|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
30.7.2010 16:35:23   
bambinca
oh benika, ne bom komentirala descevuser posted image jaz sem kar postavila pred dejstvo in potem je moj ugotovil, da bolje, da sodelujeuser posted image  

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
30.7.2010 16:37:24   
tejči28
lepa imena,meni je všeč zoja.user posted image user posted image

Vidim punce,da smo vse začel na brzino rihtat stvari za user posted image ,da bomo imele vse pripravlejno.Ja,bliža se,ni kaj.

gela jaz ne bom imela,ker mi je predrag.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
30.7.2010 16:38:57   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Kri v izcedku se mi je danes spet pojavila; ampak tako po malo, kot kak tanek lasek in glede na podobno dogajanje lani bi rekla, da bo res kmalu...

Bambinca to bi res znalo malo spominjat na čep.Mogoče si pa ti naslednja,ki gre v rim.user posted image user posted image A imaš že vse pripravljeno?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
30.7.2010 16:51:05   
bambinca
tejči sem že par dni nazaj, ko je bil 1. alarm vse na brzino zrihtalauser posted image samo še zibelko moramo postavit in iz Katja&Alen dobit prenovljeno lupinicouser posted image je pa tokrat bistveno manj robe in kompliciranjauser posted image

sem pa lani res imela isto situacijo, tudi popadke na ctg, ampak mi je potem skoraj odplaknilo kopalnico, tko se mi je vlilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
30.7.2010 17:06:43   
hanizali
Gel ne vem še ,če si ga bi kupila,mi je tudi meni mali drag.Sicer pa poznam v lekarni praktično vse tudi direktorico,tako da bi se lahko kaj zmenila.Če pa bo ta tretji porod ,kot prejšnja dva ne bo frkeuser posted image  in ga ne bi rabila.
Bambinca pri nas že imamo Hano in Zalo,sedaj pa se kar ne moremo zmenit za tega ,se bojim,da še v porodni ne bomo imeli imena.Več kot nas je več je različnih mnenjuser posted image
Moji dve pupi sta danes odšli z mojo sestro na Notranjsko,tako da mi je kar nekam dolgčas..
Drgači pa mi stric beli sobo in kuhinjo in ko bo to fertik se moram jaz spravit na mimi cunjice!Pranje,likanje spravljanje...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
30.7.2010 17:11:01   
bambinca
o super kombinacija imen Hanizaliuser posted image user posted image user posted image kaj boste pa zdaj imeli-user posted image ali user posted image ? mi imamo že dva pobauser posted image

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
30.7.2010 17:18:53   
hanizali
Bambinca sedaj bouser posted image  ,ker se nam vsakokrat skriva.Čeprav bi punci radi imeli deklino in ves čas samo vse punčkasto gledata .Na nuhalni mi je gin nekaj namignila na pobča,potem na morfo v 21 tednu pa mi je moja gin rekla,da vidi pupo,ma da ni sigurna,tako da ...pustimo se presenetiti.Saj prav dolgo ne bomo radovedniuser posted image .

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
30.7.2010 17:25:33   
bambinca
no potem morate pa pripraviti imena za obe opcijiuser posted image  

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
30.7.2010 17:32:32   
Klemcy
imena - pa ravno sem mislila napisat, da ima Hanizali doma Hano in Zalo, sem vidla na fb user posted image  Meni sta tut lepi imeni, sam ne prideta v poštev, ker ima teta kužiko Hano, več kolegic pa je že dalo ime Zala, tako da naša pupi ostaja mala Alja, ki mi je tako sladko ime in tako lepo je, ko se pogovarjamo o njej in jo že normalno poimenujemo, kot da je že med nami user posted image  Tako zelo si jo že želim spoznat, da sem že čist zmešana, kar danes bi šla rodit in vsak dan me je manj strah user posted image

izcedek - opažam ful povečan izcedek belo-rumene barve, že kake 3 tedne. Nič ne peče in ne srbi, tut vonja nima, ampak ga je tolko, da mi včasih kr steče in si moram zamenjat hlačke in že mislim, da mi je voda odtekla user posted image  Kaj je to normalno al ne?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
30.7.2010 17:35:11   
benika
izcedek - opažam ful povečan izcedek belo-rumene barve, že kake 3 tedne. Nič ne peče in ne srbi, tut vonja nima, ampak ga je tolko, da mi včasih kr steče in si moram zamenjat hlačke in že mislim, da mi je voda odtekla user posted image Kaj je to normalno al ne?

Ja, je normalno. Zna bit, da je to posledica kakega vnetja, ki si ga prebolela. Jaz imam tekom cele nosečnosti podobne izcedke.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
30.7.2010 17:40:46   
Natalija28
Kri v izcedku se mi je danes spet pojavila; ampak tako po malo, kot kak tanek lasek in glede na podobno dogajanje lani bi rekla, da bo res kmalu...

[/quote]

Če se prav spomnim je v MŠ tak opisala čep - pomeni, da boš po moje res v kratkem šla v Rim. user posted image  

Gel - že imam doma.user posted image  Sem jo od ene, ki ga ni potrebovala ceneje kupila.user posted image  No, upam, da mi bo prinesel srečo kot nje in ga ne bom potrebovala.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
30.7.2010 17:41:14   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

izcedek - opažam ful povečan izcedek belo-rumene barve, že kake 3 tedne. Nič ne peče in ne srbi, tut vonja nima, ampak ga je tolko, da mi včasih kr steče in si moram zamenjat hlačke in že mislim, da mi je voda odtekla user posted image  Kaj je to normalno al ne?

Meni se to zadnje dni tudi redno dogaja ... očitno je res normalno glede na to, da se večim .... sem pa hotela ravno vprašat tudi glede tega user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
30.7.2010 17:48:20   
bambinca
Natalija, po moje so ti prou povdali...ti javimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 30.7.2010 17:51:39 >

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
30.7.2010 17:50:19   
bambinca
ah me neki zaj... sploh ne morem citiratuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
30.7.2010 17:58:26   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Zala, Hana, Zoja, Tara

user posted image user posted image user posted image Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso zauser posted image

Pri nas bi bil Anej Hana, če se ne bi rodil z lulčkom user posted image .

Res lepo ime! Tudi Zala in Zoja sta mi zelo lepi. Bi vam s takim veseljem povedala naše izbrano ime, a sva se z možem dogovorila, da ostane skrivnost do rojstva. In če sva zdržala 35 tednov, bova pa še teh 5. user posted image

kopalnica...tuš kad zmonitrana in je tako lepoooooooooooo. Je pa mojstr rekel, da ima ogromno ljudi težave z masažnimi tuš kabinami in da po raziskavi 80% ljudi sploh ne uporablja masaže v teh kabinah, oz. jo je v enem letu uporabe uporabilo le 1× ali 2×. V ta odstotek sodiva tudi midva. Če se kakšna slučajno še odloča pri gradnji kaj bi imela, jaz res toplo odsvetujem masažne tuš kabine ne glede na ceno in kvaliteto. Raje ločeno tuš kad spodaj in steklena vrata. Zdaj se silikon suši (fajn, da vsaj 24h stoji), jutri pride zmonitrat še sifon in pipo, pa se bomo jutri že lahko tuširali. Čez 5 tednov pa pridejo še steklena vrata. Upam, da še preden grem rodit. Zvečer pa sledi misija nemogoče: umit rit in noge v 8. mesecu nosečnosti v umivalniku. Anej gre spat k mojim staršem in bo tam umit, mož gre k svoji mami v sosednjo hišo na tuširanje, meni pa ravno ni za tja hodit, tak da se bom znašla v domačem umivalniku.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 30.7.2010 18:09:15 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
30.7.2010 18:01:57   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Zala, Hana, Zoja, Tara

user posted image user posted image user posted image Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso zauser posted image

Res lepo ime! Tudi Zala in Zoja sta mi zelo lepi. Bi vam s takim veseljem povedala naše izbrano ime, a sva se z možem dogovorila, da ostane skrivnost do rojstva. In če sva zdržala 35 tednov, bova pa še teh 5. user posted image

me veseli, da so ti všeč! tudi midva nisva povedala nikomur, ker nihče niti spola ne ve...ampak ve me ne boste izdačle a neuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 30.7.2010 18:02:42 >

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
30.7.2010 18:04:43   
nadka30

Zala, Hana, Zoja, Tara

pa ne bi mal namignilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4417
30.7.2010 18:08:16   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Zala, Hana, Zoja, Tara

pa ne bi mal namignilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o jaz bi...pa ne smem user posted image   Bom našeškana po nagi riti. user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
30.7.2010 18:10:38   
nadka30

Zala, Hana, Zoja, Tara

o jaz bi...pa ne smem user posted image   Bom našeškana po nagi riti. user posted image

brez komentarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4419
30.7.2010 18:12:00   
tinkatonka

Zala, Hana, Zoja, Tara

brez komentarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidi, da ne smeva user posted image . Ker zdaj mi pa sam "poredne stvari" po glavi hodijouser posted image . A 14 dni še zdržim, tm po 15. avgustu se pa tud te prepovedi več ne bova držala. Če bo sprožil, bo pa sprožil.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
30.7.2010 18:13:57   
bambinca
jest se tudi zdaj ne upam user posted image ...lani je bilo to v kombinaciji z  luno, ko sem šla...user posted image no ja, tko al tko bi verjetno šla, to je samo malo pospešlouser posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 30.7.2010 18:16:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 4421
30.7.2010 18:15:04   
nadka30
a tako sedaj pa vem zakaj se nazaj držiš, hočeš da bo potem bujna reakcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si v Rim na hiterco želišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4422
30.7.2010 18:16:27   
tinkatonka

a tako sedaj pa vem zakaj se nazaj držiš, hočeš da bo potem bujna reakcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si v Rim na hiterco želišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

o šit, pa si me našla user posted image . Ja tm po 15. avgustu se bo na JV koncu Ljubljane tko treslo, da bo vse user posted image , ki bodo 38 ali več tednov noseče spravilo v Rim, vam rečem, da bo tko. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
30.7.2010 18:22:53   
nadka30

o šit, pa si me našla user posted image . Ja tm po 15. avgustu se bo na JV koncu Ljubljane tko treslo, da bo vse user posted image , ki bodo 38 ali več tednov noseče spravilo v Rim, vam rečem, da bo tko. user posted image

če pa vidva ne bosta dovolj močno reakcijo sprožla bo ap še polna luna, ki je 24.8 zraven pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tako da punce jaz vam povem konec avgusta bo gužva, kaj če bi se zmenle in bi se lepo razporedileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker drugače bo poistelj zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4424
30.7.2010 18:27:41   
bambinca
ja Nadka, da ne boš mislila - lani junija jih je res primanjkovalo okoli lune; smo bile nekaj časa 4 v sobi in tudi v porodni smo bile po porodu le kako uro in pol...

< Sporočilo je popravil bambinca -- 30.7.2010 18:29:55 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?