Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 12:45:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ledenka, čakej - a niste vi na morju? za en dan smo prileteli domov, gremo popoldan nazaj
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 12:55:33
|
|
|
|
sonček33
|
ja, fajn, samo da ste zdravi!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 21:39:34
|
|
|
|
lana70
|
Punce, a so vaši otročki polivali? Živa po vsakem hranjenju poliva še najmanj eno uro...pa četudi ji dam samo z enega joška ...se preoblačimo ko na modni pisti, da ne govorim, da je včasih tudi lužica na tleh.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 22:19:18
|
|
|
|
lana08
|
Lana70 moj je polival nenormalno veliko, včasih sem imela občutek da gre več ven kot notri, slinčki so pomagali, da ga nisem preoblačila večkrat dnevno. Upoštevala sem navodila proti refluksu, dvignjena postelja, podiranje kupčkov že med dojenjem. Sedaj smo stari pol leta pa še vedno večkrat polije. Sploh ker tlači rokice in vse kar mu pride pod roke v usta. Upam, da bo bolje ko začnemo z GH. Še nismo začeli, bomo ta vikend.
< Sporočilo je popravil lana08 -- 5.8.2010 22:20:03 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.8.2010 22:29:27
|
|
|
|
punsha
|
Tudi pri nas je ogromno polival in bruhal v loku. Smo tudi upoštevali navodila proti refluksu - po hranjenju vsaj pol ure še pokonci, pa ostalo kot je napisala lana08. Na začetku sem bila zaradi tega čisto iz sebe. Ven je šlo ogromno. Še sedaj, ko uvajamo HG veliko poliva, tudi v loku še kdaj, je pa malo bolje. Vsaj ni več po vsakem obroku. Pri nas še sedaj je na 2 uri in to polivanje ali bruhanje se včasih pojavlja še takrat, ko bi on spet jedel. Mene je pomirilo edino to, ko pravijo vsi pediatri - dokler teža lepo narašča, ni nobenega problema. Na kake preglede pa ni kaj fino hoditi, ker so menda zelooo neprijetni. V večini pravijo, da se popravi tja do 1 leta. Ni pa fino ne, ko je treba kar naprej preoblačiti. Pri nas niti slinčki ne pomagajo kaj dosti, se že tako obrne .
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.8.2010 8:05:58
|
|
|
|
lana08
|
Ja sploh ko smo oblečeni, da bomo kam šli, takrat obvezno pobruha sebe in mene.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.8.2010 9:07:46
|
|
|
|
gapii27
|
dan dan dan mi še kr mamo vročino, je bla ponoči 39,2 drugače je pa še kr dobrovoljček... gremo zdaj mal nazaj spat, sta že sitkana
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.8.2010 10:41:04
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Ja sploh ko smo oblečeni, da bomo kam šli, takrat obvezno pobruha sebe in mene. ..to pa itak
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.8.2010 10:41:38
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 dan dan dan mi še kr mamo vročino, je bla ponoči 39,2 drugače je pa še kr dobrovoljček... gremo zdaj mal nazaj spat, sta že sitkana hitro ozdravite
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.8.2010 13:59:22
|
|
|
|
sonček33
|
Lučka, a Dentinox se tudi v lekarni dobi?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.8.2010 19:25:25
|
|
|
|
lučka 25
|
sonček, ja lahko ga kupiš v lekarni. Vsaj upam, ker meni ga je ena dala, ampak imam pa od te firme zobno pasto. Za vse bolančkane Bumo, ste srčkani. Ah, že letim....se4 javim še zvečer.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.8.2010 21:15:57
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hojla punce, pozdravljene! Prišel je težko pričakovani dopust pa se malce javljam. pri nas je nastala cela štala z zobki! Vsi so kar naenkrat ruknili ven in to kar malo mešano. Eden spodaj potem trojka levozgoraj, dvojka desno zgoraj itd... Nič ne jemo se zbujamo v histeričnem joku ni da ni. Upam da se do 13ga ko jo mahnemo u Fieso stanje vsaj malce umiri. Sem iskal v lekarni tisto reč za dlesni pa jo že nekaj časa ni na tržišču. Sicer pa smo OK, padamo s kavča, postelje, nalašč kihamo, futramo psa, najboljši igrači pa sta plehnati lonček in kavna žlička. Sicer ati ugotavlja da je hčerka precej tehnični tip (bo strojnik po poklicu) Čao!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 8.8.2010 10:25:58
|
|
|
|
gapii27
|
da nas rešim iz druge strani.... jutro, dan
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 8.8.2010 20:37:09
|
|
|
|
kimsy
|
Sm mal preletela za nazaj Lučka - na dopustu ste mel pa res smolo. Lana70 - naša je ogromno polivala, sem mislila, da nč ne dobi, pa se je lepo redila. Nam je pa pomagalo, da sm ji dvignila vzglavje. Kupčki med dojenjem niso prišli v poštev, ker se je vedno dojila samo 3-5 min. Mi smo pa danes prišli iz morja. Imeli smo se super, sam voda je bla ledena, tako da se K ni skor nč kopala. Smo pa dobili 2 zobka spodaj. Je blo kar ok, sam ponoč se je zbujala z histeričnim jokom. Sm si pa na Hrvaškem nardila zalogo Calgela, če katera rabi, odstopim tubico ali dve! Nč, lepo bodite! Me čaka cela gora perila!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 8.8.2010 20:42:18
|
|
|
|
sonček33
|
Kimsy, ojla... samo da ste uživali...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 8.8.2010 21:27:48
|
|
|
|
lučka 25
|
kimsy, vidim da ste se vrnili iz morja. Super. No, jaz sem prala od srede do dnses , samo me je pa najbolj groza ko pomislim na likanje ...ker kup je ogromen . Pa bravo za dva nova zobka . Vidim, da si si naredila zalogo Calgela. Res ne vem, zakaj se ga pri nas ne da dobii??? sonček, a ste že kaj pogruntali glede teh past za zobke, na mesto calgela? gapi, še dobro da skrbiš, da nismo na drugi strani. Se vidi, da so dopusti. Pa drugače, a je vročina že padla, a je že kaj več zdravja? kruce, vidim da dogaja. Pa nova slikica je padla. Glede zobkov pa je tako, pri nas sedaj askič težje prenaša izrast zobkov, je blo na začetku veliko manj težav. lana70, mi k sreči nismo toliko polivali. Je že pomagalo, da je bila pol ure po obroku v ležalniku, pa za čuda ji ni bil tak problem. No, pri nas je pa končno ven pririnla še druga 4 zgoraj, tako da upam, da bo bolj mirna noč kot zadnje dni.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.8.2010 7:10:59
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, dober dan Danes časti LBjček - za 3
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.8.2010 8:57:29
|
|
|
|
gapii27
|
jutro čestitke lb-ejčku čas hitro beži ja ja naš bolanček je včiraj dobil pike po celem obrazu-glavi, danes je že boljše...vročine pa tud ni blo včiraj več... po trebuhu ima že kaka 2 mesca take fleke-suho kožo...no zdej pa ga je to začelo motit in se praska celo v spanju...a mislite, da bi lahko bila kak alergija, sam nismo nič spreminjali pr hrani oz. ko smo dodajat začeli GH se ni nič poslabšalo je že takrat pediater rekel, da je to sam suha koža, bom vidli v petek imamo cepljenje pa ga bom zopet vprašala.... ysem mazal z ribjim mazilom, potem sem kupla od A-derme pa nič ne pomaga ker vse spraska pa ponoč se zbuja zaradi tega vrjetno no pa sej bo... lep dan
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.8.2010 9:09:05
|
|
|
|
lučka 25
|
lb-ejčku četitam za 3 mesce. gapi, glede vročine in potem pikic po obrazu in telesu....vse kaže na šesto bolezen. Tako da jo lahko žal pričakuješ čez par dni še pri drugem. Glede flekov in suhe kože...lahko da kaže na kakšno alergijo. Ker to čisto kaže na atopični dermatitis. Jaz sem na začetku mazala kar s hladilnim mazilom, ki ga uporabljam za ritko, ki je lepo mastno ali pa kar z bepantenom. Je še najbolje pomagalo. Razne kreme A derma pa Atopicar nam niso pomagale. Mam pa zdaj še dve francoski, ena lepo diši in je fino mastna, pa pomaga pri suhi koži. Eno pa sem dobila pa je tudi prav za AD, pa tudi lepo namasti kožo in pomaga. Jaz ti priporočam da na cepljenju omeniš to "šesto bolezen", ki jo je imel, pa za srbečo kožo tudi, ker kot kaže je atopični dermatitis napredoval. Nočem te strašiti, samo bolje da veste pri čem ste, pa da se pomaga.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.8.2010 10:25:13
|
|
|
|
gapii27
|
lučka hvala za odgovor bom povedla pediatru...sem zdej brala o tem AD in sem zasledila neko kremo iz Srbije od ene Sanele, bom probala kontaktirat, če mi jo lahk zrihta...drugače pa bom se najavli tu pr na na bioresonansi pa da vidimo kaj rečejo.... en dan je sicer vredu pol pa zopet izbruhne.... recimo zvečer ponavadi... kaj pa si uporabljala za kopanje?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.8.2010 11:11:24
|
|
|
|
Serendipity
|
3!!!!!! mesece ma že naš LB-jček? Wau! Ta čas pa res nenormalno šiba! ČESTITKE!!! Hellooouuuu miške maške - mate sončka? Mi ga mamo samo v hiški , zunaj pa grd grrrrdddd dežek
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.8.2010 11:12:04
|
|
|
|
Serendipity
|
gapii - pikepokice za vašega srčka
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.8.2010 11:19:57
|
|
|
|
Reby
|
Čestitke LB-jčku še tukaj za 3 mesece Se* - no enkrat za spremembo pa imamo pri nas sončka, če ga že pri vas ni. gapii - pikapoke za bolančka, upam, da čimprej ugotovite, kaj so te pikice. Sicer je pa lučka super razložila in zna biti to. kimsy - super, da ste uživali na morju, škoda za ledeno vodo... Mi gremo še v začetku septembra, takoj po praznovanju RD. lučka - potem se ta teden vidmo mojsonček - kuku, kje si? Goldy - ? Semper najbrž še uživa na morčku... ajsi tudi. sonček - kako naš lepotko, ste zdravi? Nam bojo zgleda zrasle trojke zgoraj, je že nekakšna bunkica in pikica, posledica - zbujanje po 3-4x na noč Nč, šibava v zoo gledat slončka - trenutno naša naj žival
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.8.2010 12:03:31
|
|
|
|
Goldy
|
Sam na hitrico! Praznovanje uspelo, vse bilo tipi topi, razšli smo se šele po eni zjutraj. Že pred osmo sem bila pa že v službi, A je ostala pri babici in dediju, očka razvaža sposojene rekvizite (pipo in sod od piva, zvočnike..). Pozdravček in poljubček vsem!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.8.2010 12:29:54
|
|
|
|
lučka 25
|
gapi, ja ta krema od Sanele baje dela čudeže. Samo pri njenem otroku gre res za zelo močno obliko AD. Boš videla kako bo pri vas, škodit ne more. Reby, ja se ta teden vidimo. Se*, no pri nas je pa sonček, oblaki,...ni da ni. No dežka pa res ni. Goldy, super za praznovanje. Samo da je uspelo. Zdaj pa gotovo samo še počitek potrebujete. No, pri nas je pa končno še druga štirka zgoraj ven pokukala, sem kar jaz včeraj zvečer sforsirala, ko sem jo s Calgelom mazala in malo bolj pritisnia. Ker je bila že 2 dni zeloooo sitna, za uidt. No in posledično smo po po dolgem času spali 11 ur v kosu, brez bu in mu. Popoldan pa greva h P, zaradi njenega blata, ker že dobra 2 tedna ni vse tako kot bi moralo bit. Tekočega, penastega, zelenkastega in kislega vonja blata res nima več od sobote, ampak naj nas kar lepo pogledajo kaj ji škodi. Ma od kar smo probali kravje mleko se ne pošlihta. Upam, da ji ni to škodilo. A ja, pa naša madam končno naredi po 3-5 korakov, če jo res dobro nahecaš. Je taka ziherašica, da si kar ne upa . Je moj rekel, da ga skrbi, da ne bo nikoli nosila, da bo vsa kolena odrgnila . Smešno pa je to, da če se drži z eno roko za moj prst, da prehodi tudi po 500m na sprehodu.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?