|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
28.7.2010 11:58:40   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

danes pa mi 'častimo' za 11ko. kolk gre to prehitr mim....

iščem ideje, kako našega razgrajača navadit, da gre vsaj dopoldan spat brez joške (za v vrtec mu je ne bom dala s sabo user posted image ).
ajsi? reby? lučka?

user posted image user posted image user posted image za 11tko.

Kaj pa, če bi tule kdo drug, ki ne diši tako po mleku, priskočil na pomoč? Jaz sem ta drugega dojila dve leti, pa je potem zbolel za škrlatinko in mi je moj pomagal, da ga je tisti čas on nosil, ker ni smel mleka eno uro pred in po antibiotiku piti. Je pa pri dveh letih se dojil še zelo pogosto. V 24-tih urah sva imela tudi po 6 podojev. Je izkoristil čas, ko sem prišla iz službe in preden sem šla v službo. user posted image Tako da sva uspela ga čisto odvadit dojenja v tistih 10-tih dneh, ko je bil na antibiotikih.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 251
28.7.2010 12:27:32   
ledenka
Obi, verjemi, varuške imajo svoje metode. Naš zaspi s cartanjem, včasih ga pa dajo kar v voziček in malo porukajo user posted image  tudi E. se bo navadil na to, sicer zna bit na začetku malo krize - ampak kriza bo itak, ker tebe ne bo več cel dan zraven

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 252
28.7.2010 12:40:05   
sonček33
Barbi, sej tole bo zdej zihr vprašanje, katerega odgovor že vse vedo - a ti imaš 4 škrate? Bravo!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 253
28.7.2010 12:47:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Kaj pa, če bi tule kdo drug, ki ne diši tako po mleku, priskočil na pomoč? Jaz sem ta drugega dojila dve leti, pa je potem zbolel za škrlatinko in mi je moj pomagal, da ga je tisti čas on nosil, ker ni smel mleka eno uro pred in po antibiotiku piti. Je pa pri dveh letih se dojil še zelo pogosto. V 24-tih urah sva imela tudi po 6 podojev. Je izkoristil čas, ko sem prišla iz službe in preden sem šla v službo. user posted image Tako da sva uspela ga čisto odvadit dojenja v tistih 10-tih dneh, ko je bil na antibiotikih.

pol bom tebe vprašala za nasvet, ko se odločim, da je dost dojenja user posted image  M. bi kar ves čas visel na joški... predvsem ponoči zna bit to moteče. upam, da se bo zdaj na dopustu malce umiril. Vrtec in bolezen sta žal prinesla poslabšanje stanja...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 254
28.7.2010 14:47:38   
obayifo
jah, na žalost ni 'nedišečega' zraven.. pa sej v avtu pa zaspi brez.. sam dvomim, da ga bojo v vrtcu napokal v avto pa dva kroga user posted image user posted image user posted image

reby, z zamudo vse naj!!! s čim si namazala soor? se mi zdi, da ma naš mali tut neke bele lise na notranji strani zgornje ustnce

ajsi, tale naša dva sta se očitno kr odločila na joškah viset. dons ponoč smo mel spet z ene na drugo... pa je že dva dni spal 6 ur v kosu

barbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
28.7.2010 14:56:59   
sonček33
Podpišite, prosim.
http://www.ringaraja.net/forum/pomoc-belikavi/m_5271390/mpage_6/tm.htm#5271882

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 256
28.7.2010 17:37:25   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Barbi, sej tole bo zdej zihr vprašanje, katerega odgovor že vse vedo - a ti imaš 4 škrate? Bravo!

Jap, imam 4 sončke. Sicer še nisem čisto dojela, pa tud okolica še ne, ampak bomo že. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 257
28.7.2010 17:41:43   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pol bom tebe vprašala za nasvet, ko se odločim, da je dost dojenja user posted image  M. bi kar ves čas visel na joški... predvsem ponoči zna bit to moteče. upam, da se bo zdaj na dopustu malce umiril. Vrtec in bolezen sta žal prinesla poslabšanje stanja...

Vem kako je to, sploh ponoči. Moj J. je ponoči kar sam prišel iz posteljice do mene, mi dvignil majčko in si kar sam postregel. In to ne samo 1x na noč, ampak na vsake 3 ure oz. kokr mu je zapasal. Sicer meni ni bilo preveč moteče, ker sem lahko spala naprej in sploh nisem vedela kdaj se je odklopil. Samo vsak priklop sem pa zaznala. user posted image Držim pesti, da se bo stanje malo umirilo zdaj na dopustu. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 258
29.7.2010 8:08:16   
Reby
Dobro jutro!
Naš T časti za 11 mesecev user posted image

user posted image

obi - hvala za čestitke, tudi vam vs enajlepše za 11 mesecev, zdej pa gremo že proti D-dayu. Soor sem namazala z Daktarinom, je izginil v 1 dnevu.
barbi - ja lubiki lepi mali, komi čakam, da ju pridem pocartat. Bom priletela en popoldan sama, bo moj popazil T-ja, da se lahko v miru naužijem mičkenih štručk.
sonček - joj, kako je L že velik, pravi nagajivček. In tiste luštne jamice na ličkih user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 259
29.7.2010 8:32:15   
biba007
Obi in Rebiček, ČESTITKE!!! 11 je pa res že sila NOBLuser posted image

Barbi, vaši č'belci sta tanartavečja cukrčka. Samo čakam, kdaj bo LBjček vrgel učka nanju (saj veš, ljubimec po srcu in to...)user posted image

Mi smo se pa včeraj pustli crkljat pri Goldy. Je ata napravil carsko roštiljado, pričipeska je pa itak naravnost očarljiva. No, pravzaprav sta očarljivi OBE prinčipeskiuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 260
29.7.2010 9:04:06   
ledenka
čestitke za T!

še danes, jutri pa gremo na morje user posted image  

kje bi lahko kupila hladilno torbo, ki se jo lahko tudi priklopi na elektriko? mislim, da sem videla to nekje... ker na morju trenutno ni hladilnika, bi pa skoraj rabli nekaj, vsaj za prvih par dni

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 261
29.7.2010 9:42:53   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kje bi lahko kupila hladilno torbo, ki se jo lahko tudi priklopi na elektriko? mislim, da sem videla to nekje... ker na morju trenutno ni hladilnika, bi pa skoraj rabli nekaj, vsaj za prvih par dni

Mi smo jo lani kupili v Iglu športu. Evo, maš na Viču eno trgovino:
IGLU ŠPORT - Ljubljana Vič

Tržaška cesta 88,
1111 Ljubljana-Vič

+386 1/422-81-00

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
29.7.2010 9:43:58   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Mi smo se pa včeraj pustli crkljat pri Goldy. Je ata napravil carsko roštiljado, pričipeska je pa itak naravnost očarljiva. No, pravzaprav sta očarljivi OBE prinčipeskiuser posted image

Fovš, fovš user posted image

Evo, zuni pa že dežek pada, naš mali spi 1. rundico. Oh, paše user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 29.7.2010 9:46:28 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 263
29.7.2010 11:04:27   
BarbiG
Reby, ti kar prileti, kadarkoli. Kriza je sam med sedmo in deseto zvečer, ko so na sporedu krčki in imava z očijem polne roke. Čez dan pa kr gre. 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 264
29.7.2010 11:45:21   
Reby

Reby, ti kar prileti, kadarkoli. Kriza je sam med sedmo in deseto zvečer, ko so na sporedu krčki in imava z očijem polne roke. Čez dan pa kr gre. 

Mogoče pa prletim v soboto dopoldan. Te prej pokličem user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 265
29.7.2010 12:05:30   
sonček33
A smo gut?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 266
29.7.2010 13:16:58   
Reby

A smo gut?

Mi smo.
Kaj kuhate?
Včeraj smo jedli zelenjavno omleto, danes pa bojo melancami v jajčki in moki in popečeni, upam, da bo T jedu.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 267
29.7.2010 13:49:52   
sonček33
Mi tudi.

danes smo jedli cukete in kuskus, pa borovnice s smetano.  No mali je prej še kruh in marmelado, pa 2 suhi marelici, kos sira, 2 polnozrnata piškota, zdej pa je palčke, k jih je zbrskal iz predala.

A vaši tudi tolk jejo?

Reby, super košta bo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 268
29.7.2010 14:16:51   
Reby
Uau, sonček, ti si prava carica user posted image
No, naš je zmazal 3 rezine melancanov, za povrh pa še puding user posted image
Sem tako vesela, ker rad vse je in nimamo nobenih problemov, kar se hrane tiče.
Najbolj se pa smejim, ko greva v trgovini mimo kruha in že kaže, da bi žemljico jedel in je čist srečen, ko mu jo dam v roke.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 269
29.7.2010 15:21:00   
ledenka

A vaši tudi tolk jejo?

žal ne, z M. je prav problem. zajtrk/dopoldansko malico še nekako poje, kosilo tudi, popoldan pa bi se samo dojil. v vrtcu so zaskrbljeni zaradi tega, ker je siten, ker je seveda lačen. upam, da nama bo zdaj na dopustu uspelo zmanjšat dojenje na zjutraj in zvečer.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 270
29.7.2010 17:36:10   
sonček33
Reby, zakaj carica..

ledenka, ja saj vem, da ej v bistvu ok, ker rad je ...samo včasih si želim, da bi imeli malo reda...da vsaj približno jemo ob nekih urah, pa razen zajtrka in kosila to skoraj ni mogoče, ker on vsake pol ure nekaj melje. Je pa res, da ima rad suho sadje, polnozrnate piškote, rižkote in to večinom amalica..no pa žemlje (reby, še enega takega poznam) oziroma kruh. Pa sir. Sira bi pojedel na tone.

Ledenka, a ti bi rada dojenej ukinila?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
29.7.2010 18:17:15   
Reby

Reby, zakaj carica..

Ker vedno nekaj ekstra kuhate. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 272
29.7.2010 19:54:52   
sonček33
Ker vedno nekaj ekstra kuhate.

Ah, kej pa Reby. Tole danes je bilo sploh praznenje hladilnika, ker gremo jutri na morje.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 273
30.7.2010 17:20:36   
miska73
Tolk da nas dvignem... smo padle na 2. stran.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 274
30.7.2010 18:55:04   
gapii27
ojla

imamo slabo vreme  mam malo časa, da vas malo preberem... vidim, da spoznanstva nadaljujejouser posted image

kr malo foušuser posted image za tele roštiljade..no sej jih mamo mi tud, sam bi še kako drugo probali user posted image

čestitke slavljencem....

barbiG a tole v jani ste vi, a ne?user posted image

pozdravčke vsem

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?