|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
31.7.2010 18:11:35   
mala
Glede popadkov - meni so rekli, da moram iti, ko bom imela popadke na 10min, to velja za mnogorodnice...ko sem zdaj v tretje prišla zaradi popadkov v porodnišnico, me je babica nekako nadrla, da bi mogla kar rešilca klicat, čeprav ni šlo še zares, sem imela tako močne lažne popadkeuser posted image

Ne čakat punce!!! Tudi zdaj bom šla, ko jih bom imela na 10min...ker porod mnogorodnic lahko hitro napreduje.

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
31.7.2010 18:14:22   
Lenca78
Ja tudi nam so rekli da mnogorodke morajo v P ko so popadki redni 1 uro na 10 minut, me prvorodke pa ko so 1 uro na 5 minut :D
Pa da se še kle pohvalim ne sam na fb da mam najlepši voziček in najlepšo previjalno mizo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
1.8.2010 8:32:08   
lillchy123
dan user posted image

jst sem pa čist happy, ker je sonček in vroče bo in bazen postavljamo.. lalalalalala user posted image user posted image user posted image user posted image

lenca- ja čestitam! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
1.8.2010 8:41:13   
tinkatonka
Dobro jutro!

V Lj megleno, na Gorenjskem predvidevam da sončno, a ne Gorenjke? user posted image ( Aja kako je bilo na srečanju, ste se dobile?)

Moja dva fanta sta ravnokar odšla lovit ribe. Anej seveda spet čist navdušen, tok razlaga in razlaga o teh ribah. Pa si kakšne zgodbice zmišljuje, kako je on, ko je bil velik, morskega psa ujel, ipd, vglavnem nič ni tiho. user posted image Mi ni jasno kako kakšno ribo ujamejo, če pa on skoz govori tam zraven.
Jaz imam pa dopoldne samo zase. user posted image Plan je naslednji: v miru pojest zajtrk (pred računalnikom, kar počnem ravno sedajuser posted image ), zlikat tisti kup perila, ki se mi nabira že nekaj dni, pomit kopalnico na hitro, skuhat kosilo, med vsemi opravili pa bom nažigala svoje najljubše CD-je in uživala. user posted image Žurka!

nespanje.
...pri meni se je že začelo. Ponoči se zbudim, grem lulat in potem se cca 2h prekladam po postelji in ne morem zaspat. V prvi user posted image je bilo podobno, sem se zadnjih 14 dni zbujala vsako jutro ob 4h in nisem mogla spat, seveda sem vstala, šla mal na RR, pred TV, pol pa ob 6h nazaj spat. Zdaj si tega seveda ne morem privoščit, ko pa že imam enga škratka doma. Najbolj hecno je pa to, da se mi je tudi porod (popadki) začel ob 4h. No koliko je bila danes ura, ko sem se zbudila niti ne vem, ker očal nisem gor dajala, do ure pa tud ne vidm brez njih user posted image .

sanje....sem sanjala danes, da sem rodila fantka in sicer v Portoroški P (ki seveda sploh ne obstajauser posted image ). Pa da je kr padel ven, da je porod trajal 15 min, da me ni nič bolelo, da nisem bila rezanauser posted image . Ampak potem sem jaz P tudi sama zapustila še isti dan in šla urejat v Lj nekaj stvari na CSD. user posted image Mislim kaj vse podzavest ne dela. user posted image Upam sicer, da se bo podoben porod zgodil v Lj in da me travme s papirologijo na CSD kmalu zapustijo. user posted image  

Danes sem dopolnila točno 35. teden in stopam v 36. teden user posted image ! Še 35 dni.

Uživajte v nedelji.

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 1.8.2010 8:55:14 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
1.8.2010 9:09:43   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jst sem pa čist happy, ker je sonček in vroče bo in bazen postavljamo.. lalalalalala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image yeeeeeej. Pri nas pa megla. user posted image Fajn se namakajte in uživajte!

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
1.8.2010 9:19:24   
Natalija28
Danes sem dopolnila točno 35. teden in stopam v 36. teden user posted image ! Še 35 dni.

[/quote]

Jaz pa točno 34. teden danes.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
1.8.2010 10:28:01   
tejči28
Ja,čas hitro beži.

Mi smo se včeraj celi dan potepali,nič nisem počivala čez dan in zvečer sem že mislila,da bom mogla it rodit. Otrdevanje trebuha v eno,da me je kar mrazilo,slabo,da bi lahko šla bruhat in redno sem praznila črevesje (beri driska).Moj je bil čisto fertig,da je že to to.Sem pa se kar spakirala spat,tak nisem mogla,ampak Hb se te situacija umirla.
Tak da danes imam vse na easy,perem cote in likam,vmes pa kar počivam.Ni še čas,pa ta teden sta moja starša šla na dopust in sta rekla,da še ne smem rodit.user posted image  

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
1.8.2010 10:40:07   
corfu
Dober dan

Jaz imam danes tudi pralno, likalni dan...ne vem če sem že rekla, naslednji pregled imam 12.8. 

Izkoristite dan

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
1.8.2010 10:52:40   
zalcy
hej, punce!!!
evo mene spet po dolgem času, oglašam se iz bolnišnice, vmes pa ste že izvedle novico, da sem rodila punčko Nežouser posted image
Najprej vsem najlepša hvala za čestitke...

ja, kaj naj rečem... vse se je začelo 19. julija dopoldan ob 10. uri... takrat so se začeli popadki, sama pa niti nisem vedla kaj je to... nato sem počakala fanta, ki je prišel po 2. uri popoldan domov in me je takoj odpeljal v porodnišnico, kjer so ugotovili, da imam popadke in to na vsakih 5 min...user posted image
takoj zatem so mi dali infuzijo v žilo, da bi mi ustavli popadke in čez noč sem morala ostati v porodnišnici.... celo noč so me zbujali popadki, ki so bili na 5 min, kasneje pa že na 3 minute....
zjutraj je prišla zdravnica, ki me je vprašala, če je kaj boljše, jas pa sem dejala, da je še slabše, da nič ni pomagalo... potem je rekla, da gremo v porodno sobo pogledat kaj sploh je... pač vaginalni pregled... ugotovila je, da sem odprta že 3-4 cm in dejala, da ni druge možnosti kot, da grem rodit, da lahko le tako rešijo mene in punčko... ker so bili izvidi full slabi z neko bakterijo....user posted image
in ob pol 8 zjutraj so mi tako našibali umetne popadke, predrla mi je mehur, odpirat sem se lepo začela in ob 10 je bila že punčka na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image
bila sem tudi šivana, tako da sem komaj sedela, čeprav je zdaj že boljše.... punčko so mi na sekudo pokazali, nazo pa jo odpeljali v lj na kirurgijo....
zaradi prehitrega rojstva še ni imela dobro razvitih pljučk, zato so jo mogli priklopit na umetna, dobila je tudi pljučnico, nato pa še zlatenico....
po 6 dneh so jo iz lj pripeljali nazaj v sg, kjer sem tudi trenutno jas...
v bistvu zdaj lepo diha, ne potrebuje več nobenih zdravil, samo na teži še mora pridobit... ob rojstvu je imela 2020 kg, zdaj pa jih ima 1920, zato se mora zredit na 2250, prej  naju ne bodo spustili domovuser posted image user posted image
tako, da pričakujemo, da boma še kakih 14 dni tukaj...
evo, za zdaj tolko od mene, se bom še kaj oglasila, pa vam povem kako in kaj....user posted image
upam, da boste ve še vsaj nekaj tednov zdržale in da ne bo tako kot pri meni... vso srečo!!!!
lp in se še slišimouser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
1.8.2010 11:10:52   
Klemcy
zalcy sem non stop čekirala kdaj se boš javla... Fuuuuul mi je hudo, da morata to prestajat user posted image , ampak zdaj je najhuje mimo in še malo pa greste se domov cartat. user posted image  Želim vama veeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiikooooo sreče pri pridobivanju kilogramčkov user posted image user posted image user posted image

Še nekaj... morda se je pupa okužila s Streptokokom??? Ker ponavadi tako pride dobi novorojenček pljučnico in seveda ti še nisi mogla vedet, da imaš to, ker še ni bil čas za testiranje. Jaz na srečo to že vem!
Čudi me tudi, da si ob tako majhni pupi bila šivana user posted image  Ja kaj bo pa potem z nami, ko bomo rodile velike in težke štručke user posted image  No sej bo! user posted image  
Poročaj še kaj kako napredujete!

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
1.8.2010 11:23:24   
hanizali
Jeeeeee Zalcy kolk sem vesela,da si se oglasila.Tudi jaz sem skozi čakala,da se nam kaj javiš.Samo,da sta s pupiko boljši.Upam,da čimprej pridobite te dkg in se vrnete v svoje gnezdece.Srečno!

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
1.8.2010 12:48:25   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
         bambinca
05.8. lenca78,Jinx,LucRezia,laliela
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
         benika-APN,maca29,SOncIca
         LoveLove
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali,corfu
17.8. božička09
18.8. inčy,mala
19.8. nenka7
20.8. eva2010,izabelina
23.8. katrinka
25.8. teodora75

user posted image     UZ pregledi    user posted image

02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
05.8. laliela
06.8. Jinx,katrinka
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

03.8. T.Z.
10.8. katrinka,tejči28
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
1.8.2010 12:51:01   
tejči28
oj zalcy,smo mislile na tebe,nas je zanimalo kaj se je zgodilo,da si tako hitro rodila. Glavno,da je punčka vredu,na teži bo tudi pridobila. Žal mi je,ker je to tvoj prvi otrok in imaš tako slabo izkušnjo.Saj bo,boš videla,jo bodo poredili in pozdravili.Zlatenico je tudi verjetno še dobila zaradi pljučnice in ker je nedonošenček.Zdaj samo rabi dosti cartanja in topline.Držim pesti,da se čimprej uredi in bosta lahko šli domov.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
1.8.2010 13:10:51   
nenka7

[/quote]

Jaz bi bila seveda za to, da se se kaj srecamo. Sem pa sedaj od jutri naprej 2 tedna doma. Zjutraj sem na MS, popldan moram pa delat na clankih, ker bi rada se par stvari dokoncala. Sicer pa mislim, nenka7 da se vidino na MS v ponedeljek? Izabelina in tinkatonka gresta tako kot jaz dopoldan, a ti tudi?

[/quote]

jaz sploh ne vem, kak mate čas it dopoldan, a nobena več ne dela? kaj pa partnerji, tud ne? midva bova šla na večerno varianto. aja, punce, da nebi slučajno pustile avtov kjerkoli, samo in zgolj tam, kjer je dovoljeno, ker sicer bo definitivno listek na vašem avtu - v najboljšem primeru seveda!! sicer pa lisice in to ni majhen strošek, se definitivno ne splača! sem šla v čet. se tja mal zanimat za to šolo, pa so imeli VSI listke gor, tud na pločnikih pri blokih!! tip se je samo lepo vozil okrog in popal listke, tako da previdno s tem, midva če ne dobiva parkirišča, definitivno peljeva avto v garažno hišo, se res ne splača...

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
1.8.2010 13:25:35   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Jaz pa 32 teden user posted image user posted image .

jaz sploh ne vem, kak mate čas it dopoldan, a nobena več ne dela? kaj pa partnerji, tud ne?

Jaz ne delam oz. delam (OK dolga zgodba-nebi razlagala) in sem doma. Moj je pa tudi doma, ker caka ali bo dobil sluzbo ali ne. Moj z mano na MS ne bo hodil, ker nima smisla saj se bo dolgocasil. Gre pa na ta hitri tecaj in bom sla z njim, da mu bom lahko prevedla-tako mi je bilo svetovano, ko sem se sla prijavit.

zalcy super, da si se oglasila. In novicke se kljub tezavam, vzpodbudne. Super, da Neza sama diha in ne rabi vec zdravil. To je res enkratno, sedaj pa crklanje in se enkrat crklanje. Drzim pesti, da bosta kmalu doma in, da bosta lepo rastli. Pa le oglasi se nam z novickami.

Midva sva bila pa vceraj zelo pridna: moj je sestavil otrosko sobico, jaz sem pa oprala vse cunjice kar sem dobila (izbrala sem tisto, kar mi je najbolj vsec) in kar sem nakupila. Je mami danes rekla, ce pricakujemo dvojcka, ker imam tolk stvari obesenih. No ja imam pripravljene velikosti od 50 do 62, tako da je malo vec skupaj.
Je pa tako hecna nasa mami, cist je babica ze ratala. Se je takoj ponudila, da mi vse zlika user posted image user posted image . Ker sem navajena, da vse naredim sama sem seveda rekla, da ne-pa saj imam cas, vsak dan mal pa bo. No je pa moj potem rekel, da morda bi bilo pa fino, da ji vsaj vcasih kaksno veselje naredim in kaj pustim, da zlika. Ah, sem prepricana da bo se veliko priloznosti za to, ko bo dete tu. Jaz tolk uzivam, ko lahko tiste fletkane cotke zlagamuser posted image user posted image .

Tudi pri nas lepo vreme danes, sem ze zgodaj peljala nasega Gallota na sprehod. Potem sem pa mojemu en dober zajtrk naredila in sedaj bo moj dragi malo delal, jaz bom pa zacela iskat idejo za kartico ob rojstvu. Pri mojemu je namrec navada, da se poslje kartica ob rojstvu in bova to navado kar prevzela, ker se mi zdi super.

En lep nedeljski dan vam zelim.

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 1.8.2010 13:35:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 4465
1.8.2010 14:00:25   
zalcy
Še nekaj... morda se je pupa okužila s Streptokokom??? Ker ponavadi tako pride dobi novorojenček pljučnico in seveda ti še nisi mogla vedet, da imaš to, ker še ni bil čas za testiranje. Jaz na srečo to že vem!
Čudi me tudi, da si ob tako majhni pupi bila šivana user posted image Ja kaj bo pa potem z nami, ko bomo rodile velike in težke štručke user posted image No sej bo! user posted image
Poročaj še kaj kako napredujete!

ne, pupa ni bila okužena s streptokokom, ampak je bila neka druga bakterija s aktero sem se okužla jas in posledično tudi ona... nevem natančno kako se tej bakteriji reče, vem samo da se začne na H in je do neke mere povezano z nekakšno gripo, samo nevem kako se je tam spodaj znašla...user posted image
v bistvu nisem bila testirana na stretokok, ker senm prehitro rodila (32/4), ampak mislim, če bi bila okužena z njim, da bi mi zdravniki povedli...
ja, drugače pa so me kar fajn prerezali tam spodaj, pomoje zato, da so punčki pomagali, da bi čimprej prišla na svet... mislili so me tudi v lj odpeljat, pa ni bilo časa in so naju mogli rešit....
hvala za spodbudne besede, upam, da se bo čimprej zredila, da se lahko greva domov cartat...
se še oglasim kajuser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
1.8.2010 14:03:24   
zalcy
oj zalcy,smo mislile na tebe,nas je zanimalo kaj se je zgodilo,da si tako hitro rodila. Glavno,da je punčka vredu,na teži bo tudi pridobila. Žal mi je,ker je to tvoj prvi otrok in imaš tako slabo izkušnjo.Saj bo,boš videla,jo bodo poredili in pozdravili.Zlatenico je tudi verjetno še dobila zaradi pljučnice in ker je nedonošenček.Zdaj samo rabi dosti cartanja in topline.Držim pesti,da se čimprej uredi in bosta lahko šli domov.

tudi tebi hvala za lepe besede, upam, da se bo čimprej zredila---- drugače pa je to res neprijetna izkušnja s prvo nosečnostjo, polna skrbi in vsega...user posted image user posted image
ampak, kaj čemo, upam še vedno na najboljše....drugače pa zdaj zlatenice nima več, pije lepo po cuclju, dojit še ne smem, ker je še premala....
vsem želim, da še le malo počakate s porodi...user posted image
se slišimo...

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
1.8.2010 14:05:42   
zalcy
zalcy super, da si se oglasila. In novicke se kljub tezavam, vzpodbudne. Super, da Neza sama diha in ne rabi vec zdravil. To je res enkratno, sedaj pa crklanje in se enkrat crklanje. Drzim pesti, da bosta kmalu doma in, da bosta lepo rastli. Pa le oglasi se nam z novickami.

hvala.... se bom sproti oglašala, ko bo spet kaj novih novičk... sicer pa upam, da greva čimprej domov....
ja, res so bile težave, skrbi in vse.... samo moja punčka si je hitro opomogla, po treh dneh, je že sama lepo dihala....user posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
1.8.2010 14:37:58   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Oj srečke ve k se vam je začelo s popadki. Men je pa prvič voda ob pol dveh zjutri odtekla, sem šla takoj v P, me je babca pregledala in nagnala spat (si morte mislit kolk sem od razburjenja spala), ob 5. ko sem svoje popadke dobila sem pa morala pod mus ležat, pa bi mi pasalo v hoji predihavat - me hudič babji ni pustil iz pojstle, da ne bi rabla v njeni smeni rodit (zakaj bi si ona še delo ponoč delala....user posted image user posted image ). Tako da upam, da me tokrat nič ne prehiti in bom na naročen datum priracala na CR.

Sicer pa se tokrat itak ne dam več zaj****at! Ene pravite, da babco poslušat. Moj prvi porod so 2 babce zafurale in ga je komi tretja poštimala in se k sreči še prav cajt odločila za CR ( naš S. je že imel zateklino na glavici, ker sem ga pritiskala skozi preozko medenico in zatečen MV - je takoj ko me je pregledla to vidla, una prejšnja pa celo šihto ni nič narobe vidla).

In mi pol dva dni po porodu pride ta šmrkla od babce, ki naju je skori na un svet spravla samo na vrata sobe in v opravičilo vsa nasmejana reče: "Ja gospa, pač ni šlo, ne..." Ti user posted image user posted image frdamana si niti v sobo ni upala.... No sej mislim, da sedaj več ne dela v naši P, ker jo nisem nič videla.

Torej mene če prehiti user posted image že od vrat P kričim da ZAHTEVAM CARSKI REZ!!!

o moj bog...kaj se je teb dogajal,da jih ni sram...v kateri porodnisnici pa si bilauser posted image

zalcy
- super da si se javila, sem prebrala kar si napisala - mi je bilo kar hudo, sicer super da sta sedaj obe skupaj in lepo napreduje mala princeska,bom drzala pesti da bosta cim prej doma,ce bos lahko se javi se kajuser posted image

tkole na hitro...vec napisem ob priliki,pospeseno pripravljamo za novega clana-clanico,dela ogromno,fajn se mejte septembrkeuser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
1.8.2010 14:56:55   
nenka7
zalcy, ti kar pogumno s svojo lepo pupiko, saj sta že iz ta hujšega, me smo pa tko vse fuuuul mislile na vaju, tako da je ziher mičken pomagalo user posted image user posted image user posted image

punce, eno ? ali je dojenćkove stvari potrebno VSE likati in to skos?? zarad bakterij pa to, ne vem čisto točno, a ve boste čisto vse likale??

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
1.8.2010 15:01:58   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

punce, eno ? ali je dojenćkove stvari potrebno VSE likati in to skos?? zarad bakterij pa to, ne vem čisto točno, a ve boste čisto vse likale??

ah kje, likaš kot si navajena, oz. kot je zmečkano. Jaz bom prvič, ko bom oprala prelikala, potem pa ne več, sploh ko bom sušila več v sušilcu. Zdaj ko sušim še na soncu zunaj je bolj za polikat, ko bo pa iz sušilca, pa sam zložiš pa je. Poenostavi si!

zalcy....lepo, da si se javila. Držim pesti, da bo mala princeska pridno pridobila težo in da boste čimprej doma! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katrinka...pridna, pridna, ko takole štimaš vse. Ampak jaz vseeno upam, da ti ta teden še ne bodo sprožili in da tvoje detece še malo počaka v trebuščku!

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 1.8.2010 15:03:48 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
1.8.2010 15:05:40   
tinkatonka

jaz sploh ne vem, kak mate čas it dopoldan, a nobena več ne dela? kaj pa partnerji, tud ne?

Jaz ne delam že od konca junija. V nedeljo 8.8. nastopim že porodniško, zdaj pa koristim ves letošnji dopust. Poleg tega moj partner ne bo šel v MŠ, ker je že hodil pred 4,5 leti, zdaj mu samo zrihtam potrdilo, plačam in je. No vsaj tako so mi rekli, če ne ga pa pošljem na hitri tečaj za očke. Jutir se bom vse zmenila.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
1.8.2010 15:08:21   
benika

Jaz nisem zlikala niti ene stvari in je tudi nimam namena. Cunje posušim v sušilcu in jih takoj zložim, pa je. Bakterije se pa tako ali tako uničijo ali v stroju ali pa kasneje v sušilcu.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
1.8.2010 15:09:50   
benika

Jaz ne delam od 7. aprila. Partner pa valjda da dela. Zakaj pa ne bi? A je vezan nate oz. ti nanj?

Neposredna povezava do sporočila: 4474
1.8.2010 15:10:49   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
....

ljubljančanke in ostale seveda tudi
....kaj pa ve, ste spet za kako srečanje? Mogoče bolj večerno varianto spet, da kaj pojemo? 

Sem že 2 dni nazaj napisala, pa nobena ni odreagirala. Torej če ste za, kje in kdaj? Predlogi?
Recimo petek 13.8. (upam, da niste vraževerneuser posted image ), ob 19h, v Kavalu? (http://kaval-group.si/gostilnica-kaval/domov-4)

Zdaj pa šibam po mojga malega ribiča. Moj dopoldan je pa tud uspel: pomito in posesano vse stanovanje, pomita okna, kosilo skuhano, samo zlikati mi ni uspelo. user posted image Oh bo še čas. Pa še delovno nesrečo je imel moj GSM, ki je padel v škaf s čistilom za tla pucat in seveda neslavno preminil. user posted image

Čav bav

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 1.8.2010 15:13:53 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?