|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
23.7.2010 9:06:14   
baby1978
talika- sej vem ja, da je še prehitro za morfologijo. Ko imam pregled, me bodo verjetno naročili. To bo kr 123 minilo.Sem pa bila včeraj v Grazu v Center west v HM in imajo supper stvari za nosečnice, pri nas ni nič pametnega- vsaj za mene ne, sem bolj med izbirčnimi.

registrirana- jaz sem jedla utrogestan, dokler so mi zdravniki rekli, mislim, da do 10 tedna nosečnosti.Tudi jaz nimam dobene škatlice več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 176
23.7.2010 9:31:39   
talika81
a res? no, pol tud jaz moram it malo v seiersberg pogledat v HM in druge trgovine, če bodo meli kaj pametnega. ker sem tudi jaz, ko sem včeri malo gledala, ugotovila, da pri nas ni nič kaj takega. tako da bomo šli malo na izlet, če druga ne.
je, pol te bodo verjetno še enrkat naročili za morfologijo. itak, da bo vse hitro minilo. glej, še en mesec in bova na polovici, a si lahko misliš? meni tko hitro gre to, da sploh ne morem verjet.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 177
24.7.2010 19:27:23   
september1
dan,
joj kak paše tale ohladitev

včeri na pregledu je G rekla da je MV še visoko in trdno zaprt, ampak to se lahko hitr spremeni.user posted image

je pa videla moje noge (debele kot slon) in me takoj poslala v P, kjer so me do danes zjutraj obdržali. izvidi krvi in vode bp. tako da imam mirovanje in počitek.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 178
26.7.2010 9:48:32   
pikachu
Pozdravljene!

Mi pa smo se vrnili iz dopusta, bi še najrajši kak dan tam ostala tako lepo je bilo.
Vidim da se pogovarjate tudi o nosečniških hlačah, jaz sem sedaj noseča komaj 8t in 6d pa mi nobene hlače negrejo več zapet. Oblečem lahko samo trenerko pa tisto kar je na gumico v pasu.

september kako pa ti kaj? sem prebrala, da je user posted image že doma in sedaj samo še čakata bebo.

Pa ostale kako kaj talika, baby, zaljubljena, registrirana, miklarom...

< Sporočilo je popravil pikachu -- 26.7.2010 9:49:24 >

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 179
26.7.2010 9:52:11   
Anonimen
pikachu in ostale - kak mesec nazaj so imeli v New yorkerju super hlače primerne tudi za nosečnice. Takšne lahke, malo "zmečkane" na elastiko. Tista elastika je sicer precej visoka, ampak jaz sem si jo zavihnila in je blo ok. Cena je bla pa nekje 20€. Skratka ugodno in fajn. user posted image

(odgovor članu pikachu)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
26.7.2010 21:54:51   
zaljubljena23
user posted image user posted image talika in registrirana super za uspešne preglede...

Miklarom, peklensko je bilo..Sem prav vesela te ohladitve...sem kot otrok, pa še z renoviranjem sva začela prejšnje dni, tako da prav paše, tudi lažje delamo...

Morfologija...Jaz jo imam v 22.tednu...Čez dobre tri tedne

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 181
27.7.2010 5:43:39   
beba75

Jutro punce!

Sem imela včeraj razgovor za 3IVf pa se nisem mogla javit. Kajti v soboto sem stopila na žebelj in se mi je vnelo tak da so mi mogli včerja rano rezat-odpret in ščistit. Peklenske bolečine zato sploh nisem bila sposobna kaj napisat.
Vglavne, na razgovoru sem imela dr. Kovač in mi je sprva predlagala da naj bi šla ponovno na histeriskopijo ker ne vejo zakaj se ne vgnezdi in da bi "preventivno" pač pgledali če imam kakšno pregrado. Pa že pri prvem posegu je bila zelo minimalna. No in sem potem rekla da bi pač šla še v tretji postopek in če ta ne bo uspešen pa grem na histero. Omenila sem tudi da sem imela vedno Et na tretji dan in če lahko prosim da bi pa sedaj imela Et na peti dan. Opcija izbire obstaja, tak da punce če to želite lahko izberete, čeprav vas bojo prepričevali da je zarodku boljše čim prej pri vas. Samo jaz do zdaj sem spoznala punce ki jim je čeprav z slabimi zarodki uspelo pri ET na 5dan. Žal še nisem slišala-spoznala za pozitiben rezultat pri prenosu tretji dan. Jaz bom definitivno izbrala Et na 5dan in če mi je usojeno bo preživel zarodek do takrat.
No, dobila sem rdeči list skupina 31, predvidena punkcija 20.10. Če je še katera punca v tem terminu naj se javi!

Drugače pa želim vsem vse najlepše kar si same želite!Lepo mi bodite in se tipkamo.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 182
27.7.2010 10:01:32   
športnica
beba zakon. dobra novica da bo punkcija tako hitro. si dlih en mesec za mano. zakaj pa si odklonila histero? bi se zaradi tega vse zamaknilo na kasnejši datum? previdnost ni odveč. jst držim pesti, da sploh ni potrebna in da tokrat rata. lepo bodi

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 183
27.7.2010 11:37:30   
beba75

športnica ja če bi sedaj šla na histero bi se vse zamaknilo bogve za kako dolgo. Kajti jaz od prejšnjega postopka sploh še nisem dobila m, in bi jo sedaj čakali potem sprožli , potem še čakalna doba in bi bilo to leto končano. Ralši še zdaj probam ,pol tako more telo počivat in lahko opravim histero v miru. Pa še shujšat( po slabih treh letih prvič) mi je potrebno mi je sedaj rekla. Češ da to "zelo " vpliva na vgnezditev. Saj verjamem da malo že ne pa tako zelo da bi bilo vse od tega odvisno, mi je že kar nekaj zdravnikov govorilo drugače. Saj se bom potrudila, že zaradi sama sebe da zgubim nekaj kg, ampak res samo zaradi svojega dobrega počutja.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
27.7.2010 13:11:39   
Anonimen
Punce, v koliko dneh po zadnji tabletki Femoden ste dobile user posted image ?

(odgovor članu beba75)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
27.7.2010 15:28:28   
latka
O beba75, izgleda, da vseeno ne bova v isti skupini, ker sem jaz dobila zeleni list št. 32, predvidena punkcija je 27.10., pa upam da se bo izšlo, ker imam neredne cikluse!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.7.2010 4:31:49   
beba75

latka pa ti niso dali primulotnor tbl. za sprožitev. Čudno da bojo čakali na tvoj neredni ciklus. Jaz imam tudi neredne pa sem do zdaj vedno dobila tbl., je pa res da sem zdaj dr. mogla na to opomniti- so malce raztrešeni bili pon., gužva pa tudi nenormalna. Če imaš občutek da se ti ne bi izšlo z tvojo m , pa stopi do svoje G pa naj ti napiše recept. Jemlje se 10dni po 2tbl. na dan in potem čez 2-3 dni dobiš m.

Ja pa res škodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne bova v isti skupini, sva pa samo en teden narazen.

< Sporočilo je popravil beba75 -- 28.7.2010 4:32:57 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 7:45:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
28.7.2010 9:21:47   
september1
ojla

beba , športnica in latka srečno v postopku in držim pesti da vam pa zdaj resnično uspe.

beba ni mi jasno zakaj bi šla na histero, saj to nima veze z IVF.

no mi smo še zmeraj 2v1.

Neposredna povezava do sporočila: 189
   Ambulanta MB - 2. del
28.7.2010 10:19:54   
Sunia
Pozdravljene,

Ker grem v nov postopek  - sicer punkcija po 20.9 se vam pridružujem . Verjetno se me katera še spomni od lani ko sem bila v postopkih, ki pa je potekalo tako :
maj 2009 - test negativen
oktober 2009- zamrzjenček - test pozitiven , po 14 dneh sledil splav
februar 2010- test pozitiven - izven maternična nosečnost

Za vse močno držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 190
28.7.2010 10:43:04   
shyshy
Joj Sunia, kaka zgodovina user posted image  Ti še to ne moreš rečt da gre v tretje rado user posted image  Držim pestke za vse ki gremo v nove boje...

Jaz računam da bom imela svoj prvi IVF nekje v oktobru ali novembru... julija so mi na pregledu rekli, da je čakalna cca 4 mesece. Kdaj pa zaseda konzilij v MB? Ker še vedno čakava na odločitev.

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 191
28.7.2010 13:32:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: september1

ojla

beba , športnica in latka srečno v postopku in držim pesti da vam pa zdaj resnično uspe.

beba ni mi jasno zakaj bi šla na histero, saj to nima veze z IVF.

no mi smo še zmeraj 2v1.

Seveda ima vezo - vgnezditev. S histeroskopijo se odstrani pregrada v maternici, ki lahko preprečuje vgnezditev zarodka.

Neposredna povezava do sporočila: 192
28.7.2010 13:36:34   
shyshy
A pregarada preprečuje vgnezditev ali je problem v tem da če se vgnezdi na tisti del kjer je pregrada, pride do SS? Meni je ginekologinja enkrat tako razložila to pregrado.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
28.7.2010 15:16:13   
zaljubljena23
shyshy, tudi preprečuje...Naj bi se težje vgnezdilo, če pa se že, pa lahko privede so SS in drugih komplikacij, kar pa seveda tudi ni nujno...Ampak to je nekaka preventiva...

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.7.2010 15:23:33   
beba75

september res je da če imaš pregrado lahko vpliva na vgnezditev, ni pa nujno. Samo jaz sem že na laparo imela tako miniminimalno tak da to ni problem, bili so zamašeni jajcevodi..itd. Ker imam opredeljeno nepojasnjena neplodnost zgleda tipajo v temi ali kaj ni mi jasno. Na koncu se je še spravila na moje kile, saj jih res imam nekaj preveč( sedaj sem na shujševalni kuri) ampak halo zdaj jih to 2,5let ni nič motilo, nikoli ni nihče omenil tega pa sem jih spraševala. Vedno je bil odgovor da ni potrebe ker imam neredne m , sedaj pa naj bi se z zmanjšanjem kil to kar samo popravilo. Bomo videli.
Še hvala bogu da sem lahko izbirala kdaj grem na histero pred 3ivf ali po tem.

No super da ste še 2v1, saj se ne mudi, sploh če se dobro počutiš. Naslednji teden pa le v akcijo, zdaj ko je še ati doma.

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 195
28.7.2010 15:33:30   
shyshy
Tale nepojasnjena neplodnost mi pa dela enih preglavic v tem MB... tudi jaz imam pod razlog navedeno nepojasnjeno neplodnost, pa točno vejo da imam endometriozo (potrjena na operaciji, sedaj ko imam novo cisto se čisto tako obnaša kot prejšnja, iste težave...). Veliko še ne razumejo in ne vejo o tej bolezni, vejo pa da povzroča neplodnost... ne štekam zakaj potem tako opredelijo...

Včasih mi gre kar na smeh zaradi vsega skupaj user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 196
28.7.2010 17:05:36   
zaljubljena23
beba, moja pregrada lani je bila tudi minimalna, pod 1cm, kar je meja, da operirajo, pa sem se vseeno odločila, da jo dam odstranit...Lahko da je pomagalo...
Kar pa se kg tiče, pa žal res velikokrat rečejo, da se jih je potrebno znebiti, predvsem ob nerednih M...Mogoče so v MB-ju imeli samo slab dan...Želim ti uspeh v tretjem postopku, itak pa veš, da v tretje gre rado

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 197
29.7.2010 8:46:11   
beba75

Saj vem da niso dr. vsemogočni in da še zmerom raziskujejo. Resnično me pa moti to vsaj zdj sem pri dr.Kovač že 2xnaletela, da pač isšče "izgovore" samo da se pogovor čimprej končauser posted image .Sedaj sem vsaj imela srečo da sem lahko izbirala, prejšnjič še tega ni bilo. Eh kaj čemo, tudi oni imajo kdaj lahko slab dan, saj so samo ljudje.
P.S. Vseeno pa si želim da se z dr. Kovač čim manj vidim( brez zamere).

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 9:19:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba75)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
29.7.2010 9:29:53   
shyshy
Jaz pa hodim h dr. Vidi Gavrić- Lovrec. Super je! Prvič ko sva se videli mi je rekla, jaz bi najraje videla da vas nikoli več ne vidim, pa sem se izljubila nazaj da jaz tudi upam da nje ne user posted image  Prov res je luštna, svetuje, razloži, vpraša na koncu če imaš še kakšno vprašanje in da vprašaj če ti še kaj ni jasno... Razloži možnosti za naprej, v kakšnih primerih gremo eno pot, v kakšnih primerih drugo pol... res, svaka čast!

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?