Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 20:54:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm hvala uživajte popoldne.... jst tud čakam da moj pride imam plan ga na zmenek peljat skupaj z najnima sončkoma, če le ne bo predolgo hodil ker zvečer imamo pa piknik doma zase za moje starše in teto + strica iz švice (ki so ravno še ta vikend tukaj) Kolumbo če je obletnica potem vama tud jst želim veliko ljubezni in čim več časa, ki ga bosta lahko skupaj preživela s svojimi škrateki in včasih tudi v dvoje Kolumbo se pridružejem čestitki Katjuša upam, da je zmenek uspel
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 20:59:50
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo nas iz piknika... smo bli v Iškem fulll dobr... Urša...wb, hello.... aja Kolumbo in Šime sta se ženila enkrat pozim, mislim da januarja, če se ne motim..... se spomnim po slikah, da so bli full neki zelo oblečeni.... ampak ste face....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 21:00:34
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj pa res šibam - ostalo pokomentiram jutri nočka
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 21:01:23
|
|
|
|
Onasiss
|
ajvy... šč šč šc šc vričina... zdej nima kej tukaj iskat, ker je itak vzunaj ful vroče....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 21:01:27
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss hvala, hvala za dobrodošlico Super za uživancijo A v Bohinj greste?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 21:02:29
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ajvy... šč šč šc šc vričina... zdej nima kej tukaj iskat, ker je itak vzunaj ful vroče.... Ojoj Ajvy a je spet kera bogica tko k pravi Onasiss šc vročina stran
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 21:02:33
|
|
|
|
Onasiss
|
V Bohinsko bistrico, so mi dali v službi dopust.... ... pol pa še za par dni k nam u Poreč....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 21:03:34
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss V Bohinsko bistrico, so mi dali v službi dopust.... ... pol pa še za par dni k nam u Poreč.... super, boš vidla kok bo luštno vi samo uživajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2010 21:15:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 21:18:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČER HVALA ZA ČESTITKE ONASIS obletnico poroke mava januarja, maš prav, sam dons pred 13. leti sm ga pa prvič u življenju vidla , k mi je začel tolčt po vratih apartmaja k je vrata falil ......sm ga kr not spustila.....se je splačal . grem mal nazaj prebrat k mi je net šteku 2 dni URŠA JE DOMA JUHU Ker sta uženjenjena šteje samo DA!!!!!
< Sporočilo je popravil Onasiss -- 1.8.2010 21:19:04 >
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 21:49:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ajvy... šč šč šc šc vričina... zdej nima kej tukaj iskat, ker je itak vzunaj ful vroče.... se podpišem kr pod tole
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 21:56:24
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša dobrodošla nazaj pa super za Nejca zmenka ni blo prišel pozno domov, sta pa zato z atijem vs vodovod zrihtala... zdej samo omečemo in potem se bodo začele ploščice polagat .... ko je prišel domov je pa nekaj za službo delal so pa uspel čevapčiči kolumbo a tvoj je mel izgovor, da je vrate falil.... znašu se je ni kej in ti si nasedla pa dober da si Upam, da sta preživela lep dan.... mi2 tud praznijema, dan ko sma začela hodit pa ko je dan ko sma prvič na ircu govorila pa, ko je dan k sma se prvič vidla in seveda poroko itak bi mogu bit vsak dan razlog, da se praznuje neka ljubezen, sreča..... samo da je razlog za veselje še 2x grem v delavnice pa sem konec..... pol pa morje ko bi..... upam, da bo zato drugo leto več.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 22:09:42
|
|
|
|
sjmm
|
čer! dons je bil en čudn dan pri nas....Maj je bil k da ima baterije sam na tečnitis naštimane...pojma nimam zakaj je tok sitkal....sej še pokašljuje...sam drgačje kr ok....SAM TOOOOK MALO PAPCA...SM ŽE ČIST OBUPANA...dons je tole vase spravil....3/4 navadnega jog. + 3 nadrobljene piškote, 7 grozdov, pol kinder pingvina,krožnik juhce, 1 skutko, 1 banano + breskvo..zmiksano...men se zdi fuuul malo..sm šla kr vago kupit...ma sej me poznate kaka tepka sem glede hrane za mojga piščka..ah. v glavnem...popoldne smo kr pohajkovali tle naokol, pa mal na igrišču, pa rorija smo vrtel na ful Majči skoz sam za mano hodi...sploh ne morm na wc Jan še kreha...tko, da ful upam, da bo kmal kej bolš...v četrtek pa grejo ta velki na počitnice zdej pa grem z mojim mal kavč peglat...menda bi se rad mal od blizu gledal ..končno neki nedeljskega na programu
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 22:12:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČER HVALA ZA ČESTITKE ONASIS obletnico poroke mava januarja, maš prav, sam dons pred 13. leti sm ga pa prvič u življenju vidla , k mi je začel tolčt po vratih apartmaja k je vrata falil ......sm ga kr not spustila.....se je splačal . grem mal nazaj prebrat k mi je net šteku 2 dni URŠA JE DOMA JUHU vau, tale tvoj Šime pa ni od muh ...ma, men se je zdel, da si govorla od ene obletnice, pa sm po slikah sodila, da sta rekla DA pozimi...torej je mogl bit, ko sta se spoznala...ej mi2 to še zmer praznujeva...mogoče še bol kot obletnico poroke...nama je fajn spomin
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.8.2010 22:13:23
|
|
|
|
sjmm
|
URŠA.............DOBRODOŠLA...SI BLA POGREŠANA NA CELI ČRTI...SM ČIST HEPI K SI NAZAJ!!!! pa fajn, da Nejček tko uživa!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 7:14:02
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro no včerajšni dan bil kar naporen-sem naredila kosilo in sladico,popoldan smo šli še s psom na polje in zvečer sem samo dol padla....zjutraj me je pa sms zbudil,ker je kolegica rodila .......ko Hana ustane greva na pošto poslat telegram(z igračko jasno) in v trgovino po zelenjavo za zelenjavno omakico .......v trebuhu me še vedno vse tišči sjmm......ja moj je bil vesel,samo se mi zdi da dikler ne bom čist okrogla ali pa ko ga bo videl na UZ,še ni ččist dojel ......ne obremenjuj se z Majevo hrano in težo,ker je prav fejst fantek urša...... za uživanje na morčitu katjuša.......pridni ste res full
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2010 8:30:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:09:19
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro.... čebala čestitke za . si dela tvoj veliko prostora da te še kr muči...... sjmm sej tok malo pa tud ni pojednu... naš je včerej pojedu pol žemlce za zajtrk pri kosilu tri žličke in zvečer mal paradižnika pa mal kruheca.... je pa spil v celem dnevu ene 2,5dcl mleka.... aja pa ene 4 male cookije kolumbo šc glavobol..... z mojmu se nisma še nič cmokala pa sma se pa mal menla.... in se še boma enčas....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:10:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss V Bohinsko bistrico, so mi dali v službi dopust.... ... pol pa še za par dni k nam u Poreč.... uživajte bi šle kr z vami
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:10:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
DAN kralji doma...so se imeli fino, samo mami je šla danes v službo... smo bili včeraj pri njej na kosilu, potem pa vsi skupaj domov in na en doooooooolgi sprehod... potem so mami, njen in moj braco prišli še na ...pa MAI vpraša: MAMI, A JE TO MOJA TORTA???? v soboto zvečer sva šla SAMA ven ...unbiliveble no pa je vikend minil tik-tak
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:12:21
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro.... čebala čestitke za . si dela tvoj veliko prostora da te še kr muči...... sjmm sej tok malo pa tud ni pojednu... naš je včerej pojedu pol žemlce za zajtrk pri kosilu tri žličke in zvečer mal paradižnika pa mal kruheca.... je pa spil v celem dnevu ene 2,5dcl mleka.... aja pa ene 4 male cookije kolumbo šc glavobol..... z mojmu se nisma še nič cmokala pa sma se pa mal menla.... in se še boma enčas....
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:14:22
|
|
|
|
sjmm
|
jutro! mi smo imeli kar mirno noč, sam zjutri se je natankal 3 dcl čaja...po moje jeupal, da bo končn mleko pritekel...sam pol me je šlo ful nazaj, kar je po eni strani ok, da gre nekak vn una packarija, pol je še mau spal, jz sm pa kr zravn ležala...se mi ni dal vstat zdej smo mel zajtrk...so že vsi fantje pokonc, Rori pa tud že laufa...naš bi sam musko skoz navijal ...aja, Majči pohamsal celo sklečko čokolinčka...sm kr vesela..upam, da not ostane kolumbo.... za tvoj pisker in naj se tvoj hitr znajde v objemu familije...sej vem, da sta tvoja pikca tud fuul slabo jedla...sam mene to tooook s tira vrže....bo dohtar mislu, da mu mama vse pohamsa k je tak pajkec....pred morjem je bil še ful kaveljc...sam je tud ful zrastu zdele na brzino....moj je reku, ja, pa poklič k P ...pa prestav pregled za 1 teden, kao d smo na morju...ta cajt ga boš pa še mau poredila ...no, sej ni bed ideja čebel@...ste pa pridni pri vaši hiši ...fajn sprehodek na pošto in dobro omakco želiva z Majčijem ...pa nobenih trebušnih bolečin...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:19:26
|
|
|
|
TAMIKA3
|
urša... lepo te je spet brat ... kako je na Rabu? ga že pogrešamo kolumbo... čestitke .... Šime... za glavobol in fantiča sjmm... Maj poje čisto dovolj, ne se sekirat in obremenjevat onassis.. uživajte!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2010 9:22:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.8.2010 9:23:43
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....s princesko kraljujeva doma....sem jo kar preventivno doma pustila....zajtrk je v trebuščkih......zdej pa greva k novim dogodivščinam naproti.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.