gajka
|
Dobro jutro še s Štajerskega konca! Sem ravno razmišljala, da nas je bilo na začetku veliko Štajerk tule gor, zdaj pa čedalje manj (no, tiste preseljene Štajerke se še oglašate). Naša noč danes po dooolgem času živi luksuz! Rok je končno spal celo noč (no, ponoči je enkrat mamico klical, pa je oči vstal, ampak ga je bilo treba samo pokrit, ker se je orng razbrcal in ga je očitno zazeblo), Zara pa se je za prvo dojenje zbudila šele ob 4h zjutraj! No, za razliko od tega je bila noč s petka na soboto živi obup - Rok se je zbudil ob 3h in do 4h zjutraj sva se oba z izmenično trudila, da bi zaspal nazaj, pa se je kar naprej jokal in tako sta z ob 4h vstala, šla v dnevno in potem se je kričanje kar nadaljevalo do "normalnih" jutranjih ur (seveda je s ta glasnim kričanjem nonstop še Zaro zbujal )... Včeraj ponoči se je Rok spet zbudil, pa je šel kar k njemu spat in smo se vendarle vsaj malo naspali... No, danes pa, kot sem že omenila, končno ena normalna noč! Ima pa Zara iz dneva v dan močnejše krče, se začnejo nekje med 17. in 18. uro in trajajo vsaj tja do 21h, včeraj do 22h... Včeraj je bila sploh kriza, ker se je umirila samo po par minutk skupaj, pa spet jok. Sem poskušala vsega boga (masaža, telovadba z nogicami, kapljice, duda, nošenje čez ramo...), pa je vsaka stvar imela zelo kratkotrajen efekt. Se tolažim, da tja do 3. meseca menda tudi ti krči minejo. team - no, ja, mogoče si pa vendarle premisliš in se še za enega palčka odločita. Lahko samo iz lastnih izkušenj povem, da je drugi porod še veliko hitrejši od prvega in bolj enostaven (no, boli še sicer prav tako ), je pa res, da pri meni že prvič ni bilo kakšnih večjih problemov in je vse potekalo kot po maslu. clara23 - a greš ti tudi skočit z bungeejem? Pa uživajte v Snoviku! anita g. - super si "strenirala" obe pupi! ZM - super za končno izplačane plače! Glede ta drugega otroka pa ne vem, kaj ti naj svetujem. Če želja je, se lotita "projekta", stanovanjski problem boste že potem reševali, načeloma čisto mali otroci še ne potrebujejo svojih sob... Če boš pa čakala na drugo službo (v tej krizi bo to najbrž kar podvig), najbrž tako veš, da najprej skoraj vsi delodajalci dajejo pogodbe za določen čas, torej v tem času itak ne smeš zanosit, če hočeš službo obdržat, potem se pa to utegne hitro zavlečt za nekaj let...
< Sporočilo je popravil gajka -- 2.8.2010 8:46:05 >
|