|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2010
30.7.2010 17:32:38   
Poka
Okrog 20. pričakujem user posted image . Ker sva se z mojim selila in imava bolj malo časa zase, pa tudi ne vem, če bo kaj. Zna trajat kake pol leta - je pa živčna vojna. Ne vem še za službo, dokončujemo hišo (in ne vema pri katerih ta starih živet user posted image ), firma kjer je moj zaposlen je tako tako, naša pa počasi leze naprej, s tem da je en dobavitelj iz Grčije user posted image in tako veste kako je. 

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
30.7.2010 17:33:51   
Nitkica11
Norica user posted image user posted image upajmo da bo konec avgusta lepši rezultat

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 227
30.7.2010 17:35:03   
Nitkica11
Poka 20.8 je tak lep datum in nas je ze kar nekaj pri tem datumu upam da nam uspe vsem zagledati user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 228
30.7.2010 19:57:02   
ajtak
Punce, rabim pomoč...
Naredila sem O test, ki je bil negativen, imam dvignjen MV, zmehčan, BT sicer še vedno 36.2, (ni bilo nekega strmega padca, vzpona pa tudi še ne), sluz je pa vlječljiva in prozorna, danes sem med tipanjem MV opazila tudi nitke krvi. Jaz mislim, da imam O kljub temu da je test negativen, kaj se vam zdi?
Je pa danes 12dan, navadno nekje  25dnevnega cikla.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 229
30.7.2010 20:01:14   
smehec81
Ojla!

SEm nova tukaj, pa se bi vam kar pridružila, čeprav imam zelo čudne cikluse in ne vem, če bom že kaj čakala avgusta, ampak verjetno šele potem septembra! :)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 230
30.7.2010 20:16:00   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

Živjo drage moje!

No ker sem se včeraj "prištulila" k tej temi in se probala na tak način malo skulirat  bom sedaj sporočila še tole:
ker user posted image tudi včeraj še ni prišla sem danes zjutraj naredila test ki je pokazal lep velik plusek!

Po skoraj 2 letih truda in napovedanem jesenskem terminu za IUI drage moje, sem končno user posted image .  Vsem torej, ki se že dalj časa trudite sporočam, nikoli ne obupat, sigurno bo tudi vam uspelo!!!!! :-)

Navijam za vse vas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeeeeee!!!!!! To je pa tako lepa novica. Vse dobro, čarobnih user posted image mesecev ti želim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 231
30.7.2010 20:37:42   
smeška83
Gremo probat s klomifenom 50mg, začnemo jutri, držimo pesti in user posted image ne pričakujemo 26.8.
user posted image user posted image user posted image Smo pa v osmem poskusu.

< Sporočilo je popravil smeška83 -- 30.7.2010 20:38:35 >

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
31.7.2010 17:38:31   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Punce, rabim pomoč...
Naredila sem O test, ki je bil negativen, imam dvignjen MV, zmehčan, BT sicer še vedno 36.2, (ni bilo nekega strmega padca, vzpona pa tudi še ne), sluz je pa vlječljiva in prozorna, danes sem med tipanjem MV opazila tudi nitke krvi. Jaz mislim, da imam O kljub temu da je test negativen, kaj se vam zdi?

No, definitivno se bliža O, saj je danes tudi ovulacijski test pokazal user posted image , pa še prsi me bolijo za umret.
Bo treba še bolj pridno user posted image user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 233
31.7.2010 18:26:37   
lily32
anonimna user posted image , LeJo user posted image user posted image ,
uživajta v user posted image .

mi odhajamo na morje, v času O smo  pridno user posted image user posted image , zdaj pa bomo vidli, če se je kaj prijelo.

sončen pozdrav vsem 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 234
31.7.2010 21:09:40   
lananai

Punce, rabim pomoč...

No, definitivno se bliža O, saj je danes tudi ovulacijski test pokazal user posted image , pa še prsi me bolijo za umret.
Bo treba še bolj pridno user posted image user posted image .

Mi pa navijamo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.8.2010 15:45:00   
cori
hojla

Še jaz bi se vpisala na seznamčekuser posted image .

user posted image pa pričakujem 20.8.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.8.2010 7:20:56   
MEGi20
Dobro jutro user posted image  kako ste kaj...?

Anonimnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

No jaz pa še kar čakam in čakam...nobenih znakov za prihod user posted image  (to so ponavadi: napihnjen trebuh, veliko mozoljčkov, napete prsi, tečna sem,...) kar me seveda veseli.
No snoč sem spet user posted image  lulala pa je roza črtica malce močnejša ampak samo malce - me pa jezi razlika v testih.
Moja šibka roza črtica je vidla le na testih BC ... ko lulam na FS pa je močan minus user posted image  "neviđeno"...res pa je da je črtica zelooooooo švoh in zato moram počakat še 2dni. Upam upam da ta mesec bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ne sam moji dve user posted image  ampak od vseh, ki ta mesec user posted image  ne pričakujemo!

LP;MeGi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.8.2010 8:02:03   
florecita
IZVIRNO SPOROČILO: florecita

mislim,da se bom morala kr preselit na novo temo...september.... ker sem zjutraj opazila kao malo rdečkastega na papirju... po moje pride user posted image  1.8. - na moj 28.dan, kot ponavadi...

malo sem sicer razočarana, ampak glede na to, da svauser posted image  samo 1x pred O, je kr OK. user posted image
se bova naslednji mesec bolj potrudila user posted image

držim pesti vsem ostalim, ki upate na user posted image  user posted image user posted image user posted image

no, tokrat se vam pa oglašam z eno čist drugačno novičko, in sicer sem danes zjutraj zagledala na tesu 2 močni user posted image !!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, v petek sem imela zjutraj res da malo rdečkastega,...za par kapljic,... in sem mislila, da prihaja počasiuser posted image ....
in potem nič, v soboto nič, v nedeljo nič,.... v soboto so me še prsa zeloooooo začela boleti..... tako sem malo začela sumiti....  in lačna sem bila non stop...

Včeraj 1.8. je bil moj 28. dan ciklusa,.... je zamujala,.... potihem se upala,ja in zdej pa imamouser posted image user posted image user posted image  !!!

Tako sem jokala od sreče, da kr ni bilo res.... user posted image user posted image user posted image

torej, ja, je možno, da te slabost oblije že kr takoj po ovulaciji (tako kot sem to vprašala na tem istem forumu).

Leto in pol je od mojega SS, in ni vrag, da je bil že čas, da tudi za naju posije sonček!!!

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.8.2010 8:05:50   
florecita
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)

user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image  1.8. Florecita (3. krog)     user posted image user posted image  user posted image

user posted image X.8. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog)
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)
user posted image 2.8. *viva* (x. krog)
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog)
user posted image 9.8. twetka ( x.krog)
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 25

user posted image

NOSEČK: ____ 2 ____

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, jacki, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

Neposredna povezava do sporočila: 239
2.8.2010 8:13:32   
MEGi20
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image florecitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 240
2.8.2010 8:56:54   
Ula33
Punce, pa to je SUPER!! Avgust se je res začel odlično! Očitno bo res dober mesec!!

LeJo in Florecita iskrene ČESTITKE!!! Lepo user posted image  vama želim!!!

Upam, da bomo tudi ostale kmalu rozikeuser posted image ...

Drugace pa komaj čakam na dopust. Ta teden še, potem pa JUHU... Bom pa na morju user posted image  cakala oz. upala, da ne pride...

Naj vam delovni dan čim hitreje mine!!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.8.2010 12:02:16   
jacki
Florecita BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, to je to...super novičke, super mesec...upam, da tud zame...bomo vidli čez 5 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.8.2010 12:24:45   
Nitkica11
florecita cestitke user posted image user posted image

Prav lepo se je zacel mesec upajmo da pri tem tudi ostane! user posted image

MEGi20 drzimo pesti se zate user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.8.2010 12:29:01   
MEGi20
Super mesec ja jacki... jaz sem zdjle za prijateljico, ki sem jo sumila izvedela, da je v 2 mesecu user posted image

Zame se pa še neve ker ti testki so en sam zmazek ... bomo vidli pojutrišnjem user posted image  

Za vse nas na "čakanju" pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 244
2.8.2010 13:06:40   
ajtak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak fajn!!! Florecita čestitam, tebi Megi pa tud, če CB kaže user posted image , pol je user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.8.2010 13:06:51   
Klaraklara30
Uuuuu, super se je začel tale mesec. Čestitke vsem dosedanjim nosečkam, ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , seveda v upanju, da nas vse to še čaka.

Dajmo, punce (in fantjeuser posted image )!!!!!!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.8.2010 15:21:49   
*viva*
user posted image user posted image user posted image za nove nosečke!

Res se je ta mesec začel zelo dobro.

Pri meni še nič novega. O user posted image ni ne duha ne sluha, rahlo ščipanje, ki je stalnica zadnje dni še vedno prisotno. Danes so me začela boleti še prsa, ampak ne upam narediti testa, ker me je strah minusa. Sem rekla, da počakam do petka, če je prej ne bo, in takrat naredim test. Takrat bo 5 dan zamude.

Ko bodo kake novice sporočim, do takrat pa stiskam pesti za vse nas, ki še čakamo na user posted image .

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.8.2010 15:32:56   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)
user posted image x.8. smehec81 (x. krog)

user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image  1.8. Florecita (3. krog)     user posted image user posted image  user posted image
user posted image 1.8. LeJo (x. krog) user posted image user posted image user posted image

user posted image X.8. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)
user posted image 2.8. *viva* (x. krog)
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog)
user posted image 9.8. twetka ( x.krog)
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 20.8. cori (x. krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

user posted image

NOSEČK: ____ 3 ____

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, jacki, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 248
2.8.2010 15:36:40   
coris
anonimna in florecita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  juhuhu in jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image  zgleda se moja napoved iz julija uresničuje ko sm rekla da vse čakamo na avgust da bomo skupaj srečke user posted image  hihihhihahahaha

najlepši začetek meseca. sama sicer iz službe ne morem več toliko spremljat preko compa preko mobitela pa mi ne gre odgovarjati na sporočila user posted image

no še ostale čakajoče sporočite kako kaže user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.8.2010 15:37:48   
coris
Lejo tudi tebi user posted image user posted image user posted image  sem pozabila napisat oprostiuser posted image  vseeno pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?