Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 3.8.2010 20:47:22
|
|
|
|
Klaraklara30
|
MEGI20 Držim pesti, da je tale rahla črtica taprava in da se CB ni nič zmotil. Jaz jo vidim, ampak res čisto malo. Ponovi test čez kakšen dan ali dva...naviiiijaaaaam, da je to to!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 7:16:05
|
|
|
|
MEGi20
|
IZVIRNO SPOROČILO: jacki IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 ...Kaj bo šele dragi skakal od veselja ko mu za rojstni dan podarim copatke ... matr kr jokam že ob misli na to da bom morala bit do skoraj konc avgusta tiho A ti resno ne mosliš povedat svojmu dragiju cev mesec?!??! Ej, kapo dol, jest po moje tud sekundo ne bi mogla prikrit te novice. jacki ja resno mislim biti tiho...sej najraje bi sčvekala ampak ko je ravno najin mesec, pa še čez dobra 2tedna ima rojstni dan pa mislim, da bo dobil najlepše darilo.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 9:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
zdravo Jaz se bom kar preselila od julijčic k vam avgustovkam.Ker imam ful različno dolge cikle ,v juliju ni prišla in upam-ali tudi ne ,da pride v avgustu. Torej---anonimna bm x.krog ,x.avgust držim pesti za vse nas lp bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 9:31:55
|
|
|
|
MEGi20
|
Današnji plusek:
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 9:53:33
|
|
|
|
zvezdan
|
ja megi jaz ga res vidim, čeprav ni nič močnejši od včerajšnjega. Hormoni se opazno povečujejo itak na 2 dni. Kupi si res tisti digitalni CB
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 10:17:28
|
|
|
|
MEGi20
|
zvezdan v živo je močnejši sam ta fotoaparat na GSM ju vrjetno mal čuden.. Ja danes grem po digitalnega ker mene e črtice zezajo
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 10:27:22
|
|
|
|
jacki
|
Megi20...tko kot sem že včeri rekla...po moje si nosečka, samo imaš še mal mal hormončkov, pa je zato čist rahla črtica. Najboljš res, da kupiš digitalnega CBja, pa boš čist točno vedla kok si noseča Pri meni nič novga. Mogoče imam rahlo povečane prsi, al se mi pa sm zdi...sej še sama ne vem...vse ostalo nespremenjeno...še 2 dni, pa da vidim...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 10:28:53
|
|
|
|
MEGi20
|
A je kateri kaj znano da je "venerin hribček" malce trši na otip?? Vem mal hecno vprašanje ampak moj je pa tak ni bil nikoli prej
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 10:30:24
|
|
|
|
zvezdan
|
to sem že zasledila nekaj na teh forumih o materničnem vratu in spremembah....a to si dejansko tipate tam spodaj
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 10:39:32
|
|
|
|
jacki
|
MEgi20, moja sodeovka je govorila, da je bla celo nosečnost čist nepotešena (se mož ni nč pritoževal ), tko da so tvoja opažanja čist možna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 10:43:43
|
|
|
|
MEGi20
|
zvezdan govorim o predelu, ki je poraščen (kjer imamo ponavadi frizurco) tipam si pa nič pač sem med britjem opazila, da je trše na dotik
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 10:45:33
|
|
|
|
jacki
|
Nimaš kej, telo se je že začelo spreminjat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 10:59:38
|
|
|
|
zvezdan
|
aja
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 11:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo eno vprašanje... Včeraj sem imela občutek, da me rahlo srbi spodaj, dons se je pa rahlo srbenje razvilo v vnetje. A mislite, da je lahko kej narobe (če sem slučajno noseča)? Do zdaj sem imela samo enkrat pred 2mi leti glivično vnetje, pa sem se s svečkami in mazilo pozdravla. Od takrat vse BP. Mo je pa ful čudn, zakaj bi se mi vnetje sploh pojavlo?!?!?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 13:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 Današnji plusek: Jaz pa ne vidim nobene črtice, ko sem jaz delala en teden nazaj je bila VELIKO bolj vidna Pojdi po digitalnega ali pa kri dat, boš bolj sigurna. Pa srečno*
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 13:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 Današnji plusek: Jaz pa ne vidim nobene črtice, ko sem jaz delala en teden nazaj je bila VELIKO bolj vidna Pojdi po digitalnega ali pa kri dat, boš bolj sigurna. Pa srečno* Jaz sem ne dolgo nazaj govorila, da črta je črta in da vsaka črta pomeni nosečnost. Prvič je bilo tako. Rodila zdravega otročka. Drugič se ni izšlo. Tretjič je bila pa testna črta močnejše od kontrolne Pričakujemo . V drugo je bilo tako...Imela sem šibko črtico, precej močnejšo od tvoje, ampak je pri tem ostalo. Čez par dni sem zakrvavela in končalo se je. Sklepam, da je prišlo do oploditve, zato je hormon bil, vgnezditev pa ni bila ravno dovolj uspešna, pa se je končalo. Srečno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 17:37:04
|
|
|
|
Roži_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 Današnji plusek: Jaz pa vidim zelo lepo črto, sicer ni tako vidna kot vodoravna, je pa tukaj Nekaj se sigurno dogaja, držim močno pesti, pa naredi z digitalcem, boš najbolj takrat vedela na čem si
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 20:45:21
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Samo eno vprašanje... Včeraj sem imela občutek, da me rahlo srbi spodaj, dons se je pa rahlo srbenje razvilo v vnetje. A mislite, da je lahko kej narobe (če sem slučajno noseča)? Do zdaj sem imela samo enkrat pred 2mi leti glivično vnetje, pa sem se s svečkami in mazilo pozdravla. Od takrat vse BP. Mo je pa ful čudn, zakaj bi se mi vnetje sploh pojavlo?!?!? Tudi men se je 2 dni po O vse skupaj sprevrglo v vnetje. Srbi ko strela. Se pa spomnim, da sem imela pri prvi kar naprej te težave z povečanim belim tokom in vnetji. Se hormoni spreminjajo... Tko, da malo upam, da je to to, ker mi pod milim nebom ni jasno od kje bi drgač zdele vnetje fasala... IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: witto Se malo vrinem v vašo debato. Tudi jast vidim črtico, čeprav zelo rahlo, ampak je tam. Naj povem le svoj primer o cb-ju. Megi20, kot si napisala, če ni nosečniškega hormona, se ta črtica ne pojavi. Ja, naj bi bilo tako. Čeprav meni je letos kar dvakrat zapored clear blu pokazal močan plus z jutranjim urinom, pa nisem bila noseča. Tako, da jast tudi clear blu ne zaupam več, ker mi je zatajil na res polni črti. V tvojem primeru, pa ti pošiljam , da bo test čez dva dni mooooooočno pozitiven, in čez par mesecev boš držala svojo štručko v naročju Tud pri meni je bilo tako..pa še nekaj punc poznam,ki so imele še bolj močno črtico lot je tvoja,pa niso bile noseče....sicer jaz držim pesti,da se črtica okrepi ....drugače pa res pojdi po digitalen CB....če si nosečka se ti bo zarisal en lep plusek..... Kako to mislte, da vam je test pokazal , potem pa niste bile noseče?? Seveda ste bile, samo nažalost je šlo za SS. Ker če ni nosečnostnega hormona test NE bo pozitiven.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 4.8.2010 21:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Samo eno vprašanje... Včeraj sem imela občutek, da me rahlo srbi spodaj, dons se je pa rahlo srbenje razvilo v vnetje. A mislite, da je lahko kej narobe (če sem slučajno noseča)? Do zdaj sem imela samo enkrat pred 2mi leti glivično vnetje, pa sem se s svečkami in mazilo pozdravla. Od takrat vse BP. Mo je pa ful čudn, zakaj bi se mi vnetje sploh pojavlo?!?!? Tudi men se je 2 dni po O vse skupaj sprevrglo v vnetje. Srbi ko strela. Se pa spomnim, da sem imela pri prvi kar naprej te težave z povečanim belim tokom in vnetji. Se hormoni spreminjajo... Tko, da malo upam, da je to to, ker mi pod milim nebom ni jasno od kje bi drgač zdele vnetje fasala... ToLE JE PA SUPER BRAT :) Da bi se lahkovnetje in beli tok pojavila zrad nosečnosti Kljub temu da vnetje ni super, mi je zdej že vse super
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 8:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem malo posodobila seznam. Tebe Megi20 sem obarvala roza, ker si se že javila pri aprilčicah. Jaz sem pa včeraj imela samo majčken rjav izcedek na hlačkah ,potem pa nič več......upam da bo čez par dni kaj pokazalo......držite pesti bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 8:48:54
|
|
|
|
witch
|
megi20 želim ti lepo nosečnost končno vama je uspelo Punce tiste, ki popravljate seznamčke dajte vzet zadnjega in vse spremembe vnesite... ker so kr neki tile seznamčki
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 8:52:49
|
|
|
|
MEGi20
|
ta pa ni bleda
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 8:55:01
|
|
|
|
zvezdan
|
bravoooo megi saj sem vedela!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?