|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
3.8.2010 8:21:08   
Zoja Miša
Ja Anita se vidi, da ste v ustaljenem ritmu, si nam kavico privoščilauser posted image . Super ja, Kofce so res lepe, moramo tudi mi kdaj tja!

Team, saj je prav da si ji povedala. Madona gredo meni take ''babe'' na živce.

Gajka, super za eurčke, zdaj pa va šoping!

Tejkaz glede otroškega dodatka se pa strinjam, sram bi jih lahko bilo...

Clara, sem že zgoraj napisala, kako je bilouser posted image . Pa 4 eure mi je preveč računala, mi je Karmen sms poslala zvečer, da se opravičuje. Jaz sploh ne bi porajtala. Sem se želela pohecati, da se tako zazihra, da še pridešuser posted image ...pa bi mogoče bilo preveč. 
Jaz pa še danes...jutri pa na morje!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
3.8.2010 8:32:28   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

po enem mesecu dopusta gre moj danes v službo, me3 pa spet v ustaljen ritem.

Včeraj bili na Kofcah http://www.zaplana.net/izleti/Kofce/

En mesec dopusta? Super. Verjamem da ste uživali.

Na Kofcah sva bila že sama, z otrokoma ne. Iz kot pa ste šli? In je Zoja sama hodila ali v nahrbtniku? Sigurno bo en naš izlet v bližnji prihodnosti.

Team, kot bi sebe brala. Hitro kaj bleknem, kasneje mi je pa žal, da se spuščam na nivo primitivizma. Tudi jaz ne bi bila tiho. Kaj se pa ima za vmešavat.

Zoja Miša
, upam da je grlo že boljše.

Gajka, aspirin ja. Pri nas vedno pomaga. Evo imajo žuželke zelo rade. Od komarjev, os, čebel. Jaša pa ne. Alergija se kaže z težkim dihanjem. Če bi sumila na alergijo, hitro claretin.

user posted image user posted image user posted image Teja, Leon (Daja28), Leja (Kaja02) vse najboljše za drugi rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Danes pa naš Jaša praznuje. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4627
3.8.2010 8:53:00   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zoja Miša
, upam da je grlo že boljše.

user posted image user posted image user posted image Teja, Leon (Daja28), Leja (Kaja02) vse najboljše za drugi rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Danes pa naš Jaša praznuje. user posted image

Hvala je malo bolje. Saj zaradi vseh žaub, že mora bitiuser posted image .

Ne vem zakaj vedno mislim, da ima Jaša 4.8.user posted image  

user posted image user posted image user posted image  V glavnem, vse najboljše našim današnjim slavljenčkom! user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
3.8.2010 8:56:38   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ne vem zakaj vedno mislim, da ima Jaša 4.8.user posted image  

user posted image user posted image user posted image  V glavnem, vse najboljše našim današnjim slavljenčkom! user posted image user posted image user posted image

Jaša je 3.8.

Ti slavljenčki, so pa slavljenčki prejšnjih dni.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
3.8.2010 9:04:00   
clara23
Jutro,

Najprej  VSE NAJ NAJ JAŠIJU!!

zoja miša, pa sem res čisto spregledala tisti tvoj postuser posted image user posted image Pa mi ni jasno kako, ker sem včeraj vse prebralauser posted image No, vaćno, da si "uživala"user posted image . Ja, Karmen ima pa res luškan salonček¨, pa na splošno je taka fletna in prijazna punca! Še malo pa šibate na mooorrrjeeee! Uživajte in srečno vožnjo!

Gajka, jaz nebi skočila s padalom za nič na svetuuser posted image . Pri cca 12 letih sem si pa full želela z bungeejem skočit, pa me zaradi mladosti niso pustili..zdaj sem pa pred cca 6 leti kar naenkrat dobila strah pred višino in me noben hudič nebi spravil na tist štrikuser posted image .

Našemu dedku se je pa spet poslabšalouser posted image user posted image . Zdaj so mu poleg tumorja na prostati ugotovili še raka na debelem črevesju, pa še pljučnico je stakniluser posted image . Včeraj se je pa zgleda kar sam napravil v svoje cote in je hotel oditi z bolnice, pa je bil preslab in je padel in si še rebra polomiluser posted image user posted image . Pa zdaj nima več katetra skozi sečevod, ampak kar direkt z ledvicuser posted image Pa še ena cevka je iz ledvic, po katerem odteka kriuser posted image Pa včeraj je klical, da želi nujno videti našo mami..je šla tja, se pa sploh ni spomnil da jo je klicaluser posted image . Je pa opazila, da njegova postelja že 3 dni ni bila preoblečenauser posted image . Tudi tista vrečka, v katero se je iztekala kri iz ledvic je bila natleh strganauser posted image Je rekla mami, da je bilo po tleh tako umazano, kot bi nekoga tam zaklaliuser posted image Zgleda, da sestre nič kaj dosti ne skrbijo za čistočo in bolnikeuser posted image . Tudi ko sva bila nazadnje z očetom pri njemu, sem opazila, da se mu je tista igla za infuzijo nekako staknila in je zato krvavel. Sem šla do sester in prosila, če lahko zadevo uredijo, pa je samo prišla pogledat in rekla da bo..v naslednje pol ure, dokler sva bila z očetom tam, ni prišla prevituser posted image Zgleda, da bo treba prešaltat iz vljudnega obiskovalca v "bitchi bitch" varjanto..

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
3.8.2010 9:23:02   
gajka
anita g. - uf, ne delaj mi lušt s hribovjem! Se mi tako kolca po lanskem poletju, ko smo skoraj vsak vikend šli nekam v hribe lezt, Rok pa lepo v ruzaku... Zdaj je Zara še premala, da bi jo okrog trogali, pa smo bolj na nižine prilepljeni. user posted image

tejkaz - čestitke Jaši za 2. svečko! user posted image user posted image user posted image

clara23 - user posted image

Jaz pa sem danes že od G, je poporodni pregled za mano. Pa še vedno ne vem, za kakšno kontracepcijo se naj odločim. Trenutno imam opcijo Cerazette (tabletke), maternični vložek (mireno) in pa ostale zadeve (kondomi, pazi...). Kak nasvet? user posted image Sva z user posted image razmišljala, da 3 user posted image je že mogoče luštno imet, ampak se čedalje bolj nagibava, da bi kar pri 2 user posted image ostala. Razlog? Nekaj življenja zase pa še tudi potrebujeva! Ne bi rada čez 10 let cele popoldneve otroke po krožkih razvažala, pa tudi dopusti s 3 user posted image hitro postanejo dražji, pa še ultra mlada nisva... user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
3.8.2010 9:37:02   
clara23
dedek je danes ob 3h zjutraj umrluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
3.8.2010 9:50:01   
tejkaz
Ojoj, Clara, moje sožalje  user posted image

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
3.8.2010 9:56:22   
Erin
clara - moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
3.8.2010 9:58:20   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITKE  vsem našim slavljenčkom  user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo praznujte*

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
3.8.2010 10:15:51   
Zoja Miša
Clara, moje iskreno soželjeuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
3.8.2010 11:01:35   
gajka
clara23 - moje sožalje! 

Neposredna povezava do sporočila: 4637
3.8.2010 11:19:21   
anita goitan
clara iskreno sožalje!user posted image

gajka sem danes klicala v LJ za torto, hvala za kontakt še 1x

Vsem slavljencem (za nazaj in naprej) čestitam za 2.rojstni dan, bodite zdravi in zvedavi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pssst obe mi spita, grem kuhat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
3.8.2010 13:59:23   
Zoja Miša
Tako, lepo se imejte moje punce!user posted image
Če bo kaj časa in če se mi uspe skonektat, se vam javim kaj iz upam da sončnega Lošinja user posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4639
3.8.2010 14:10:24   
clara23
Hvala vsemuser posted image

Ne boste verjele, ampak jaz sem celo noč imela tak čuden feeling..neki mi ni dalo miru. Pa na dedka sem skoz mislila..ponoči me je zbudil nek čuden feeling in potem sem šla na wc in škoda, da takrat nisem pogledala na uro..umrl je ponoči ob 2:30, baje zaradi zastoja blata. Z rektoskopijo so mu v črevesju ugotovili en zelo velik rakav polip (velik cca 2x3cm) in zaradi tega ni mogel odvajati blatauser posted image . Že nazadnje, ko sem bila tam, je bil cel napihnjen in čuden. Pa mami je rekla, da je včeraj zgledalo, kot da se poslavlja..rekel je baje tudi, da vidi sebe-gledal je pa v strop. Mi je pa žal, da včeraj nisem šla zravenuser posted image user posted image . Sem šla ravno v tistem trenutku na pošto in sta potem, ko je dedek poklical mami naj pride k njemu, šla takoj na pot in smo se tako zgrešili. Jutri bo baje obdukcija, v četrtek pa pogreb. Smo šli prej na komunalo uredit stvari. Tudi oče je rekel, da ga je celo noč sanjal, pa njegova sestra je še ob 23h klicala k nam, da ne more spatuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4640
3.8.2010 14:48:43   
K_a_t_j_a
clara23 iskreno sožalje ob izgubi dedka. user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
3.8.2010 14:52:06   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Hvala vsemuser posted image

Ne boste verjele, ampak jaz sem celo noč imela tak čuden feeling..neki mi ni dalo miru. Pa na dedka sem skoz mislila..ponoči me je zbudil nek čuden feeling in potem sem šla na wc in škoda, da takrat nisem pogledala na uro..umrl je ponoči ob 2:30, baje zaradi zastoja blata. Z rektoskopijo so mu v črevesju ugotovili en zelo velik rakav polip (velik cca 2x3cm) in zaradi tega ni mogel odvajati blatauser posted image . Že nazadnje, ko sem bila tam, je bil cel napihnjen in čuden. Pa mami je rekla, da je včeraj zgledalo, kot da se poslavlja..rekel je baje tudi, da vidi sebe-gledal je pa v strop. Mi je pa žal, da včeraj nisem šla zravenuser posted image user posted image . Sem šla ravno v tistem trenutku na pošto in sta potem, ko je dedek poklical mami naj pride k njemu, šla takoj na pot in smo se tako zgrešili. Jutri bo baje obdukcija, v četrtek pa pogreb. Smo šli prej na komunalo uredit stvari. Tudi oče je rekel, da ga je celo noč sanjal, pa njegova sestra je še ob 23h klicala k nam, da ne more spatuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Clara23 jaz verjamem v to, da človek čuti, da odhaja in zgleda, da je to tvoj dedek tudi čutil. user posted image
Pri nas je moja oma tudi slutila, da je ne bo več dolgo. Mi je še rekla, da na moji birmi pa nje ne bo več in je res umrla pred birmo. Pa tudi, ko je moj dedek umrl slabi 2 leti nazaj, sem skoz mislila tisto noč na njega.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 3.8.2010 14:53:22 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
3.8.2010 14:55:29   
K_a_t_j_a

Tako, lepo se imejte moje punce!user posted image
Če bo kaj časa in če se mi uspe skonektat, se vam javim kaj iz upam da sončnega Lošinja user posted image .

Uživajte! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4643
3.8.2010 15:01:38   
K_a_t_j_a

user posted image user posted image user posted image Teja (bella02), Leon (Daja28), Leja (Kaja02), Jaša (tejkaz) vse najboljše za drugi rojstni dan ter obilo razigranih dni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
3.8.2010 15:40:33   
team
Clara23....iskreno sožalje ob izgubi dedka....user posted image

Vsem slavljencem pa vse najbolše za 2leti....user posted image user posted image user posted image
moram še mal seznam prečekirat da bom vaše sončke po imenu poznala....user posted image

me pa nekaj zanima kako je kej v vaših krajih z tortami....namreč jaz sem šla danes v eno slaščičarno vprašat če delajo torte v oblikh pač moj mali obožuje carse pa da bi mi enga v obliki naredili....pa mi je rekla" ja lahko jo naredimo sam bo svinjsko draga pa nikakva za jest bolše je da se vam sam nariše"....

a je v vaših krajih tudi tako?
jaz bi ful rada da ima Teo torto v obliki avta mogoče tud mal preveč sam ko sem bla jaz manjša tega nisem imela in vem kako sem se počutla in nebi rada da Teo spozna ta občutek....
pa ne me narobe razumet ne da sem imela slab občutek ker nisem imela torto v obliki jaz nisem imela ničesar,pač neurejene razmere doma.....

Neposredna povezava do sporočila: 4645
3.8.2010 22:17:21   
Zoja Miša
Še princeska, predno šibnemo.
user posted image

Clarauser posted image  tudi jaz verjemem v to! Bodite močni v teh žalostnih dneh.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
3.8.2010 22:56:31   
K_a_t_j_a

Še princeska, predno šibnemo.
user posted image

Clarauser posted image  tudi jaz verjemem v to! Bodite močni v teh žalostnih dneh.

Kak se ji paše frizurca!  user posted image Ma prava damica je. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4647
4.8.2010 9:08:24   
buhtlčk
Malo zamude, od srca - Teja (bella02), Leon (Daja28), Leja (Kaja02), Jaša (tejkaz) vse najboljše za drugi rojstni dan!!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
4.8.2010 12:34:51   
bella02
Ojla!

Za 2 dni smo skočile k meni domov, danes pa sem spet z vami. Tudi moj star ata je zadnje čase nekaj slabega zdravja in upam, da bo zvozil čimprej iz tega začaranega kroga!!!

Zoja Miša, super za depilacijo in uživajte na dopustu!!!

Team
, dobrodošla!

Anita, pa si spet z namiuser posted image . Hvala za kavouser posted image

Tejkaz, tole s temi kravicami men ni blo nič smešno, ker nimam pojma, kako bi se sama s tem spopadla. Upam, da se je stvar kaj umirila.

Ostalo mi je ušlo iz glaveuser posted image . Moram se it učit, september bo takoj tukaj, pa nimam energije spljohuser posted image . Upala sem, da se bo med user posted image dopustom kaj premaknilo v zvezi z ograjo, pa se ni nič in sem user posted image . Šibam, imam obiske, bom potem še malo napisala, kako je blo na morju! Pa pa

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
4.8.2010 12:37:07   
bella02
clara23, moje sožalje!!!

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?