|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2010
5.8.2010 8:55:43   
witch
Tiste ki boste urejale seznamčke, prosim, če vzamete mojega, ker so vsi podatki na njem.
Ker enih punc niste dodale, enih niste spremenile... dajte vse podatke popravit ne samo ene punce. Potem pa je cela klobasa iz teh seznamčkov.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.8.2010 8:58:07   
MEGi20
zvezdan hvala user posted image user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.8.2010 9:21:15   
Anonimen
Megi20------user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj pa srečno naprej in s čim manj slabostmi......težavami....upam,da se ti tudi me kmalu pridružimo...

bm

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
5.8.2010 9:22:38   
Ula33
MEGI20-SUPER. Sem vedela, da bo! Iskrene čestitke!!! user posted image user posted image Želim ti lepo user posted image !

Mene se pa prehlad loteva - in to sredi poletja... Sem jezna, ker grem jutri na morje... Tam bom tudi odštevala dneve do mojeuser posted image . Sam ne vem kako bo, ker me že par dni prsi bolijo- to je pri meni običajno znak za tečko. No, bomo videli!!!

Upam, da bo seznamček še bolj roza, ko se vrnem iz dopusta. Bom držala pesti za vse nas!!!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.8.2010 10:01:58   
Nitkica11
MEGi20 cestitke user posted image user posted image pa je konec vprasanja lepo user posted image ti zelim.

Avgustovski seznamcek je ze kar lepo obarvan user posted image upam da pri tem ostaneuser posted image

Ula33 boleče prsi so prav tako znak nosecnosti zato upam na najboljse.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.8.2010 10:22:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

user posted image

ta pa ni bleda user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
5.8.2010 10:24:27   
latka
MEGI20user posted image user posted image user posted image !Vsem, ki ste avgustovski seznam začeleuser posted image , vam želim lepo in mirno nosečnost!

No pri meni je pa tako, da imam že teden dni boleča prsa ob strani, vendar to vedno nakazuje na prihoduser posted image , toda včeraj je bila BT 37, danes pa je spet poskočila na 37,3,je pa danes 14 dni od O, včeraj zelo močne bolečine za prihoduser posted image , danes pa več ne!user posted image Ja, pa vse kosti me bolijo, prehlad se me loteva(boleče grlo),ravno ko odhajamo na morje(v soboto)!user posted image
Ne vem pa, kakšen mora biti MV če je slučajno nosečnost?

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.8.2010 10:35:29   
MEGi20
Hvala user posted image  jaz še kar ne dohajam .... moram pa rečt da ja dragi dobil PREDČASNO darilo za R.danuser posted image  
Zgledalo je nekak tkole:

Poslala sem mu SMS, da naj pride k meni v službo ker mu imam nekaj za pokazat - je pa stavr pomembna! Ko je hitel v službo se je spotoma oglasil a za minutko in ker je zamujal sem jaz odšla k njemu v službo, mu dala tester v škalici in rekla, da je poštar Janez Štorklja danes prinesel tole zanj.

Najprej me ni razumel potem pa čez 10 minut prišibal k meni v službo z tistim v roki in vprašal: "kaj pa tle piše?A to pomeni da je?"
Meni so se vlile solze in komaj sem izgovorila JA ..pol pa itak objemi pa lupčkanje pa spet solzice user posted image

Nisem mu mogla skriti tako pomembno stvar še nekaj dni...čeprav če bi vztrajala bi sigurno skrila - sam on je na prvem mestu in je lepo da je izvedel.

Kako pa kaj ve? kaj novega?Katera kej nalulala, mogoče kak plusek??

Jaz sem v službi in mi je hudo ker ne morem bit ob lubiju user posted image  tko da upam da hitro mine...

mamica in očka...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.8.2010 10:39:30   
didi82
Čao punce!

No mene je pa po 3 dnevni zamudi zopet obiskala teta user posted image , bez kakršnihkoli bolečin. Grrrrr sovražim jo do konca in nazaj.user posted image Jah nič gremo novim zmagam naproti. Očitno bomo morali biti sedaj še bolj pridni. No sem pa prvi mesec po histeroskopiji, in tudi nisem pričakovala, da sedaj se bo pa takoj prijelo. Seveda je ne pričakujem 01.09. oz pričakujem user posted image ....

Lep dan vam želim še naprej,

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
5.8.2010 10:46:41   
Anonimen

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)
user posted image x.8. smehec81 (x. krog)
user posted image x.8. anonimna bm (x. krog)

user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image  1.8. Florecita (3. krog)     user posted image user posted image  user posted image
user posted image 1.8. LeJo (x. krog) user posted image user posted image user posted image

user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)user posted image
user posted image 2.8. *viva* (x. krog)
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog)
user posted image 9.8. twetka ( x.krog)
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 20.8. cori (x. krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

user posted image

NOSEČK: __ 4 __

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, jacki, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
5.8.2010 10:54:27   
lananai
Jeeeej, kak lep seznamček že takoj na začetku meseca! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.8.2010 11:24:14   
mladika
Bravo Megi20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa si končno rešena dvomov.Zdaj pa maksimalno uživaj v user posted image  in naj ti mine čim manj "sresno"!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 312
5.8.2010 11:29:17   
Klaraklara30

user posted image

ta pa ni bleda user posted image user posted image user posted image

Ne, res ni bleda! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je to lepo videt. Lepo nosečnost, sedaj pa le navijaj še za nas, ki še čakamo na user posted image .

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 313
5.8.2010 11:33:20   
MEGi20
Hvala vsem za čestitke in JA držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.8.2010 13:19:37   
ajtak
user posted image  Megi20!!

Vse ki ste zagledale user posted image  pa držim pesti za drug mesec.

Jaz sem ravno končala z O. Oz danes je 3. dan povišane BT. Sem pa dobila vnetje. V prvi user posted image  so bila vnetja moja stalnica zato močno upam, da mi želi telo kaj namignit (kaj drugega, kod da naj se pogosteje umivam)user posted image user posted image .

Je kaka polulanka danes??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.8.2010 13:46:37   
lily32
user posted image saj sem vedla, da si user posted image MEGi20 user posted image user posted image user posted image mirno in zdravo nosečnost

florecita, čestitke tudi tebi user posted image user posted image

je prav lepo pogledati seznam, na katerem prevladuje roza barva.
Upam, da bo tako tudi ostalo.

Jaz zdaj čakam in čakam. user posted image Me prav zanima, kdaj me bo že premamilo, da bom predčasno naredila kak test. user posted image Imam samo enega doma in namenoma nisem nič kupovala, da ne bom metala denarja stran, ker vem, da si ne morem ukazat.

Navijam za nove user posted image user posted image

vsem, ki vas je obiskala user posted image , pa eno user posted image za srečo  v prihodnjem mesecu

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.8.2010 14:05:24   
witto
Megi20 iskrene čestitke,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Že včeraj sem pokukala ali je kaj novega pri tebi, sem pa potem pozabila komentirat. Naj ti bo srečno in z čim manj slabostiuser posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 317
5.8.2010 14:11:24   
witto
Ajtak odgovor še tebi, jast sem imela prvi pozitivni test 18. Januarja letos, in to tako pozitiven, kot kadar se mi je pojavil plus ko sem bila dejansko noseča. Takoj naslednji dan me je sprejela ginekologinja na uz, in uz je pokazal, da ni nosečnosti, in tudi nobene sledi o njej, enako se je ponovilo naslednji mesec Februarja. Za noben ss tudi ni šlo, ni bilo nobene krvavitve, ničesar. Očitno so mi hormoni nagajaliuser posted image . Tako, da jast se ravno ne bi strinjala z tem, da test pokaže nosečnost le kadar se hormon sprosti v telesu, jast sem živi dokaz, da pokaže pozitivno tudi kadar ni nosečnosti.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 318
5.8.2010 16:39:07   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Ajtak odgovor še tebi, jast sem imela prvi pozitivni test 18. Januarja letos, in to tako pozitiven, kot kadar se mi je pojavil plus ko sem bila dejansko noseča. Takoj naslednji dan me je sprejela ginekologinja na uz, in uz je pokazal, da ni nosečnosti, in tudi nobene sledi o njej, enako se je ponovilo naslednji mesec Februarja. Za noben ss tudi ni šlo, ni bilo nobene krvavitve, ničesar. Očitno so mi hormoni nagajaliuser posted image . Tako, da jast se ravno ne bi strinjala z tem, da test pokaže nosečnost le kadar se hormon sprosti v telesu, jast sem živi dokaz, da pokaže pozitivno tudi kadar ni nosečnosti.

Svašta, za tak primer res še nisem slišala, oz sem pa je šlo za ss, ki ga je ženska zamenjala za user posted image .
Pa je tebi ginekologinja naredila tudi urinski ali krvni test?
Ker bi lahko šlo tudi za izvenmaternično nosečnost, kar bi posledično pomenilo da UZ ne bo nič pokazal.
No, saj ti verjamem, se mi pa zdi malo čudno user posted image , ker kakšen je potem smisel delanja testov, oz ali si potem ko si dejansko zanosla testu sploh verjela?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 319
5.8.2010 17:18:48   
Norica
MEGI20, lepo in zdravo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Všeč mi je ta roza barva na našem seznamu!user posted image

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 320
5.8.2010 18:15:09   
smeška83
Superuser posted image user posted image user posted image
Dajte še mene na tale avgustovski seznamček, ker ne pričakujem 26.8., smo v 8. krogu.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 321
5.8.2010 20:05:28   
jacki
heheh, jutri je moj dan za lunanje, pa sem pozabila testke kupit user posted image user posted image user posted image user posted image , tko da bom mogla čakat še en danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej ne vem, al nej se smejem al jokam, ker me že razganja od firbca.

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 322
5.8.2010 20:07:13   
jacki

Hvala user posted image  jaz še kar ne dohajam .... moram pa rečt da ja dragi dobil PREDČASNO darilo za R.danuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image Megi20, sem jest vedla, da ne boš zdražala cev mesecuser posted image user posted image user posted image Uživajta v lepi novici, pa še enkrat čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 323
5.8.2010 20:41:10   
witto

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: witto

Svašta, za tak primer res še nisem slišala, oz sem pa je šlo za ss, ki ga je ženska zamenjala za user posted image .
Pa je tebi ginekologinja naredila tudi urinski ali krvni test?
Ker bi lahko šlo tudi za izvenmaternično nosečnost, kar bi posledično pomenilo da UZ ne bo nič pokazal.
No, saj ti verjamem, se mi pa zdi malo čudno user posted image , ker kakšen je potem smisel delanja testov, oz ali si potem ko si dejansko zanosla testu sploh verjela?

Ajtak, ja dala me je tudi na krvnega, ki pa je pokazal 0,01, torej nič. Ta "hec" se mi je pa zgodil po nosečnosti. Ko sem zanosila mi je pokazal pravilno.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.8.2010 20:49:54   
Anonimen

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)
user posted image x.8. smehec81 (x. krog)
user posted image x.8. anonimna bm (x. krog)

user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image  1.8. Florecita (3. krog)     user posted image user posted image  user posted image
user posted image 1.8. LeJo (x. krog) user posted image user posted image user posted image

user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)user posted image
user posted image 2.8. *viva* (x. krog)
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog)
user posted image 9.8. twetka ( x.krog)
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 20.8. cori (x. krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 26.8.smeška83 (8.krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 30

user posted image

NOSEČK: __ 4 __

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, jacki, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?