Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 8:41:49
|
|
|
|
zvezdan
|
Megi20 tebi je pa še kar tako grozno slabo ali kaj? Upam, da zaradi bebike Amapk tale tema se je pa prima začela...še avgusta nismo pa imamo že nosečko no pri meni vsekakor ne bi nič avgusta, ker je moj dragi moral na pot v tujino in je moral podaljšati še za dodatne par dni Tako da bo moja o. 100% mimo ko se moj dragec vrne No sej bom pa tok bolj veselo navijala za vse vas punce moje
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 8:55:28
|
|
|
|
MEGi20
|
Ja zelooo slabo mi je ... nočem prehitevati dogodkov ampak iz radovednosti sem ponucala še en trakec FS in je zopet tako slabo vidna črtica....potem grem v mesto po BC (ki baje zazna že zelo nizko količino hormona) in bom potem primerjala trakce pa popala slikice... upam pa seveda da sem in za vse ki upamo držim pesti!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 8:58:18
|
|
|
|
latka
|
Megi držim pesti, da bo črtica še močnejša! Kaj pa drugi znaki?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 9:03:29
|
|
|
|
mojamura
|
jaz sem včeraj šla v lekarno pa sem hotelqa BC mini....pa ga niso meli
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 9:26:06
|
|
|
|
MEGi20
|
latka bolečine v trtici, utrujenost (noči so prekratke),mozoljčkov nimam kot pred vsako , nimam apetita, prsi so normalne najhujša pa je slabost ki me ubija.... mojamura ... hmmm upam da v NM imajo dovolj BC na zalogi
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 9:30:51
|
|
|
|
latka
|
Joj, prav si boga!Upam, da se ti vse stokrat poplača z debelim+! Jaz sem tudi utrujena, neznosno me boli križ, pa rano se zbujam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 9:37:22
|
|
|
|
MEGi20
|
Ja najhuje je sedaj v tem času - dopoldan me najbolj zvija sam si pomagam tako da pijem veliko vode in malce popusti ... poleg vsega pa potihoma upam, da bo konkreten plus oz. konkretni dve črtici, kar bi me zelooo razveselilo Pa ti kdaj ne pričakuješ??
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 9:45:17
|
|
|
|
latka
|
Pa nekje drugi teden, samo točen datum ne vem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 10:01:36
|
|
|
|
florecita
|
Sem se kr napisala pod 28.8., ker imam kratke cikluse ( danes se je začelo nekaj spodaj odvijat) pa je 26. dan... kakšno je vaše mnenje,kater dan štejete za 1. dan ...??? jaz vem, da bom imela zdaj 2 dni tak rahel rjavo rdeč izcedek, pol na 28.dan se bo pa vlilo. Nikdar točno ne vem kateri dan naj štejem za 1.dan... zdaj bom štela kot da je danes 1. dan + 28. dni ( moje zlato povprečje ) morda vas konec avgusta še dohitim s kakšnimi srečno ostalim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 10:04:52
|
|
|
|
zvezdan
|
1. dan se šteje ko se le ta ulije...ne ko imaš le ta izcedek. Tako so meni povedali. Se pravi mora teči.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 10:08:59
|
|
|
|
Rina2
|
Živjo drage moje! No ker sem se včeraj "prištulila" k tej temi in se probala na tak način malo skulirat bom sedaj sporočila še tole: ker tudi včeraj še ni prišla sem danes zjutraj naredila test ki je pokazal lep velik plusek! Po skoraj 2 letih truda in napovedanem jesenskem terminu za IUI drage moje, sem končno . Vsem torej, ki se že dalj časa trudite sporočam, nikoli ne obupat, sigurno bo tudi vam uspelo!!!!! :-) Navijam za vse vas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 10:10:13
|
|
|
|
zvezdan
|
pa to je noro LeJo bravo mami
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 10:10:16
|
|
|
|
MEGi20
|
LeJo ČESTITAM!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 10:12:14
|
|
|
|
*viva*
|
LeJo BRAVO!! Glede na trajanje je bil pa res že čas za uspeh. Takšne novice mi kr polepšajo dan to je za srečo. Upam, da se ti hitro pridružimo še ostale, pa mogoče celo skupaj vozičkamo drugo leto
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 10:16:01
|
|
|
|
Rina2
|
Hvala punce za čestitke. In resnično upam, da se mi boste čimprej in v čim večjem številu pridružile!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 10:23:32
|
|
|
|
witch
|
oooo kako sem vesela, da sem danes spet malo na net prišla naša sarar se je javila saraika kako si? pa še novo nosečko imamo čestitam in lepo ti želim ko bi le bil avgust še naprej tako lep zdaj po mladikinih besedah si te pa kar želim videti lidik da te vidim če si res tako balončkasta hja če ne, pa mi boš slikico na mail poslala ah mladika nama pa je res počasi že čas, da bove kot balončka če bi šlo vse v prvo, bi zdaj počasi že obe cartale najine štručke.... anonimna LeJo čestitam in ti želim lepo vsem novim florecita megi20 držim pesti, da bo črtica še močnejša
< Sporočilo je popravil witch -- 30.7.2010 10:24:38 >
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 10:59:01
|
|
|
|
lidik
|
o tetka witch, poglej jo tebe. Hmmm veš kaj, zdaj da bi se avgusta srečale bo bolj težko. No razen če prideš v Celje, ker jaz sem zdaj v službi sama za dve pisarni, tako da tudi ne bom mogla nič prej pobegnit. Po službi pa dvomim, da se mi bo dalo še v MB vozit. Možno pa da se septembra zmenima - takrat imam pa tako dva tedna dopusta, pa bom sigurno imela kaj časa tudi za MB, pa lahko greva skupaj še v kak shoping. Če ne bom bankrotirala prej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 12:46:19
|
|
|
|
jacki
|
LeJo. Sem kar solzne oči dobila, ko sem prebrala tvoje sporočilce. WIIIII sem vesela zate. Ma je tale mati narava res čudna, ampak še vedno na naši strani, a ne? Ja, ni kej, prav lepo smo štartale, Jest tud upam, da bo v začetku avgusta vse lepo tudi zame
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 13:35:40
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: LeJo Živjo drage moje! No ker sem se včeraj "prištulila" k tej temi in se probala na tak način malo skulirat bom sedaj sporočila še tole: ker tudi včeraj še ni prišla sem danes zjutraj naredila test ki je pokazal lep velik plusek! Po skoraj 2 letih truda in napovedanem jesenskem terminu za IUI drage moje, sem končno . Vsem torej, ki se že dalj časa trudite sporočam, nikoli ne obupat, sigurno bo tudi vam uspelo!!!!! :-) Navijam za vse vas! čestitke!!! lepo nosečnost zdravega otročka in vse naj naj naaaaaaaaaaaaj
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 14:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
za vse ki ste dobile , za vse borke, ki je NE čakate in za vse novopečene - ČESTITAM! _____________________________ anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 14:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan 1. dan se šteje ko se le ta ulije...ne ko imaš le ta izcedek. Tako so meni povedali. Se pravi mora teči. Tudi meni so tako rekli ________
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 15:03:19
|
|
|
|
Meba
|
Hej, toliko da vam sporočim, da kot zgleda ne bom rabila čakat na avgust, ker so se pri meni že začeli izcedki in moja m. prihaja očitno dan, dva prej. Pa tudi nekak sem imela občutek, da nič ne bo. No, pa upajmo na več sreče v naslednjem mesecu; vsem ostalim pa pesti, da bo avgust čim bolj roza . LP.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 17:27:16
|
|
|
|
Nitkica11
|
IZVIRNO SPOROČILO: LeJo Živjo drage moje! No ker sem se včeraj "prištulila" k tej temi in se probala na tak način malo skulirat bom sedaj sporočila še tole: ker tudi včeraj še ni prišla sem danes zjutraj naredila test ki je pokazal lep velik plusek! Po skoraj 2 letih truda in napovedanem jesenskem terminu za IUI drage moje, sem končno . Vsem torej, ki se že dalj časa trudite sporočam, nikoli ne obupat, sigurno bo tudi vam uspelo!!!!! :-) Navijam za vse vas! cestitam ponavadi uspe takrat ko najmanj pricakujes. Lepo ti zelim. Prav lepo se barva ta seznam upam da bo tudi naprej tako!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 30.7.2010 17:28:24
|
|
|
|
Norica
|
LeJo! ČESTITAM!!!!Lepo nosečnost ti želim pa čim manj slabosti!! Jaz sem pa danes dobila 2 dni prej kot sem jo pričakovala . bom pričakovala spet avgusta Navijam pa za vse vas, da bomo imeli veliko Lp
Otroci niso naša last... So majhna bitja, ki se prikradejo v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last. Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so. - Ruth Nuneviller Steinman
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?