Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:03:59
|
|
|
|
sjmm
|
sm zglancala kuhno, dons sm kr vesela k je maj lepo jedel kosilo, sicer še ne v pravih količinah..sam vseen zdej mulčki gledajo cars-e maj mal bluzi sm in tja...pa se neki cmevka zravn...še ni ta prav...k drgač je skoz neki pojčkal...zdej pa sitka moj je ob pol4h reku, da pride u pol urce...zdej ura 5...no, sej poznamo take zamike cajta...kva čmo, se je že kej zavlekl zdej bo pa počas že za vn it
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:05:37
|
|
|
|
Katjusa
|
mi bomo pa kr not k je vročina in ker ne vem razloga bomo danes raje not
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:05:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm upam, da bo spodn štuk dobro prenašal kake prenove.... ste pa fino nagruntal razporeditev naša prikolca je drugače še vedno frej in gratis sam prhakljate in greste hvala, katjuša...sam zdele zgleda, da ne bo šlo....ti pa sporočim, ko se z mojim dokončno vse domeniva...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:06:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mi bomo pa kr not k je vročina in ker ne vem razloga bomo danes raje not nej hite mine..... ..pozdravčki svoja sončka
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:06:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm upam, da bo spodn štuk dobro prenašal kake prenove.... ste pa fino nagruntal razporeditev naša prikolca je drugače še vedno frej in gratis sam prhakljate in greste hvala, katjuša...sam zdele zgleda, da ne bo šlo....ti pa sporočim, ko se z mojim dokončno vse domeniva... veš kje me najdeš:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:12:40
|
|
|
|
TAMIKA3
|
pa se je spet začelo............ FUZBAL
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:14:49
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša pikice pokice za tvojega sončka Sjmm lepo da je Maj boljši, glede apetita pa ne skrbi, se bo že povrnil Dobri plani glede sobic, najh vse čim manj e nanese. Jaz pijem belo kavico in zabušavam . Moj pa omaro v dnevni sobi, ki sem jo spraznila ko sva belila polni z lego igračami - ker bo to sedaj lego omarica
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:16:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša pikice pokice za tvojega sončka Sjmm lepo da je Maj boljši, glede apetita pa ne skrbi, se bo že povrnil Dobri plani glede sobic, najh vse čim manj e nanese. Jaz pijem belo kavico in zabušavam . Moj pa omaro v dnevni sobi, ki sem jo spraznila ko sva belila polni z lego igračami - ker bo to sedaj lego omarica ..za zabušavanje ..za lego omarico!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:18:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 pa se je spet začelo............ FUZBAL Tamika helov , kako ste? Dej povej kolk časa si bila brez otrok? A si vse 4 dala? Glede Raba je pa tako, da za otroke je rajska plaža res rajska, meni osebno pa ni, ker me moti mivka jao kok sem čudna . Sem bila po treh dneh kampiranja na rajski plaži kar happy da smo se preselili k mojim v drug kamp v mobilno kučico. Mi je pa ta kamp padova lušten - na plaži mali kamenčki in v vodi mivka - zame carska kombinacija . Kje se pa vi kopate? A greste tiste lepe skalce kdaj ob sončnem zahodu gledat? Pa v kak drug zalivček se kopat?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:20:54
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ma sej je super zabušavat sam kaj ko vse počaka no ne čist vse, mi možek kar pomaga ampak cunje so pa še vedno čist moja zadeva in seveda mam že kar slabo vest k mal preveč zabušavam. Sem dons po 9 dneh kuhala sta me na morju tašča in mami razvajali . Super za gledanje carsov pri nas Nejc čist not pade
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:26:27
|
|
|
|
Urša08
|
Magla
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 17:28:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša pikice pokice za tvojega sončka Sjmm lepo da je Maj boljši, glede apetita pa ne skrbi, se bo že povrnil Dobri plani glede sobic, najh vse čim manj e nanese. Jaz pijem belo kavico in zabušavam . Moj pa omaro v dnevni sobi, ki sem jo spraznila ko sva belila polni z lego igračami - ker bo to sedaj lego omarica hvala za pikepoke.... dober se sliši lego omarica
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 18:06:15
|
|
|
|
sjmm
|
moj je le pršu...dons odpade šnoflanje po štacunah zakake sedežne...bo pa stric google pomagal otroci so vsi 4 na igrišču...me je kr mal strah , če bo maj s celo glavo nazaj k zdej si čist vse upa, ta mulček nima nobenga strahu no, ata se napoka..pol pa pičimo mal na en krog..pol bo pa itak večer
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 20:55:43
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....seveda ni bilo nič od najinega načrta.....dam prat perilo, se odprejo vhodna vrata, skozi stopi bled in skozlan možek.....je fasal zgleda nekaj...in samo teče iz njega.....se še sezuje ne dobr, kličejo iz vrtca...Tisa ima vročino.....Moj takoj v pojsteljo, Tarja k sosedki, jst pa hitro po Tiso....in tako..naš dan.....he he ....še dobr ,da je zvečer mau dedi vskoču not in peljal Tarjo na sprehod....da se je malo znorela....Tarja tako jutri gre v vrtec, mi pa k P.....ni kej....poletje...juhej
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 21:23:50
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy mi tudi kuhamo.... upam, da bo noč kolko toliko..... prej je vročina lepo padla zdej je pa spet čist žareč..... sploh nismo merli kolk je sam svečko smo dal.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 21:44:22
|
|
|
|
sjmm
|
naša krehavčka z litrom čaja v riti že šlafata Miha in saška en film gledata jz čakam, da pride moj, da lahk pod tuš skočm,ker sm dons kr neki morto...se vidi, da sm cel dan šlepala malega...pol še pravim, da je prelahek pol bom pa še en načrt za tišlerja narisala za ene omarice v dnevni..če ne bo preveč alarmov ajvy in katjuša...hja jz tud težko verjamem z vsemi virusi, ki nas obkrožajo, da smo sred poletja, počitnic...tud počitnic od bolezni...ne vem, kdaj se je to spremenilo, sam men sigurn ni všeč...vam pošiljam miljonček..
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 22:17:21
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko vsem...pa mirna naj bo....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 7:53:11
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo midve z Lariso že zajtrk papava - Ta novi Fitnes kosmiči so zakon KOLUMBO - na morje šibamo drug teden v četrtek se pravi 12.8. šibam kofetkat!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 8:00:01
|
|
|
|
baki
|
ajvy,katjuša-
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 8:07:31
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro..... otročka še spita.... ponoči se je beni samo enkrat zbudil. zdej čakam, da vidim kakšno je stanje. ajvy upam, da ste kej bojlše simona ste pa že pridne že od zajtrka:) baki kako kej? katja je doma al na počitnicah?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 8:08:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr KOLUMBO - na morje šibamo drug teden v četrtek se pravi 12.8. jst grem pa zraven
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 8:08:07
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro.urša hvala ker misliš name.sem itak brez energije.sem doma.imamo stavko na domu.upam da se hitro vse reši ker sem pod takim pritiskom da vam ne znam povedat.to je en velik stres zame.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 8:09:05
|
|
|
|
baki
|
katja je doma.je konec počitnic.ne dobesedno
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 8:09:47
|
|
|
|
Katjusa
|
baki mi smo zdej v tem klubu imelpogvor o stresu in izguba službe je med največjimi...... tko da zaužitje čim več vitamina B bojda pomaga...... upam, da pomagajo tud kaki taki virtualni objemčki
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 8:39:36
|
|
|
|
sjmm
|
jutro! Maj je bil dons zgoden...je bil lačeeeennnn...se je že v postlikregal k ni hotel mlek prtečt iz flaške zdej pije...bomo vidl kaj bo drgač pa sm jz dons neki slov moušn... grem kofe spit...mejbi bo bolš
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.