|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
29.7.2010 14:59:54   
buhtlčk
gajka najet pisarno in delat tam

pa pač srfat 8 ur, če ni druge

pa čist resno, tistih par 100€ bo že še šlo. Če pa ne pa boljš da je nimaš. Če je to edini način, da je tudi tvoja služba ''''resna''''

Zdejle si pa na porodniški in ne v službi!!!!

Matr sm se spet razburla user posted image

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 29.7.2010 15:01:03 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
29.7.2010 15:00:19   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ZM - meni se sliši kot virusna vročina, ki jo je naš imel pred kakšne pol leta. Samo ful visoka vročina, svečka jo je zbila na dobrih 38°C, pa potem je spet narastla orng nad 39. Po 4 dneh je bilo vsega konec. 3. dan sva bila pri P, je dal vodo in kri in je pokazalo, da je samo virus. P je rekla, da je virusna vročina, ki traja do 4 dni, pa še res je bilo tako.

Tu v Velenju tudi okoli gre mi je mama rekla, da bi tudi rekla, da je virusna. Kako so bogi te naši otročički user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem ....

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
29.7.2010 15:07:03   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

gajka čestitam za priznan maguser posted image ., ja pri nas ful znajo komplicirat, vem kako počasi nostrificirajo pri nas na fakulteti user posted image

Čestitke user posted image user posted image  

Imam iskušnje kako znajo komplicirajo tukaj.... mene so lahko samo 5. stopnjo priznali!!!!!!! ne gimnazijski maturant samo 5. stopnjo izobrazbo imam... sramota ampak nič ne moram razen, da svojo računovodstvo dokončam, da imam poklic v Sloveniji........ Vsaj 7 let delovne dobe so HB priznali, ker bi že user posted image
Če hotila iti za predšolsko vzgojo (kar sem si želela) bi morala ponovno maturo naredit in bi na istem stopnjo ostala... mislim noro!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
29.7.2010 15:13:36   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Aja, a vaši malčki sami jejo? Rok sicer čist lepo sam je, ampak se mu ne da ... in pol se dere "mami, mami". In če ne bi trdno držala krožnika, bi pristal na tleh ... pol ga probam shecat na vse možne načine - včasih pomaga, včasih ne ... zdej me pa skrbi, kako bo v vrtcu ... ko mu rečem, kdo mu bo v vrtcu dajal za jest, mi mirno reče "Rok" user posted image   SEj se trudim, da bi čimveč sam jedel, ampak včasih enostavno ne gre ... al pa lepo poje polovico, pol sepa začne dret "mami, mami" ... user posted image

Naša je zelo lepo sama jedla in tudi vse je jedla vendar zadnjih časov bolj slabo jej in tudi paca kot nora.... imam občutek od takrat, ko sem začela Aljaža po žlici nahranit bi tudi ona hotila, da jo tudi jaz njo user posted image
Meso ne mara kaj veliko..... testenine, riž, in sadje obožuje druge se pa moram malo pogajat user posted image  
Ne vem kaj naj z njo včasih, ker res nič noče razen sadje!!!!!

V vrtcu je vendar lepo jedla so rekli, da upam, da bo spet lepo jedla, ko grem nazaj v september.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
29.7.2010 15:15:52   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

a vaši malčki sami jejo?

Ja, čisto sam je. Tudi z vilico. Preden je šel v vrtec še ni znal, se je pa naučil zelo kmalu. V vrtcu se bo vse naučil. Otroci mu bodo za vzgled in ko bo videl da oni jedo sami, bo tudi on vse pojedel sam.

Naš isto vendar je kar nehala lepo jest user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
29.7.2010 15:19:44   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Tudi Erin, Sandra, Katja...pa še veliko vas je pogrešanih!user posted image

Še sem tukaj. user posted image Je pa lepo slišat, da nekdo misli nate. user posted image

No tudi mi se pridružujemo otročkom, ki imajo more. user posted image Jan trenutno spi. Je pa ne dolgo nazaj začel tako jokat in se vstal v postelji ter govoril: ne, ne. Buba. user posted image Pojma nimam kaj se mu tako groznega sanja. user posted image

Pa določenih ljudi se je začel bati. user posted image Danes je prišel en kolega na obisk in se je začel tak jokat in atiju v naročje. Isto je bilo včeraj, ko smo bli v LJ (smo peljali sestro vpisat na faks). Pred stolnico je stal nek "čudak" Jezusu podoben, imel je brado in daljše lase in ko ga je Jan zagledal je bil grozen jok in je hotel ven iz vozička in domu... user posted image user posted image Pojma nimam kaj je zdaj to...

Tudi pri nas je velikokrat ne. Za rokice in obrazek umit, v stanovanje it, pospravit... Svojo trmo pa kaže s tem, da začne vse metat kar mu pride pod roke.

gajka tortica je pa res krasna in taka bi bila super za Jana. user posted image Jan tudi obožuje bagerje, hruške, kopače, traktorje, viličarje, tovornjake, ladje....

Erin sej bo tut Tilen začel govorit. Eni kasnej drugi prek. Pravijo pa, da fantki res poznej začnejo govorit in kakat ter lulat v kahljico. Sam ne vem koliko to drži. user posted image Pošiljam mu en kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bil zdrav. user posted image user posted image A AD še ima? Za avdicijo pa močno držim pesti, da boš ti izbrala in da se ti uresniči dolgoletna želja. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša super, da ni več vročine. Ma sej ni čudno, če je tole vreme čist zmešano. V enem dnevu pade temperatura za 20 stopinj. To je najbolj nevarno za naše zdravje. Ja res bolje, da se izognete navalu, ko bo za vikend, ker Italjani začnejo z njigovo "feragosto". pol si pa le privoščite užitka. Vreme kaže, da bo vroče in sončno. user posted image

telebajski tudi Jan je začel s svojo evforijo na njih. Men so pa tak bedasti.user posted image Sam risanke so pa še vedno pri njem najbolj IN: Piki, Mojster Miha in Nodi ter seveda baby TV.

Krysia uživajte na morju! user posted image

Jan ima jutri rojstni dan in smo že tudi naročili torto. Kar klasično okroglo, gor bo pa Nodi. So dobili bon za torto lani vsi otroci zaposlenih v termah Zreče od dedka Mraza. Jest je tak ne sme. user posted image Bom menda spet nekaj za njega posebej naredila. Ne vem kak bi kaj Sacherca izpadla, če bi jo z jajčnim nadomestkom naredila.user posted image
V soboto bomo pa mal praznovali. Upam na lepo vreme.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
29.7.2010 15:22:28   
buhtlčk
Krysia, Zoja Miša uživajte na morju, sam da so viroze minile user posted image (jaz kar sklepam Krysia, da je z Rokom vse ok user posted image )

Tejkaz super za kravice user posted image

Zoja Miša pri nas pa mene občasno mali stran pošilja. Ravno danes zjutraj. Se je zbudil ob 5:45, pa na kahlico, pol pa k mojmu v pojstlo. Pridem jaz, ko sem spraznila kahlo, on pa leži na moji strani in meni''tran, tran mami'' pa me odriva user posted image Pol sm pa rekla da jaz pa tud tukej ajam, pa čez pol minute ''mami kuhat, kuhat kavico''. Zvečer ko pije mleko moram po novem tud kdaj ''tran'', ampak oči je pa vedno zakon. Ah, faze user posted image

telebajski so zakon user posted image , no če jih z malim skupej gledava se čist uživim haha. Pri miru pa tud pri njih ni več kot 1 do 2 minute, kdaj bomo našli nekaj, da bi on gledal vsaj 10 minut user posted image

Alo erin!! Upam, da te izberejo za sinhronizacijo. Jst bi tud, sam ne bi...ah razum če lah.. Upam, da se Tilnu kislina čim prej umiri. Pa itak ni nič narobe, bo že čvekal, menda pri fantkih to res ni nič posebnega, če še ne.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
29.7.2010 15:22:46   
buhtlčk

Telebajski - kar pike dobim ko jih slišim. Ne maram te risanke že od nekdaj. Sem tudi jaz slišala, da so narejeni s pomočjo psihologov in ne vem kaj, ampak nič ne verjamem. Nihče mi ne bo rekel, da so otroški psihologi rekli, da je čas za telepapa in telekotek in ne vem kaj. Otroke je treba vzpodbujat k pravilnem govorjenju. Zato pač pri nas ne gledamo te risanke. No, risank na splošno ne gledamo. Včasih jima dam kakšnega Nodija ampak ga niti enkrat ne pogledata do konca. Vedno je kaj drugega bolj zanimivo. In če bi ga pogledala do konca, bi jima z veseljem dala še enega, za 8 minut dodatnega miru, ampak ne gre. Ok, zdaj me pa dejte napast user posted image

Kaj te čem napadat, mogoče imaš celo prav?user posted image  Ampak dokler ne govori, da bo jedla telekotek ali dela telepapa, je o.k.user posted image  No, pa celo če reče, da bo jedla, bom izumila telekotekuser posted image

hahaha

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
29.7.2010 15:23:14   
K_a_t_j_a

Aja, sem pozabila povedat, da sem včeraj dobila odločbo z Ministrstva za visoko šolstvo..., da imam od zdaj naprej svoj magisterij iz ZDA priznan tudi v Sloveniji! user posted image Sem ga končala že avgusta 2006, pa sem šele letos začela vsa dokazila zbirat in dala vlogo šele nekaj dni po Zarinem rojstvu. Ja, sem bila hitra! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super!! Čestitam!! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
29.7.2010 15:25:58   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Aja, sem pozabila povedat, da sem včeraj dobila odločbo z Ministrstva za visoko šolstvo..., da imam od zdaj naprej svoj magisterij iz ZDA priznan tudi v Sloveniji! user posted image Sem ga končala že avgusta 2006, pa sem šele letos začela vsa dokazila zbirat in dala vlogo šele nekaj dni po Zarinem rojstvu. Ja, sem bila hitra! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super!! Čestitam!! user posted image

ja jaz tudi user posted image

aja pa zelo lepa torta...bager je pač zakon

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
29.7.2010 15:27:57   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Telebajski - kar pike dobim ko jih slišim. Ne maram te risanke že od nekdaj. Sem tudi jaz slišala, da so narejeni s pomočjo psihologov in ne vem kaj, ampak nič ne verjamem. Nihče mi ne bo rekel, da so otroški psihologi rekli, da je čas za telepapa in telekotek in ne vem kaj. Otroke je treba vzpodbujat k pravilnem govorjenju. Zato pač pri nas ne gledamo te risanke. No, risank na splošno ne gledamo. Včasih jima dam kakšnega Nodija ampak ga niti enkrat ne pogledata do konca. Vedno je kaj drugega bolj zanimivo. In če bi ga pogledala do konca, bi jima z veseljem dala še enega, za 8 minut dodatnega miru, ampak ne gre. Ok, zdaj me pa dejte napast user posted image

Kaj te čem napadat, mogoče imaš celo prav?user posted image  Ampak dokler ne govori, da bo jedla telekotek ali dela telepapa, je o.k.user posted image  No, pa celo če reče, da bo jedla, bom izumila telekotekuser posted image

hahaha

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
29.7.2010 21:14:47   
Krysia
No, evo ... sem sred pakiranja - ponoč gremo ... Rokova krvna slika je ful boljša, sam do nedelje ne sme v vodo - bolj preventivno, ker je vseen mel virozo. Pa sej - sam da je mivka, pa je srečen.

Erin, tud jst upam, da boš posodla glas kakšnemu risanemu junaku ....

gajka, sem pozabla dodat - super za priznan magisterij, pa čeprav je trajalo ...

Lepo se mejte, drage moje, pa se tipkamo čez 2 tedna ...

Neposredna povezava do sporočila: 4562
29.7.2010 21:40:31   
K_a_t_j_a

a vaši malčki sami jejo?

Jan ponavadi kak krompirček oz. vse kar se da natikat lepo je. Kar je pa "na žlico" pa se mu hitr ne da jest. Potem mu dajem jaz naprej. Jogurta (sojinga) ali vse kar je v lončku pa sploh ne je sam, to mu vse še jaz dajem. Upam, da se bo naučil v vrtcu jest. Je pa tudi tako neješč kot Kaja Lina. Ne mara makaronov, sadje je jabolko, hruško in banano, potem se že konča. user posted image Opažam vse kar je "gladko" za jest (makaroni, grah, koruza, češnje, marelice) ne je. Mu gre kar na bruhanje.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
29.7.2010 21:41:57   
K_a_t_j_a

No, evo ... sem sred pakiranja - ponoč gremo ... Rokova krvna slika je ful boljša, sam do nedelje ne sme v vodo - bolj preventivno, ker je vseen mel virozo. Pa sej - sam da je mivka, pa je srečen.

Lepo se mejte, drage moje, pa se tipkamo čez 2 tedna ...

Uživajte in srečno pot! user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
30.7.2010 6:32:21   
anita goitan
jutrooouser posted image user posted image user posted image
pri nas še vsi 3je spijouser posted image , sem pohitela da lahko v miru kafe spijem in mal z vami poklepetam.user posted image

Vreme je pa en bljak kajuser posted image ,mi zato gremo začetek julija na morje ker potem se poletje konča, včasih je bil to avgust..leta nazaj, ampak sedaj že več kot 10l je julij the best za morje.

gajka lepa torta res, Zoji iščem okrog kdo ji bi dinozavra naredil, a mi lahko prosim daš kontakt, lahko tudi zs če ti ni do jane reklame.Hvala.

Zoja je  sama že od 14m. vse. Kar sama je začela, sploh jonisva nekaj spodbujala, ampak naju je videla in kljub temu da je levičarka, zelo lepo je, pa vedno je brez slinčka od forever, ga ne prenese.

Ula se še vedno doji, čez dan ji kaj drugega ponudim, sadje je že vse probala, razen jagodičja, tudi jogurt sem ji že dala, pa kakšno zelenjavno juhico, drugače pa nima še ta pravega obroga GH, tudi pri Zoji je to zeloo počasi steklo.

Drugače je pa fino, imamo se res lepo, ampak za rr imma pa mal časa..ko gre Zoja v vrtec bom bolj pridna, obljubim.
Morje...

user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4565
30.7.2010 6:51:01   
naty13
Jutro.

Tudi pri nas tišina in uživancija ob kavi. user posted image

Anita jaz sem nesla povečano sliko sprintano na a4 format na Brnčičevo (pekarna Vrhnika). Mi jo je skopirala na hostijo, pride pa 6e, torto sem pa včeraj doma pacala sama, potem pa še danes slikco gor dam. user posted image

Katja vse najboljše Roku za 2. rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Vsem dvoletnikom pa čestitke ob pihanju druge svečke z malo zamude.

Krysia uživajte na dopustu. user posted image

Gajka moškim nikoli ni nič prav. V ponedeljek je bila luna user posted image

lulanje in kakanje na kahlico - zdej ko je bil 14 dni doma, sem ga imela v gatkah. Uspeh vedno boljši. Nazadnje samo 3x polulan v celem dnevu. Sicer ne gre sam na kahlo, sem se pa naučila, kdaj mora it. Popoldansko sapnje nam 100% uspeva, brez pleničke in suhi že 14 dni. user posted image  Včeraj v plenički, pa mal sem ga na kahlo dajala. Ah bo že fant skapiral. user posted image

hranjenje - pri nas je sam z vilico in žlico, včasih mu mal pomagam v smislu, če se afna, da smo hitreje konc. Jemo pa več ali manj vse. Nor na sadje meso. Ne mara lubenice, špinače, mleka,... Poje čokolino, kakav ima pa po novem rad. Obožuje riž in testenine.

Alarm. Slavljenec se je zbudil.

Danes praznujemo.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4566
30.7.2010 8:00:09   
clara23
Jutro,

izvolite kavicouser posted image user posted image user posted image , jaz jo še kako rabim..noč spet pestra, zjutraj sem imela pa že ob 6h budnicouser posted image . Sem ga potem nekako prepričala, da sva še malo zaspala do 7h-v bistvu sem jaz zaspala, Mark je pa skakal po meni, mi tiščal prste v nos, ušesa, oči, me vlekel za lase,...je full vremensko pogojen in glede na to, da bo danes spet en usran dan, bomo cel dan poslušali dretje, sitnarjenje in še kaj.. 

Krysia
, super da je Rok bolje in srečno pot!

Tejkaz, super za lepo preživet dan s svojo družino. Kako je bilo danes ponoči s kravicam? So šle papa??

Zoja Miša
, bravo tudi Kaji Lini ki je zmagala vv boju z grdimi virusi!

Gajka
, deci so pač deci. Moj mi sicer še nikoli ni rekel da se samo "valjam po hiši", ali pa da ni nič od mene, ker bi bila drugače res jeznauser posted image .

Erin in Katja, WB!

Hranjenje...je nekako tako kot pri večini..če je treba, zna vse lepo sam pojest, največkrat pa da v usta tiste tri žlice, potem pa "mami, mami"user posted image .

Telebajski, niso VEČ zanimivi. Zdaj je zakon Shrek, Nemo, Ice Age, lutkovna predstava Žogica Marogica, Kljukčeve dogodivščine, hmmmm..to je pa to. Aja, pa ribič Pepe je tud fajn, najraje ima linke z youtuba, v katerih se otroci učijo plesat foksnerjev plesuser posted image . Drugače so bili telebajski tudi meni čisto adijo in sem samo upala, da jih bo hitro prerastel..sem pa brala tole o sovpletenosti otroških psihologov pri ustvarjanju le teh..imam nekje celo nek članek v katerem pišejo vse te fore, ki so v telebajskih in so fajn za otroke..pa bi ga mogla poiskat. V glavnem, če ga najdem, da prilepim semle..

Včeraj sva šli z mami spet obiskat dedka in je res že fullll bolje. Včeraj je imel rektoskopijo in je rekel, da je to eden izmed najtežjih pregledov v njegovem življenju-celo težji od pregleda mehurjauser posted image . Si sploh nočem predstavljat kako hudičevo mora to bolet oz. bit neprijetno...

Brazilska depilacija...da malo poročam kako je zdaj s tem..v glavnem, dlak še po 10 dneh skoraj da niuser posted image user posted image user posted image . Sem pa tja se sicer najde kakšna, ampak to predstavlja cca 5% tistega, kar je bilo prej. Sem zdaj tako zadovoljna, da sem se odločila, da bom definitivno še šla! Pa zdaj bo pomoje zaradi redkosti dlak tudi full manj bolelo..bomo videli.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
30.7.2010 8:52:49   
tejkaz
Dan

Sem danes malo bolj pozna v službi. Zadnji dan, pa se mi ne da več.
Ponoči smo spet slabo spali. Do dveh je še šlo. Ob dveh sem se zbudila s hudim glavobolom. Vzela sem lekodal in šele malo pred tretjo zaspala. Ob treh se zbudi Jaša, samo toliko da je preveril, da kravice še spančkajo (ne vem zakaj imam občutek, da vam je že smešno vse skupaj), ob štirih se je Eva polulala tako da je bilo vse mokro. Ni mogla več ostati v svoji postelji, zato je šla v najino. Skoz se me je tiščala in nikakor nisem mogla zaspat. Ob pwtih sem vstala, šla obesit perilo, pospravit posodo iz pomivalca, pospravit si torbico. In ugotovim da nimam denarnice in ključev. Včeraj sem si kupila novo denarnico (taščina je šla v smeti, briga me, kaj bo rekla). Panika. Zbudim mojega, da vse preiščeva. Nikjer. Že hočem klicati kam, za preklic kartic, ko reče moj naj grem pogledat v avto, če mi je denarnica padla iz torbice. In res, bila je na tleh, zraven pa ključi. Še dobro res, da je danes zadnji dan pred 14 dnevnim dopustom. Res ga potrebujem. Tako se utrujena, da sama sebe več ne prepoznam. Ne vem kam je šla moja potrpežljivost, ne vem kam so šli moji živci. Eksplodiram za vsako malenkost, vsaka malenkost me vrže iz tira, prav pasja sem postala. Moj me heca, da se šele zdaj zaveda, da ima škorpionko. Pa nočem biti takšna, samo tako utrujena sem.  A ste ve, ki ne spite, tudi takšne? Clara, Anita,...? Ampak kot sem rekla, glavno da je danes zadnji dan.

Naty, bravo za kahlico. Pri nas nič novega na tem področju. Eh, lažem je novo. Ko se polula, reče av ica. In morava iti plenico previt. Če je pa brez plenice, pa nič ne opazi da se je polulal.

Krysia, verjetno ste že na poti. Uživajte.

Clara, super za dedka. Verjamem, da so preizkave grozno boleče, ampak naj mu bo v tolažbo to, da mu bo po njih bolje.

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
30.7.2010 8:54:15   
tejkaz
user posted image user posted image user posted image Jan in Jošt, vse najboljše za vajin rojstni dan user posted image user posted image user posted image

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
30.7.2010 8:57:26   
sayuri
Jan in Jošt, lepo praznujta danes. In srečno ter radoživo stopanje proti številki tri vama želim.

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
30.7.2010 9:17:40   
gajka
gajka lepa torta res, Zoji iščem okrog kdo ji bi dinozavra naredil, a mi lahko prosim daš kontakt, lahko tudi zs če ti ni do jane reklame.Hvala.

Slaščičarna Confetto, v Šiški, zraven BabyCentra (pri Mercator centru), tel. 01 507 2000.

Čestitke Janu (Katja) in Joštu (Naty13) za 2. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

tejkaz - meni vaše kravice niso prav nič smešne in upam, da našega mulota na doleti kaj takega. Pomanjkanje spanja se pa meni tudi orng negativno pozna - sploh zjutraj, ko bi Roka najraje čez okno zagnala, ko začne okrog rovarit in se Zari na uho dere, da jo zbudi in še ona začne... user posted image Kdaj pa odrinete na morje?

Krysia
- srečno pot in uživajte!

Je pa tudi za nami  ena user posted image noč. Ob 1h se je Zara dojila, okrog 2h je Rok začel kričat v postelji in ni bilo druge kot da se je v spalnico k nama preselil, malo zatem je spet kričal (more? user posted image ), pa Zaro zbudil, je HB takoj nazaj zaspala, ob 4:30 spet Zara lačna, ni hotla zaspat nazaj, ob 5h je še Rok vstal z user posted image in rovaril okrog, ob 6h je user posted image odpeketal v službo, jaz pa z Zaro in Rokom v posteljo, Zara bi še kar zaspala, Rok pa ne in jo je ves čas vlekel za roko in klical, okrog 6:30 je vendarle Rok še malo zadremal in posledično tudi medve z Zaro, ob 7h pa spet gospodič pokonci in je z nogo drezal vame in v Zaro... user posted image Pa tako sem se veselila ene hladne noči in delala plane, da se bomo orng naspali! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 30.7.2010 9:27:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 4571
30.7.2010 9:32:18   
K_a_t_j_a
V Janovem imenu se zahvaljujem za čestitke! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
30.7.2010 9:51:29   
clara23
Jan in Jošt, vse naj naj za vajin 2. rojstni dan!

Tejkaz, nekaj mesecev po porodu sem se počutila točno tako kot se zdaj ti..bila sem nervozna, nepotrpežljiva, vse mi je šlo na jetra, eksplozija za vsak "drek", skratka, utrujena. Ma potem sem si pa sama pri sebi rekla da tako pač je in da morem sama pri sebi razčistit, ali se bom cel dan počutila slabo, ali pa bom že zjutraj, kljub utrujenosti mislila pozitivno, iskala smisel v lepih stvareh, lepih trenutkih in, ne boš verjela, res si vsako jutro, pa naj bo še tako usrano in neprespano, rečem: "Danes bo pa en lep, poseben dan in ga bom maximalno izkoristila!". Mogoče si zdaj mislite, da pretiravam al kar koli, ampak pri meni to res deluje!! In odkar MISLIM pozitivno, so tudi moji migrenski glavoboli skoraj popolnoma izginiliuser posted image . Pred nosečnostjo in takoj po porodu sem jih imela na vsake 14 dni, zdaj se pa sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje trpela za kakim hudim glavobolomuser posted image .
Pa saj ne rečem..pride tudi kakšen dan, ko sem bolj sitna, ampak tudi če sem, sem veliko manj kot sem bila včasihuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4573
30.7.2010 10:06:20   
buhtlčk

user posted image

user posted image

kolk lepo...

Neposredna povezava do sporočila: 4574
30.7.2010 10:07:37   
buhtlčk
Čestitke Janu in Joštu za 2. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?