|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
30.7.2010 10:24:36   
K_a_t_j_a
anita tudi mi zato hodimo v juliju na morje. Res ni več avgust tak kot je bil včasih. user posted image Se spomnim, da smo vedno hodili v avgustu na morje s starši. Slikice so pa zelo lepe user posted image . Obe tvoji punci sta zelo luštni. user posted image

tejkaz samo, da se je dobro končalo in si našla denarnico. Men je pa že moj user posted image enih dvakrat odnesel moje ključe zraven v službo.

clara super, da je že bolje z dedekom.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
30.7.2010 17:11:53   
sayuri
Mi jutri tud odhajamo na morje. Ponavadi smo šli okrog 20. julija in imeli vedno zlooooo elpo vreme. Še sreča, da gremo letos 10 dni kasneje user posted image . Pravijo, da bo zdaj spet lepo vreme naprej. upam. No, jaz grem letat tja po plaži, po morju in povsod. Pač....se že vidim. user posted image user posted image user posted image  Ve pa uživajte. Se pridem domov spočit čez en teden user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
30.7.2010 20:34:54   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Mi jutri tud odhajamo na morje. Ponavadi smo šli okrog 20. julija in imeli vedno zlooooo elpo vreme. Še sreča, da gremo letos 10 dni kasneje user posted image . Pravijo, da bo zdaj spet lepo vreme naprej. upam. No, jaz grem letat tja po plaži, po morju in povsod. Pač....se že vidim. user posted image user posted image user posted image  Ve pa uživajte. Se pridem domov spočit čez en teden user posted image

Uživajte s polno paro! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
31.7.2010 9:31:12   
Zoja Miša
Itak, danes je sobota...nikjer nobene...no, nema veze. Jaz vseeno user posted image postrežem.
Včeraj se nisem nič oglasila...zato z zamudo vse najboljše Jan in Jošt!user posted image

Tejkaz, si že na poti...želim ti da si spočiješ!user posted image  In Jaševe kravice mi niso bile smešne, še vedno mi niso! user posted image
Sploh pa tako, kot tudi Gajka piše da ga Rok nekaj biksa, ga tudi Kaja Lina, zdaj že 3 noči ponoči joka, klati okoli, ko jo pobožam, se me otepa...ampak ni budna, vse nekako v pol snu in to traja ponavadi od 2-4huser posted image  

Glede morja, ki ponavadi gremo gremo, oz. mi2 sva ponavadi šla, sej ne morem v množini govoriti, ki treja komaj 2 leti, zadnji teden julija, prvi avgusta in je bilo vreme vedno o.k. Res pa je, da zna po 15. avgustu biti že malo bolj čudno.
No, letos gremo sploh bolj pozno...bomo videli kako bo, upam, da lepo. 

Drugače pa ja, mi imamo peto bolezen.user posted image Včeraj je dobila izpuščaje in smo šli zopet k P in je rekel, da je to peta bolezen.

Naty, lepo da si se javila. Ste bili letos tudi na Cresu?

Anita, lepi fotki!user posted image

Clara, a misliš, da je še možno, da se lahko naročim na brazilsko, za ponedeljek ali torek? Hmm... Mi daš še enkrat kontakt? Pa koliko časa traja? In ali imoraš imete dolge dlake za to oz. koliko dni prej naj se ne bi bril? Pa super za dedija. Te presikave, pa si mislim, da so bolečeuser posted image . Sam da so mimo...
In bravo za moč pozitivnih misliuser posted image ...vrejemem, vanje, le težko je to udejanjiti včasihuser posted image .

Lep vikend...pa vreme zrihtajte, tple ni ničemur podobnouser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4579
31.7.2010 10:22:13   
clara23
Jutro,

zoja Miša, verjetno se še da naročit za brazilsko. Dlake morajo biti "stare" cca 10 dni-vsaj tako mi je rekla kozmetičarka, ker naj bi šle pri tej dolžini najlepše ven. Cifra kozmetičnega salona Mariposa je 040 524 248, kozmetičarka je pa Karmen. Pokliči, pa se bosta zmenili. Pa sporoči kako bo..

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
31.7.2010 11:00:12   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, si že na poti...želim ti da si spočiješ!user posted image  

Nisem. Šele drugi teden gremo. Zdaj bomo en teden doma in se malo potepali.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4581
31.7.2010 14:10:44   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Jutro,

zoja Miša, verjetno se še da naročit za brazilsko. Dlake morajo biti "stare" cca 10 dni-vsaj tako mi je rekla kozmetičarka, ker naj bi šle pri tej dolžini najlepše ven. Cifra kozmetičnega salona Mariposa je 040 524 248, kozmetičarka je pa Karmen. Pokliči, pa se bosta zmenili. Pa sporoči kako bo..

Kul, potem se ne bom brila do ponedeljka, pa da vidim, če me lahko kar v ponedeljek vzame...upam...
Koliko časa traja? Če ne dosti več, kot 30 minut, potem mi lahko uspe med službo se izmuznitiuser posted image
Hvala za info!

Kaja Lina še spi...user posted image  se ji je pridružil. Jaz pa študiram ali bi šli v ZOO popoldne ali je še prehitro, 2 dni po njenji vročini...no ne vem, bomo videli. Kužni itak več nismo.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
31.7.2010 18:30:57   
clara23
Zoja miša, če si boš dala samo brazilsko, traja cca 15min. Sem videla, da ste nameravali v ZOO..ste potem šli?? Mi smo šli, še preden sem videla tvoj postuser posted image . Bilo je superuser posted image user posted image . Ne prevroče, ni bilo gužve, skratka the bestuser posted image . Mark je užival maximalno, letal je za pujski, kozlički, celo vombata smo božali, skakal je na trampolinu, dobil od strička balon in se igral na igralih. Smo šli potem še na pico, pomfri in tortico, tako da smo zdaj siti da komaj dihamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4583
31.7.2010 23:05:41   
Zoja Miša
Clara, hvala.
In ne, nismo šli in HB, ker Kaja Lina ima zopet malo povišano temperaturouser posted image . Sploh ne vem...Pa skos jamra, zdaj med spanjem in si tišči prste v usta...zdaj ne vem, ali bi lahko to bilo zraven še od zobuser posted image . Petk? Če ne, pa upam, da je zadnji stadij bolezniuser posted image .
Mah, sem kar žalostna in nervozna...še P je na dopustu ta teden...pa morje...mah pozitivne misli!!! Vse bo o.k. in Kaja Lina bo zdrava!!!
Nič, mau sem zatežila. Nočka!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
31.7.2010 23:26:46   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
In ne, nismo šli in HB, ker Kaja Lina ima zopet malo povišano temperaturouser posted image . Sploh ne vem...Pa skos jamra, zdaj med spanjem in si tišči prste v usta...zdaj ne vem, ali bi lahko to bilo zraven še od zobuser posted image . Petk? Če ne, pa upam, da je zadnji stadij bolezniuser posted image .
Mah, sem kar žalostna in nervozna...še P je na dopustu ta teden...pa morje...mah pozitivne misli!!! Vse bo o.k. in Kaja Lina bo zdrava!!!
Nič, mau sem zatežila. Nočka!

Za Kajo Lino user posted image in zate user posted image ter kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu zdrava.

Neposredna povezava do sporočila: 4585
1.8.2010 9:22:25   
team
pozdravljene....

še ena forumka ki ima doma navihanega avgustovčka 2008....
če smem se pridružim k čebljanju....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4586
1.8.2010 10:55:20   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: team

pozdravljene....

še ena forumka ki ima doma navihanega avgustovčka 2008....
če smem se pridružim k čebljanju....user posted image

Vsekakor!

Katja, hvalauser posted image
Pa ena nedeljska user posted image , čeprav se že kosilo kuha.

Kaja Lina je boljeuser posted image user posted image user posted image . Evo pozitivne misliuser posted image .
Popoldne dobimo obisk, Kaja Lina pa menda nov kolouser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
1.8.2010 11:51:46   
clara23
Zoja miša, super da je Kaja Lina bolje!!user posted image user posted image

Naš ati gre pa danes skočit s padalomuser posted image . Že komaj čaka..jutri zjutraj jo pa z mojima staršema šibamo na kopanje v Snovikuser posted image . Pa drug teden smo vabljeni v Bovec in potem v terme Ptuj..zgleda, da nas čakajo same lepe stvariuser posted image user posted image . Pa še sonček je zunaj in spet je vroooččeeeeuser posted image .

Vsem vam želim lepo nedeljsko popoldne!

Neposredna povezava do sporočila: 4588
1.8.2010 12:54:47   
gajka
team - dobrodošla! Pa zaupaj nam ime svojega avgustovčka in povej še kaj malega o sebi (npr. iz katerega konca Slo si, pa če ima tvoj avgustovček kakšnega bratca/sestrico...). user posted image

Rok in user posted image se pravkar uspavata za opoldansko spanje, popoldan gremo pa najbrž spet konje pogledat (Rok najbrž tudi na konja, ker že cel teden komaj čaka) in kak pir v rit vržt !

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
1.8.2010 13:17:50   
anita goitan
dan

sem ponosna mamica dveh punc ki lepo spitauser posted image ..ja, sedaj že dober mesec mi obe enako zaspita, uf je to super.

Moj je šel  na Planjavo in potem je skočil še na sosednjo Brano,

me3 pa ble v Supernovi, Zoja na trampolino, jaz sem se s sodelavko na kavi dobila in jo za 20min izkoristila, da mi je obe popazila, jaz pa v Okaidiju kar lepo vsoto € pustilauser posted image ..sebi spet nič kupila, ampak bom v kratkem ker mi je vse preveliko, preširoko.

Zoja je sedaj obsedena s Kekcem, zelo lepo zapoje Kekčevo, najraje pa ima fim Srečno Kekec.

Ula
je naš angelečk, lepo sedi in puza se tudi že, prav plazi še ne ampak ji manjka mogoče dober teden pa bom imela spet lepo stanovanje (pobrisano mislimuser posted image ) in komot ju lahko za do wc-ja same pustim, Zoja jo ima res zelo rada, edin včasih ji še kako igračko prav na grdo izpuli iz rok, ustuser posted image
Ponoči se dojive na 2 uri, 1.runda je občasno na 3 ure, potem pa na 2, ampak samo zaojoče-lačnaa, poje in zaspi nazaj. Oh če pomislim na Zojo..koliko noči, ur sva prebedeli v kuhinji...se šetali gor pa dol, se dojile, jokali,...in če ne spim, je krivec še vedno Zoja, tudi našo bejbo ene more mučijo, se histerično dere, da jo največkrat z mrzlo vodo po obrazu mal pomočim da se zbrihta.

Šibam na sladoled, ga imam polno skrinjo, mnjamauser posted image

me3

user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 1.8.2010 13:27:57 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
1.8.2010 13:27:15   
team
ooooo hvala za tak faj sprejem....user posted image

No mi smo pa z obale natančneje Koper....malemu navihančku pa je ime Teo,rojen je 28.08.2008 in že počasi hitimo v drugo leto,joj,joj je hitr minil...
to leto se odpravljamo tudi v vrtec,smo ga imel prvo leto doma ker ga nisem hotela dat pa možnost varstva doma smo mel....zdej pa sem že počas vsa panična saj se 1.september hitro bliža.user posted image

Bratca al pa sestrce pa nima....je bil porod zame taka slaba izkušnja da ne vem če bi se upala še enx mislim da bi me psiha kr pokopala...ampak nikoli ne reci nikoli mogoče čez cajt ko mal vse pozabim moj dragi je že začel omenjat da bi še enga mel....sam jaz od tega pogovora bežim kr takole....user posted image user posted image

Me pa razume in podpira v vsem tako da pušča tudi on cajtu čas....

no za enx bo to vse,ko pa se mal ulavfam v vaše pogovore pa se me rešit ne bote mogle ker sem čokulona....user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
1.8.2010 13:29:02   
anita goitan

No mi smo pa z obale natančneje Koper....malemu navihančku pa je ime Teo,rojen je 28.08.2008 in že počasi hitimo v drugo leto,joj,joj je hitr minil...
to leto se odpravljamo tudi v vrtec,smo ga imel prvo leto doma ker ga nisem hotela dat pa možnost varstva doma smo mel....zdej pa sem že počas vsa panična saj se 1.september hitro bliža.user posted image

Bratca al pa sestrce pa nima....je bil porod zame taka slaba izkušnja da ne vem če bi se upala še enx mislim da bi me psiha kr pokopala...ampak nikoli ne reci nikoli mogoče čez cajt ko mal vse pozabim moj dragi je že začel omenjat da bi še enga mel....sam jaz od tega pogovora bežim kr takole....user posted image user posted image

no za enx bo to vse,ko pa se mal ulavfam v vaše pogovore pa se me rešit ne bote mogle ker sem čokulona....user posted image

dobrodošla med nami user posted image in super, po dolgem času spet ena Primorkauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
1.8.2010 13:38:33   
team
hvalaaaaaaa.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4593
1.8.2010 19:33:24   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

dan

sem ponosna mamica dveh punc ki lepo spitauser posted image ..ja, sedaj že dober mesec mi obe enako zaspita, uf je to super.

Ula je naš angelečk, lepo sedi in puza se tudi že, prav plazi še ne ampak ji manjka mogoče dober teden pa bom imela spet lepo stanovanje (pobrisano mislimuser posted image ) in komot ju lahko za do wc-ja same pustim, Zoja jo ima res zelo rada, edin včasih ji še kako igračko prav na grdo izpuli iz rok, ustuser posted image
Ponoči se dojive na 2 uri, 1.runda je občasno na 3 ure, potem pa na 2, ampak samo zaojoče-lačnaa, poje in zaspi nazaj. Oh če pomislim na Zojo..koliko noči, ur sva prebedeli v kuhinji...se šetali gor pa dol, se dojile, jokali,...in če ne spim, je krivec še vedno Zoja, tudi našo bejbo ene more mučijo, se histerično dere, da jo največkrat z mrzlo vodo po obrazu mal pomočim da se zbrihta.

Šibam na sladoled, ga imam polno skrinjo, mnjamauser posted image

me3

user posted image

WOW! Imaš pa res super punce user posted image  Aljaž se vala kot čevap user posted image  sem opazila, da rit gor dviguje ampak po mojim še ni glih še tam. Vem, da je Zoja tudi zelo hitro shodila.... Bravo punce user posted image

Joj! Imaš pa še kar pestro čez noč user posted image  dobra si!!! Jaz ne bi morala tako delat kot ti, ker bi me verjetno ubilo user posted image
Res je super, ko skupaj hodijo ob istim času spat user posted image  Pri tem pa imam jaz zelo srečo, ker ne samo od 12. hodita spat ampak tudi ob 19. sta oba v komi.

Ful lepe slikice si tudi že dala za pogledat. Prekrasne so obe user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4594
1.8.2010 19:37:02   
Neža7
team...... Dobrodošli med nas user posted image user posted image
res prehitro gre user posted image  Naša je že bila 2 11.07,2010 user posted image

Tudi jaz sem imela hude nosečnosti in porod vendar se je nam tudi pridružil Aljaž 09.12.2009 user posted image  sedaj pa "RES" konec! user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
1.8.2010 22:12:55   
K_a_t_j_a

Dobrodošla med nami! user posted image user posted image

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
1.8.2010 23:36:14   
team
Neža7,K_a_t_j_a....hvala
user posted image

ooooo Neža7 jaz pa tvoja sončica skupaj praznujeva....
user posted image

Zdej grem pa spat,ker sem ful utrujena zjutraj delala,popoldan pa smo pohajali z ta malim pa smo se prav fajn meli,v Kopru je med vikendi mal muzike pa sva plesala kr sredi pomola....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4597
2.8.2010 7:08:15   
clara23
Jutrooo,

izvolite kavico user posted image , jaz je ne potrebujemuser posted image . Danes pa koooopppaaaattttuser posted image . Še počakamo da se mali zbudi, potem pa šibamo v Snovik.

Team, dobrodošla med namiuser posted image

Bella, vem da se še nisi javila ampak vseeno, WBuser posted image !

Včeraj je šel pa naš ati skočit s padalom. Je rekel da je bilo noro, nepozabno in on bi kar šeeeeeeeuser posted image . Je pa rekel, da ga je kar malo stisnilo, ko se je moral pred skokom usesti in so mu noge bingljale v "prazno". Mene bi kap..user posted image . Drug teden gremo pa v Solkan skočit z banji jumpingom. Ga je zgleda druga puberteta ujelauser posted image

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
2.8.2010 8:25:33   
Zoja Miša
Jutro.

Clara hvala za kavico. Uživajte v Snoviku, tam je res lepo!
In ja, Kaja Lina je res bolje, mene pa grlo boliuser posted image in to kakouser posted image . Si špricam z Angalom, jem Tantum Verde...upam, da zatrem to sranje!

Anita super ste vi 3 babnce!

Team, rabimo še kakšno čveko tukaj, tako da ti kar veselo...

Mi gremo zdej na morje v sredo, ja upam, da tokrat pa res! Pa da se tam pozdravim!
Pa malo naj povem, da sem dobila vse plače za nazajuser posted image . Ampak na žalost za naprej zopet slabo kažeuser posted image . Ma, kaj vem...zdej res že o tem študiram, kaj če imeti kar še eno dete?! Sam potem se spomnim, da ipak ga nimamo kam datiuser posted image , bi potem rabili stanovanje...in sem potem zopet žalostauser posted image . Mah...bo že bolje!

Grem zdej klicat za depilacijo...uapm, da se mi uspe kaj zmenit.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
2.8.2010 8:36:13   
gajka
Dobro jutro še s Štajerskega konca! user posted image Sem ravno razmišljala, da nas je bilo na začetku veliko Štajerk tule gor, zdaj pa čedalje manj (no, tiste preseljene Štajerke se še oglašate).
Naša noč danes po dooolgem času živi luksuz! user posted image Rok je končno spal celo noč (no, ponoči je enkrat mamico klical, pa je oči vstal, ampak ga je bilo treba samo pokrit, ker se je orng razbrcal in ga je očitno zazeblo), Zara pa se je za prvo dojenje zbudila šele ob 4h zjutraj! user posted image No, za razliko od tega je bila noč s petka na soboto živi obup - Rok se je zbudil ob 3h in do 4h zjutraj sva se oba z user posted image izmenično trudila, da bi zaspal nazaj, pa se je kar naprej jokal in tako sta z user posted image ob 4h vstala, šla v dnevno in potem se je kričanje kar nadaljevalo do "normalnih" jutranjih ur (seveda je s ta glasnim kričanjem nonstop še Zaro zbujal user posted image )... Včeraj ponoči se je Rok spet zbudil, pa je šel user posted image kar k njemu spat in smo se vendarle vsaj malo naspali... No, danes pa, kot sem že omenila, končno ena normalna noč! user posted image Ima pa Zara iz dneva v dan močnejše krče, se začnejo nekje med 17. in 18. uro in trajajo vsaj tja do 21h, včeraj do 22h... Včeraj je bila sploh kriza, ker se je umirila samo po par minutk skupaj, pa spet jok. user posted image Sem poskušala vsega boga (masaža, telovadba z nogicami, kapljice, duda, nošenje čez ramo...), pa je vsaka stvar imela zelo kratkotrajen efekt. Se tolažim, da tja do 3. meseca menda tudi ti krči minejo. user posted image

team - no, ja, mogoče si pa vendarle premisliš in se še za enega palčka odločita. Lahko samo iz lastnih izkušenj povem, da je drugi porod še veliko hitrejši od prvega in bolj enostaven (no, boli še sicer prav tako user posted image ), je pa res, da pri meni že prvič ni bilo kakšnih večjih problemov in je vse potekalo kot po maslu.

clara23
- a greš ti tudi skočit z bungeejem? Pa uživajte v Snoviku!

anita g.
- super si "strenirala" obe pupi! user posted image

ZM
- super za končno izplačane plače! user posted image Glede ta drugega otroka pa ne vem, kaj ti naj svetujem. Če želja je, se lotita "projekta", stanovanjski problem boste že potem reševali, načeloma čisto mali otroci še ne potrebujejo svojih sob... Če boš pa čakala na drugo službo (v tej krizi bo to najbrž kar podvig), najbrž tako veš, da najprej skoraj vsi delodajalci dajejo pogodbe za določen čas, torej v tem času itak ne smeš zanosit, če hočeš službo obdržat, potem se pa to utegne hitro zavlečt za nekaj let... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.8.2010 8:46:05 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?