|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
3.8.2010 8:40:40   
Urša08
Ena kavica za dobro jutro
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
3.8.2010 8:42:25   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro.urša hvala ker misliš name.sem itak brez energije.sem doma.imamo stavko na domu.upam da se hitro vse reši ker sem pod takim pritiskom da vam ne znam povedat.to je en velik stres zame.

Baki sej ne vem kaj naj ti sploh napišemuser posted image , ma vsakič ko je kak prispevek se spomnim nate - drži se, pa upam, da se ta agonija čim prej konča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Povej če ti lahko kakorkoli pomagamo? A kaj potrebujete?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.8.2010 8:43:27   
Urša08
Katjuša in Ajvy eto pikicepokice za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj gre vročinca in vse ostale tegobe čim prej stran . Držta se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.8.2010 8:45:40   
Urša08
Sjmm evo lahko skupaj kofetkave user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ravno pri kavici, sem čist dopustniška - spanje do 8, potem kavica ,... mah sej paše en mal takega na izi tednauser posted image . Bo pa danes treba mal pospravt, pa zlikat, da lahko jutri pakiram za na morčija.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.8.2010 8:46:27   
Urša08
Simonakr še malo pa greste na morčija - jupi user posted image user posted image user posted image Kam pa šibate?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.8.2010 8:53:59   
sjmm
urša....helov!

jz morm tud dons mal cote poštimat...k verjetn ju3 ta velki že odrinejo na počitnice

fajn d si mela cajt mau poležatuser posted image

pa dons je fasnga dan...sosed prhajamo...sam zelo upam, da moj pride kej prej k ob 6h...tko k včer..da greva zaloge nafilat

Majči je bol malo am-ja spil, sam nekaj pa je...bo treba še kej za zajtrk pogruntat...mu kr piškotki pašejo

dons fuuul kašlja...zgleda, da zdej končn izkašljuje...upam, da je to pot k izboljšanju

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.8.2010 9:01:02   
petrušk_
jutro punce!
kako se mate...sm vas sicer prebrala, sam bl mal cajta za komentirat...mamo gužvo na šihtu fulll...doma pa tuduser posted image user posted image
cote me čakajo za speglat...pomoje ene 3 stroje...oprat še uspem, ostalo pa zmanjka

katjuša, ajvy user posted image user posted image user posted image , upam, da ste boljš
sjmm...upam, da tvoj slow motion po kavici zgine
baki...user posted image user posted image da bi se stanje mal izboljšalo, še je mal upanja, a?? bomo vidl kaj bo tanova ministrica spedenala :)
Simonakr in urša..čist sm fovš za morčijauser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...welcome back....začetek septembra se pa vidmo na kavici en vikend....pridemo pogledat dojenčka, pa bi se lohk še mi za kavico zmenil, če boš za??

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.8.2010 9:06:56   
Katjusa
hvala punce za pikepoke.... jih bomo zgleda še rabli dons ima še kr vročino...... zdej s svečko v ritki se je malo razživel je bil k cota:)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
3.8.2010 9:11:06   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

pa se je spet začelo............ FUZBAL user posted image user posted image

Tamika helov , kako ste? Dej povej kolk časa si bila brez otrok? A si vse 4 dala? Glede Raba je pa tako, da za otroke je rajska plaža res rajska, meni osebno pa ni, ker me moti mivka user posted image user posted image user posted image jao kok sem čudna user posted image user posted image user posted image . Sem bila po treh dneh kampiranja na rajski plaži kar happy da smo se preselili k mojim v drug kamp v mobilno kučico. Mi je pa ta kamp padova lušten - na plaži mali kamenčki in v vodi mivka - zame carska kombinacijauser posted image . Kje se pa vi kopate? A greste tiste lepe skalce kdaj ob sončnem zahodu gledat? Pa v kak drug zalivček se kopat?

jutro user posted image

POČITNICE: mami jih je prišla iskat v petek po službi, okrog dveh, potem smo pa šli v nedeljo tja na kosilo in vsi skupaj domov, ker je šla mami v ponedeljek v službo... so se pa imeli vsi fino user posted image user posted image user posted image user posted image ...Tristan je pa doma kraljeval user posted image

RAB: meni je/ nam mivka zakon, tako da se kar tukaj kopamo
katere skalce misliš - tiste naprej od zaliva/pristanišča?
po večerji gremo najprej na mini disco ob 20, potem pa sprehod : restavracija-pristanišče-kamp in nazaj do hotela

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
3.8.2010 9:16:14   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi....seveda ni bilo nič od najinega načrta.....dam prat perilo, se odprejo vhodna vrata, skozi stopi bled in skozlan možek.....je fasal zgleda nekaj...in samo teče iz njega.....se še sezuje ne dobr, kličejo iz vrtca...Tisa ima vročino.....Moj takoj v pojsteljo, Tarja k sosedki, jst pa hitro po Tiso....in tako..naš dan.....he he ....še dobr ,da je zvečer mau dedi vskoču not in peljal Tarjo na sprehod....da se je malo znorela....Tarja tako jutri gre v vrtec, mi pa k P.....ni kej....poletje...juhej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
3.8.2010 9:16:59   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tudi kuhamo.... upam, da bo noč kolko toliko..... prej je vročina lepo padla zdej je pa spet čist žareč..... sploh nismo merli kolk je sam svečko smo dal.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
3.8.2010 9:18:47   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro.urša hvala ker misliš name.sem itak brez energije.sem doma.imamo stavko na domu.upam da se hitro vse reši ker sem pod takim pritiskom da vam ne znam povedat.to je en velik stres zame.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da  se vse skupaj čimprej uredi. Če kaj rabiš, samo povej! Tukaj smo.

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
3.8.2010 9:20:06   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm evo lahko skupaj kofetkave user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ravno pri kavici, sem čist dopustniška - spanje do 8, potem kavica ,... mah sej paše en mal takega na izi tednauser posted image . Bo pa danes treba mal pospravt, pa zlikat, da lahko jutri pakiram za na morčija.

Sem vam kar malo fouš, me vzamete sabo?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
3.8.2010 9:21:58   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša....helov!

jz morm tud dons mal cote poštimat...k verjetn ju3 ta velki že odrinejo na počitnice

pa dons je fasnga dan...sosed prhajamo...sam zelo upam, da moj pride kej prej k ob 6h...tko k včer..da greva zaloge nafilat

Majči je bol malo am-ja spil, sam nekaj pa je...bo treba še kej za zajtrk pogruntat...mu kr piškotki pašejo

dons fuuul kašlja...zgleda, da zdej končn izkašljuje...upam, da je to pot k izboljšanju

za kako dolgo pa grejo?
še za Maja zdravilneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
3.8.2010 9:24:26   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_
tamika...welcome back....začetek septembra se pa vidmo na kavici en vikend....pridemo pogledat dojenčka, pa bi se lohk še mi za kavico zmenil, če boš za??

Bi bila , če bi hodili tukaj, pa se spet ne bi oglasili... tako, da smo pokliči, ko boste imeli čas - mi smo vedno za akcijo

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
3.8.2010 9:30:28   
petrušk_

Bi bila , če bi hodili tukaj, pa se spet ne bi oglasili... tako, da smo pokliči, ko boste imeli čas - mi smo vedno za akcijo

user posted image deal....sam cifro mi pošl na zs, alpa na fb....jst jo bom pa teb user posted image itak mava pa ša cajt....user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
3.8.2010 9:33:23   
TAMIKA3
petrušk... imaš ZS user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
3.8.2010 9:35:55   
sjmm

urša....helov!

za kako dolgo pa grejo?
še za Maja zdravilneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image

mulčki grejo za 4 dni, verjetn v nedeljo že pridejo na kosilo, skupaj z mojo mami in Maticem, ki bo potem mogoče kak dan ostal pri nas, če mu bo to dopuščal natrpan fuzbalerskli urnikuser posted image

hvala za pikepoke

kako so tvoji otročiči???

ja, jz tud upam, da se po naslednjem vikendu lahk keh zmenimo, pol bo moj bol u izi...menda...pa se bomo šli kopat na vaš konc en dan...pa se pol še pri vas lahk oglasimo, da vidmo, kako kraljujete na vašem koncuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
3.8.2010 9:37:20   
sjmm
gremo mal tečnitis preluftatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
3.8.2010 9:39:23   
TAMIKA3

urša....helov!

za kako dolgo pa grejo?

mulčki grejo za 4 dni, verjetn v nedeljo že pridejo na kosilo, skupaj z mojo mami in Maticem, ki bo potem mogoče kak dan ostal pri nas, če mu bo to dopuščal natrpan fuzbalerskli urnikuser posted image

hvala za pikepoke

kako so tvoji otročiči???

ja, jz tud upam, da se po naslednjem vikendu lahk keh zmenimo, pol bo moj bol u izi...menda...pa se bomo šli kopat na vaš konc en dan...pa se pol še pri vas lahk oglasimo, da vidmo, kako kraljujete na vašem koncuuser posted image

dva pokonci, dva še spita... drugače pa razposajeno user posted image

se že veselimo vašega obiskauser posted image user posted image user posted image user posted image ... a pridete samo za en dan?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
3.8.2010 9:45:04   
petrušk_

ti pa sms :)user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
3.8.2010 9:48:20   
TAMIKA3

ti pa sms :)user posted image

ti tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 9:48:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
3.8.2010 10:03:49   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

..Dan

PIŠI NA SEZNAM Z VELIKIMI ČRKAMIuser posted image user posted image user posted image : Rokso spal po 10h dnevih v svoji sobi v svoji novi postli brez unih treh rešetk CEEELOOOO NOČ, zutri k sm se zbudila sm po prstih šla v dnevno da si skuham še kavico......me je skor kap.....Rokso na sredi tepiha v totalni tišini s svojim medvedom vozi dva avta user posted image user posted image ....ko me je zagledu je splezu na trip trapa in čaku: MAMA DEJ ZAJTRKuser posted image ......rukno dozo mleka šel ven na teraso in se naprej igral z avtocesto........NEPRECENJIVOuser posted image user posted image -......NO ZDELE PA ŽE MAL TEŽI IN MORM ITuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAMI, JE ŽE DOVOLJ!!! SEM BIL PRIDEN CELO NOČ IN DOPOLDAN user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
3.8.2010 10:11:23   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

..Dan

PIŠI NA SEZNAM Z VELIKIMI ČRKAMIuser posted image user posted image user posted image : Rokso spal po 10h dnevih v svoji sobi v svoji novi postli brez unih treh rešetk CEEELOOOO NOČ, zutri k sm se zbudila sm po prstih šla v dnevno da si skuham še kavico......me je skor kap.....Rokso na sredi tepiha v totalni tišini s svojim medvedom vozi dva avta user posted image user posted image ....ko me je zagledu je splezu na trip trapa in čaku: MAMA DEJ ZAJTRKuser posted image ......rukno dozo mleka šel ven na teraso in se naprej igral z avtocesto........NEPRECENJIVOuser posted image user posted image -......NO ZDELE PA ŽE MAL TEŽI IN MORM ITuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAMI, JE ŽE DOVOLJ!!! SEM BIL PRIDEN CELO NOČ IN DOPOLDAN user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.