Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 19:45:38
|
|
|
|
nadka30
|
hay končno doma iz pregleda, pridobila sem 2 kg tako da sem sedaj na 61kg. Ja punce naša bejbika se je obrnila na glavico tako da nas verjetno čaka naraven porod in ja prav ste prebrale v našo družbo prihaja še ena curica . Tako da sedaj pa grem v šoping . Sem pa malo slabe volje ker moja g gre na dopust in je ne bo nihče nadomeščal tako da moram malo okrog poklicat da bom videla kam lahko grem na samioplačniški odvzem brisa za streptokok B.Ali katera ve kam bi lahko šla, ker moja g pride šele konec meseca takrat pa bo za ta test že prepozno, tako da punce rabim malo pomoči-torej kam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 20:59:20
|
|
|
|
Arwenko
|
nadka čestitke za pregled in pupiko Glede brisa pa nimam pojma...lahko pri mojem vprašam, glede na to, da je privat ambulanta, če ti samoplačniško naredi, drugače pa pomoje kar v porodnišnici v Celju, a misliš da ti nebi naredili?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 21:35:05
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko nadka čestitke za pregled in pupiko Glede brisa pa nimam pojma...lahko pri mojem vprašam, glede na to, da je privat ambulanta, če ti samoplačniško naredi, drugače pa pomoje kar v porodnišnici v Celju, a misliš da ti nebi naredili? hvala za porodnišnico se bom pozanimala , če ti ni odveč vprašaj svojega g če bi naredil, ker ta bris je tako samoplačniški
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 22:30:13
|
|
|
|
obcinarka
|
oooooooooooo kk lepo!!!!!!!!! zdej bomo pa me stople v akcijo da dobimo kakšnega fantiča da bo mešal glavo tvoji bejbi... pridna, tud kg ok... kar se pa brisa tiče, pa ne vem.. probaj res porodnišnico.. javi se kaj jutri spet da nas razdražiš s kuhanjem, pa šopingom.. nočko vsem, arwenko pejt spat na novo blazino!!! jutr se tipkamo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 8:59:29
|
|
|
|
nadka30
|
jutro oz. dannnnnnnnnnnnn kje se pa skrivate danes, kaj ni še nobene v služžžžžžžžžžbiiiiiiiiiiiiii . No naša punca je popolnoma navdušena nad tem da dobi sestrico in kar ne more govoriti da ima mamica v trebuščku punčko MELANIE . Naš ati je pa tako rekel da je punčko delal .Torej teža punčke je nekje okoli 2.500g in naj bi ob rojstvu bila težka nekaj nad 3 kg, .In po napovedih moje G se lahko v kratkem začne akkkkkkkcija. Tako da sedaj pa moram po zadnjih nakupih za našo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 9:13:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro....sem v službi, ampak še bolj ležerno, ravno spila kavico pa to
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 9:16:28
|
|
|
|
urskaf
|
Jutro!!! Čestitke nadka, za še eno . Ti kr mal zavidam, da si že čisto pri koncu.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 9:39:52
|
|
|
|
urskaf
|
Kje pa ste danes res vse? Tako zatišje je tuki.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 9:44:43
|
|
|
|
nadka30
|
ja urskaf to sem že jaz danes tudi ugotovila, zatišje že malo preveč sumljivo je tole zatišje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 9:45:36
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, res je sumljivo. lidik je pri zdravniku, čaka v čakalnici boga revica.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 9:49:37
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Ja, res je sumljivo. lidik je pri zdravniku, čaka v čakalnici boga revica. aha to mi je pa všlo da ima lidik danes zdravnika , saj bo nadoknadila ko pride nazaj. Jaz pa moram počasi v zadnje nakupe da me na koncu res ne bo kaj še presenetilo, ampak po eni starni bi že najrajši videla da bi se počasi kaj začelo, no bom počakala še cca 22dni potem pa akcija
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 9:49:39
|
|
|
|
obcinarka
|
dan bejbe, smo tu, ampak pr nas je pa norišnica... jaz mam vsega pol kufer, res......... te tri dni še nardim, pol grem na dopust, ko pa pridem nazaj se pa odločim al bom sploh še kaj šla v službo, mam še fulllllllllllll dopusta, za ene 14 dni bi šla pa v bolniško, resno, ker tole je pa preveč stresa in vsega skup... pa ka mormo al ka sam eni delat??????.. al se pa od nas prčakuje ka pa vem ka vse še, kt da bom tri dni pred porodom še to pa ono in ono nardila... ja najbrž... sm razp.... do kraja ... .. in bi najrajš nekam šla... ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 9:53:09
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka dan bejbe, smo tu, ampak pr nas je pa norišnica... jaz mam vsega pol kufer, res......... te tri dni še nardim, pol grem na dopust, ko pa pridem nazaj se pa odločim al bom sploh še kaj šla v službo, mam še fulllllllllllll dopusta, za ene 14 dni bi šla pa v bolniško, resno, ker tole je pa preveč stresa in vsega skup... pa ka mormo al ka sam eni delat??????.. al se pa od nas prčakuje ka pa vem ka vse še, kt da bom tri dni pred porodom še to pa ono in ono nardila... ja najbrž... sm razp.... do kraja ... .. in bi najrajš nekam šla... ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff te čist zastopim enako se je dogajalo z mano, ko so vsi mislili da bom na veke tam in da bom šla direkt iz šihta v porodnišnico pa so se malo zmotili.Če vidiš da ne moreš več in da te delo utruja idi vsaj za nekaj časa na bolniško da se malo spočiješ, ker ko te ne bo bodo pa glih tako uredili stvari ki jih morajo.Tako da ne preteguj in ne zmozgaj svojega telesa zaradi njih. To je moj nasvet
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 9:54:49
|
|
|
|
urskaf
|
Ne, saj lidik nima pregleda, vročino je imela včeraj, pa je šla danes k zdravniku, zdaj se bo pa načakala v čakalnici. Ti pa čisto verjamem, da bi rada, da se že kaj začne. Jst imam še vsaj 4 mesece do konca, pa mi je že zoprno, ko se ne morem več tak pripogniti. Bi že tudi najraje vidla, da bi bil decembr pred vrati. obcinarka, jst te tudi čisto razumem. Isto sem jst imela dva tedna nazaj "overload". Sem enostavno "mogla" it na bolniško. Nič več ni bilo z mene, pa vsi so kr nekaj pričakovali od mene, kot da sem sama za vse.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 3.8.2010 9:55:07 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:00:54
|
|
|
|
nadka30
|
kje sem pa jaz bila da sem to zamudila da nič ne vem glede vročine, no jaz upam da se vseeno ne bo tako dolgo čakala.Ja bolj kot smo pred ciljem bolj si želimo da bi se končno nekja začelo.No jaz še vseeno upam da ne bom predolgo čakala in da bom konec meseca že mamica. čeprav nikoli se ne ve.No tolk bi še počakala da se mi porodniška prične to pa je drugi petek . Ja včasih pridejo trenutki ko čisto malo manjka da ti poči film in ko enostavno vidiš da ne moreš več, da telo noče več sodelovat.Važno ej da poskrbiš zase in za svojega otroka, vidva sta sedaj na prvem mestu
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:04:36
|
|
|
|
urskaf
|
lidik ni napisala na forum, sms mi je poslala. Ja, to je fajn, da se ti najprej začne porodniška. Potem je pa fajn, da je čimprej. Držim pesti, da se ti bo izteklo tako kot si želiš. Je pa res, ja. Ti moraš poskrbeti zase in za svojega otroka. Drugi ne bodo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:09:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Saj je lidik napisala že zadnjič, da neke sodelavke krehajo v njo skoz, tako da očitno se je nalezla. Upam, da bo vse ok in da se čimprej pozdravi. Pa kako ste drugače, kaj novega?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:10:17
|
|
|
|
nadka30
|
no potem pa ok, upam da ji bo kmalu bolje, mogoče pa tudi lidik rabi samo malo počitka. ja točno tako kot si rekla samo da se porodniška začne potem pa upaš da se čim hitreje začne . In kakos mo drugače, naj mi ena na seznamu popravi da imam sedaj +11kg in obseg 103cm.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:12:50
|
|
|
|
urskaf
|
Bom zdajle dala seznamček naprej in popravila. Obseg sem vrgla ven, tak ni skor nobena si merila bušija. Če pa hočete, ga pa lahko dam nazaj. Povejte.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:14:17
|
|
|
|
urskaf
|
PDP Ime(starost) (št , št. ) pregled, kraj, spol, +kg SEPTEMBER 09. luna2010(32) (1 , 0 ) ? Šentjur ? 10. nadka30(30) (3 ,1 ) ? Slov.Konjice +11 18. T.Z. (26) (1 , 0 ) 3.8. Laško +7 OKTOBER 03. arual2006(?) (2 ,1 ) ? Celje +9 28. mami_1979(30) (5 ,4 ) ? Šmarje/Jelšah +10 NOVEMBER 10. mateja33(34) (1 ,0 ) ? Žalec +5 23. zalos(?) (1 ,0 ) ? Razgor +4 25. pikamonca(31) (2 ,1 ) ? Celje +1 DECEMBER 15. urskaf(28) (2 ,1 ) 11.8. Grobelno +3 15. lidik(30) (1 ,0 ) 20.8. Šentjur +2,5 26. obcinarka(35) (1 ,0 ) 20.8. Žalec +1 JANUAR 05. Arwenko(27) (1 ,0 ) 31.8. Arclin +0 05. jmpolona(30) (2 ,1 ) ? Šentjur ? 14. TMS82(28) (1 ,0 ) ? Žalec +2 FEBRUAR 02. Oxer (?) (2 ,1 ) 1.9. Velenje +3 MAREC 09. maja1985 (25) (3 ,1 )10.8., 24.8. Celje ? 23. JULIJ 26. NADA79 (?) (2 ,1 ) ? Celje ?
< Sporočilo je popravil urskaf -- 3.8.2010 10:15:35 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:16:40
|
|
|
|
urskaf
|
nadka, lidik je rekla naj te lepo pozdravim. Zdajle še čaka na izvide iz laboratorija, potem mora še k zdravnici nazaj, potem je pa obljubila, da pride čvekat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:19:36
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz itak nisem upala obsega napisat, imam ga 108, pa se mi sploh trebuh ne pozna še nič Eh, saj bo, nekako že. Jaz sem pa danes ravno poslala povpraševanje za materinsko šolo v UKC Maribor, upam, da mi bodo čimprej odgovorili.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:21:43
|
|
|
|
urskaf
|
Saj jst imam obseg že tudi 105cm, pa večinoma ni nosečniški trebušček. Smo pač ženske.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:22:34
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko nadka čestitke za pregled in pupiko Glede brisa pa nimam pojma...lahko pri mojem vprašam, glede na to, da je privat ambulanta, če ti samoplačniško naredi, drugače pa pomoje kar v porodnišnici v Celju, a misliš da ti nebi naredili? zatole bi te pa vseeno prosla če se boš pozanimala, ali pa eč katera druga kaj ve, kje bi še lahko šla na samoplačniški odvzem brisa. tako sedaj ap se za kratek čas poslavljam letim v trgovino
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 10:27:50
|
|
|
|
urskaf
|
Za odvzem brisa zal ne vem, moj G je pa tudi na dopustu še 14 dni. Žal.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?