Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 9:04:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki evo me melo nazaj.čakam da se cote operejo da jih obesim.sonček tudi ze kuka iz za oblakov tk da ob enih devetih pičimo ven. pridna pri nas ... hočem sonček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 9:05:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@...sorči za lušte o polpetkih...vabljenakadarkoli, če nisi samo za mesne polpetke .....pol gremo pa še k tamiki na banana split upam, da enkrat pa čisto zares
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 9:07:02
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! No evo mal obljubljenih slikic....ni še dokončano.....ampak za firbce bo ok wwwwwwwwaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 9:08:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro Hana še pančka,jaz pa tukaj že strašim tenx for cofe si kaj boljše?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 9:09:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Dan! evo mene čist dopustniška! Se mi nič ne da pospravit Uživejte v sončku! Baje bo! saj imaš DOPUST... počivaj!!!!!!!! bo vse počakalo... preverjeno
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 9:11:07
|
|
|
|
TAMIKA3
|
itak da ni nobene bo treba kaj postorit, ker se noče samo pa še v nabavo bo treba... nimamo mleka .... bye bye
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 9:30:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 itak da ni nobene bo treba kaj postorit, ker se noče samo pa še v nabavo bo treba... nimamo mleka .... bye bye jst sem tu..... jst sem tud čakala če se bo kej postorilo pa tud ni blo nič fajn nabavljajte... pa super za počitnikarje a so zdej prvič?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 9:32:48
|
|
|
|
Čebel@
|
baki.......uf sem vidla tole sranje na TV .......ČE KARKOLI POTREBUJEŠ-POVEJ! katjuša.....joj babe pa ve veste da jaz samo na hrano mislim,ti mi pa lušte že na vse zgodi delaš ........pridno delajte simona.......pa si dočakala dopust .....včeraj sem tvojga srečala v Domžalah kolumbo.....iskoristi dan za počitek tamika.....itak da trem kraljem ni hudega ....ma nisem kaj preveč super-ampak kaj bi jamrali-važno da je ok
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 10:00:12
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 itak da ni nobene bo treba kaj postorit, ker se noče samo pa še v nabavo bo treba... nimamo mleka .... bye bye jst sem tu..... jst sem tud čakala če se bo kej postorilo pa tud ni blo nič fajn nabavljajte... pa super za počitnikarje a so zdej prvič? ja prvič.. no razen Marina (2X) in Tiana (1X), ki sta z vrtcem preživela eno noč v Kraščih
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 11:29:30
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela kaj se ti lušta palačink al lazanje? imam še oboje na razpolago tak da sam povej kaj pošlem...:) tamika luškano jezerce
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 12:19:05
|
|
|
|
Katjusa
|
lepo popoldne.... šibam delat..... da se mi itak ne, ne vidim več nobenga smisla sam se bom potrudla, da mi ne bo kdaj žal...... uživajte, če pa je kje sonček ga pa še sem mal pošlte
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 12:30:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela kaj se ti lušta palačink al lazanje? imam še oboje na razpolago tak da sam povej kaj pošlem...:) lazanje .....samo pri meni mora biti obvezno mesna in s veliko sira(jo kupujem v ludju-mjami)
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 12:35:45
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo imeli juhuhu noč, Majči kašlja k star ata zdej sva bla zuni, ta velki pa so bli fuuul pridni ..so vse posesali in po dnevni poštimali jz zgledam bl ko avion...sm odpovedala ju3šnje praznovanje...smo prestavli za en teden, ker je tud Jan neki kilav mojga itak d ni...sam upam, da nama dons uspe mal do štacune letet, ker imamo vse zaloge čist prazne...sm bla zgleda u tork preveč skromna z nakupovanjem no, zdej grem paeno zelnasto juhco nardit, pol pa testo za domače tortilje...so se Saški zaluštale pa, da ne rečem, da me en veeellliiikk kup cunj čaka...sam na srečo so že oprane.. se tajpkamo later!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 20:31:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela kaj se ti lušta palačink al lazanje? imam še oboje na razpolago tak da sam povej kaj pošlem...:) lazanje .....samo pri meni mora biti obvezno mesna in s veliko sira(jo kupujem v ludju-mjami) ja točno taka je naša... mleti mesek in veliko sira... imam rada da se ful vleče... sam zdej sem jo drugič delala iz palačink se nem ful dopade.... mi2 sma pravkar prišla otroke dama spat tačas se pa tele lazanja peče v pečici
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 20:32:26
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm bo pa drug teden boljše in še bolj zabavno pa mogoče kaka stopinja več, da ne bo tako jesensko
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 20:49:42
|
|
|
|
Ajvy
|
oi..... MI smo včeraj cel dan lepo uživali v Snoviku...ponoči pa smo imeli vesleico, saj je Tarja celo noč bruhala....seveda sem skoraj zaspala zjutraj za v službo...trenutno jo kuha čina...če jutri ne bo bolj, gremo k P..... BAki...sem veliko mislila nate, na vas....res mi je žal ,da se je tako izteklo.....resnično upam,da kmalu posije sonček nazaj na tvoj službeni del življenja.... Simonakr...pa si ga le dočakala....krasen dopust vam želim.... KOlumbo...faca... TAMIKA....super ,da kralji tako fino uživajo mami pa tut mal... Claud...fantastične slike....tvoja kreacija je fenomenalna....waw sjmm...o jej...upam,da se čimprej pocelite in znebite kašljanja
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.7.2010 21:43:07
|
|
|
|
sjmm
|
čer! no, ugotavlam, da se zdej tud čez poletje po zraku vleče en kup virusov..ma včas tega nismo poznal ajvy....hvala , tudi za vas...za Tarjo...naj hitro mine pri nas sta bolnika kar ok, ta mali je hotel samo vn..vn in vn....jedel je še kar, celo večerja...malo mlečna je u bušiju ostala...zdej spančka...ful poslušam, če zelo kašlja, da tečem k njemu še pravi čas in ga na hitro pomirim Jan že kako uro pod kovtrom z lekadolom u riti....prav nič poletno Saška in Mihec sta v Saškini sobi in poslušata glasbo na kopjuterju..mata oba slušalke namontirane jz komi čakam tuš moj psa rihta upam, da nama še kej ostane od sobotnega večera LEP VEČER VSEM SKUPAJ ŠE NAPREJ!!!! uf, kar pogrešam tlele neki punc...d bi kako fajn debato udarile
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 7:01:45
|
|
|
|
baki
|
jutrooo.sonček sije .včeraj sem zaspala ob 20.00.oblečena.na postli.po mojem sem prevent malo odklopla pa spala kot hrček.jutri pa spet v službo.imamo štrajk.so nam dolžni dve plači.hvala vam za podporo.ČEBEL še posebej tebi.vidim da ti je res zal da se jtako dogaja.bom vesela če se boš pogovarjala z mano.nik še spi ,katja pa je ostala pri moji mami malo sem že pospravla po bajti,kosilo imam pri mami.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 8:24:47
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro.... baki včerej sem neki slišala pa ne vem če sem prav razumela.... kao da še ne vejo za stečaj al ne? in da so misli, da bodo imel neka naročila, ki pa jih je naročnik zdej odpovedal????drgač pa držim pesti, da se stvari uredijo kolikor se še lahko in da delavci dobite plače in delovna mesta kam gre ta naša ljuba državica ko je blo9 treba pa ne vem kerga iz hribov reševat je bil pa kuj denar..... nimam nič pšroti hribolazcim, sam če greš v drugo državo v gore kjer veš, da je veliko nesreč je pač tko da se lahko tudi ne vrneš ampak na srečo si slovenec in bo država vse naredla, da te reši a ko gre za podjetje in za vse njene delavce, ki se 2 meseca preživljajo iz nič pa ne nardijo nič........ no pa se povedala naglas kar mogoče nebi smela.... z mojmu sma začela izglajevati stvari in sem mu že mal povedala kaj me teži..... tko da gre ne bolje se mal pogovarjama v tej smeri in upam, da bo čeprav bo trajalo mal dlje..... zdej grem pa še cookije pečt ker eni nonstop hodi v kjuhinjo in govori keksa ljubezen moja mala punce, ki imate večje otročke... florjan se mi občasno polula in to v kopalnici... prepozno hodi na wc kak ukrep bo najboljši, če mu rečem pejt lulat noče it čez 20 minutpa pride nag pa pravi, da ga je luli polulal
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 9:00:54
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro mi smo na poti v trgovino-danes jaz kuham baki....mislim da ne bo nič narobe če rečem,da smo ti tukaj gor vse na voljo za pogovor katjuša......vav ti pa že pečeš .....jaz bom danes tudi nekaj sladkega spackala lep dan
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 9:39:47
|
|
|
|
Katjusa
|
evo cookiji pečeni otročka pa pridno gledata risanke na pop tv.... nisem vedela da imajo tle tok luštne risanke čebela kaj fajnega skuhaj.... jst bom za otročka skuhala juhico s palačinkami (so mi včeraj palačinke ostale) mi2 imava pa še mal lazanje... tak da vsaj kuhat ne bo treba..... z zvečer pa razmišljam o kakih čvapčičih zunaj pečenih
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 12:43:11
|
|
|
|
sjmm
|
dan! baki...upam, da dobite, kar vam pripada, potem pa da te življenja pot pelje v kako bolšo službo, kjer te bodo cenili in pošteno plačali...držim pesti, verjamem pa, da je kar hudo takole...človek bi delal, pa mu drugi to onemogočijo...vse preveč barab...mi2 poznava to...k prideš kam delat...pa začnejo...ej, majster...dnar sploh ni problem...no, pa ti po 2 letih v oči seka še vedno neplačana faktura...v glavnem...drži se... ...pa uživej s svojima sončkoma katjuša...glede lulanja...jz sm pač skor vsako uro fanta preventivno peljala do wc-ja ali kahljice, ker sm rekla, da je wc žejen in nej mu pipi da kej lulnce...no, pa sta se kr sama navadla, da ke wc žejen...sej vem...mal taka fora...sam gatke pa niso ble mokre pa.. ..za pogovore in njami za kukije čebelc@...itak pridna.....naj ti kosilček dobr uspe ..kako kej počutje??? a je bil oči tud tko vesel??? no, mi smo imeli kar mirno noč, Jan kreha,da streha odskakuje, Maj že mau bolš sva z mojim končn pršla do štacune juhca se kuha...en ogromen pisker, največji k ga mam aja pa vago smo kupl....naš Majček ima 12,5 kg...bomo vidl kok bojo čez 14 dni pri P natehtali...itak d te dni bol švoh je, sam apetit ima...skoz ma neki željo pohamsat, sam pol zaradi packarije in kašlja tud kej vn pljune ....pa en poceni dvd plajer smo nabavli, da bom mal sprostila kompjuter...k je treba skoz rorija vrtet popoldan bomo pa eno pica žurko imeli...se nam je vsem zaluštala ena fajn domača sirčkova picoleta vsem vam želim lepo nedeljo!!! KOLUMBO IN ŠIME......VSE NAJ NAJ, ČE SE NE MOTIM IMATA OBLETNICO....VERJETN GLEDE NA ČAS K STA SKUPI....FAJN UŽIVEJTA Z VAJINIMI MULČKI, PREDVSEM PA V DRUŽBI DRUG DRUGEGA....DA BO ČIM VEČ ZDRAVIH DNI IN TRENUTKOV ZA LEPE SPOMINE!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 12:53:48
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša...imaš ZS!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 13:15:04
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm hvala uživajte popoldne.... jst tud čakam da moj pride imam plan ga na zmenek peljat skupaj z najnima sončkoma, če le ne bo predolgo hodil ker zvečer imamo pa piknik doma zase za moje starše in teto + strica iz švice (ki so ravno še ta vikend tukaj) Kolumbo če je obletnica potem vama tud jst želim veliko ljubezni in čim več časa, ki ga bosta lahko skupaj preživela s svojimi škrateki in včasih tudi v dvoje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 20:53:36
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi smo prišli z morja , no skoraj vsi - Nejc je ostal z babi in dedijem in uživa 1100 na uro . Jutri vas bom malce prebrala za nazaj. Danes sem se samo javila, sedaj grem pa pod tuš in na kavč. Vse bo počakalo na jutri.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.