|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2010
3.8.2010 20:47:22   
Klaraklara30
MEGI20 Držim pesti, da je tale rahla črtica taprava in da se CB ni nič zmotil. Jaz jo vidim, ampak res čisto malo. Ponovi test čez kakšen dan ali dva...naviiiijaaaaam, da je to to! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.8.2010 7:16:05   
MEGi20
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

...Kaj bo šele dragi skakal od veselja ko mu za rojstni dan podarim copatke ... matr kr jokam že ob misli na to da bom morala bit do skoraj konc avgusta tiho user posted image user posted image user posted image

A ti resno ne mosliš povedat svojmu dragiju cev mesec?!??! Ej, kapo dol, jest po moje tud sekundo ne bi mogla prikrit te novice.

jacki ja resno mislim biti tiho...sej najraje bi sčvekala ampak ko je ravno najin mesec, pa še čez dobra 2tedna ima rojstni dan pa mislim, da bo dobil najlepše darilo.

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.8.2010 9:08:33   
Anonimen
zdravo

Jaz se bom kar preselila od julijčic k vam avgustovkam.Ker imam ful različno dolge cikle ,v juliju ni prišla in upam-ali tudi ne ,da pride v avgustu.
Torej---anonimna bm x.krog ,x.avgustuser posted image

držim pesti za vse nas

lp

bm

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
4.8.2010 9:31:55   
MEGi20
Današnji plusek:

user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.8.2010 9:53:33   
zvezdan
ja megi jaz ga res vidim, čeprav ni nič močnejši od včerajšnjega. Hormoni se opazno povečujejo itak na 2 dni.  Kupi si res tisti digitalni CB 

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 280
4.8.2010 10:17:28   
MEGi20
zvezdan   v živo je močnejši sam ta fotoaparat na GSM ju vrjetno mal čuden..  Ja danes grem po digitalnega ker mene e črtice zezajo user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.8.2010 10:27:22   
jacki
Megi20...tko kot sem že včeri rekla...po moje si nosečka, samo imaš še mal mal hormončkov, pa je zato čist rahla črtica. Najboljš res, da kupiš digitalnega CBja, pa boš čist točno vedla kok si noseča user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novga. Mogoče imam rahlo povečane prsi, al se mi pa sm zdi...sej še sama ne vem...vse ostalo nespremenjeno...še 2 dni, pa da vidim...

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.8.2010 10:28:53   
MEGi20
user posted image A je kateri kaj znano da je "venerin hribček" malce trši na otip?? Vem mal hecno vprašanje ampak moj je pa tak ni bil nikoli prej

mamica in očka...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.8.2010 10:30:24   
zvezdan
to sem že zasledila nekaj na teh forumih o materničnem vratu in spremembah....a to si dejansko tipate tam spodajuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 284
4.8.2010 10:39:32   
jacki
MEgi20, moja sodeovka je govorila, da je bla celo nosečnost čist nepotešena (se mož ni nč pritoževal user posted image user posted image user posted image ), tko da so tvoja opažanja čist možnauser posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 285
4.8.2010 10:43:43   
MEGi20
zvezdan govorim o predelu, ki je poraščen (kjer imamo ponavadi frizurco) user posted image user posted image user posted image  tipam si pa nič pač sem med britjem opazila, da je trše na dotik user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.8.2010 10:45:33   
jacki
Nimaš kej, telo se je že začelo spreminjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.8.2010 10:59:38   
zvezdan
ajauser posted image  

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.8.2010 11:53:01   
Anonimen
Samo eno vprašanje...
Včeraj sem imela občutek, da me rahlo srbi spodaj, dons se je pa  rahlo srbenje razvilo v vnetje.user posted image A mislite, da je lahko kej narobe (če sem slučajno noseča)?
Do zdaj sem imela samo enkrat pred 2mi leti glivično vnetje, pa sem se s svečkami in mazilo pozdravla. Od takrat vse BP. Mo je pa ful čudn, zakaj bi se mi vnetje sploh pojavlo?!?!?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
4.8.2010 13:17:48   
Anonimen

Današnji plusek:

user posted image

Jaz pa ne vidim nobene črtice, ko sem jaz delala en teden nazaj je bila VELIKO bolj vidna user posted image user posted image user posted image   Pojdi po digitalnega ali pa kri dat, boš bolj sigurna. Pa srečno*

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
4.8.2010 13:31:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Današnji plusek:

user posted image

Jaz pa ne vidim nobene črtice, ko sem jaz delala en teden nazaj je bila VELIKO bolj vidna user posted image user posted image user posted image   Pojdi po digitalnega ali pa kri dat, boš bolj sigurna. Pa srečno*

Jaz sem ne dolgo nazaj govorila, da črta je črta in da vsaka črta pomeni nosečnost.

Prvič je bilo tako. Rodila zdravega otročka. Drugič se ni izšlo. Tretjič je bila pa testna črta močnejše od kontrolneuser posted image  Pričakujemouser posted image .

V drugo je bilo tako...Imela sem šibko črtico, precej močnejšo od tvoje, ampak je pri tem ostalo. Čez par dni sem zakrvavela in končalo se je. Sklepam, da je prišlo do oploditve, zato je hormon bil, vgnezditev pa ni bila ravno dovolj uspešna, pa se je končalo.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
4.8.2010 17:37:04   
Roži_

Današnji plusek:

user posted image

Jaz pa vidim zelo lepo črto, sicer ni tako vidna kot vodoravna, je pa tukajuser posted image
Nekaj se sigurno dogaja, držim močno pesti, pa naredi z digitalcem, boš najbolj takrat vedela na čem siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.8.2010 20:45:21   
ajtak

Samo eno vprašanje...
Včeraj sem imela občutek, da me rahlo srbi spodaj, dons se je pa  rahlo srbenje razvilo v vnetje.user posted image A mislite, da je lahko kej narobe (če sem slučajno noseča)?
Do zdaj sem imela samo enkrat pred 2mi leti glivično vnetje, pa sem se s svečkami in mazilo pozdravla. Od takrat vse BP. Mo je pa ful čudn, zakaj bi se mi vnetje sploh pojavlo?!?!?user posted image user posted image user posted image

Tudi men se je 2 dni po O vse skupaj sprevrglo v vnetje. Srbi ko strela. Se pa spomnim, da sem imela pri prvi user posted image  kar naprej te težave z povečanim belim tokom in vnetji. Se hormoni spreminjajo... Tko, da malo upam, da je to to, ker mi pod milim nebom ni jasno od kje bi drgač zdele vnetje fasala...

IZVIRNO SPOROČILO: witto

Se malo vrinem v vašo debato. Tudi jast vidim črtico, čeprav zelo rahlo, ampak je tam. Naj povem le svoj primer o cb-ju. Megi20, kot si napisala, če ni nosečniškega hormona, se ta črtica ne pojavi. Ja, naj bi bilo tako. Čeprav meni je letos kar dvakrat zapored clear blu pokazal močan plus z jutranjim urinom, pa nisem bila noseča. Tako, da jast tudi clear blu ne zaupam več, ker mi je zatajil na res polni črti.user posted image V tvojem primeru, pa ti pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bo test čez dva dni mooooooočno pozitiven, in čez par mesecev boš držala svojo štručko v naročjuuser posted image user posted image user posted image

Tud pri meni je bilo tako..pa še nekaj punc poznam,ki so imele še bolj močno črtico lot je tvoja,pa niso bile noseče....sicer jaz držim pesti,da se črtica okrepi ....drugače pa res pojdi po digitalen CB....če si nosečka se ti bo zarisal en lep plusek.....

Kako to mislte, da vam je test pokazal user posted image , potem pa niste bile noseče?? Seveda ste bile, samo nažalost je šlo za SS. Ker če ni nosečnostnega hormona test NE bo pozitiven.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.8.2010 21:15:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Samo eno vprašanje...

Tudi men se je 2 dni po O vse skupaj sprevrglo v vnetje. Srbi ko strela. Se pa spomnim, da sem imela pri prvi user posted image  kar naprej te težave z povečanim belim tokom in vnetji. Se hormoni spreminjajo... Tko, da malo upam, da je to to, ker mi pod milim nebom ni jasno od kje bi drgač zdele vnetje fasala...

ToLE JE PA SUPER BRAT :) Da bi se lahkovnetje in beli tok pojavila zrad nosečnosti user posted image Kljub temu da vnetje ni super, mi je zdej že vse superuser posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
5.8.2010 8:42:56   
Anonimen

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)
x.8.anonimna bm (x.krog)
user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image  1.8. Florecita (3. krog)     user posted image user posted image  user posted image

user posted image X.8. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog)
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)
user posted image 2.8. *viva* (x. krog)
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog) 
user posted image
4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog)
user posted image 9.8. twetka ( x.krog)
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 25

user posted image

NOSEČK: ____ 3 ____

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, jacki, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

(odgovor članu florecita)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
5.8.2010 8:45:51   
Anonimen
Sem malo posodobila seznam.
Tebe Megi20 sem obarvala roza, ker si se že javila pri aprilčicah.

Jaz sem pa včeraj imela samo majčken rjav izcedek na hlačkah ,potem pa nič več......upam da bo čez par dni kaj pokazalo......držite pesti

bm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
5.8.2010 8:48:54   
witch
megi20 user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti lepo nosečnost user posted image končno vama je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce tiste, ki popravljate seznamčke dajte vzet zadnjega in vse spremembe vnesite... ker so kr neki tile seznamčki user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
5.8.2010 8:52:49   
MEGi20
user posted image

ta pa ni bleda user posted image user posted image user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.8.2010 8:54:07   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)
user posted image x.8. smehec81 (x. krog)
user posted image x.8. anonimna bm (x. krog)

user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image  1.8. Florecita (3. krog)     user posted image user posted image  user posted image
user posted image 1.8. LeJo (x. krog) user posted image user posted image user posted image

user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)
user posted image 2.8. *viva* (x. krog)
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog)
user posted image 9.8. twetka ( x.krog)
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 20.8. cori (x. krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

user posted image

NOSEČK: __ 4 __

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, jacki, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.8.2010 8:55:01   
zvezdan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooo megiuser posted image user posted image user posted image user posted image saj sem vedela!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?