Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 30.7.2010 19:54:16
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 BarbiG a tole v jani ste vi, a ne? Ja pa res, iiiiii gapiii - a vi ste že z morčka? Vreme najbrž niste imeli najbolj fino... sonček - uživajte na dopustu!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 1.8.2010 19:14:45
|
|
|
|
Bumo
|
En pozdravček vsem!! Mamo se fajn, morje je za nami, 1. svečko smo tudi že pihnili. Hrana še skoz dela tu in tam kake težave z napenjanjem al pa je mala sploh ne prenese - pa berem ,da pri 1 letu kao otrok lahko je že vse . Mejte se fajn..... do naslednjič pa še ena fotka od danes:
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 1.8.2010 22:12:20
|
|
|
|
Reby
|
bumo - lušni ste vsi, a ste bli v Logarski? Kje pa se vse skrivate? A se vse potepate? Goldy - nočna ptica?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 2.8.2010 12:56:05
|
|
|
|
Serendipity
|
bumo - čudovita fotkica! Super modeli & fantastično ozadje! E, lube moje - avgust je tu. Še eno leto nazaj sem odštevala dneve do prihoda naše male miss, zdaj pa bo že kmalu njen prvi rd.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 2.8.2010 15:20:49
|
|
|
|
gapii27
|
ojla evo nas doma... reby smo meli dva dni dežek, drugače je blo pa lepo... sma zdej dala tamala spat...midva pa en radler, pa danes še lahk en cigaret, ko se šteje za dopust jutr pa nič več mam kr srečo da lahk takole prižgem pa kr pol neham... mi na morju vedno paše cigaret, drugače pa ne lepo se mejte ja kje pa sta bibon in goldy? a ste šibnile na dopust? skupaj?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 2.8.2010 15:29:27
|
|
|
|
Reby
|
gapii - super, da ste imeli lepo vreme. Kako spanje? goldy - ku ku. Presenečenje uspelo? Se* - a ne, kako gre čas
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 2.8.2010 17:23:45
|
|
|
|
gapii27
|
ja spanje je blo tudi vredu.. čez dan sta lepo spala, ponoči pa sta se zbujala-eno noč en drugo drug, sta bedela kake pol ure in zaspala, tak da je spanje blo vredu... sta pa zdej doma spala sam pol urce...bomo vidli kaka bo noč rabita malo da se klimatizirata nazaj
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 2.8.2010 17:30:15
|
|
|
|
BarbiG
|
Samo da vas na hitrco malo pozdravim, ker pričakujem vsak čas alarm, ker ena je že poštimana, zdej bo pa še druga kmal auf.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 2.8.2010 20:57:52
|
|
|
|
Goldy
|
Heloo, še od mene en pozdravček na hitrico!! reby - jap, presenečenje uspelo, mojga skoraj kap, ko so mu začel pet v temi.... gapii - jaz sem delovno.... tak da nisem na dopustu, za bibona pa ne vem kje se skriva... Super za super dopust! bumo - krasna slikca! seren* - leto je hitro naokoli, kaj ne?? barbi - cmok lepotičkama.... Pozdravček še ostalim!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 3.8.2010 11:26:46
|
|
|
|
BarbiG
|
Smo padle na drugo stran. Pozdravček vsem mamicam in . Mi smo an mejhn .
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 3.8.2010 15:31:20
|
|
|
|
gapii27
|
kje pa ste vse?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 3.8.2010 16:11:34
|
|
|
|
sonček33
|
Gapi, jaz sem tukaj. Res je mirno tukaj ...dopusti so ... Kako ste? Luštna slikca, bumo ...super ste. Midva sva ravno notri šprišla. Je dež začel padat, evo zdej, ko sem se pa za rač. usedla, pa sonce sije zunaj ..grrr. Kaj kuhate/ste kuhale? Mi smo se imeli super na vikend dopustu...L. je užival. Njemu se čist meša, ko vidi vodo in dejansko ni doumel, ko je videl morje...čist nor je bil in se drl odika, odika ..faca mala. tza vikend pa spet nekam pičimo ...a priporoča katera kakšen fajn kamp, amapk da je blizu, ker se nam daleč ne da vozit... Gremo šotorit.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 3.8.2010 16:13:35 >
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 3.8.2010 21:52:42
|
|
|
|
lučka 25
|
Evo, danes asmo na hitro kako smo se imlei.... Vreme večino časa...bljak, no vsaj lilo je samo eno noč, drugače ni bilo panike, par kapljic, smo imeli srečo,.....jaz sem imela 3 dni drisko in strogo dieto (no vsaj shujšala sem mal), in poleg driske še menstro , ravno ko sem imela drisko mojega skoraj 2 dni ni bilo, ker je šel domov na pogreb od strica,....seveda je eno noč tudi Neža bruhala,...ko je moj prišel nazaj na morje dobiva SMS, da se je ponesrečil in kasneje umrl najin prijatelj (mlajši potapljač, tisti o katerem se zdaj na veliko piše, ko so imeli testiranja v Trstu),...mala imela drisko,...ne kaka lepo že 10 dni....mene predvčerajšnjem zagrabilo v križu in sem na pol invalid,....a je dost črn scenarij???? Zame je grozljiv. Takega dopusta NOČEM VEČ. Edina dobra stvar je ta, da je Neža UŽIVALA v morju, da je bil jok za ven. Evo, kaj več pa v naslednjih dneh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 3.8.2010 22:03:09
|
|
|
|
sonček33
|
Lučka, ojej... toel pa res ni bil pravi dopust. Objem zate. Pa sožalje ob izgubi prijatelja.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 3.8.2010 22:20:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Lučka, ojej... toel pa res ni bil pravi dopust. Objem zate. Pa sožalje ob izgubi prijatelja. sonček je spet fajn izbrala besede. *objemček* lučka & naj bo to konec črnega scenarija za vse nadaljen dopuste. Ga je bilo več kot preveč! Ja, kaj bo zdaj babnice? A dopustujete, se cartate, lenarite ali pa ste geslo od RR izgubile? Barbi - upam, da boste tokrat lepše spali sonček - danes našla slikice, kako L lupčka Z Ti jih pošljem, kar takoj!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.8.2010 22:21:32 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 3.8.2010 22:28:02
|
|
|
|
sonček33
|
se* -jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pošlji!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 4.8.2010 9:10:16
|
|
|
|
gapii27
|
jutro ažbe spi lepo že 4 dni celo noč, Jakob se pa zbudi enkrat in noče zaspati nazaj no razn pr meni v pojstli ... danes pa ga res ne bom vzela k sebi se začne pol pogovarjat, pa mi ga ni za pustit, ker bi še potem zbudil Ažbeta no kava je mim, zdej mal posrfamo in potem spravimo tamale spat cmokec
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 4.8.2010 12:41:48
|
|
|
|
Serendipity
|
gapiii - Priden Ažbe! Zdaj ga naj pa še Jakob posnema, pa bo mami naspana! Ajde, da en kafe skuham danes ...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 4.8.2010 23:01:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ajde, da en kafe skuham danes ... No, saj pa ni bila tak slaba kafica, da ne bi vsaj ene iz brloga zvabila ps: mogoč bo boljše, da ne kuham več kofetka
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 7:49:55
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ajde, da en kafe skuham danes ... No, saj pa ni bila tak slaba kafica, da ne bi vsaj ene iz brloga zvabila ps: mogoč bo boljše, da ne kuham več kofetka Draga moja, kofetek je VRHUNSKI! Nič odnehat z mešanjem, ti bo šla še zelena barva v franže
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 7:52:53
|
|
|
|
biba007
|
Pupike, kam bi človek lahko skočil na mini-brejk? Takole, za menjavo okolja... da zvečer šibne na večerjo, pa nekje prespi, zjutraj po zajtrku pa nazaj....
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 8:20:32
|
|
|
|
ledenka
|
kuku smo včeraj prišli mal domov, danes pa nazaj IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Pupike, kam bi človek lahko skočil na mini-brejk? Takole, za menjavo okolja... da zvečer šibne na večerjo, pa nekje prespi, zjutraj po zajtrku pa nazaj.... hm, z LBjčkom ali brez? mi smo lani prakticirali Portorož sicer pa kaka Nebesa, Hiša Franko... ali pa morda kaj v Prekmurju, zdaj nam je vse blizu lučka podpis pod sončka... se, vi pa že skor leto
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 8:23:46
|
|
|
|
sonček33
|
Seren..kavica je super, jaz jo šele danes spijem :) pa hvala za fotke ma smo lepi :)
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 8:59:12
|
|
|
|
gapii27
|
ojla, jutričko eno vprašanje.... do sedaj smo imeli Milumil 1 no zdej pa, ko smo že tolk veliki smo se odločili za Hipp nadaljevalno mleko... sem brala zaj na škatli, da je brez glutena... a to so vsi Hippovi al sem jes kr prvega vzela, ki sem ga vidla sam niso imeli druge dvojkice... a milumil je mel gluten...nimam več nobene škatle, da bi pogledla ja pa naš Jakob ima vročino prejšnji mesec Ažbe, zdej pa Jakob
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 12:12:20
|
|
|
|
sonček33
|
Jakob - pikapoke Lučka, kako ste? A je mojsonček na dopustu? Rebyy, kako t? Ledenka, čakej - a niste vi na morju?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?