Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 28.7.2010 11:58:40
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo danes pa mi 'častimo' za 11ko. kolk gre to prehitr mim.... iščem ideje, kako našega razgrajača navadit, da gre vsaj dopoldan spat brez joške (za v vrtec mu je ne bom dala s sabo ). ajsi? reby? lučka? za 11tko. Kaj pa, če bi tule kdo drug, ki ne diši tako po mleku, priskočil na pomoč? Jaz sem ta drugega dojila dve leti, pa je potem zbolel za škrlatinko in mi je moj pomagal, da ga je tisti čas on nosil, ker ni smel mleka eno uro pred in po antibiotiku piti. Je pa pri dveh letih se dojil še zelo pogosto. V 24-tih urah sva imela tudi po 6 podojev. Je izkoristil čas, ko sem prišla iz službe in preden sem šla v službo. Tako da sva uspela ga čisto odvadit dojenja v tistih 10-tih dneh, ko je bil na antibiotikih.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 28.7.2010 12:27:32
|
|
|
|
ledenka
|
Obi, verjemi, varuške imajo svoje metode. Naš zaspi s cartanjem, včasih ga pa dajo kar v voziček in malo porukajo tudi E. se bo navadil na to, sicer zna bit na začetku malo krize - ampak kriza bo itak, ker tebe ne bo več cel dan zraven
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 28.7.2010 12:40:05
|
|
|
|
sonček33
|
Barbi, sej tole bo zdej zihr vprašanje, katerega odgovor že vse vedo - a ti imaš 4 škrate? Bravo!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 28.7.2010 12:47:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Kaj pa, če bi tule kdo drug, ki ne diši tako po mleku, priskočil na pomoč? Jaz sem ta drugega dojila dve leti, pa je potem zbolel za škrlatinko in mi je moj pomagal, da ga je tisti čas on nosil, ker ni smel mleka eno uro pred in po antibiotiku piti. Je pa pri dveh letih se dojil še zelo pogosto. V 24-tih urah sva imela tudi po 6 podojev. Je izkoristil čas, ko sem prišla iz službe in preden sem šla v službo. Tako da sva uspela ga čisto odvadit dojenja v tistih 10-tih dneh, ko je bil na antibiotikih. pol bom tebe vprašala za nasvet, ko se odločim, da je dost dojenja M. bi kar ves čas visel na joški... predvsem ponoči zna bit to moteče. upam, da se bo zdaj na dopustu malce umiril. Vrtec in bolezen sta žal prinesla poslabšanje stanja...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 28.7.2010 14:47:38
|
|
|
|
obayifo
|
jah, na žalost ni 'nedišečega' zraven.. pa sej v avtu pa zaspi brez.. sam dvomim, da ga bojo v vrtcu napokal v avto pa dva kroga reby, z zamudo vse naj!!! s čim si namazala soor? se mi zdi, da ma naš mali tut neke bele lise na notranji strani zgornje ustnce ajsi, tale naša dva sta se očitno kr odločila na joškah viset. dons ponoč smo mel spet z ene na drugo... pa je že dva dni spal 6 ur v kosu barbi
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 28.7.2010 17:37:25
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Barbi, sej tole bo zdej zihr vprašanje, katerega odgovor že vse vedo - a ti imaš 4 škrate? Bravo! Jap, imam 4 sončke. Sicer še nisem čisto dojela, pa tud okolica še ne, ampak bomo že.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 28.7.2010 17:41:43
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Kaj pa, če bi tule kdo drug, ki ne diši tako po mleku, priskočil na pomoč? Jaz sem ta drugega dojila dve leti, pa je potem zbolel za škrlatinko in mi je moj pomagal, da ga je tisti čas on nosil, ker ni smel mleka eno uro pred in po antibiotiku piti. Je pa pri dveh letih se dojil še zelo pogosto. V 24-tih urah sva imela tudi po 6 podojev. Je izkoristil čas, ko sem prišla iz službe in preden sem šla v službo. Tako da sva uspela ga čisto odvadit dojenja v tistih 10-tih dneh, ko je bil na antibiotikih. pol bom tebe vprašala za nasvet, ko se odločim, da je dost dojenja M. bi kar ves čas visel na joški... predvsem ponoči zna bit to moteče. upam, da se bo zdaj na dopustu malce umiril. Vrtec in bolezen sta žal prinesla poslabšanje stanja... Vem kako je to, sploh ponoči. Moj J. je ponoči kar sam prišel iz posteljice do mene, mi dvignil majčko in si kar sam postregel. In to ne samo 1x na noč, ampak na vsake 3 ure oz. kokr mu je zapasal. Sicer meni ni bilo preveč moteče, ker sem lahko spala naprej in sploh nisem vedela kdaj se je odklopil. Samo vsak priklop sem pa zaznala. Držim pesti, da se bo stanje malo umirilo zdaj na dopustu.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 8:08:16
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Naš T časti za 11 mesecev obi - hvala za čestitke, tudi vam vs enajlepše za 11 mesecev, zdej pa gremo že proti D-dayu. Soor sem namazala z Daktarinom, je izginil v 1 dnevu. barbi - ja lubiki lepi mali, komi čakam, da ju pridem pocartat. Bom priletela en popoldan sama, bo moj popazil T-ja, da se lahko v miru naužijem mičkenih štručk. sonček - joj, kako je L že velik, pravi nagajivček. In tiste luštne jamice na ličkih
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 8:32:15
|
|
|
|
biba007
|
Obi in Rebiček, ČESTITKE!!! 11 je pa res že sila NOBL Barbi, vaši č'belci sta tanartavečja cukrčka. Samo čakam, kdaj bo LBjček vrgel učka nanju (saj veš, ljubimec po srcu in to...) Mi smo se pa včeraj pustli crkljat pri Goldy. Je ata napravil carsko roštiljado, pričipeska je pa itak naravnost očarljiva. No, pravzaprav sta očarljivi OBE prinčipeski
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 9:04:06
|
|
|
|
ledenka
|
čestitke za T! še danes, jutri pa gremo na morje kje bi lahko kupila hladilno torbo, ki se jo lahko tudi priklopi na elektriko? mislim, da sem videla to nekje... ker na morju trenutno ni hladilnika, bi pa skoraj rabli nekaj, vsaj za prvih par dni
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 9:42:53
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kje bi lahko kupila hladilno torbo, ki se jo lahko tudi priklopi na elektriko? mislim, da sem videla to nekje... ker na morju trenutno ni hladilnika, bi pa skoraj rabli nekaj, vsaj za prvih par dni Mi smo jo lani kupili v Iglu športu. Evo, maš na Viču eno trgovino: IGLU ŠPORT - Ljubljana Vič Tržaška cesta 88, 1111 Ljubljana-Vič +386 1/422-81-00
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 9:43:58
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mi smo se pa včeraj pustli crkljat pri Goldy. Je ata napravil carsko roštiljado, pričipeska je pa itak naravnost očarljiva. No, pravzaprav sta očarljivi OBE prinčipeski Fovš, fovš Evo, zuni pa že dežek pada, naš mali spi 1. rundico. Oh, paše
< Sporočilo je popravil Reby -- 29.7.2010 9:46:28 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 11:04:27
|
|
|
|
BarbiG
|
Reby, ti kar prileti, kadarkoli. Kriza je sam med sedmo in deseto zvečer, ko so na sporedu krčki in imava z očijem polne roke. Čez dan pa kr gre.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 11:45:21
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Reby, ti kar prileti, kadarkoli. Kriza je sam med sedmo in deseto zvečer, ko so na sporedu krčki in imava z očijem polne roke. Čez dan pa kr gre. Mogoče pa prletim v soboto dopoldan. Te prej pokličem
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 12:05:30
|
|
|
|
sonček33
|
A smo gut?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 13:16:58
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 A smo gut? Mi smo. Kaj kuhate? Včeraj smo jedli zelenjavno omleto, danes pa bojo melancami v jajčki in moki in popečeni, upam, da bo T jedu.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 13:49:52
|
|
|
|
sonček33
|
Mi tudi. danes smo jedli cukete in kuskus, pa borovnice s smetano. No mali je prej še kruh in marmelado, pa 2 suhi marelici, kos sira, 2 polnozrnata piškota, zdej pa je palčke, k jih je zbrskal iz predala. A vaši tudi tolk jejo? Reby, super košta bo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 14:16:51
|
|
|
|
Reby
|
Uau, sonček, ti si prava carica No, naš je zmazal 3 rezine melancanov, za povrh pa še puding Sem tako vesela, ker rad vse je in nimamo nobenih problemov, kar se hrane tiče. Najbolj se pa smejim, ko greva v trgovini mimo kruha in že kaže, da bi žemljico jedel in je čist srečen, ko mu jo dam v roke.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 15:21:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 A vaši tudi tolk jejo? žal ne, z M. je prav problem. zajtrk/dopoldansko malico še nekako poje, kosilo tudi, popoldan pa bi se samo dojil. v vrtcu so zaskrbljeni zaradi tega, ker je siten, ker je seveda lačen. upam, da nama bo zdaj na dopustu uspelo zmanjšat dojenje na zjutraj in zvečer.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 17:36:10
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, zakaj carica.. ledenka, ja saj vem, da ej v bistvu ok, ker rad je ...samo včasih si želim, da bi imeli malo reda...da vsaj približno jemo ob nekih urah, pa razen zajtrka in kosila to skoraj ni mogoče, ker on vsake pol ure nekaj melje. Je pa res, da ima rad suho sadje, polnozrnate piškote, rižkote in to večinom amalica..no pa žemlje (reby, še enega takega poznam) oziroma kruh. Pa sir. Sira bi pojedel na tone. Ledenka, a ti bi rada dojenej ukinila?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 18:17:15
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby, zakaj carica.. Ker vedno nekaj ekstra kuhate.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 29.7.2010 19:54:52
|
|
|
|
sonček33
|
Ker vedno nekaj ekstra kuhate. Ah, kej pa Reby. Tole danes je bilo sploh praznenje hladilnika, ker gremo jutri na morje.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 30.7.2010 17:20:36
|
|
|
|
miska73
|
Tolk da nas dvignem... smo padle na 2. stran.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 30.7.2010 18:55:04
|
|
|
|
gapii27
|
ojla imamo slabo vreme mam malo časa, da vas malo preberem... vidim, da spoznanstva nadaljujejo kr malo fouš za tele roštiljade..no sej jih mamo mi tud, sam bi še kako drugo probali čestitke slavljencem.... barbiG a tole v jani ste vi, a ne? pozdravčke vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?