clara23
|
Jutro, izvolite kavico , jaz jo še kako rabim..noč spet pestra, zjutraj sem imela pa že ob 6h budnico . Sem ga potem nekako prepričala, da sva še malo zaspala do 7h-v bistvu sem jaz zaspala, Mark je pa skakal po meni, mi tiščal prste v nos, ušesa, oči, me vlekel za lase,...je full vremensko pogojen in glede na to, da bo danes spet en usran dan, bomo cel dan poslušali dretje, sitnarjenje in še kaj.. Krysia, super da je Rok bolje in srečno pot! Tejkaz, super za lepo preživet dan s svojo družino. Kako je bilo danes ponoči s kravicam? So šle papa?? Zoja Miša, bravo tudi Kaji Lini ki je zmagala vv boju z grdimi virusi! Gajka, deci so pač deci. Moj mi sicer še nikoli ni rekel da se samo "valjam po hiši", ali pa da ni nič od mene, ker bi bila drugače res jezna . Erin in Katja, WB! Hranjenje...je nekako tako kot pri večini..če je treba, zna vse lepo sam pojest, največkrat pa da v usta tiste tri žlice, potem pa "mami, mami" . Telebajski, niso VEČ zanimivi. Zdaj je zakon Shrek, Nemo, Ice Age, lutkovna predstava Žogica Marogica, Kljukčeve dogodivščine, hmmmm..to je pa to. Aja, pa ribič Pepe je tud fajn, najraje ima linke z youtuba, v katerih se otroci učijo plesat foksnerjev ples . Drugače so bili telebajski tudi meni čisto adijo in sem samo upala, da jih bo hitro prerastel..sem pa brala tole o sovpletenosti otroških psihologov pri ustvarjanju le teh..imam nekje celo nek članek v katerem pišejo vse te fore, ki so v telebajskih in so fajn za otroke..pa bi ga mogla poiskat. V glavnem, če ga najdem, da prilepim semle.. Včeraj sva šli z mami spet obiskat dedka in je res že fullll bolje. Včeraj je imel rektoskopijo in je rekel, da je to eden izmed najtežjih pregledov v njegovem življenju-celo težji od pregleda mehurja . Si sploh nočem predstavljat kako hudičevo mora to bolet oz. bit neprijetno... Brazilska depilacija...da malo poročam kako je zdaj s tem..v glavnem, dlak še po 10 dneh skoraj da ni . Sem pa tja se sicer najde kakšna, ampak to predstavlja cca 5% tistega, kar je bilo prej. Sem zdaj tako zadovoljna, da sem se odločila, da bom definitivno še šla! Pa zdaj bo pomoje zaradi redkosti dlak tudi full manj bolelo..bomo videli.
|