|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2010
3.8.2010 4:18:06   
sarar
dobro jutro punce( no,zame ker ne morem spatiuser posted image )

čestitke novima nosečkama, želim vama mirno in lepo nosečnost, naj gre vse tako kot je treba...

ostale pa kar sledite user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.8.2010 7:14:07   
MEGi20
Dobro jutro....  No evo zdj pa rabim strokovno mnenje...manjka mi še en dan in ker sem že nestrpna sem odprla CB in lulala rezultat pa je nekaj takega (beri: zato pravim, da je vse skupaj en velikkkk zmazek)user posted image  No no čimprej mi povejte če vidite tist + , ker mislim, da je točno tak kot prikazuje v navodilih CB slikica Cuser posted image  

Evo moj "navidezni" plus  ker na nobenem testu ni močan je bolj švoh user posted image       
user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.8.2010 7:33:30   
ajtak
Dobro jutro!
Megi20, moram priznat, da se na tvoji fotki ne vidi ravno najboljše, tako da se diagnoz sploh ne upam postavljat. Črtica ki napove nosečnost je navpična in če jo ti vidiš (neglede na to kako bleda je) potem si user posted image .
Črtice so pogosto bolj blede zaradi niske ravni nosečniškega hormona v urinu. Naredi uslugo svoji denarnici in počakaj ene 2 dni preden ponoviš test, ali pa pojdi v laboratorij.

Pri nas je O definitivno mimo, se je danes BT dvignila. Sedaj pa doolgih 14 dni user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.8.2010 7:38:40   
MEGi20
ajtak očitno imam resne težave z vidomuser posted image  jaz jo namreč vidim sam bolj ko slikam slabše kakovosti so slikice user posted image Edino še čakam lahko in čakam pa bom najbolj za zihr

< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 3.8.2010 7:39:06 >

mamica in očka...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.8.2010 8:23:46   
IsabellaLana
Megi, jaz pa vidim črtico, sicer hudo rahlo, ampak jo vidim. Ko sem jaz delala na dan zamude M CB, je bila isto taka rahla črtica, da sm mislila, da imam privide, ko sem ga ponovno nardila čez 5 dni, se je pa lepo vidla. In na dan zamude je bila tako rahla zato, ker je prišlo do zanositve 3 dni kasneje kot po izračunih, tudi otroček je ravno za 3 dni manjši.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.8.2010 8:39:02   
zvezdan
megi20 tudi jaz vidim zelo bledo črtico. Meni je prvikrat pokazal šele po štirih dneh zamude user posted image zelo zelo rahlo črtico. Tako da zna bit da hormona še ni dovolj v telesu. Ampak črtica je in mislim da je to touser posted image user posted image Počakaj še kakšen dan oz. dva ko se bo prisotnost hormona povečala. Grem slikico tvojga testka prav še enkrat pogledatuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.8.2010 8:41:05   
MEGi20
user posted image  

mamica in očka...

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.8.2010 8:47:48   
florecita
jaz ne vem za druge, ampak Megi20, jaz navpično črtico lepo vidimuser posted image
sicer je bolj bleda, je pa tam user posted image user posted image user posted image

čestitke torej

ponovi test jutri zjutraj s kakšnim cenejšim,..npr first sign iz DM-a ali BC mini....tudi pokaže.
Meni je 1.dan po zaostali zjutraj pokazal  2 močni user posted image

čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.8.2010 9:30:09   
zvezdan
florecita zs sem ti poslala.

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse novopečene nosečke

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.8.2010 10:20:12   
Nitkica11
MEGi20 jaz tudi vidim crtico user posted image user posted image probaj ponoviti se cez kaksne 2 dni.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.8.2010 10:26:42   
MEGi20
torej le nisem slabo videla ...sem pa poiskala navodila in lepo piše, da znakca v okenčku kjer se napiše nista nujno močna če je le ena bolj bleda to vseeno pomeni nosečnost user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.8.2010 10:33:49   
jacki
Megi20 jest ti bom tud že kar dons čestitala...ni kej, srečka  siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.8.2010 10:59:38   
MEGi20
jacki HVALAuser posted image

mamica in očka...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.8.2010 11:01:34   
ajtak
Megi20, sm si povečala fotko in ni dvoma, črtica je tam!
ČESTITAM!user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.8.2010 11:28:57   
MEGi20
Hvala punce user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.8.2010 13:27:06   
didi82
Megi 20, jaz tudi vidim zeloo rahlo črtico, tako, da mislim, da si res srečka user posted image .. Želim ti mirno in prijetno nosečnost.

Pri nas je pa stanje tako, da user posted image  še vedno ni, in upam, da je tudi ne bo. Morala bi priti že včeraj, vendar čutim full špikanje v levem včasih pa tudi desnem jajčniku, pa skoz visim na Wc-ju...(lulanje, lulanje in še enkrat lulanje). Naj povem, da sem v soboto delala BC test iz firbca in pokazal je -. Ali je možno da sem nosečka, in imam še premalo hormona? Jaz upam, da nama bo sedaj kmalu uspelo, saj sem imela junija histeroskopijo (pregrada  3 cm).

Joškice so me pa po ovulaciji tok bolele, da se jih tudi dotakniti nisem smela, potem pa je ta bolečina popustila. Upam, da to ni slab znak!!!!

Lep dan vam želim..

Lp,

DIDI

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.8.2010 13:31:21   
MEGi20
Sedaj sem sedela in razmišljala malce o teh testih .. pa saj če nisi noseča se črtica ne more narisati pa niti rahla ne user posted image

Ja jaz sem vse bolj prepričana da sem user posted image  in dobila sem najlepše darilce za svoj rojstni dan!Kaj bo šele dragi skakal od veselja ko mu za rojstni dan podarim copatke ... matr kr jokam že ob misli na to da bom morala bit do skoraj konc avgusta tiho user posted image user posted image user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu didi82)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.8.2010 13:49:10   
mladika
Megi20,jst srčno upam da vama je uspelo,sicer vidi se zelo bleda črtica.Če pa želiš biti 100% bi bilo pa najbolje kupit digitalni CB ki niti ni tolk dražji kot navadni tam pa zih ne bo dvoma ker ti bo z besedo napisal al si al nisi nosečka!!To je moje mnenje!!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.8.2010 14:37:24   
RAKICA2007
no...
mi ne pričakujemo 27.08.2010 (za na seznam) - pa da vidimo, če bo ta mesec naš mesec... user posted image user posted image user posted image
začel se je izvrstno... sedaj pa punce pridno user posted image user posted image , da bomo imele kaj lulat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.8.2010 14:41:21   
RAKICA2007
Megi20 user posted image user posted image user posted image  lepo in mirno nosečnost ti želim
Florecita tebi tudi... user posted image user posted image user posted image
srečki user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
wiiii kar 2 na en mah user posted image  user posted image user posted image user posted image

meni je pa ta mesec takoooo čudno vse skupaj user posted image  v petek dobila, v soboto močneje, v nedeljo malo in v ponedeljek skoraj nič user posted image user posted image user posted image  grrrrr tale moja tečka user posted image  je prav nadležna... ampak še vedno upam, da je to kaj drugega (čeprav v taki količini skoraj ni mogoče) user posted image  

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.8.2010 15:45:47   
witto
Se malo vrinem v vašo debato. Tudi jast vidim črtico, čeprav zelo rahlo, ampak je tam. Naj povem le svoj primer o cb-ju. Megi20, kot si napisala, če ni nosečniškega hormona, se ta črtica ne pojavi. Ja, naj bi bilo tako. Čeprav meni je letos kar dvakrat zapored clear blu pokazal močan plus z jutranjim urinom, pa nisem bila noseča. Tako, da jast tudi clear blu ne zaupam več, ker mi je zatajil na res polni črti.user posted image V tvojem primeru, pa ti pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bo test čez dva dni mooooooočno pozitiven, in čez par mesecev boš držala svojo štručko v naročjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.8.2010 16:30:41   
Anonimen
oj! megi, tudi jaz mislim, da je to to- čeprav bi na tvojem mestu res tako kot je ena že napisala, šla kar v lekarno in kak babychek kupla. in se jutri zjutraj prepričaj. vem da je težko... jutr bo pa tolk močna črtica, da bo kar iz ekrana iztopala user posted image

punce, eno mnenje? sploh pa tiste, ki ste user posted image . drug ponedeljek bi morala dobiti user posted image , mene pa šravfa narahlo pri jajčnikih. ali je to tečk,a ki bo prej prišla, ali je možno da sem user posted image ? O je bila prejšnji četrtek...

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
3.8.2010 18:39:07   
jacki
HEjl...
Vse o bolečih joških govorite, pa o špikanju jajčnikov in slabosti...no, pr meni ni nobenih znakov-SPLOH user posted image Jest upam,da se bom v petek vseen veselilauser posted image
TOLE ČAKANJE RES UBIJAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.8.2010 18:41:36   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

...Kaj bo šele dragi skakal od veselja ko mu za rojstni dan podarim copatke ... matr kr jokam že ob misli na to da bom morala bit do skoraj konc avgusta tiho user posted image user posted image user posted image

A ti resno ne mosliš povedat svojmu dragiju cev mesec?!??! Ej, kapo dol, jest po moje tud sekundo ne bi mogla prikrit te novice.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.8.2010 19:18:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Se malo vrinem v vašo debato. Tudi jast vidim črtico, čeprav zelo rahlo, ampak je tam. Naj povem le svoj primer o cb-ju. Megi20, kot si napisala, če ni nosečniškega hormona, se ta črtica ne pojavi. Ja, naj bi bilo tako. Čeprav meni je letos kar dvakrat zapored clear blu pokazal močan plus z jutranjim urinom, pa nisem bila noseča. Tako, da jast tudi clear blu ne zaupam več, ker mi je zatajil na res polni črti.user posted image V tvojem primeru, pa ti pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bo test čez dva dni mooooooočno pozitiven, in čez par mesecev boš držala svojo štručko v naročjuuser posted image user posted image user posted image

Tud pri meni je bilo tako..pa še nekaj punc poznam,ki so imele še bolj močno črtico lot je tvoja,pa niso bile noseče....sicer jaz držim pesti,da se črtica okrepi ....drugače pa res pojdi po digitalen CB....če si nosečka se ti bo zarisal en lep plusek.....

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?