Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 8:55:43
|
|
|
|
witch
|
Tiste ki boste urejale seznamčke, prosim, če vzamete mojega, ker so vsi podatki na njem. Ker enih punc niste dodale, enih niste spremenile... dajte vse podatke popravit ne samo ene punce. Potem pa je cela klobasa iz teh seznamčkov.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 8:58:07
|
|
|
|
MEGi20
|
zvezdan hvala
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 9:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Megi20------ ,zdaj pa srečno naprej in s čim manj slabostmi......težavami....upam,da se ti tudi me kmalu pridružimo... bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 9:22:38
|
|
|
|
Ula33
|
MEGI20-SUPER. Sem vedela, da bo! Iskrene čestitke!!! Želim ti lepo ! Mene se pa prehlad loteva - in to sredi poletja... Sem jezna, ker grem jutri na morje... Tam bom tudi odštevala dneve do moje . Sam ne vem kako bo, ker me že par dni prsi bolijo- to je pri meni običajno znak za tečko. No, bomo videli!!! Upam, da bo seznamček še bolj roza, ko se vrnem iz dopusta. Bom držala pesti za vse nas!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 10:01:58
|
|
|
|
Nitkica11
|
MEGi20 cestitke pa je konec vprasanja lepo ti zelim. Avgustovski seznamcek je ze kar lepo obarvan upam da pri tem ostane Ula33 boleče prsi so prav tako znak nosecnosti zato upam na najboljse.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 10:22:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 ta pa ni bleda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 10:24:27
|
|
|
|
latka
|
MEGI20 !Vsem, ki ste avgustovski seznam začele , vam želim lepo in mirno nosečnost! No pri meni je pa tako, da imam že teden dni boleča prsa ob strani, vendar to vedno nakazuje na prihod , toda včeraj je bila BT 37, danes pa je spet poskočila na 37,3,je pa danes 14 dni od O, včeraj zelo močne bolečine za prihod , danes pa več ne! Ja, pa vse kosti me bolijo, prehlad se me loteva(boleče grlo),ravno ko odhajamo na morje(v soboto)! Ne vem pa, kakšen mora biti MV če je slučajno nosečnost?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 10:35:29
|
|
|
|
MEGi20
|
Hvala jaz še kar ne dohajam .... moram pa rečt da ja dragi dobil PREDČASNO darilo za R.dan Zgledalo je nekak tkole: Poslala sem mu SMS, da naj pride k meni v službo ker mu imam nekaj za pokazat - je pa stavr pomembna! Ko je hitel v službo se je spotoma oglasil a za minutko in ker je zamujal sem jaz odšla k njemu v službo, mu dala tester v škalici in rekla, da je poštar Janez Štorklja danes prinesel tole zanj. Najprej me ni razumel potem pa čez 10 minut prišibal k meni v službo z tistim v roki in vprašal: "kaj pa tle piše?A to pomeni da je?" Meni so se vlile solze in komaj sem izgovorila JA ..pol pa itak objemi pa lupčkanje pa spet solzice Nisem mu mogla skriti tako pomembno stvar še nekaj dni...čeprav če bi vztrajala bi sigurno skrila - sam on je na prvem mestu in je lepo da je izvedel. Kako pa kaj ve? kaj novega?Katera kej nalulala, mogoče kak plusek?? Jaz sem v službi in mi je hudo ker ne morem bit ob lubiju tko da upam da hitro mine...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 10:39:30
|
|
|
|
didi82
|
Čao punce! No mene je pa po 3 dnevni zamudi zopet obiskala teta , bez kakršnihkoli bolečin. Grrrrr sovražim jo do konca in nazaj. Jah nič gremo novim zmagam naproti. Očitno bomo morali biti sedaj še bolj pridni. No sem pa prvi mesec po histeroskopiji, in tudi nisem pričakovala, da sedaj se bo pa takoj prijelo. Seveda je ne pričakujem 01.09. oz pričakujem .... Lep dan vam želim še naprej,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 10:54:27
|
|
|
|
lananai
|
Jeeeej, kak lep seznamček že takoj na začetku meseca!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 11:24:14
|
|
|
|
mladika
|
Bravo Megi20 no pa si končno rešena dvomov.Zdaj pa maksimalno uživaj v in naj ti mine čim manj "sresno"!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 11:29:17
|
|
|
|
Klaraklara30
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 ta pa ni bleda Ne, res ni bleda! Kako je to lepo videt. Lepo nosečnost, sedaj pa le navijaj še za nas, ki še čakamo na .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 11:33:20
|
|
|
|
MEGi20
|
Hvala vsem za čestitke in JA držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 13:19:37
|
|
|
|
ajtak
|
Megi20!! Vse ki ste zagledale pa držim pesti za drug mesec. Jaz sem ravno končala z O. Oz danes je 3. dan povišane BT. Sem pa dobila vnetje. V prvi so bila vnetja moja stalnica zato močno upam, da mi želi telo kaj namignit (kaj drugega, kod da naj se pogosteje umivam) . Je kaka polulanka danes??
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 13:46:37
|
|
|
|
lily32
|
saj sem vedla, da si MEGi20 mirno in zdravo nosečnost florecita, čestitke tudi tebi je prav lepo pogledati seznam, na katerem prevladuje roza barva. Upam, da bo tako tudi ostalo. Jaz zdaj čakam in čakam. Me prav zanima, kdaj me bo že premamilo, da bom predčasno naredila kak test. Imam samo enega doma in namenoma nisem nič kupovala, da ne bom metala denarja stran, ker vem, da si ne morem ukazat. Navijam za nove vsem, ki vas je obiskala , pa eno za srečo v prihodnjem mesecu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 14:05:24
|
|
|
|
witto
|
Megi20 iskrene čestitke, . Že včeraj sem pokukala ali je kaj novega pri tebi, sem pa potem pozabila komentirat. Naj ti bo srečno in z čim manj slabosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 14:11:24
|
|
|
|
witto
|
Ajtak odgovor še tebi, jast sem imela prvi pozitivni test 18. Januarja letos, in to tako pozitiven, kot kadar se mi je pojavil plus ko sem bila dejansko noseča. Takoj naslednji dan me je sprejela ginekologinja na uz, in uz je pokazal, da ni nosečnosti, in tudi nobene sledi o njej, enako se je ponovilo naslednji mesec Februarja. Za noben ss tudi ni šlo, ni bilo nobene krvavitve, ničesar. Očitno so mi hormoni nagajali . Tako, da jast se ravno ne bi strinjala z tem, da test pokaže nosečnost le kadar se hormon sprosti v telesu, jast sem živi dokaz, da pokaže pozitivno tudi kadar ni nosečnosti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 16:39:07
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Ajtak odgovor še tebi, jast sem imela prvi pozitivni test 18. Januarja letos, in to tako pozitiven, kot kadar se mi je pojavil plus ko sem bila dejansko noseča. Takoj naslednji dan me je sprejela ginekologinja na uz, in uz je pokazal, da ni nosečnosti, in tudi nobene sledi o njej, enako se je ponovilo naslednji mesec Februarja. Za noben ss tudi ni šlo, ni bilo nobene krvavitve, ničesar. Očitno so mi hormoni nagajali . Tako, da jast se ravno ne bi strinjala z tem, da test pokaže nosečnost le kadar se hormon sprosti v telesu, jast sem živi dokaz, da pokaže pozitivno tudi kadar ni nosečnosti. Svašta, za tak primer res še nisem slišala, oz sem pa je šlo za ss, ki ga je ženska zamenjala za . Pa je tebi ginekologinja naredila tudi urinski ali krvni test? Ker bi lahko šlo tudi za izvenmaternično nosečnost, kar bi posledično pomenilo da UZ ne bo nič pokazal. No, saj ti verjamem, se mi pa zdi malo čudno , ker kakšen je potem smisel delanja testov, oz ali si potem ko si dejansko zanosla testu sploh verjela?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 17:18:48
|
|
|
|
Norica
|
MEGI20, lepo in zdravo nosečnost ti želim Všeč mi je ta roza barva na našem seznamu!
Otroci niso naša last... So majhna bitja, ki se prikradejo v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last. Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so. - Ruth Nuneviller Steinman
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 18:15:09
|
|
|
|
smeška83
|
Super Dajte še mene na tale avgustovski seznamček, ker ne pričakujem 26.8., smo v 8. krogu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 20:05:28
|
|
|
|
jacki
|
heheh, jutri je moj dan za lunanje, pa sem pozabila testke kupit , tko da bom mogla čakat še en dan ...sej ne vem, al nej se smejem al jokam, ker me že razganja od firbca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 20:07:13
|
|
|
|
jacki
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 Hvala jaz še kar ne dohajam .... moram pa rečt da ja dragi dobil PREDČASNO darilo za R.dan Megi20, sem jest vedla, da ne boš zdražala cev mesec Uživajta v lepi novici, pa še enkrat čestitam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 20:41:10
|
|
|
|
witto
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak IZVIRNO SPOROČILO: witto Ajtak odgovor še tebi, jast sem imela prvi pozitivni test 18. Januarja letos, in to tako pozitiven, kot kadar se mi je pojavil plus ko sem bila dejansko noseča. Takoj naslednji dan me je sprejela ginekologinja na uz, in uz je pokazal, da ni nosečnosti, in tudi nobene sledi o njej, enako se je ponovilo naslednji mesec Februarja. Za noben ss tudi ni šlo, ni bilo nobene krvavitve, ničesar. Očitno so mi hormoni nagajali . Tako, da jast se ravno ne bi strinjala z tem, da test pokaže nosečnost le kadar se hormon sprosti v telesu, jast sem živi dokaz, da pokaže pozitivno tudi kadar ni nosečnosti. Svašta, za tak primer res še nisem slišala, oz sem pa je šlo za ss, ki ga je ženska zamenjala za . Pa je tebi ginekologinja naredila tudi urinski ali krvni test? Ker bi lahko šlo tudi za izvenmaternično nosečnost, kar bi posledično pomenilo da UZ ne bo nič pokazal. No, saj ti verjamem, se mi pa zdi malo čudno , ker kakšen je potem smisel delanja testov, oz ali si potem ko si dejansko zanosla testu sploh verjela? Ajtak, ja dala me je tudi na krvnega, ki pa je pokazal 0,01, torej nič. Ta "hec" se mi je pa zgodil po nosečnosti. Ko sem zanosila mi je pokazal pravilno.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?