|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
2.8.2010 9:25:10   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Rokso se je glih zbudu je spal 12 uruser posted image user posted image user posted image , zdele pristavim en pisker župe in gremo mal na dvorišče.

Tamika user posted image  za sobotni večer,jst tut že ful čakam kakšen tak solo večer......

Katjuša še mal user posted image user posted image user posted image user posted image , da že rešita težavico.

URŠAAAAAAAAAAAA PA KVAJ ZDEJ TOuser posted image

SJMM RABM EN RECEPTuser posted image .....mam ful unih bebi piškotov k so s cukrom prevlečeni....kaj se da  kej nardit iz tega....d jih u kakšen kompot namočm pa mal smetane ....kej tazga mi diši

jaz sem nanj čakala par let user posted image
pri nas se juhica že kuha... ati v službi... Marin še spi... ostali že razgrajajo user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
2.8.2010 9:27:23   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro....s princesko kraljujeva doma....sem jo kar preventivno doma pustila....zajtrk je v trebuščkih......zdej pa greva k novim dogodivščinam naproti.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
2.8.2010 9:27:27   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Rokso se je glih zbudu je spal 12 uruser posted image user posted image user posted image , zdele pristavim en pisker župe in gremo mal na dvorišče.

Tamika user posted image  za sobotni večer,jst tut že ful čakam kakšen tak solo večer......

Katjuša še mal user posted image user posted image user posted image user posted image , da že rešita težavico.

URŠAAAAAAAAAAAA PA KVAJ ZDEJ TOuser posted image

SJMM RABM EN RECEPTuser posted image .....mam ful unih bebi piškotov k so s cukrom prevlečeni....kaj se da  kej nardit iz tega....d jih u kakšen kompot namočm pa mal smetane ....kej tazga mi diši

1.  namočiš lahk  s kompotom, čez zložiš sadje....jabolka naribana ali jabolčno čežano, lahk sadje iz kompota ali banane...poliješ lahk s skuhanim pudingom...recimo vanilijevim..pol pa čez smetanco

2. lahk pa namočiš z mlekom+ vanili sladkor, naložiš gor banance, pa smatanco zmešaš s kakim jogurtom in namažeš čez..mal u hladilnik..pa navali narod
user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1028
2.8.2010 9:28:43   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro....s princesko kraljujeva doma....sem jo kar preventivno doma pustila....zajtrk je v trebuščkih......zdej pa greva k novim dogodivščinam naproti.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tak dan...uživejta max!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
2.8.2010 9:32:02   
sjmm
tamika....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sobotni večer...upam, da sta malo nadoknadila za nazaj in naprej!!!user posted image

pri nas imamo spet vžgan tečnitis, tak,da šibava na luft...tam je ponavadi gut volje!!

sm imela v načrtu mal pomivat po tleh...bomo vidl...drgač bom pa ju3..sej še ni take panikeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 10:16:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
2.8.2010 12:04:33   
simonakr
Dan! Evo mala je v mižulah, mami pa je mal noge gor dala - počitek pred začetkom dela. user posted image user posted image Sm rekla da bom kopalnico pa špajzo spucala - če bo mala tolk dolg časa spala.

Ajvy - user posted image user posted image user posted image

evo šibam knjigo brat - da dam mal možgane na off!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 1032
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 12:17:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
2.8.2010 12:21:22   
Urša08
helov

Men kr neupravičene zapišteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjutraj sem malce pospala do 8, potem z user posted image kavica, mal sva razpakirala in šla na občino zrihtatz za znižno plačilo vrtca, pa na upravno osebno dat delat. Potem še ena kavica z bratrancem, še šoping in sedaj smo doma. Dobimo pa zdele ene obiske tko da zmanjkuje časauser posted image user posted image user posted image .  Sem v čistem zaostanku na rr-ju, pa seveda s cotami tuduser posted image user posted image user posted image .

Grem mal brat dokler še ni obiskov.

Neposredna povezava do sporočila: 1034
2.8.2010 12:23:57   
Urša08
Evo me že možek priganja da lahko rr mal počaka in naj grem red delat po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se oglasim

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
2.8.2010 12:37:26   
Čebel@
omakica se kuha-mmmmm kok dišiuser posted image user posted image .....ati je na dvorišču,Hana pa ajauser posted image .....zvečer gremo pa Vida zaliti-sem vidla slikico in zdej še bolj komaj čakam našega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
2.8.2010 12:38:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Evo me že možek priganja da lahko rr mal počaka in naj grem red delat po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se oglasim

hey bejbi a je tvoj user posted image  pozabil da si user posted image  in da ti PRIPADA  da malo posediš in počvekaš na rr-juuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
2.8.2010 13:02:18   
sjmm
sva v pripravlenosti za v mižule

je še kar mala tečkica

zdej sm si jz neki na brzake u usta fliknila..pa je ugriznil mal kruhka pr men in je še svojo malco skor zbruhal...res mu gre sam vse kar je čist tekoče al pa pretlačeno..no, bol zmiksano

kosilo.....še juhca od včeraj...sam dons bojo palačinke za zakuho namesto nudelčkov, pire krompirček, bučkina kremna omaka, zelena solatka s koruzico

smo se hotl za četrtek prjavt k frizerju...no, pa gre moja sestrična na dopust...hja, bojo frizurce še mau u luft štrleleuser posted image

no, grem čaj prštimat in Majčka uspavat

URŠA...kje si , kva kej počenjaš????

kolumbo...Majkl pa zmeri kej šponskega prjavi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa lepo, da Šimče pride na kosilček...fajn se imejte...a mulčka že vse po starem konzumirata???

mi2 sva se odločila, da če na podstrehi ne bo rihtanja, pa da si nabaviva novo sedežno..itak je to kar imamo v dnevni z vseh vetrov vkup zneseno....tko, da greva mal za sedežne firbcat...mogoče se dons..odvisn kako se bo Majči počutil....pa enga k dela kovane ograje morva najdit, da nam ograjo zuni na stopnišču zrihta..pa še nekak zravn na terasi tud, čeprav že mamo eno čuri muri ograjo...sam more bit vse nekak u stilu..no, bomo vidl, kake cifre hočjo za vse skup

ajde...baj za zdaj!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 13:19:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
2.8.2010 15:00:41   
Čebel@
mi je glihkar ena februarčica polepšala danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
2.8.2010 15:12:08   
Katjusa

evo mene še jutri pol pa konec..... sej ne morem verjet, da je tri mesece mimo...

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sedežno, pa kaj lepega najdite.... kje boste pa Maju sobico zrihtal?

urša ne pozabit na počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo navijam za morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image (jst bi tud... me vzamete zravenuser posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mi je glihkar ena februarčica polepšala danuser posted image user posted image user posted image user posted image

to pa zelo lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
2.8.2010 15:15:21   
Čebel@

ubistvu 2user posted image user posted image user posted image user posted image ..........dons pa same lepe novičke skačejo okoli meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.8.2010 15:17:43   
Katjusa

ubistvu 2user posted image user posted image user posted image user posted image ..........dons pa same lepe novičke skačejo okoli meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dej še nam povej:)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.8.2010 15:23:09   
Urša08
evo mene

No da vidim kolk sem si kej zapomnilauser posted image user posted image user posted image

čebela naj začetne nosečniške tegobice hitro minejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy jeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo super za peskovnik in seveda da sta tamaledva že boljša user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda navijam za morčija

katjuša za vaju držim pestke da si čim prej vzameta čas za pogovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda da šibnete na morjeuser posted image

Sunny navijam za user posted image ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm sem zasledila da tvoji otročki odhajajo na počitnice - kam pa in za koliko časa? Pa morje - boste kaj šli?

Tamika super da so ti zrihtali škatlo in si spet med namiuser posted image Uvau za sobotni večer v dvoje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsakič ko slišim prevent se nate spomnim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.8.2010 15:29:41   
Urša08
Mi smo dons bolj na izi tko da šele drugo rundo cot perem. Upam, da mi rata do srede vse oprat in zlikat da lahko spet spakiramuser posted image user posted image user posted image . V četrtek mamo plan it nazaj na morje do nedelje. Potem pa moj itak zaključi z dopustom. Ma je šel teden dni kot ga ne bi bilo.

Kaj počnete? Jaz mam kr en tak lenoritis, bi kr neki počivala, brala, pa na kak kofi šlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.8.2010 16:17:05   
Katjusa
mi imamo vročinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image več k pol ure sem ga zdle cartala in mirila, da je nehal jokat..... pit ni hotel no pa je ravno babi prišla da ima mal juhice in to je pa jedel.... zdej se že mal boljše počuti tak da se igra v dnevni z vlakci jst skočim pa hitro omakco ka kake špagetke nardit...... bošček moj mali..... predvidevam, da ga vse boli k se tok jokauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.8.2010 16:54:43   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo mene še jutri pol pa konec..... sej ne morem verjet, da je tri mesece mimo...

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sedežno, pa kaj lepega najdite.... kje boste pa Maju sobico zrihtal?

urša ne pozabit na počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo navijam za morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image (jst bi tud... me vzamete zravenuser posted image )

to pa zelo lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

verjetn bo tako, da bova mi2 zasedla Saškino sobo, ona bo šla v ta najmanjšo....kjer je zdej Miha....fanjtje, pa si bodo delili sobo + garderobo, kjer sva zdej mi2...tko smo nekak naumili, razn, če bomo na podstrehi kej delali kar s to višino in bodo otroške spalnice nekak na to vižo k da je gor galerija...bomo vidl kok bo evrčkov, pa seveda kako bo kake predelave ta spodnji štuk prenašaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.8.2010 16:58:46   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

evo mene

No da vidim kolk sem si kej zapomnilauser posted image user posted image user posted image

čebela naj začetne nosečniške tegobice hitro minejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy jeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo super za peskovnik in seveda da sta tamaledva že boljša user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda navijam za morčija

katjuša za vaju držim pestke da si čim prej vzameta čas za pogovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda da šibnete na morjeuser posted image

Sunny navijam za user posted image ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm sem zasledila da tvoji otročki odhajajo na počitnice - kam pa in za koliko časa? Pa morje - boste kaj šli?

Tamika super da so ti zrihtali škatlo in si spet med namiuser posted image Uvau za sobotni večer v dvoje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsakič ko slišim prevent se nate spomnim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se

mulčki grejo verjetn v sredo ...ta velki 3 ...seveda...v Ltijo k moji mami...seveda posebej zaradi našga Matica...kaj vem...za ene 4 dni verjetn...pol pa še Matic pride k nam za par dni....pol je pa moj mogoče ene par dni frej..pa se bomo kej kopat šli, ker morje bo kar počakalo na naslednje poletje, itak smo biliže v bohinju letos.....sam, če čva kej pošlihtat doma...dnevna, stopnice, kopalnica...mormo kr previdno z evrčkiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
2.8.2010 17:01:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mi imamo vročinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image več k pol ure sem ga zdle cartala in mirila, da je nehal jokat..... pit ni hotel no pa je ravno babi prišla da ima mal juhice in to je pa jedel.... zdej se že mal boljše počuti tak da se igra v dnevni z vlakci jst skočim pa hitro omakco ka kake špagetke nardit...... bošček moj mali..... predvidevam, da ga vse boli k se tok jokauser posted image

joj, a k vam je tud neki prišlo...joj, ne morm verjet...sred poletja....naš je tud taka cmerica...samo...mami, mami...sm mogla še ležat zravn njega, da je sploh spal....evo sm zamenjala baterije in jih pošiljamo še k vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
2.8.2010 17:01:58   
Katjusa
sjmm upam, da bo spodn štuk dobro prenašal kake prenove.... ste pa fino nagruntal razporeditevuser posted image user posted image user posted image user posted image
naša prikolca je drugače še vedno frej in gratisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam prhakljate in greste

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.