Roži_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Anonimna, sem ti odgovorila že v temi IVF/ICSI! Pozdravljene punce, danes sem bila na posvetu pri Dr. Gavrič, zelo je prijazna in resnično pogleda vse v nulo, nič ni na hitro in res se mi zdi to fajn Imam pa eno vprašanje za vas, za tiste, ki ste že bile v postopku. Koliko časa ste čakale na pošto? Ker meni je rekla 3 mesce, če ne pa da jaz pokličem in jih spomnem To pa mi je bilo zelo čudno, ampak ok, sej sva se zmenila z mojim, da greva enkrat konc leta v postopek in nam tudi to pride prav, ampak resnično malo čudno, da jaz njih moram klicat za pošto Drugače vse je ok, s seboj sem imela vse izvide, samo danes sem dala kri za prolaktin in moj še mora dati spermo in to bo vse. Pol pa za naprej itak vse že vem, če pa bom slučajno kaj pozabila, ste itak tu Lepo se imejte zelo sem vesela za vaju, da sta vse lepo poštimala in da sta zadovoljna z MB - jem. glede pošte je pa takole, da res čakaš nekje tri mesece, da pa jim morašpoklicati in jih spomniti, je pa samo zato, ker imajo res veliko dela in se lahko zgodi da katero ven spustijo oziroma pozabijo, noč hudega ti jih čez tri mesece kar pokliči če še ne boš dobila pošte, saj so zelo prijazni in ti bodo potem takoj poslali pošto, držim vse pestke da vama v MB uspe, se pa zna zgoditi, da boma pa skupaj trepetale, jaz tudi nameravam iti konec leta po pingota. lepo se imejta RTM Heeej Mikla, oprosti, komaj sedaj sem videla tvoj post Kako si mi? Bosta prišla dol kaj v naše konce?? Lepo bi bilo, da kakšno rečeva pa kakšen pir spijemo skupaj Ja suuuper, res bi bilo fajn, da bi bile skupaj v postopku.....moram si malo oddahnit od vsega tega in spucat te hormone iz sebe Drugače pa v MB so res zelo zelo prijazni, samo daleč je fuuul bom pa zdržala, vse za naše Je treba pač zamenjat kliniko, ko vidiš da nekaj ne štima, pa še v LJ so mi rekli-ena sestra, da je prav, da sem se tako odločila Katera je tvoja G v MB? Moja je Gavričeva, zelo pridna, prav se je začudila, ko je videla kako dobro reagiram na zdravila, a zamrznjenčkov pa od nikoder No, važno je, da bo tokrat 100% uspelo Bodi mi dobro in upam, da se kaj kmalu vidimo spet Lep pozdrav od nas za vas