lučka 25
|
gapi, ja ta krema od Sanele baje dela čudeže. Samo pri njenem otroku gre res za zelo močno obliko AD. Boš videla kako bo pri vas, škodit ne more. Reby, ja se ta teden vidimo. Se*, no pri nas je pa sonček, oblaki,...ni da ni. No dežka pa res ni. Goldy, super za praznovanje. Samo da je uspelo. Zdaj pa gotovo samo še počitek potrebujete. No, pri nas je pa končno še druga štirka zgoraj ven pokukala, sem kar jaz včeraj zvečer sforsirala, ko sem jo s Calgelom mazala in malo bolj pritisnia. Ker je bila že 2 dni zeloooo sitna, za uidt. No in posledično smo po po dolgem času spali 11 ur v kosu, brez bu in mu. Popoldan pa greva h P, zaradi njenega blata, ker že dobra 2 tedna ni vse tako kot bi moralo bit. Tekočega, penastega, zelenkastega in kislega vonja blata res nima več od sobote, ampak naj nas kar lepo pogledajo kaj ji škodi. Ma od kar smo probali kravje mleko se ne pošlihta. Upam, da ji ni to škodilo. A ja, pa naša madam končno naredi po 3-5 korakov, če jo res dobro nahecaš. Je taka ziherašica, da si kar ne upa . Je moj rekel, da ga skrbi, da ne bo nikoli nosila, da bo vsa kolena odrgnila . Smešno pa je to, da če se drži z eno roko za moj prst, da prehodi tudi po 500m na sprehodu.
|