hlipanjem, jokom, čisto rdečimi očkami... Mali je bil tako utrujen, da se ni in ni mogle potolažit, jaz pa tudi nisem več vedela kaj naj naredim. Poskušala sem biti mirna, ker to vem, da moram bit. Zaleglo ni pa nič, ne petje, nošenje, zibanje, kapljice,...nič. Na koncu sem ga posadila na previjalno mizo, kjer ima svoj vrtiljak in mu pokazala rožo (to ima najraje in se ji vedno tudi smeje) ter mu ačela govoriti kako ga ima rada..., kar ga je HB pomirilo. Joj, nisem mislila, da imajo lahko tako mali otročki tako hude izpade. Saj jih je že imel ampak tale je bil pa res grozen. Huh, vedno bolj ugotavljam, da imava zelo zahtevnega in občutljivega otroka, kar nama tudi vedno govorijo najini starši. Ne vem, mogoče je pa samo obdobje. Zna biti tak cuker, se smejati in čebljat, zna biti pa pravi mali razbojnik. Vidim, da je uvajanje GH spet ena cela znanost, kjer si takšni in drugačni strokovnjaki spet niso enotni. Prav, bom uvajala po svoje, kot se bo meni zdelo oz. trenutno bom upoštevala nasvet tintin, ker se mi zdi tudi najbolj logičen. mamika - upam, da bo s tvojo hčerkico vse OK in da ji bodo razpolovili količino zdravil. amelie - hvala za nasvet glede Murteja, to mi je že nekaj ljudi priporočalo. Mogoče se bomo pa res odločili it tja. Sama res sploh ne poznam nič Hrvaške, ker sva vedno hodila na dopuste v tujino (no, ne na Hrvaško). Športni del vozička pa danes žal nisem sprobala, ker nama je včeraj zmanjkalo časa, da bi ga namestila. Zato sem ga danes spet peljala ven v košari in mu ni bilo čisto nič všeč dokler nisem spustila strehe in je lahko opazoval okolico. Ampak upam, da je bilo to res zadnjič! Imejte se krasno,grem likat dokler se ne vklopi alarm! Ne samo da sva long lost sisters - še najini dojenčki so si podobni (no razen od pasu dolj - vsaj to ma naša po meni ker je sicer celi ati - kje je tu pravica, 9 mesecev se počutiš kot slon, rojevaš kot kobila, fašeš lulo na fršlus pol je pa celi foter ). No - kot da opisuješ našo malo vuvuzevatorko. Naša včeraj ni hotela spat popoldan tisti vsaj dve uri skupaj in zvečer tuuuuuljeeeenje v nedogled. Taka ipika, da znoriš. Jaz tudi poizkušam bit mirna ampak srce mi pa tako zraven razbija, da se verjetno še tega zraven ustraši. Tudi jaz sem probala vse mogoče, pol sem jo pa dala v kinderpet in je v roku 1 minute zaspala. Mogoče pa celo včasih preveč zavzeto skušam pomirit njeno paniko. Danes je pa spala že 4* po 20 min - pa kaj ko se v teh 20-ih minutah komaj dobro obrnem in spet zahteva vso mojo pozornost. Če me ni na obzrju - je panika - samo da zraven nje sedim ona se pa sicer igra z vrtiljakom - pa je ales gut. No tako kot zdaj - ko budilka - točn 20 min. Se pišemo. Kaj si ti nevihto k nam pihala agha????