lučka 25
|
Reby, vse najboljše barbi, dobrodošla še tu. No 4x mami, počasi se boste navadili na nov ritem,...na vse. Imate pa ve tri srečo, da vas razvajajo trije fejst fantje. sonček, naša se tudi pelje v avto kakor kdaj. Na daljše turw zaspi, drugače pa kakor kdaj. Mava srečo, da imava v avtu že zadnje sedeže bolj dvignjene, pa še stolček je visoko, tako da fino lahko ven gleda. Itak pa ve, da je "sama sebi prepuščena", še najraje se pa igra zadaj s prazno plastenko (za enkrat ta sistem še uspeva). Zadaj pri njej pa ne sedimo že od 3,5 mesca. Goldy, uživajte na Gorenjskem. Škoda ker se ravno zgrešimo. bibončkova mami, nas od danes do 3.8. ni, tako da potem lahko priletiva kamor želite. Če pa ne bo šlo drrugače, se pa ve kar dobite, ne bo zamere. Gled spanja pa,....ja se je meni tudi zdelo. ajsi, uživajte na morju. Greste pa na tak konec, da imate lahko kar nekaj enodnevnih izletov (Umag, Novi Grad, Portorož,....), vsaj mi tako naredimo ko smo v teh koncih. semper*, a maš sedaj že vse spakirano? Jaz vem, da sem za Nežo vzela preveč stvari,...samo kaj ko hočem da ima tam še kakšno modno revijo Se*, slikice na FB so pa lepe, ste uživali na dopustu. mojsonček, a boste šli kam na dopust, a bodo bolj enodnevni izleti? Mala je gotovo vsa leteča, veliki pa najstniško primerno na izi. hermy, če boste dihali kaj vmes sem z mislimi pri tebi, samo kar mal še počakaj. Fargi se še ni navadila, da je sedasj mamica , da lahko še tu kaj napiše. Poljubček cukru malemu, tebi pa en objemček. Ma sej vem, sem vas še polhno pozabila omenit, ampak ne znese. No, midva sva včeraj vse spakirala, samo še avto zmečeva. Neža je že od večraj pri mojih starših, da se še mal pockljajo predno gremo na morje. Nič, dobro se imejte, glede vročine ne boste mogle jamrat, zeblo upam da vas ne bo,.....ma UŽIVAJTE, jaz pa upam, da bomo tudi.
|