Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:25:10
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Rokso se je glih zbudu je spal 12 ur , zdele pristavim en pisker župe in gremo mal na dvorišče. Tamika za sobotni večer,jst tut že ful čakam kakšen tak solo večer...... Katjuša še mal , da že rešita težavico. URŠAAAAAAAAAAAA PA KVAJ ZDEJ TO SJMM RABM EN RECEPT .....mam ful unih bebi piškotov k so s cukrom prevlečeni....kaj se da kej nardit iz tega....d jih u kakšen kompot namočm pa mal smetane ....kej tazga mi diši jaz sem nanj čakala par let pri nas se juhica že kuha... ati v službi... Marin še spi... ostali že razgrajajo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:27:23
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro....s princesko kraljujeva doma....sem jo kar preventivno doma pustila....zajtrk je v trebuščkih......zdej pa greva k novim dogodivščinam naproti.....
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:27:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Rokso se je glih zbudu je spal 12 ur , zdele pristavim en pisker župe in gremo mal na dvorišče. Tamika za sobotni večer,jst tut že ful čakam kakšen tak solo večer...... Katjuša še mal , da že rešita težavico. URŠAAAAAAAAAAAA PA KVAJ ZDEJ TO SJMM RABM EN RECEPT .....mam ful unih bebi piškotov k so s cukrom prevlečeni....kaj se da kej nardit iz tega....d jih u kakšen kompot namočm pa mal smetane ....kej tazga mi diši 1. namočiš lahk s kompotom, čez zložiš sadje....jabolka naribana ali jabolčno čežano, lahk sadje iz kompota ali banane...poliješ lahk s skuhanim pudingom...recimo vanilijevim..pol pa čez smetanco 2. lahk pa namočiš z mlekom+ vanili sladkor, naložiš gor banance, pa smatanco zmešaš s kakim jogurtom in namažeš čez..mal u hladilnik..pa navali narod
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:28:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro....s princesko kraljujeva doma....sem jo kar preventivno doma pustila....zajtrk je v trebuščkih......zdej pa greva k novim dogodivščinam naproti..... za tak dan...uživejta max!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:32:02
|
|
|
|
sjmm
|
tamika.... za sobotni večer...upam, da sta malo nadoknadila za nazaj in naprej!!! pri nas imamo spet vžgan tečnitis, tak,da šibava na luft...tam je ponavadi gut volje!! sm imela v načrtu mal pomivat po tleh...bomo vidl...drgač bom pa ju3..sej še ni take panike
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2010 10:16:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 12:04:33
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo mala je v mižulah, mami pa je mal noge gor dala - počitek pred začetkom dela. Sm rekla da bom kopalnico pa špajzo spucala - če bo mala tolk dolg časa spala. Ajvy - evo šibam knjigo brat - da dam mal možgane na off!
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2010 12:17:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 12:21:22
|
|
|
|
Urša08
|
helov Men kr neupravičene zapište Zjutraj sem malce pospala do 8, potem z kavica, mal sva razpakirala in šla na občino zrihtatz za znižno plačilo vrtca, pa na upravno osebno dat delat. Potem še ena kavica z bratrancem, še šoping in sedaj smo doma. Dobimo pa zdele ene obiske tko da zmanjkuje časa . Sem v čistem zaostanku na rr-ju, pa seveda s cotami tud . Grem mal brat dokler še ni obiskov.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 12:23:57
|
|
|
|
Urša08
|
Evo me že možek priganja da lahko rr mal počaka in naj grem red delat po stanovanju se oglasim
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 12:37:26
|
|
|
|
Čebel@
|
omakica se kuha-mmmmm kok diši .....ati je na dvorišču,Hana pa aja .....zvečer gremo pa Vida zaliti-sem vidla slikico in zdej še bolj komaj čakam našega
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 12:38:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Evo me že možek priganja da lahko rr mal počaka in naj grem red delat po stanovanju se oglasim hey bejbi a je tvoj pozabil da si in da ti PRIPADA da malo posediš in počvekaš na rr-ju
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 13:02:18
|
|
|
|
sjmm
|
sva v pripravlenosti za v mižule je še kar mala tečkica zdej sm si jz neki na brzake u usta fliknila..pa je ugriznil mal kruhka pr men in je še svojo malco skor zbruhal...res mu gre sam vse kar je čist tekoče al pa pretlačeno..no, bol zmiksano kosilo.....še juhca od včeraj...sam dons bojo palačinke za zakuho namesto nudelčkov, pire krompirček, bučkina kremna omaka, zelena solatka s koruzico smo se hotl za četrtek prjavt k frizerju...no, pa gre moja sestrična na dopust...hja, bojo frizurce še mau u luft štrlele no, grem čaj prštimat in Majčka uspavat URŠA...kje si , kva kej počenjaš???? kolumbo...Majkl pa zmeri kej šponskega prjavi... ...pa lepo, da Šimče pride na kosilček...fajn se imejte...a mulčka že vse po starem konzumirata??? mi2 sva se odločila, da če na podstrehi ne bo rihtanja, pa da si nabaviva novo sedežno..itak je to kar imamo v dnevni z vseh vetrov vkup zneseno....tko, da greva mal za sedežne firbcat...mogoče se dons..odvisn kako se bo Majči počutil....pa enga k dela kovane ograje morva najdit, da nam ograjo zuni na stopnišču zrihta..pa še nekak zravn na terasi tud, čeprav že mamo eno čuri muri ograjo...sam more bit vse nekak u stilu..no, bomo vidl, kake cifre hočjo za vse skup ajde...baj za zdaj!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2010 13:19:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 15:00:41
|
|
|
|
Čebel@
|
mi je glihkar ena februarčica polepšala dan
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 15:12:08
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mene še jutri pol pa konec..... sej ne morem verjet, da je tri mesece mimo... sjmm za sedežno, pa kaj lepega najdite.... kje boste pa Maju sobico zrihtal? urša ne pozabit na počitek kolumbo navijam za morje (jst bi tud... me vzamete zraven ) IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi je glihkar ena februarčica polepšala dan to pa zelo lepo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 15:15:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi je glihkar ena februarčica polepšala dan ubistvu 2 ..........dons pa same lepe novičke skačejo okoli mene
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 15:17:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi je glihkar ena februarčica polepšala dan ubistvu 2 ..........dons pa same lepe novičke skačejo okoli mene dej še nam povej:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 15:23:09
|
|
|
|
Urša08
|
evo mene No da vidim kolk sem si kej zapomnila čebela naj začetne nosečniške tegobice hitro minejo birdy jeeeee Kolumbo super za peskovnik in seveda da sta tamaledva že boljša pa seveda navijam za morčija katjuša za vaju držim pestke da si čim prej vzameta čas za pogovor pa seveda da šibnete na morje Sunny navijam za ali Sjmm sem zasledila da tvoji otročki odhajajo na počitnice - kam pa in za koliko časa? Pa morje - boste kaj šli? Tamika super da so ti zrihtali škatlo in si spet med nami Uvau za sobotni večer v dvoje Baki vsakič ko slišim prevent se nate spomnim drži se
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 15:29:41
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo dons bolj na izi tko da šele drugo rundo cot perem. Upam, da mi rata do srede vse oprat in zlikat da lahko spet spakiram . V četrtek mamo plan it nazaj na morje do nedelje. Potem pa moj itak zaključi z dopustom. Ma je šel teden dni kot ga ne bi bilo. Kaj počnete? Jaz mam kr en tak lenoritis, bi kr neki počivala, brala, pa na kak kofi šla
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 16:17:05
|
|
|
|
Katjusa
|
mi imamo vročino več k pol ure sem ga zdle cartala in mirila, da je nehal jokat..... pit ni hotel no pa je ravno babi prišla da ima mal juhice in to je pa jedel.... zdej se že mal boljše počuti tak da se igra v dnevni z vlakci jst skočim pa hitro omakco ka kake špagetke nardit...... bošček moj mali..... predvidevam, da ga vse boli k se tok joka
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 16:54:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo mene še jutri pol pa konec..... sej ne morem verjet, da je tri mesece mimo... sjmm za sedežno, pa kaj lepega najdite.... kje boste pa Maju sobico zrihtal? urša ne pozabit na počitek kolumbo navijam za morje (jst bi tud... me vzamete zraven ) IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi je glihkar ena februarčica polepšala dan to pa zelo lepo verjetn bo tako, da bova mi2 zasedla Saškino sobo, ona bo šla v ta najmanjšo....kjer je zdej Miha....fanjtje, pa si bodo delili sobo + garderobo, kjer sva zdej mi2...tko smo nekak naumili, razn, če bomo na podstrehi kej delali kar s to višino in bodo otroške spalnice nekak na to vižo k da je gor galerija...bomo vidl kok bo evrčkov, pa seveda kako bo kake predelave ta spodnji štuk prenašal
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 16:58:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 evo mene No da vidim kolk sem si kej zapomnila čebela naj začetne nosečniške tegobice hitro minejo birdy jeeeee Kolumbo super za peskovnik in seveda da sta tamaledva že boljša pa seveda navijam za morčija katjuša za vaju držim pestke da si čim prej vzameta čas za pogovor pa seveda da šibnete na morje Sunny navijam za ali Sjmm sem zasledila da tvoji otročki odhajajo na počitnice - kam pa in za koliko časa? Pa morje - boste kaj šli? Tamika super da so ti zrihtali škatlo in si spet med nami Uvau za sobotni večer v dvoje Baki vsakič ko slišim prevent se nate spomnim drži se mulčki grejo verjetn v sredo ...ta velki 3 ...seveda...v Ltijo k moji mami...seveda posebej zaradi našga Matica...kaj vem...za ene 4 dni verjetn...pol pa še Matic pride k nam za par dni....pol je pa moj mogoče ene par dni frej..pa se bomo kej kopat šli, ker morje bo kar počakalo na naslednje poletje, itak smo biliže v bohinju letos.....sam, če čva kej pošlihtat doma...dnevna, stopnice, kopalnica...mormo kr previdno z evrčki
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:01:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mi imamo vročino več k pol ure sem ga zdle cartala in mirila, da je nehal jokat..... pit ni hotel no pa je ravno babi prišla da ima mal juhice in to je pa jedel.... zdej se že mal boljše počuti tak da se igra v dnevni z vlakci jst skočim pa hitro omakco ka kake špagetke nardit...... bošček moj mali..... predvidevam, da ga vse boli k se tok joka joj, a k vam je tud neki prišlo...joj, ne morm verjet...sred poletja....naš je tud taka cmerica...samo...mami, mami...sm mogla še ležat zravn njega, da je sploh spal....evo sm zamenjala baterije in jih pošiljamo še k vam
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:01:58
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm upam, da bo spodn štuk dobro prenašal kake prenove.... ste pa fino nagruntal razporeditev naša prikolca je drugače še vedno frej in gratis sam prhakljate in greste
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.