Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 16:35:23
|
|
|
|
bambinca
|
oh benika, ne bom komentirala descev jaz sem kar postavila pred dejstvo in potem je moj ugotovil, da bolje, da sodeluje
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 16:37:24
|
|
|
|
tejči28
|
lepa imena,meni je všeč zoja. Vidim punce,da smo vse začel na brzino rihtat stvari za ,da bomo imele vse pripravlejno.Ja,bliža se,ni kaj. gela jaz ne bom imela,ker mi je predrag.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 16:38:57
|
|
|
|
tejči28
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Kri v izcedku se mi je danes spet pojavila; ampak tako po malo, kot kak tanek lasek in glede na podobno dogajanje lani bi rekla, da bo res kmalu... Bambinca to bi res znalo malo spominjat na čep.Mogoče si pa ti naslednja,ki gre v rim. A imaš že vse pripravljeno?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 16:51:05
|
|
|
|
bambinca
|
tejči sem že par dni nazaj, ko je bil 1. alarm vse na brzino zrihtala samo še zibelko moramo postavit in iz Katja&Alen dobit prenovljeno lupinico je pa tokrat bistveno manj robe in kompliciranja sem pa lani res imela isto situacijo, tudi popadke na ctg, ampak mi je potem skoraj odplaknilo kopalnico, tko se mi je vlilo
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:06:43
|
|
|
|
hanizali
|
Gel ne vem še ,če si ga bi kupila,mi je tudi meni mali drag.Sicer pa poznam v lekarni praktično vse tudi direktorico,tako da bi se lahko kaj zmenila.Če pa bo ta tretji porod ,kot prejšnja dva ne bo frke in ga ne bi rabila. Bambinca pri nas že imamo Hano in Zalo,sedaj pa se kar ne moremo zmenit za tega ,se bojim,da še v porodni ne bomo imeli imena.Več kot nas je več je različnih mnenj Moji dve pupi sta danes odšli z mojo sestro na Notranjsko,tako da mi je kar nekam dolgčas.. Drgači pa mi stric beli sobo in kuhinjo in ko bo to fertik se moram jaz spravit na mimi cunjice!Pranje,likanje spravljanje...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:11:01
|
|
|
|
bambinca
|
o super kombinacija imen Hanizali kaj boste pa zdaj imeli- ali ? mi imamo že dva poba
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:18:53
|
|
|
|
hanizali
|
Bambinca sedaj bo ,ker se nam vsakokrat skriva.Čeprav bi punci radi imeli deklino in ves čas samo vse punčkasto gledata .Na nuhalni mi je gin nekaj namignila na pobča,potem na morfo v 21 tednu pa mi je moja gin rekla,da vidi pupo,ma da ni sigurna,tako da ...pustimo se presenetiti.Saj prav dolgo ne bomo radovedni .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:25:33
|
|
|
|
bambinca
|
no potem morate pa pripraviti imena za obe opciji
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:32:32
|
|
|
|
Klemcy
|
imena - pa ravno sem mislila napisat, da ima Hanizali doma Hano in Zalo, sem vidla na fb Meni sta tut lepi imeni, sam ne prideta v poštev, ker ima teta kužiko Hano, več kolegic pa je že dalo ime Zala, tako da naša pupi ostaja mala Alja, ki mi je tako sladko ime in tako lepo je, ko se pogovarjamo o njej in jo že normalno poimenujemo, kot da je že med nami Tako zelo si jo že želim spoznat, da sem že čist zmešana, kar danes bi šla rodit in vsak dan me je manj strah izcedek - opažam ful povečan izcedek belo-rumene barve, že kake 3 tedne. Nič ne peče in ne srbi, tut vonja nima, ampak ga je tolko, da mi včasih kr steče in si moram zamenjat hlačke in že mislim, da mi je voda odtekla Kaj je to normalno al ne?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:35:11
|
|
|
|
benika
|
izcedek - opažam ful povečan izcedek belo-rumene barve, že kake 3 tedne. Nič ne peče in ne srbi, tut vonja nima, ampak ga je tolko, da mi včasih kr steče in si moram zamenjat hlačke in že mislim, da mi je voda odtekla user posted image Kaj je to normalno al ne? Ja, je normalno. Zna bit, da je to posledica kakega vnetja, ki si ga prebolela. Jaz imam tekom cele nosečnosti podobne izcedke.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:40:46
|
|
|
|
Natalija28
|
Kri v izcedku se mi je danes spet pojavila; ampak tako po malo, kot kak tanek lasek in glede na podobno dogajanje lani bi rekla, da bo res kmalu... [/quote] Če se prav spomnim je v MŠ tak opisala čep - pomeni, da boš po moje res v kratkem šla v Rim. Gel - že imam doma. Sem jo od ene, ki ga ni potrebovala ceneje kupila. No, upam, da mi bo prinesel srečo kot nje in ga ne bom potrebovala.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:41:14
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy izcedek - opažam ful povečan izcedek belo-rumene barve, že kake 3 tedne. Nič ne peče in ne srbi, tut vonja nima, ampak ga je tolko, da mi včasih kr steče in si moram zamenjat hlačke in že mislim, da mi je voda odtekla Kaj je to normalno al ne? Meni se to zadnje dni tudi redno dogaja ... očitno je res normalno glede na to, da se večim .... sem pa hotela ravno vprašat tudi glede tega
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:48:20
|
|
|
|
bambinca
|
Natalija, po moje so ti prou povdali...ti javim
< Sporočilo je popravil bambinca -- 30.7.2010 17:51:39 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:50:19
|
|
|
|
bambinca
|
ah me neki zaj... sploh ne morem citirat
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 17:58:26
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Zala, Hana, Zoja, Tara Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso za Pri nas bi bil Anej Hana, če se ne bi rodil z lulčkom . Res lepo ime! Tudi Zala in Zoja sta mi zelo lepi. Bi vam s takim veseljem povedala naše izbrano ime, a sva se z možem dogovorila, da ostane skrivnost do rojstva. In če sva zdržala 35 tednov, bova pa še teh 5. kopalnica...tuš kad zmonitrana in je tako lepoooooooooooo. Je pa mojstr rekel, da ima ogromno ljudi težave z masažnimi tuš kabinami in da po raziskavi 80% ljudi sploh ne uporablja masaže v teh kabinah, oz. jo je v enem letu uporabe uporabilo le 1× ali 2×. V ta odstotek sodiva tudi midva. Če se kakšna slučajno še odloča pri gradnji kaj bi imela, jaz res toplo odsvetujem masažne tuš kabine ne glede na ceno in kvaliteto. Raje ločeno tuš kad spodaj in steklena vrata. Zdaj se silikon suši (fajn, da vsaj 24h stoji), jutri pride zmonitrat še sifon in pipo, pa se bomo jutri že lahko tuširali. Čez 5 tednov pa pridejo še steklena vrata. Upam, da še preden grem rodit. Zvečer pa sledi misija nemogoče: umit rit in noge v 8. mesecu nosečnosti v umivalniku. Anej gre spat k mojim staršem in bo tam umit, mož gre k svoji mami v sosednjo hišo na tuširanje, meni pa ravno ni za tja hodit, tak da se bom znašla v domačem umivalniku.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 30.7.2010 18:09:15 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 18:01:57
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: benika Zala, Hana, Zoja, Tara Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso za Pri nas bi bil Anej Hana, če se ne bi rodil z lulčkom . Res lepo ime! Tudi Zala in Zoja sta mi zelo lepi. Bi vam s takim veseljem povedala naše izbrano ime, a sva se z možem dogovorila, da ostane skrivnost do rojstva. In če sva zdržala 35 tednov, bova pa še teh 5. me veseli, da so ti všeč! tudi midva nisva povedala nikomur, ker nihče niti spola ne ve...ampak ve me ne boste izdačle a ne
< Sporočilo je popravil bambinca -- 30.7.2010 18:02:42 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 18:04:43
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: benika Zala, Hana, Zoja, Tara Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso za Pri nas bi bil Anej Hana, če se ne bi rodil z lulčkom . Res lepo ime! Tudi Zala in Zoja sta mi zelo lepi. Bi vam s takim veseljem povedala naše izbrano ime, a sva se z možem dogovorila, da ostane skrivnost do rojstva. In če sva zdržala 35 tednov, bova pa še teh 5. pa ne bi mal namignila
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 18:08:16
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: benika Zala, Hana, Zoja, Tara Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso za Pri nas bi bil Anej Hana, če se ne bi rodil z lulčkom . Res lepo ime! Tudi Zala in Zoja sta mi zelo lepi. Bi vam s takim veseljem povedala naše izbrano ime, a sva se z možem dogovorila, da ostane skrivnost do rojstva. In če sva zdržala 35 tednov, bova pa še teh 5. pa ne bi mal namignila o jaz bi...pa ne smem Bom našeškana po nagi riti.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 18:10:38
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: benika Zala, Hana, Zoja, Tara Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso za Pri nas bi bil Anej Hana, če se ne bi rodil z lulčkom . Res lepo ime! Tudi Zala in Zoja sta mi zelo lepi. Bi vam s takim veseljem povedala naše izbrano ime, a sva se z možem dogovorila, da ostane skrivnost do rojstva. In če sva zdržala 35 tednov, bova pa še teh 5. pa ne bi mal namignila o jaz bi...pa ne smem Bom našeškana po nagi riti. brez komentarja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 18:12:00
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: benika Zala, Hana, Zoja, Tara Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso za Pri nas bi bil Anej Hana, če se ne bi rodil z lulčkom . Res lepo ime! Tudi Zala in Zoja sta mi zelo lepi. Bi vam s takim veseljem povedala naše izbrano ime, a sva se z možem dogovorila, da ostane skrivnost do rojstva. In če sva zdržala 35 tednov, bova pa še teh 5. pa ne bi mal namignila o jaz bi...pa ne smem Bom našeškana po nagi riti. brez komentarja Se vidi, da ne smeva . Ker zdaj mi pa sam "poredne stvari" po glavi hodijo . A 14 dni še zdržim, tm po 15. avgustu se pa tud te prepovedi več ne bova držala. Če bo sprožil, bo pa sprožil.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 18:13:57
|
|
|
|
bambinca
|
jest se tudi zdaj ne upam ...lani je bilo to v kombinaciji z luno, ko sem šla... no ja, tko al tko bi verjetno šla, to je samo malo pospešlo
< Sporočilo je popravil bambinca -- 30.7.2010 18:16:47 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 18:15:04
|
|
|
|
nadka30
|
a tako sedaj pa vem zakaj se nazaj držiš, hočeš da bo potem bujna reakcija si v Rim na hiterco želiš .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 18:16:27
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 a tako sedaj pa vem zakaj se nazaj držiš, hočeš da bo potem bujna reakcija si v Rim na hiterco želiš . o šit, pa si me našla . Ja tm po 15. avgustu se bo na JV koncu Ljubljane tko treslo, da bo vse , ki bodo 38 ali več tednov noseče spravilo v Rim, vam rečem, da bo tko.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 18:22:53
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 a tako sedaj pa vem zakaj se nazaj držiš, hočeš da bo potem bujna reakcija si v Rim na hiterco želiš . o šit, pa si me našla . Ja tm po 15. avgustu se bo na JV koncu Ljubljane tko treslo, da bo vse , ki bodo 38 ali več tednov noseče spravilo v Rim, vam rečem, da bo tko. če pa vidva ne bosta dovolj močno reakcijo sprožla bo ap še polna luna, ki je 24.8 zraven pomagala .Tako da punce jaz vam povem konec avgusta bo gužva, kaj če bi se zmenle in bi se lepo razporedile ker drugače bo poistelj zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.7.2010 18:27:41
|
|
|
|
bambinca
|
ja Nadka, da ne boš mislila - lani junija jih je res primanjkovalo okoli lune; smo bile nekaj časa 4 v sobi in tudi v porodni smo bile po porodu le kako uro in pol...
< Sporočilo je popravil bambinca -- 30.7.2010 18:29:55 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?